Milk's Favourite Cookie

He:A, 110cm

mustankirjava

 

Aleksi

Aleksi

Nimi

Oreo

tamma

24.3.2015, 8v*

paint

158cm

Taso

Säkä

Omistaja

Rotu

Kasvattaja

Syntynyt

Hoitaja

Skp

Väri

Luonne

Milk's Favorite Cookie eli Oreo - juuri niin, sen keksin mukaan - on lempeä nuori tamma, joka opettelee ratsastuskouluhevosen elämää. Tällä hetkellä se menee vain hieman kokeneempien tunneilla, mutta tulevaisuudessa se tulee varmasti sopimaan myös alkeisratsastajille.

 

Oreo on kaunis laikukas paint-tamma, joka sirolla olemuksellaan valloittaa kaikkien sydämet. Se on karsinassa varsin hyvätapainen, ellei sitten joudu olemaan tallissa ilman hevosseuraa, jolloin se saattaa hätääntyä. Tämän tamman kanssa ei myöskään kannata mennä maastoon yksin, edes jalkaisin, sillä kotitallin kadotessa mutkan taakse muuttuu tamma erittäin säikyksi ja säntää pakoon pienimmästäkin rasahduksesta. Kotona tämä arkuus ei kuitenkaan näy millään tavalla ja tallin pihassa voi pörrätä vaikkapa prätkäjengi eikä Oreo ole moksiskaan.

 

Ratsastaessa Oreo on varsin miellyttämisenhaluinen ja tekee aina parhaansa, mutta kaipaa selkäänsä määrätietoisen ratsastajan joka tietää mitä pyytää ja millä tavalla. Jos avut ovat liian epäselvät tai siltä pyydetään liian vaikeita asioita, saattaa Oreo protestoida pikkupukilla tai juoksemalla alta pois. Oreon kanssa kannattaa siis muistaa palkitseminen säännöllisin väliajoin pienellä taputuksella tai lyhyellä hengähdystauolla.

 

Esteillä Oreo on varsin yritteliäs ja hyppää jo korkeitakin esteitä. Se on varovainen kavioistaan ja ennemmin kieltää kuin tiputtaa. Eikä se kielläkään eiryisen usein, eli estekisoissa Oreolta on hyvinkin odotettavissa puhtaita ratoja.

 

 

 

 

Sukutaulu

ii. Blackjack

ie. Bell's Shadow

ee. Strawberry Jam

ei. Empty Chamber

webdesign: Pinja Kumpulainen

tämä on virtuaalihevonen

© 2017 Hallava