Rjazán Mischa

VH00-000-0000


nimi Rjazán Mischa väri kimo
sukupuoli ruuna taso he:C, 70cm
rotu Orlovravuri kasvattaja Ravitalli Rusko
syntymäaika 10.12.2017, 6v* omistaja Aleksi (VRL-10836)
säkäkorkeus 165cm hoitaja etsitään


Ex-ravuri joka tekee aina parhaansa

Miska on suloinen kimo ex-ravuri, joka lähestulkoon kapuaa syliin pyytämään rapsutuksia. Se on äärettömän ihmisrakas ja läheisriippuvainen. Sen tarhakaveri Hauska on Miskan lempparityyppi koko maailmassa ja auta armias jos jätät Miskan yksin tarhaan kun Hauska otetaan sisälle. Silloin hirnumisesta ei meinaa tulla loppua, ja ruuna ravaa itsensä hikeen stressatessaan minne kaveri meni. Tallissa tilanne ei onneksi ole ihan niin paha.

Miska on vielä hyvin kokematon ratsu. Se osaa kaikki perus avut: liikkeelle lähtö, pysähdys ja siirtymiset käynnin ja ravin välillä onnistuvat, sekä perus taivutukset kumpaankin suuntaan. Pohkeenväistöä ja laukannostoa on myös opeteltu, mutta Miskalta puuttuu vielä lihaksistosta voimaa ja tasapaino on sen verran hukassa että laukka on vielä hyvin raakaa. Miskaa kannattaa laukkuuttaa mahdollisimman paljon esimerkiksi maastossa, jossa kentän kulmat eivät tule heti vastaan. Kaikesta huolimatta Miska on hyvin miellyttämisenhaluinen ja yrittää aina parhaansa. Joskus niinkin paljon, että ruuna lähtee ennakoimaan joissain asioissa, jolloin homma menee kiireiseksi. Ratsastajan täytyy olla rauhallinen ja ennenkaikkea hyvin kärsivällinen.

Miskan kanssa voi harjoitella myös puomi ja kavalettityöskentelyä, ja kunhan lihasmassaa saadaan vähän lisää ja laukkaa harjoiteltua voi sillä alkaa pikkuhiljaa hyppäämään myös isompia esteitä. Ainakaan työmotivaatiota Miskalta ei puutu!

Maastossa Miska on hieman säikky. Varsinkin mitä vauhdikkaampi askellaji, sitä voimakkaammin ruuna reagoi yllättäviin tilanteisiin. Esimerksiksi jos tiellä on epäilyttävä vesilätäkkö ja nurkan takaa ilmestyy postilaatikko, saattaa Miska loikata sivuun äkkinäisellä liikkeellä jolloin ratsastajan tasapaino on koetuksella. Miska ei kuitenkaan koskaan lähde ryöstämään, pukittele tai tee muutakaan ilkeää.Sukutaulu

i. Mihail Iostream
s.2005
k, 160cm
ii. Metropolija
k, 162cm
ie.Karelija III
k, 157cm
e. Rjazán Galína,
s. 2017
rnkm, 160cm
ei. Galaktika
k, 161cm
ee. Ksana Stesha
m, 161cm


Kuvagalleria


Tämä on virtuaalihevonen
© Hallava 2019