Ratsutalli Hallava on vuoden 2017 alussa perustettu yksityistalli. Sen omistavat kilparatsastajat Emmi ja Marcus, jotka päättivät Marcuksen tyttären Soran tähden asettua aloilleen. 14-vuotias tyttö kun alkoi selvästi erkaantua muista ikäisistään jatkuvan muuttamisen takia. Ja tietysti pariskunta oli aina haaveillut omasta pienestä maalaistilasta, jossa kasvattaa järkeviä, ihmisläheisiä, mutta myös tasokkaita kilpahevosia.

 

Ratsutalli sijaitsee Pronssijoella, vajaan kilometrin päässä ratsastuskoulu Hallavasta, jonka kanssa se onkin tiiviissä yhteistyössä. Emmi ja ratsastuskoulun omistaja Aleksi olivat joskus kihlapari, jonka tiet kuitenkin erkanivat heti alkutaipaleella. Nykyään he ovat hyvissä väleissä ja Aleksin hyväsukuiset suomenhevos- ja puoliverikasvatit olivat yksi vaikuttavista tekijöistä Emmin ja Marcuksen etsiessä tilaa itselleen. Ratsastuskoulun omistaja Aleksi onkin osakkaana ratsutallissa joidenkin hevosten osa-omistajan roolissa. Yhteistyön kautta Aleksin kasvatit pääsevät osaavaan ratsutukseen ja näyttämään taitonsa kilpakentillä, ja vastavuoroisesti ratsutallin väki pääsee hyödyntämään ratsastuskoulun maneesia ja maastoesterataa mahdollistaen aktiivisen treenaamisen ja valmentautumisen myös talvikautena, jolloin kentän kunto on pääosin sään armoilla.

 

Emmi ja Marcus omistavat tällä hetkellä viisi suomenpienhevosta ja kuusi suomalaista puoliveristä. Osa hevosista on vielä melko nuoria ja vasta opettelemassa ratsun alkeita, mutta on joukossa jo vähän kokeneempiakin ratsuja, jotka pääsevät ensi kaudella kokeilemaan siipiään kilpakentillä. Omien ratsujensa treenaamisen lisäksi Emmi ja Marcus tarjoavat ratsutuspalveluita tallissaan majoittaville yksityisille. Lisäksi yksityisten on mahdollista hyödyntää laajaa valmennustarjontaa lähes viikottain läheisellä maneesilla.

 

 

suosittelemme

♥    Newerra

♥    Vaahterapolku

♥    Kirkkojoen talli

♥    Otava

♥    RATAPIHA

 

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Tallin remppa alkaa pikkuhiljaa olemaan valmis ja hevoset pääsevät muuttamaan talliin. Yksäripaikoista viisi on jo täyttynyt ennakkohaussa!

webdesign: Pinja Kumpulainen

tämä on virtuaalitalli

© 2017 Hallava