Kotoisa talli ja idylliset maalaismaisemat

 

Talli on melko pieni kahdenkymmenen karsinan talli, mutta se on valoisa ja karsinat ovat suuret. Tallitupa on viihtyisä ja sen verran erillään hevosten puolesta, ettei sieltä joskus raikuva iloinen meteli häiritse hevosia.

 

Maneesi on reilu 20x40 metriä pienellä katsomolla, jossa ei tarvitse pakkasillakaan hytistä nurkkaan sijoitetun lämmittimen ja monien vilttien ansiosta. Maneesin seinustoja peittävät peilit, joista ratsastajat voivat korjata istuntaansa ja tarkkailla, että hevonen nyt varmasti kulkee kolmea uraa avotaivutuksessa.

 

Ulkokenttä on melko suuri 30x60 metriä ja sen reunustoille on kasattu monipuonen estekalusto erikoisesteineen, jotka voi halutessaan raahata kentälle estetreenejä varten. Estekalusto siirretään suurimmassa osin talveksi maneesin puolelle. Kenttä on hyvin valaistu, joten treenit sujuvat myös pimenevissä syysilloissa.

 

Tilalla on kymmenen erikokoista tarhaa, joissa hevoset mahtuvat viettämään vapaahetkensä pienissä ryhmissä. Yksi tarhoista on pihattotarha, johon kuuluu pihattorakennus ja vapaa heinäpaali.

 

Tiluksia ympäröivät kauniit maalaismaisemat ja maastoreitit ovat moninaiset. Maastoillessaan voi muun muassa harrastaa joessa kahlaamista, lammessa uittoa, peltoja pitkin laukkaamista, hiekkateitä ravaamista, kapeiden metsäpolkujen seuraamista ja luonnonesteiden hyppäämistä.

Loppukesästä tallin tähimaastoon usein myös pystytetään pieni maastoesterata, jota uskaliaimmat pääsevät kokeilemaan.

 

Karsinajärjestys

1.

2. Valera

3. Fonzie

4. Melli

5. Celle

6. Loki

 

13. Lasse

14. Avalon

15. Hani

 

19.

20.

 

 

 

7.

8. Tinttu

9. Kyyhky

10. Lettu

11. Nikita

12. Oreo

 

16. Lotta

17. Beeda

18. Fifa

 

 

Pihatto:

Savu, Rokki

★    Haetaan hoitajia tuntihevosille

★    Etsitään yksityishevosia töihin

★    Pikkujoulukilpailut 9.10.

★    Itsenäisyyspäivän tanssiaiset

webdesign: Pinja Kumpulainen

tämä on virtuaalitalli

© 2017 Hallava

♥    Newerra

♥    Vaahterapolku

♥    Kirkkojoen talli

♥    Otava