i. Flying Monster

 

e. Katnipp

ii. Flying Hermes

ie. Nightmare for good

ei. Kamomilla Tee

ee. Mockingjay

Herrasmies upealla tukalla

 

Tallin maskotti, hallavaharjainen tukkajumala Palle, oli Aleksin ex-kihlatun Emmin oma ratsu, joka sittemmin jäi ratsastuskoulun käyttöön. Aina herrasmiesmäisesti käyttäytyvä lempeä muhku on yksi alkeistuntilaisten lemppareista, mutta myös koulupuolelle painottuvat tätiratsastajat ovat ihastuneet siihen.

 

Palle on hieman laiskanpuoleinen ja varsinkin talutustunneilla ja maastossa se osaa liikkua hitain elkein, mikä yleensä on arempien ratsastajien mieleen. Se on herkkä suustaan ja toimii painoavuilla oikein kivasti, mutta mikä parasta, se ei vedä herneitä nenään vaikka ratsastaja olisikin välillä vähän pihalla tai antaisi epäselviä apuja. Koulupuolelle siltä löytyy osaamista vaikka millä mitalla ja nauttiikin suunnattomasti päästessään tekemään pohkeenväistöjä tai etuosakäännöksiä. Esteitäkin ruuna osaa hypätä ihan kivasti, mutta on niillä hieman kömpelönpuoleinen. Varsinkin haastavammat puomitehtävät päätyvät usein isojen kavioiden sotkeutumiseen.

 

Palle on mitä mukavin kaveri pitkistä harjaustuokioista ja rauhallisista hoitohetkistä nauttiville. Ruunalla on niin paljon karvaa, että sen selvittelemisessä menee usein monta tuntia. Jalatkin on varsinkin kurakeleillä pestävä harva se päivä, sillä mutapaakut juuttuvat kivasti kiinni tupsujalkoihin. Puunaamisesta ja pesuboksissa seisomisesta Palle ei ole moksiskaan ja kumisualla hierominen on suuri nautintohetki.

nimi

sukupuoli

rotu

syntymäaika

säkäkorkeus

buddercup

ruuna

irlannin cob

16.8.2011, 21v*

149cm

 

voikonkirjava

he:a, 80cm

Emmi

aleksi

kassu

väri

taso

kasvattaja

omistaja

hoitaja

sukutaulu

webdesign: Pinja Kumpulainen

tämä on virtuaalihevonen

© 2018 Hallava