Aleksi, tallin omistaja, admin

Aleksi on rempseä 28-vuotias rääväsuu, joka viihdyttää tallin väkeä vitseillään. Hänelle on tärkeää, että kaikki viihtyvät tallilla ja hevosilla on mahdollisimman hyvät oltavat. Ei nipota turhasta, mutta vaatii hoitajia tekemään kunnolla oman osuutensa ja ratsastajia yrittämään parhaansa. Harrastaa ratsastus- jousiammuntaa tammansa Halin kanssa. Koulutukseltaan ratsastuksen ohjaaja, mutta elätti itsensä taiteilijana ennen kuin tapasi Emmin.

 

Eveliina, ratsastuksenopettaja, yhteishahmo

27-vuotias Eveliina eli tutummin Eve on vähän aikaa sitten valmistunut huumorintajuinen ratsastuksen-opettaja. Eve osaa olla tarpeen tullen myös tiukka muttei vähääkään tosikko. Useasti hänet tunnistaa hänen päälaellaan heiluvasta korkeasta ponnarista sekä rohkaisevasta asenteesta. Evellä on myös yksi 3-vuotias tyttövauva sekä suloinen pikku koira Piku jotka hyörivät välillä naisen mukana tallilla. Lyhyesti sanottuna Eve on positiivinen, hauska, tsemppaava sekä iloinen ratsastuksenopettaja.

 

Ohto, tallityntekijä

Ohto Forsvik on 21-vuotias nuorukainen, jonka blondit hiukset ovat siistin huolittelemattomat. Blondilla on kesto-resting bitch face, ja saattaa näyttää töitä tehdessään varsin totiselta tyypiltä. Ohto on kuitenkin varsin mukavaa seuraa hymyillessään, ja heittää omasta mielestään hauskaa läppää koko ajan tuttujen seurassa. Ohto on synnynnäinen asiakaspalvelija, mutta töiden ja small talkin ulkopuolella hänellä kestää hetki lämmetä ihmisille, ja on miltei kylmän oloinen jos hänellä ei ole syytä jutella kenellekään. Kun Ohtoon saa kunnolla yhteyden alun "kylmyyden" ja flirttailun ja jatkuvan vitsailun jälkeen, hänestä paljastuu hiljainen tyyppi, joka ei mielellään puhu itsestään tai perheestään

 

Kssu, omistaa Aten

Viime syksy oli muutosten aikaa Rajaniemin Karlille, tuttavallisemmin Kassulle, jonka täytyi vaihtaa paikkakuntaa opintojen vuoksi. Yksin asuminen, uusien kavereiden hankkiminen, hitto joo, jonkun pitää viikata vaatteetkin... Nykyään arki on melko vaivatonta.

Hallavaan Kassu päätyi parin viikon harkinnan jälkeen ja toimi Pallen virallisena hoitajana aina ruunan eläkkeen alkuun asti. Hevoset olivat Kassulle ennestään tuttuja eläimiä. Hän opetteli jo ala-asteikäisenä ratsastamaan naapurin shettiksillä, joista lemppariksi valikoitui punaruunikko Ninnu. Ponien jäädessä pieneksi hän aloitti ratsastuskoulussa tunnit ja samalla päätti uransa puskaratsastajana. Estetunneilla syttyi intohimo hevosia kohtaan kunnolla, eikä sitä enää oikein millään sammuta.

 

Sora, tuntiratsastaja

Sora on 14-vuotias teinityttö, jolla on ne perinteiset teinitytön ongelmat. Vanhempien säännöt on asetettu pelkästään kiusaamistarkoituksessa, jos luokassa mokaa, se on koko sosiaalisen elämän loppu, ja jos laittaa vahingossa bileisiin samat vaatteet luokan suosituimman tytön kanssa, ei kannata enää näyttää naamaansa koulussa. Pojat on joku toinen pelottava eläinlaji, joita ei ihan ymmärrä ja joista haluaa pysyä mahdollisimman kaukana, mutta silti vetää hirveästi puoleensa ja posket muuttuu aina ihan tomaatinpunaisiksi, kun joku niistä edes vilkaisee tähän suuntaan.

 

Lily, hoitaa Valeraa

Lily on 24-vuotias kaunis nuorukainen, jolta ei luonnetta puutu. Hän on rohkea ja sosiaalinen maailmaa nähnyt nainen, joka aikoinaan jätti lukio-opintonsa kesken jo 16-vuotiaana ja lähti työskentelemään hevosten pariin oppisopimuksella. Lily on nuoren ikänsä aikana ehtinyt jo perimään isoäitinsä hevostallin täynnä upeitä kenttä- ja laukkahevosia, mutta joutunut luopumaan unelmastaan jo kahden vuoden jälkeen, kun loukkaantui tiputtuaan hevosen selästä pahasti ja menetettyään oman, sekä koko perheensä varallisuuden kalliisiin kuntoutuksiin.

 

Ade, hoitaa Pilkkua

Adelaide on Suomen Italialaisesta varakkaasta perheestä. Ade on pirtsakka ja energinen ihminen, energinen, vaikka tyttö ei omista ADHD:ta. Hän kyllä omistaa migreenin, ja se on kurjaa, jos se sattuu juuri tallipäiväksi suunnitellulle päivälle, mutta ei se tätä tyttöä lannista. Tyttö on oikea hurjapää ja rakastaa vauhtia. Kovaa menemisestä Ade pitää erityisesti. Hän ei jaksa laiskotella, ja on melkein aina vauhdissa -jopa unissaan. Adelaide osaa pitää salaisuuden, joten voit kertoa sen hänelle huoletta. Pokerinaamaakin tytöllä on! Hän huomaa, jos huijaat, mutta Ade itse on hyvä jekuttamaan ihmisiä.

 

Seela, hoitaa Melliä

Seela omaa vahvan ulkokuoren, joka tuppaa välillä ampua negatiivisesti hyökkäävää hyttystä tykillä. Tiettyihin pisteisiin saakka ihanan avoin ja aito tyyppi. Vaikenee mielellään perheestään, eikä hirveästi yksityiskohtia elämästään tykkää kertoa jokaiselle. Tutustuu silti mielellään uusiin ihmisiin, ja omaa laajan kaveriporukan, mutta harvat pääsevät ystäviksi. Huumorintajua likalta löytyy paljon, ja monet mokatkin sillä pystyy korvaamaan. Kirosanoja löytyy sanavarastosta, ja niitä silloin tällöin sopiviin ja ei sopiviin tilanteisiin letkauttaa. Iskuyrityksille hieman vaikea. Ei oikein tahdo lämmetä ja yleensä saa vaan lempeän naurahduksen vastaukseksi. Ei kuitenkaan kiellä sisäisesti kokevansa iloa niistä. Jos apua tarvitset neiti varmasti sinua jeesaa.

 

Veera, hoitaa Celleä

Vuoden 1997 puolella englannissa syntynyt Deorwynn Grant on pisamanaamainen nuori naisen alku. Hevoset ovat olleet Veeralle hänen koko ikänsä yksiä hänen suurimpia intohimoja. Hän on aina ymmärtänyt hevosia, ja onkin nykyään taitava ratsastaja esteillä, mutta myös muissa lajeissa. Hän löysi upean mahdollisuuden vuosia sitten päästä työskentelemään erilaisten hevosten kanssa eräälle yksityistallille ja sieltä hän sai valtavasti uutta kokemusta nuorien sekä haastavimpien hevosten käsittelystä sekä ratsastamisesta. Veeralla on ihailtavat hermot hevosten parissa, eli niin kutsutut lehmän hermot. Jos on vaikeampi hevonen käsittelyssä niin Veera työskentelee hevosen kanssa kärsivällisesti luovuttamatta siihen asti kunnes yhteistyö pelittää.

 

Eevi-Sofia puoliylläpitohevosena Lasse, omistaa Hanin

Eevi-Sofia on lempeä ja ystävällinen 26-vuotias hevosnainen. Eevillä on ylläpidossa suomenpienhevosvarsa, josta hänen on tarkoitus kouluttaa ratsu. Luonteikkaan tammavarsan kanssa loppumattoman pitkästä pinnasta ja järkähtämättömästä rauhallisuudesta on apua! Tyynestä käytöksestään huolimatta nainen on kuitenkin koko lailla tunneihminen, eikä ole salaisuus, että suuret silmät kostuvat usein - oli syynä sitten suru, ilo, liikutus tai säikähdys. Muista ihmisistä Eevi uskoo naiivin sinisilmäisesti pelkkää hyvää. Jos etsit ymmärtäväistä ja empaattista kuuntelijaa, jolla itselläänkin on kokemusta elämän kummallisista käänteistä, tässä hän on. Eevillä on useinmiten tarjota lohdullisia sanoja tilanteeseen kuin tilanteeseen.

 

Miska, tuntiratsastaja

Jos olisi ilkeä, Miskaa voisi luonnehtia huonolla itsetunnolla höystetyksi nyhveröksi. Pojan hieman onneton olemus johtaa pitkälti juurensa hänen kasvatukseen ja lapsuuteen - hän on joutunut muuttamaan koko ikänsä vanhempiensa mukana paikasta toiseen eikä hän ole koskaan juurtunut oikein mihinkään, saati pystynyt kasvamaan vakaassa ympäristössä. Hänen äitinsä Evelia Piñero-Kalha on Meksikosta kotoisin oleva, hieman omanlaatuinen kuvataiteilija, ja isänsä Eero Kalha on suomalainen kirjailija. Miska on nimestään huolimatta suomessa syntynyt ja kasvanut, eikä osaa espanjaa.

 

Akira, omistaa Avalonin

Akira on iloinen ja reipas 21-vuotias nuori nainen, joka omistaa reippaan ja herkän suomenhevosen. Hän on harrastanut hevosia jo pienestä pitäen ja hän sai ensimmäisen poninsa jo 6-vuotiaana. Akira on erittäin mukava ja auttaa muita mielellään, mutta jos hänet saa suututettua niin kannattaa pysyä hieman kauempana. Tärkeintä Akiralle on hevosen ja ihmisen välinen suhde, sekä lempeä käyttäytyminen hevosia ja muita eläimiä kohtaan. Akira pyörii yleensä mahdollisimman mukavissa vaatteissa eikä aina jaksa vaihtaa ratsastusvaatteita vaan usein ratsastaa vain arkivaatteilla. Häntä ei haittaa, vaikka housuissa olisikin heinää ja mutaa reilustikkin, vaan on itse melko sotkuinen ja kömpelö.

 

Alana, omistaa Lassen ja Rokin

Alana on 17-vuotias, Irlannista alkujaan Suomeen rantautunut nuori neitokainen, joka yrittää välttää suurempaa sosiaalista kanssakäymistä ventovieraiden kanssa viimeiseen asti. Tuon siniset silmät ovat usein vaaleiden hiuksien peitossa, ja jos ei, niin ainakin visusti maassa, ja puhe on vain hiljaista piipitystä. Kun Alanasta viimein saa jotain puhetta irti, paljastuu tuosta oikeastaan aika kiva ja luotettava kaveri, joka ei jätä miestä mäkeen.

 

Meidän mahtava porukka