Buddercup

He:A, 80cm

Voikonkirjava

-

Emmi

Aleksi

Nimi

Buddercup

ruuna

16.8.2011, 21v*

irlannincob

149cm

Taso

Säkä

Omistaja

Rotu

Kasvattaja

Syntynyt

Hoitaja

Skp

Väri

Luonne

Tallin maskotti, hallavaharjainen tukkajumala Palle, oli Aleksin ex-kihlatun Emmin oma ratsu, joka sittemmin jäi ratsastuskoulun käyttöön. Aina herrasmiesmäisesti käyttäytyvä lempeä muhku on yksi alkeistuntilaisten lemppareista, mutta myös koulupuolelle painottuvat tätiratsastajat ovat ihastuneet siihen.

 

Palle on hieman laiskanpuoleinen ja varsinkin talutustunneilla ja maastossa se osaa liikkua hitain elkein, mikä yleensä on arempien ratsastajien mieleen. Se on herkkä suustaan ja toimii painoavuilla oikein kivasti, mutta mikä parasta, se ei vedä herneitä nenään vaikka ratsastaja olisikin välillä vähän pihalla tai antaisi epäselviä apuja. Koulupuolelle siltä löytyy osaamista vaikka millä mitalla ja nauttiikin suunnattomasti päästessään tekemään pohkeenväistöjä tai etuosakäännöksiä. Esteitäkin ruuna osaa hypätä ihan kivasti, mutta on niillä hieman kömpelönpuoleinen. Varsinkin haastavammat puomitehtävät päätyvät usein isojen kavioiden sotkeutumiseen.

 

Palle on mitä mukavin kaveri pitkistä harjaustuokioista ja rauhallisista hoitohetkistä nauttiville. Ruunalla on niin paljon karvaa, että sen selvittelemisessä menee usein monta tuntia. Jalatkin on varsinkin kurakeleillä pestävä harva se päivä, sillä mutapaakut juuttuvat kivasti kiinni tupsujalkoihin. Puunaamisesta ja pesuboksissa seisomisesta Palle ei ole moksiskaan ja kumisualla hierominen on suuri nautintohetki.

 

 

Sukutaulu

i. Flying Monster

e. Katnipp

ii. Flying Hermes

ie. Nightmare for good

ee. Mockingjay

ei. Kamomilla Tee

webdesign: Pinja Kumpulainen

tämä on virtuaalihevonen

© 2017 Hallava