Pronssijoen kupeessa, koivujen reunustaman hiekkatien päässä, kohoaa villiruusujen keskeltä pieni Ruotsin vallan aikainen kivitalo. Sen seinustaa pitkin kipuaa sinnikäs villiviini punaisine lehtineen tavoitellen taivasta. Köynnöskasvi peittää osittain ikkunan, jonka takaa kurkkii uteliaita hevosenhoitajia – kaikkia kiinnostaa tallille saapunut uusi hevonen. Valkoaitaisista tarhoista kuuluu hirnahduksia vastaukseksi tulokkaan huudoille. Maneesin nurkalta ilmestyy kissa, myös sitä kiinnostaa yleensä niin rauhaisan tallipihan epätavallinen hälinä. Kissa arvioi tilannetta hetken ja jolkottaa sitten tallin omistajan, Aleksin, jalkoihin pyytämään huomiota. Mies nostaa kissan hajamielisenä syliinsä samalla hymyillen toivotaessaan uuden hevosen omistajineen lämpimästi tervetulleiksi.

Tervetuloa Hallavaan!

Hallava on syksyllä 2013 perustettu pieni virtuaalinen ratsastuskoulu. Tarjoamme kodikkaan ja lämminhenkisen miljöön tarinoimiselle, sekä ihanan yhteisön johon kaikki ovat tervetulleita ikään tai taitotasoon katsomatta. Meillä pääpainona on aina ollut hoitajatoiminta ja kehitämme sitä jatkuvasti inspiroivammaksi erilaisille käyttäjätyypeille. Olitpa sitten innostunut piirtämisestä, pitkistä tarinoista tai roolipelidraamoista, tai edustitpa sitten nopeatempoisempaa mobiilisukupolvea, on meillä sinulle sopiva alusta tarinahevosten maailmaan uppoutumiselle.

Hoitotoiminnan lisäksi järjestämme monipuolisesti erilaisia ratsastustunteja, leirejä, kilpailuja ja muita tempauksia, joihin voi osallistua vaikkei hoitohevosta haluaisikaan. Myös tuntiuran luominen voi olla hyvin mielenkiintoista, sillä kaikesta toiminnasta rekisteröityneet käyttäjät saavat pisteitä, jotka kartuttavat taitotasoa niin koulu-, este kuin maastoratsastuksessakin. Pisteillä voi myös ostaa kaappiinsa kaikenlaisia hienoja tavaroita, tai käyttää ne piirroksen tilaamiseen Aleksilta.

Vaikka Hallavassa onkin kaikenlaista hauskaa tekemistä, on sen ehdottomasti paras puoli siellä käyvät ihanat ihmiset! Jaamme toisillemme päivän tapahtumat ja suunnittelemme yhdessä monitahoisia juoni- ja suhdekuvuoita. Järjestämme myös miittejä muutaman kerran vuodessa. Jos innostuit, klikkaa itsesellesi käyttäjätunnukset ja tutustu foorumin toimintaan!

Uusimmat kuvat

Ilmoitustaulu

Hoitajan tehtävä

Helmikuussa tapahtuu

Ma Ti Ke To Pe La Su
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14Ystävänpäivä 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1