Meidän mahtava porukka


Aleksi, tallin omistaja
Aleksi on iloisen rempseä vitsiniekka, jonka seurassa on helppo olla. Kuuntelee huolet ja murheet ja auttaa kinkkisessäkin tilanteessa. Nauttii opettamisesta ja osaa olla myös tiukka, ei kuitenkaan vaadi ikinä oppilailtaan tai hevostensa hoitajilta enempää kuin mihin uskoo heidän pystyvän. Hermo saattaa mennä ainoastaan, jos asiakas ei yritä kunnolla tai toimii hutiloiden. Kannustaa ja kohtelee niin hevosia kun ihmisiäkin positiivisen asenteen kautta.


Nadja, ratsastuksenopettaja
Nadjasta tulee ehkä ensimmäisenä mieleen hippi, joka on usein omissa maailmoissaan ja innostuu sitten yhtäkkiä jostain kummallisesta ideasta. Tykkää puuhastella kaikenlaista, usein montaa asiaa samaan aikaan. Joillekin naisen toiminta saattaa vaikuttaa epäjärjestelmälliseltä eikä kovin tehokkaalta, mutta Nadjalla on oma tapansa tehdä ja se toimii hänelle. Keskittyy opettamisessa hyvään istuntaan ja pehmeisiin apuihin.


Ohto, tallityöntekijä
Ohto Forsvik on 22-vuotias haaveilija, joka saattaa näyttää töitä tehdessään varsin totiselta tyypiltä. Hän on kuitenkin varsin mukavaa seuraa hymyillessään, ja heittää omasta mielestään hauskaa läppää koko ajan tuttujen seurassa. Ohto on synnynnäinen asiakas­palvelija, mutta töiden ja small talkin ulkopuolella hänellä kestää hetki lämmetä ihmisille, ja on miltei kylmän oloinen jos hänellä ei ole syytä jutella kenellekään.


Kaarna, Miskan hoitaja
Introvertti. Tarvitseeko sitä nyt tarkemmin kuvailla? Kaarna on se porukan hiljaisempi tapaus, joka kokee järkevämmäksi kuunnella vierestä, kuin liittyä keskusteluun omalla mielipiteellään. Paremmillekkaa tuttaville ei ole Kaarnalla tapana avautua, muutamia sanoja ja yleisiä mielipitetitä sinne tänne, ja se oli siinä. Ystävällinen ja kohtelias Kaarna kyllä on, muttei koko kaverista saa juuri koskaan mitään kunnollista irti. Ja tässä ei nyt lasketa yksitavuisia vastauksia.


Kassu, omistaa Olmin
Jos Kassua kuvailisi persoonallisuustyypin mukaan, ENFJ olisi aika lähellä. Kassu on kannustava, ystävällinen ja oman tahdon omaava ihminen. Tavoittelee tähtiä taivaalta vaikka saattaakin olla pitämättä niistä meteliä. Pitää itseään helposti lähestyttävänä ja mielellään on avuksi kysyttäessä. Kassu on myös nykyisestä porukasta yksi pisimpään Hallavassa olleita, joten melko varmasti tietää missä mikäkin on tai miten minkäkinlaisessa tilanteessa tulisi menetellä.


Nio, hoitaa Virmaa
Nio on positiivinen kaikkien kanssa toimeentuleva henkilö, mutta häntä voi olla hankala sietää, jos ei kestä sarkasmin täyteistä huumoria tai muita lähetulkoon hulluja päähänpistoksia. Nio ei suutu helposti, mutta jos hänet saa suuttumaan, Nio on pitkävihainen Hevosten läheisyydessä Niolle tärkeintä on hevoset ja niiden hyvinvointi. Selässä ollessaan hän keskittyy satakymmenen prosenttia siihen mitä tekee.


Inari, hoitaa Sashaa
Inari Rautio on Lapin tyttöjä – pieni ja sitkeää tekoa. Säälittävää 150 senttistä varttaan hän selittää Lapin lyhyellä kasvukaudella. Luonto on naiselle kaikki kaikessa. Inari on vähän nössykkä, mutta kuitenkin avoin uusille kokemuksille. Hän ei pidä turhaa haloota itsestään, ja usein naisen pään sisällä tapahtuu paljon enemmän kuin hän ulospäin antaa ymmärtää. Inari on itsekseenkin viihtyvä, ja häntä voisi kuvata rauhaa rakastavaksi haaveilijatyypiksi.


Niko, omistaa Väiskin
Yksinkertainen ja hitusen hidasälyinen kaveri, mutta rehellinen ja uskollinen luonteeltaan! Niko on ujo poika, muttei mikään hiljainen eikä ujous siksi näy ulos päin – paitsi joissain tilanteissa. Niko omaa hyvät käytöstavat ja on pääosin kiltti poika, mutta ainoana paheena on ajoittain törkyinen kielenkäyttö. Suuttuessaan tai noloihin tilanteisiin joutuessaan lentävät ärräpäät sekä loukkaavat lauseet, mutta osaa Niko käyttäytyäkin.


Rhea, omistaa Tähkän
Rhea on hyvin energinen ja menevä, ja perheen isällä onkin tapana kuvata Rheaa ja hänen kaksoisveljeään siten, että toisella on loputtomasti energiaa ja toisella loputon ruokahalu. Tyttö osaa käyttäytyä kuin aikuiset, mutta myös kuin pikkulapsi uhmatessaan kaikia omasta mielestään turhia sääntöjä. Rhean elämä on ainakin ulkopuolisen silmään yhtä kaaosta, mutta jotenkin kaikki pysyy kasassa. Rhea on sosiaalinen ja tulee ihan hyvin toimeen kaikkien kanssa.


Alva, hoitaa Hauskaa
Alva on niin sanotun perus juron suomalaisen vastakohta. Tyttö osaa pitää hauskaa ja tulee helposti toimeen kaikkien kanssa. Vaatii aika paljon, jotta Alvan saa suuttumaan kunnolla ja silloin se purkautuu hyvinkin kylmänä käytöksenä. Vahvat mielipiteet omaava, ulospäin iloinen tyttö, jolta ei ideoita puutu. Kaveriporukan suupaltti, joka keksii jokaiseen lausahdukseen milloin mitenkin (näsä)viisaan vastauksen.


Emily, hoitaa Mollya
Emily on rohkea ja hyvin itsevarma. Tytöllä riittää rohkeutta vaikka mihin, eikä se ratsastuksenkaan puolella ole ongelmaksi koitunut. Kunhan vain naisen alusta ei mikään uhkarohkea kuoriutuisi, olisi kaikki hyvin. Hollantilaiset sukujuuret omaava naisen alku tykkää viettää aikaa tallilla kavereidensa kanssa, sillä juurikaan muuta elämää tuo ei omista. Tyttö on melko sosiaalinen, mutta hieman ennakkoluuloinen ja äkkipikainen.


Milla, hoitaa Tokoa
Milla on luonteeltaan tuttujen seurassa hyvin sosiaalinen, ja aika eriskummallinen. Paitsi hevosten kanssa hän sulkeutuu omaan maailmaansa taikka alkaa muistelemaan vaikeita riippuen ajasta… Ja hän tykkää auttaa, myös ei niin kivoissa asioissa, ketä tahansa apua kaipaavaa. Mutta tuntemattomien seurassa on ehkä pientä piiloutumista. Milla on yleensä se joka lähtee aina mukaan kaikkeen, jopa hiukan hupsumpiinkin heppa hommiin.


Ciara, hoitaa Valeraa
Ciara on puhelias, sosiaalinen ja helposti muihin tutustuva nuori jolta ei virtaa puutu. Itsevarmuutta tytöltä löytyy ja usein talliporukassa Ciaralla juttua riittää. Hevosten kanssa Ciara kuitenkin eristäytyy omaan kuplaansa ja toimii hevosen kuin hevosen kanssa yhteistyössä. Ciara on myös vähän perfektionisti. Tai no ei ihan vähääkään vaan aika paljon perfektionisti.Jos tallissa on loimia telineissä vinossa ne on pakko aina korjata suoraksi.