maailman ihanin kouluponi

 

Melli on Hallavan uusimpia poneja, joka hankittiin korvaamaan eläköitynyttä koulutaituri Beetä. Melli onkin taidokas rusettihai, joka sopii erityisesti koulukilpailuista kiinnostuneille poniratsastajille. Alkeisratsastajien tunneilla tammaa ei hirveästi näy, mutta kokeneempien junioreiden keskuudessa se on yksi suosikeista.

 

Luonteeltaan Melli on mitä seurallisin poni, joka hellästi tutkii kaikki taskusi läpi. Se ei töni, pure, potki eikä tungeksi, mutta joskus sitä saa hieman hätistellä pois ponin yrittäessä hamuta hiuksiasi tai nuollessa collegehousujesi lahjetta. Mutta toisaalta, jos nautit molemminpuoleisista rapsutteluhetkistä, on Melli se poni jonka puoleen kääntyä.

 

Varustaminen sujuu useimmiten ongelmitta, eikä hampaiden narskuttelua kannata säikähtää, se on vain Mellin tapa ilmaista mielipiteensä satulavyön kiristämisestä. Kentällä Melli seisoo hievahtamattakaan paikallaan tarkkaillen ympäristöään, kunnes laitat jalkasi jalustimeen ja ponnistat selkään. Silloin Melli on jo reippaassa käynnissä ja jalustimien säätäminen selästä käsin saattaa olla hieman hankalaa. Tämä on kuitenkin paha tapa, jota yritämme pikkuhiljaa karsia pois.

 

Ratsastaessa Melli on reippaanpuoleinen, muttei kuitenkaan mikään kaahottaja. Se jää helposti etupainoiseksi kokemattomammilla, mutta napakka ratsastaja saa sen kyllä kantamaan itsensä hienosti, jolloin Melli on kuin unelma ratsastaa. Tämä poni osaa niin etuosa- kuin takaosakäännöksetkin, avot- sulut ja laukanvaihdot.

 

Maastossa Melli ei ole usein käynyt, mutta varmasti tästäkin tammasta hyvä maastoponi kehkeytyy pienen harjoittelun jälkeen.

nimi

sukupuoli

rotu

syntymäaika

säkäkorkeus

 

tamma

ratsuponi

1.10.2009, 10v*

132cm

ruunikko

he:a, 90cm

VRL-04799

aleksi

seela

väri

taso

kasvattaja

omistaja

hoitaja

sukutaulu

i. Leo

 

e. A.D. Emma

ii. tuntematon

ie. tuntematon

ei. tuntematon

ee. tuntematon

A.D. Emma's Melina

webdesign: Pinja Kumpulainen

tämä on virtuaalihevonen

© 2018 Hallava