Hoitajahaku joulu 2019

Foorumit Hoitaja ja Yksärihaut Hoitajahaku joulu 2019

Luet parhaimillaan 8 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #49542
   Aleksi
   Avainmestari
   • Postauksia: 1026
   • Lauman johtaja

   Hei, kiva kun olet löytänyt tiesi Hallavaan. Tämä on juuri oikea paikka sinulle, jos tykkäät kirjoittaa talliympäristöön sijoittuvia tarinoita ja hevoset ja kaikenlaiset juonenkäänteet inspiroivat sinua. Luo itsellesi hahmo, joka mielestäsi sopii ratsastuskouluympäristöön, valitse alla olevasta listasta mieleisesi hoitohevonen ja kirjoita hakemus, jossa esittelet hahmoasi ja perustelet hieman miksi sinut pitäisi valita mukaan Hallavan porukkaan.
   Hoitajan tehtäviin kuuluu kirjoittaa tänne foorumille vähintään kerran kuukaudessa yksi hoitotarina, lisäksi pääset osallistumaan mukaan tunneille, kursseille ja kaikkeen muuhun tohinaan mitä täällä järjestetään.

   kuinka haen hoitajaksi?
   Ennen kuin teet hakemuksen, tutustuthan sivuihin huolella. Suosittelen myös rekisteröitymistä etukäteen.
   Skrollaa sivun alalaitaan, jossa näet tyhjän tekstikentän, kirjoita siihen hakemuksesi ja paina lähetä. Jää odottamaan vastusta.

   millainen hakemuksen pitää olla?
   Esittele siinä virtuaalihahmosi, jolla haluat alkaa hoitaa Hallavassa. Se EI siis ole sama hahmo kuin mikä sinulla on instagramissa, vaan voit luoda aivan uuden ja paikkaan sopivan hahmon. Kirjoita ainakin hahmosi ikä ja hevoskokemus. Miltä hahmosi näyttää ja millainen se on luonteeltaa. Mikä tekee hahmostasi erilaisen kuin muut? Samalla kun luen hakemusta, arvioin myös kirjoitustaitoasi ja motivaatiotasi. Ei tarvitse kirjoittaa romaania, mutta pelkkä asioiden luettelu ei riitä. Lopuksi kerro miksi pidät virtuaalihevosharrastuksesta ja mitä hevosta haluaisit hoitaa.

   vapaat hoitohevoset
   Kaikille Hallavan hevosille otetaan nyt kaksi hoitajaa, jotta mahdollisimman moni saisi mahdollisuuden kokeilla hoitamista. Jos et missään nimessä halua jakaa hoitohevosta toisen henkilön kanssa, ilmoita siitä hakemuksessasi niin harkitsen asiaa. Ensisijaisesti koitan jakaa hoitohevoset niin, että jokaiselle hevoselle tulee oma hoitaja (eikö niin että jollain on kaksi ja toisella ei yhtään). Ne jotka menettivät nyt vanhan hoitohevosensa, ovat oikeutettuja valitsemaan hoitsunsa ensin. Uudet hoitajat valitsen sunnuntaina 22.12.

   Valitut hoitajat
   Milo 1. Eelia 2.
   Pilkku 1. 2.
   Lilli 1. 2.
   Muumi 1. Fannie 2.
   Savu 1. Felix? 2.
   Virma 1. Nio 2.
   Molly 1. Emily 2.
   Hauska 1. Alva 2.
   Sasha 1. Inari 2.
   Valera 1. Ciara 2.
   Miska 1. Kaarna 2.
   Osku 1. Ruska 2.
   Cooper 1. 2.
   Toko 1. Milla 2.

   • Tätä aihetta muokkasi 2 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä aihetta muokkasi 2 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä aihetta muokkasi 2 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä aihetta muokkasi 2 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä aihetta muokkasi 2 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä aihetta muokkasi 2 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä aihetta muokkasi 2 kuukautta sitten Aleksi.
  • #49550
   Aleksi
   Avainmestari
   • Postauksia: 1026
   • Lauman johtaja

   Mighty Valnetino ”Milo”
   shetlanninponi, ruuna, 96cm, 6-vuotias
   lastenratsu, helppo:B, 60cm
   Milo on pieni rautiannkirjava poni, joka on helppo hoitaa, mutta ratsastaessa vauhtia saattaa olla toisinaan vähän turhankin paljon. Kiltti se on kuin mikä, mutta innostuu laukkatehtävistä, maastoluista ja esteistä.

   Liverwort ”Lilli”
   gotlanninrus, tamma, 123cm, 5-vuotias
   koulupainotteinen, helppo:B, 60cm
   Lilli on maailman suloisin ponitamma. Sen selkään voi laittaa ihan kenet tahansa ja se kuljettaa tasaisen varmasti perille. Lilli on vielä aika nuori, mutta väläyttelee jo nyt osaavalla ratsastajalla todella hyviä askellajeja.

   Moonshine chick ”Muumi”
   ratsuponi, tamma, 126cm, 9-vuotias
   osaaville junnuille, helppo:A, 80cm
   Muumi, tai Typy niinkuin Aleksi tammaa joskus kutsuu, on siro pieni poni, joka on monen junnun lemppari. Siltä ei osaamista puutu, muttei myöskään kulje automaattisesti oikein päin. Esteille tamma kieltää useammin kuin hyppää, mutta ainakin ratsastajalla on aina kyydissä hauskaa.

   Virmalised ”Virma”
   eestinhevonen, tamma, 147cm, 8-vuotias
   estepainotteinen, helppo:B, 100cm
   Virma on vähän omituinen poni. Se mulkoilee kaikkia ja kaikkea sinisillä herasilmillään ja kiukuttelee tuntiratsastajille. Hoitajilleen se kuitenkin on mitä lutuisin hevosystävä, jonka kanssa voi tehdä melkein mitä tahansa.

   Shahraiz Aquil ”Sasha”
   arabiristeitys, tamma, 157cm, 13-vuotias
   kokeneemmille ratsastajille, helppo:A, 120cm
   Shasha on täyttä verta ja se kyllä näkyy. Tämä kärpäskimo neiti kuumuu nollasta sataan sekunneissa ja onkin varsin haastava ratsastettava. Se on kuitenkin todella osaava, jos ratsastaja saa tamman kekittymään tehtävään.

   Five O’clock Somewhere ”Osku”
   trakehneninhevonen, ruuna, 165cm, 12-vuotias
   estepainotteinen, helppo:A, 130cm
   Osku on estehevonen parhaimmillaan. Se kulkee omalla moottorilla ja hyppää varmalla tekniikalla. Hoidettaessa se on vähän sählä ja koulutunnillakin saattaa ottaa hieman kierroksia, jos muut hevoset esimerkiksi laukkaavat.

   Cooper Black IV ”Cooper”
   knabstrupinhevonen, ruuna, 167cm, 9-vuotias
   koulupainotteinen, helppo:A, 110cm
   Cooper on suuri ja hitaanpuoleinen ruuna, jolle pitää antaa aikaa lämmetä. Vauhtiin päästessään se on kuitenkin hyvinkin osaava kouluratsu. Cooper on vähän säikynpuoleinen ja ratsastajalla saakin olla hyvä tasapaino ruunan tehdessä yllättävänkin nopeita ryntäyksiä ja sivuloikkia.

   Took one look ”Toko”
   hannoverinhevonen, tamma, 172cm, 10-vuotias
   yleispainotteinen, Vaativa:B, 110cm
   Suuri lempeä Toko on erityisesti tallin tätiratsastajien suosiossa. Se on vähän hitaanpuoleinen ja sen askeleet ovat suuret ja hieman töksähtelevät. Tamma on kuitenkin erityisesti koulupuolella hyvin osaava eikä se hoidettaessakaan jätä ketään kylmäksi vaan on varsin symppis tyyppi.

   Piccolo Boy ”Pilkku”
   risteytysponi, ruuna 112cm, 10-vuotias
   alkeisratsu, helppo:C, 70cm
   Pilkku on jekkuileva tiikerinkirjava risteytysponi jonka kanssa ei varmasti tule tylsää. Se osaa löytää tiensä ulos niin lankatarhasta kuin karsinastakin. Varsinkaan pelkällä vetosolmulla Pilkkua ei kannata koskaan laittaa minnekään kiinni. Ratsastaessa Pilkku on aikamoinen ilkimys, se pukittelee ja saattaa yhtäkkiä päättää lähteä vaikka täyttä laukkaa maneesin toiseen päähän. Siitä huolimatta Pilkku on pikkutyttöjen suosikki, ja sillä onkin varsin suuri fanikerho.

   Reykur ”Savu”
   norjanvuonohevonen, ruuna, 145cm, 12-vuotias
   yleispainotteinen, helppo:A, 90cm
   Vaikka Savu osaakin käyttäytyä aika railakkaasti, on se kuitenkin hyvin ihmisrakas, eikä ikinä tahallaan tekisi mitään pahaa. Välillä kuitenkin ruuna sählää sen verran paljon, että varpaat saattavat jäädä kavion alle tai pipo kadota kuolaiseen suuhun. Savu rakastaa rapsuttelua ja varsinkin ryntäiden kohdalta hinkuttaminen on parasta mitä se tietää. Ruuna on reippaan puoleinen ja varsinkin esteillä se syttyy.

   Molly
   pohjoisruotsinhevonen, tamma, 152cm, 15-vuotias
   tätikuljetin, helppo:B, 80cm
   Tämä pohjoisruotsinhevonen on täydellinen tätikuljetin. Se ei turhasta stessaa vaan puksuttaa eteenpäin vaikka puut kaatuisivat ympäriltä. Molly on helppo hoitaa ja nauttii pitkistä harjaustuokioista. Ratsastaessa se on laiskanpuoleinen mutta esteillä Molly saattaa joskus innostua. Silloinkaan selässä ei kyllä tarvitse pelätä, sillä Molly hyppää esteen kuin esteen turhia kieltelemättä.

   Routaruusun Hassunhaaska ”Hauska”
   suomenhevonen, tamma, 153cm, 13-vuotias
   kokeneemmille, helppo:A, 100cm
   Hauska on vähän hankala tamma. Hoidettaessa se on lähestulkoon pystyynkuollut, möllöttää vain paikoillaan ja antaa ihmisten hössöttää ympärillä. Jos pitää väistää johonkin suuntaan tai kaviota nostaa, on Hauska hitaanpuoleinen toimimaan. Onko ihan pakko? tuntuu olevan sen yleinen ajatus joka asiaan. Ratsastettaessa Hauska saa aina uuden vaihteen silmään. Siitä tulee melkoinen pikakävelijä ja ravissakin tamma lähtee helposti painamaan kädelle ja jyräämään kunnolla eteen.

   Rjazán Mischa ”Miska”
   orlovravuri, ruuna, 165cm, 8-vuotias
   raaka, helppo:C, 70cm
   Miska on suloinen kimo ex-ravuri, joka lähestulkoon kapuaa syliin pyytämään rapsutuksia. Se on äärettömän ihmisrakas ja läheisriippuvainen. Miska on vielä hyvin kokematon ratsu. Se osaa kaikki perus avut: liikkeelle lähtö, pysähdys ja siirtymiset käynnin ja ravin välillä onnistuvat, sekä perus taivutukset kumpaankin suuntaan. Pohkeenväistöä ja laukannostoa on myös opeteltu, mutta Miskalta puuttuu vielä lihaksistosta voimaa ja tasapaino on sen verran hukassa että laukka on vielä hyvin raakaa.

   Priton Valera ”Valera”
   budjonny, tamma, 161cm, 9-vuotias
   kokeneemmille, vaativa:B, 130cm
   Tämä punainen paholainen ei todellakaan ole helpoimmasta päästä. Se on jo ihan varsasta asti purrut, potkinut ja uhitellut niin hevosille kuin ihmisillekin. Pahoja tapoja on kyllä yritetty kitkeä pois, mutta pakko se on kai myöntää että Valera vain on perusluonteeltaan ilkeä. Ratsastaessa tamma on kuitenkin varsin mukava, kunhan vain muistaa pitää välimatkan muihin hevosiin. Tamma on vielä varsin nuori, mutta tulevaisuudessa se tulee varmasti pärjäämään kisakentillä niin koulu- kuin estepuolellakin.

   • Tätä vastausta muokkasi 2 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 kuukautta sitten Aleksi.
  • #49552
   Fannie
   Osallistuja
   • Postauksia: 3
   • Maitovarsa

   Terve!

   Fannie Wuori on 15-vuotias hevostyttö, joka hymyilee ystävällisesti jokaiselle vastaankävelijälle. Kun löytötavaralaatikkoa pengotaan, sieltä löytyneet hanskat kuuluvat todennäköisesti Fannielle, kuten myös hiusharja, pipo ja yksi villasukka. Tavarat eivät aina pysy aivan järjestyksessä, sillä Fannie on lahjakas jäämään omiin maailmoihinsa. Tytöllä on hyvin pohdiskeleva luonne ja hän on kaikin puolin rauhallinen. Hymyä ja naurua ei kuitenkaan puutu, eikä Fannie usein kulje suunpielet väärinpäin. Fannie viihtyy paremmin taustalla kuin ihmisten edessä. Ensivaikutelmasta huolimatta tahdonvoimaa ei kuitenkaan puutu tippaakaan. Fannie pysyy aina päätöksissään, mutta ei suutu helposti. Monet pitävät Fannieta kaiken luottamuksen arvoisena ystävänä ja hyvänä kuuntelijana.

   Fanniella on kiharat tummanruskeat hiukset, jotka yltävät olkapäille. Silmät tuikkivat sinertävän sävyisenä, mutta ovat melko tummat. Naamaa koristaa muutama finni, ja nenänvarrella on tytön omien sanojen mukaan ”käynyt pisamien joukkoräjähdys”. Pituutta löytyy arviolta 160cm. Vaatteiden suhteen Fannie ei ole kovinkaan tarkka, sillä mukavuus menee kaiken muun edelle. Mitään selkeää tyylilinjausta ei ole vielä löytynyt, mutta vaatekaappi pursuaa huppareita ja urheiluhousuja. Tallilla väriyhdistelmät voivat olla outojakin, mutta tytön suosikkiväri on, kaaottisesta tyylistä huolimatta, aina ollut tummansininen.

   Fannieta kuvataan usein taiteilijasieluna. Turha sitä on ihmetellä, sillä tyttö pitää maalaamisesta sekä piirtämisestä. Huoneessa vallitsee aina täydellinen kaaos, ja pensselit lojuvat lattioilla vihkojen sekä koulukirjojen joukossa. Fannien itsensä mielestä kaaos on tietysti täysin hallittu. Fannie asuu pienessä kerrostaloyksiössä äitinsä Heidin ja heidän valtavan kissalaumansa kanssa. Kuusi kissaa luo eloa perheeseen, vaikka Fannien äiti on tytön tapaan rauhallinen.

   Hevoset Fannie löysi ollessaan 11-vuotias. Rinnakkaisluokan ystävä vei tutustumaan tallille ja se olikin menoa sitten. Siitä asti Fannie on ratsastanut ratsastuskoulussa ja satunnaisesti tätinsä suurella suomenhevosella. Fannien taso pyörii siellä HeC:n ja 60cm paikkeilla. Fannie on aina pitänyt tavoitteistaan kiinni ja halu kehittyä on valtava. Eteenpäin onkin menty hurjasti vuosien aikana ja matkaan on mahtunut paljon ihania hevosystäviä. Fannie on hevosten kanssa aina rauhallinen ja pyrkii olemaan mahdollisimman johdonmukainen.

   // Täältä Fannien hahmon takaa löytyy kirjoittelua kaipaava 15-vuotias tyttö! (Instagramin)Virtuaalitalleilla olen pyörinyt nuorempana vaikka kuinka paljon, mutta touhu jäi pitkäksi aikaa koulun muuttuessa aikasyöpöksi. Nyt vasta olen tajunnut, että todellakin kaipaan tätä maailmaa! Halu kirjoittaa ja hypätä mukaan tähän maailmaan on jälleen kova. Kirjoittamisen takia tämän aikanaan aloitin, ja Hallava voisi olla juuri oikea paikka palaamiseen!

   Hoitotoiveena olisi Virma 🙂

   • #49589
    Fannie
    Osallistuja
    • Postauksia: 3
    • Maitovarsa

    Huomasinkin et Virmalla on jo yksi hoitaja, etten pidä sitä mitenkään ehdottomana 😅 Esim. Muumi kuulostaisi myös kivalta 😍

   • #49606
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1026
    • Lauman johtaja

    Fannie kuulustaa ihan sika mielenkiintoiselta tyypiltä ja teki mieli jo heti perjantaina vastata sulle että mielellämme otamme sut mukaan porukkaan! Pääset Muumin hoitajaksi kun hakemuksia ei ihan hirveetä kasaa tullutkaan. Voit aloittaa tekemällä itsellesi oman päiväkirjan ja joulumaastoonkin kannattaa ilmoittautua mukaan! 🙂

  • #49553
   Milla melody Metsätie
   Osallistuja
   • Postauksia: 5
   • Maitovarsa

   Hei! Mä olen Milla, 14 vuotias tyttö Pronssijoelta, omaan pitkät ruskeat hiukset latvoista hiukan vaalehtavat ja tykkään pitää tallilla mun mariinin väristä lempi hupparia. Eniten muo innostais hoitaa Oskua, tai Tokoa, mut jos ne on jo varattu niin Lilli on kyl super söpon näköne . Hallavaan tieni löysin kaverin kautta ja päätimpä tulla kokeilemaan. Katsotaan oisinko kohta jo täyttämässä hoitajakaappia!

   Ratsastustaustaa multa löytyy tosiaan viiden vuoden takaa, tasoltani olen Helppo C-B ja 90cm. Olen itsevarma ja omatoiminen hevosten kanssa. Myös aika sosiaaliselta vaikutan, vaikka viihdyn myös omassa rauhassa. Eläinten hoitoon olen perehtynyt omistavaisemmin ja harkitummin jo ainaki koiran kanin ja parta-agaman kanssa, kun siis itseltäni löytyy kääpiöluppa, partsis, ja villakoira nimeltä Nuppu, zero, ja Topsu.

   Täältä ruudun takaa löytyy 13 vuotias innokas hevosihminen, joka kaipaa tallin ulkopuolellakin hevosiin liittyvää tekemistä. Intoa ja aikaa tähän touhuun riittää!

   • #49607
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1026
    • Lauman johtaja

    Pääset Takon hoitajaksi, tervetuloa messiin! Aloita tekemällä itsellesi päiväkirja, jonka alkuun laitat Millan esittelyn. Samaan viestiin kerätään sitten pisteet ja merkit (:

  • #49567
   Eelia
   Valvoja
   • Postauksia: 3
   • Maitovarsa

   Eelia Ainola, tuo vaitonainen kirjoihin syventynyt tyttö viettää aikaansa useimmiten luonnostelemalla muistikirjaansa ja omissa haavemaailmoissaan oleilemalla. Vihkojen etu- ja takakannet ovat täyttyneet erilaisten ratsujen silueteista, eikä tavasta luopuminen näytä olevan lähellä. Unelmat omasta ponista tuntuvat kaukaisilta, eikä tämän hetkinen elämä sitä edes soisi. Pienestä asti sydäntä on lämmittänyt perheessä oleilevat lemmikit, joita ovat tällä hetkellä kissa neiti nimeltä Nilla ja lammaskoira Eedi. Hänen kotitalonsa sijaitsee Pronssijoen laitamilla, lähellä Ruotsin vallan aikaista kivi taloa, minkä pihalla laiduntaa lauhkeina vuodenaikoina kaviokkaita.

   Eelia nähdään tavallisesti pukeutuvan hieman murrettuihin maanläheisiin sävyihin. Haalenharmaa fleece, tummat housut ja mustat, joskin jonkin verran kuluneet nilkkurit somistavat hoikan, vaaleaverikköisen luonnollisesti kihartuvia hiussuortuvia. Ainolan nimellä kirjoittelee tarinoista, piirtämisestä, sekä tietenkin itse kaviokkaista pitävä henkilö. Virtuaalitalleiluun on tullut tutustuttua jo vähän, mutta edelleen ollaan sitä mieltä että tämä voisi olla itselleen se oma juttu. Toiveena olisi päästä pienen rautiaankirjavan värityksen omistavan Milo-ponin karvan kiillottajaksi. Voisimme tehdä paljon agility, ja maastakäsittely tehtäviä, unohtamatta tietenkään itse ratsastusta. Jos kuitenkin kävisi niin, olisi koulupainotteinen Lilli-tamma vaihtoehdoistani toinen.

   Ystävällisen terveisin Eelia sekä tämän hahmon keksinyt henkilö vailla uusia tuulia Hallavan tallissa. Ilkikurisen Pilkku nimisen poniruunan hoitajuus on antanut todella paljon, mutta olen ajatellut, että vaihtelevuus voisi olla hyvästä. Olen tietenkin iloinen saamastani mahdollisuudesta, mutta mielelläni autan Pilkkua (, sekä tämän tulevaa hoitajaa) joskus 🙂

   • #49569
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1026
    • Lauman johtaja

    Voit vaihtaa Milon hoitajaksi (:
    Tee vaan sulle oma päiväkirja nimellä Eelia & Milo, minkä alkuun laitat hahmon esittelyn niin sitten voit aloittaa!

   • #49617
    Milla melody Metsätie
    Osallistuja
    • Postauksia: 5
    • Maitovarsa

    okei. 🙂

   • #49618
    Milla melody Metsätie
    Osallistuja
    • Postauksia: 5
    • Maitovarsa

    oho! tämä viesti meni vahingossa, mun piti vastata takaisin kun pääsin tokon hoitajaksi.

  • #49568
   Iikka Johannes Haaksuo
   Osallistuja
   • Postauksia: 1
   • Maitovarsa

   Heipparallaa.
   Nimeni on Iikka, Iikka Haaksuo.
   Muutin Pronssijoelle kuukausi sitten perheeni kanssa, vanhempien töiden perässä. Ja tässä abivuotta viettäessäni tekisi mieli palata tallihommiin touhuamaan hetken tauon jälkeen.

   Joten, tässä pikainen esittelyni pähkinänkuoressa.
   Nimi siis oli Iikka ja ikää kunnialliset 18 vuotta, ja valmistuspaikkana Kotkan rannikkomaisemat. Vapaa-ajalla pääosin opiskelen, rämpytän kitaraa ja touhuan pikkusiskojen kanssa. Kotkassa tapasin seinäkiipeillä aika usein, mutta saattaa se jäädä jälkeen täällä ’pikkukaupungissa’. Ja tähän tarvitaan vielä jokin oikein tärkeä fakta, lempijäätelömakuni on ehdottomasti salted caramel ja paras leffa maanpäällä on joulupukki ja noitarumpu.

   Aloitin ratsastuksen 14 vuotiaana, joten en ole maailman kokeinen, mutta nopea oppimaan, jos en muuta. Kuulin uusilta koulututtaviltani tallistanne, ja sitten netin maailmassa seikkaillessani löysin ratsun, joka vei mennessään, Osku. Hepo vaikutti siltä, ettei kaverin kanssa tylsää hetkeä tulisi ja ratsu tarjoaisi varmasti hurjasi uutta opittavaa ja koettavaa meikäläisellekin.

   //Heips, täällä vielä Iikan takapiru, Aada. Olen 17-vuotias kakara Keski-Suomesta, joka nauttii kirjoittamisesta ja tarinoimisesta muutenkin.
   Päädyin tänne itseasiassa takaisin parinvuoden jälkeen, kun taas löytyy jonkinlaista rauhansiementä elämässä. Joten ajattelin yrittää tulla takaisin uusin silmin.

   • #49608
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1026
    • Lauman johtaja

    Hei Iikka, mielellään me sutkin otetaan mukaan Hallavan porukkaan, mutta oisko sulla toista hoitohevosvaihtoehtoa? Kiinnostaisko esimerkiksi Cooper?

  • #49603
   Ruska
   Osallistuja
   • Postauksia: 1
   • Maitovarsa

   Heissulivei! Täällä kirjoittaa ikivanha hallavalainen jotakuinkin neljän hoitajasukupolven takaa, siis Valman, Ruskan ja Miron takapiru. Nyt kun uusi elämäntilanne rupeaa olemaan jotakuinkin hanskassa, tuumailin, että olisi taas aika ottaa virtuaalihevostelu haltuun kera uuden motivaation ja näivettyneiden kirjoitustaitojen – vapiskaa! ”Pitkällisen” pohdinnan jälkeen päädyin siihen lopputulokseen, että olisi oivallista suorittaa comeback Ruskalla.

   Ruska on juuri valtion hellästä syleilystä, armeijasta, vapautunut miehenalku, joka heittää katu-uskottavuuden ja kypsän käytöksen romukoppaan. Intissä pituutta roimasti venähtänyt pörröpää on ehkä Pronssijoen optimistisin ja hilpein ihminen, mistä kertovat hänen mottonsa: ”Ei auta itku markkinoilla. Pää pystyyn ja kohti uusia vastoinkäymisiä.” Ruska on rohkea ja rasavillinäkin tunnettu, ja hän lähestyy rohkeasti tuiki tuntemattomia ihmisiä eikä tunne sanaa nolostuminen. Ruskan tapaa lähes poikkeuksetta iloinen virne naamalla.

   Ruskan heikkoja lenkkejä ovat huolimattomuus ja hutilointi ja se, että poika usein sanoo ne sanat, mitkä sylki suuhun tuo, ja ne eivät ehkä aina ole tilanteeseen parhaiten sopivat sanat. Ruska ei niin sanotusti ole penaalin terävin kynä, mutta sen sijaan hauskaakin hauskempaa seuraa.
   Hevoshommissa Ruska on ollut kymmenvuotiaasta. Hänelle mieleen on esteratsastuksen vauhti, ja hän on innostunut haastamaan itsensä kisoissa ja valmennuksissa.

   Ruska havittelee hoitohevosekseen Oskua, salaa haaveillen kisakentille pääsemisestä komean raudikon kanssa. Huomasin kuitenkin, että Oskulle oli jo siunaantunut yksi innokas hakija, joten jos Ruskalla ei tärppää, Aleksi silloin tehköön valinnat mielensä mukaan (ottaen tietysti huomioon, ettei Ruska enää ole ihan poniratsastaja). Yllätysmomentti on hyvästä – onnistunemme porukalla ruotimaan hoitsujaosta vuosisadan draamat. 😀 Myös kakkoshoitajan pesti sopii.

   Jännityksellä jään odottamaan, mitä tästä oikein tulee!

   • Tätä vastausta muokkasi 2 kuukautta sitten Ruska.
   • #49605
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1026
    • Lauman johtaja

    Ihanaa ihanaa, tervetuloa takaisin ♥️ Annan sulle mielelläni Oskun hoitsuksi kun se on mun omakin lemppari ja saa sulta varmasti mainioita tarinoita. Eli voit aloittaa tekemällä itelles oman päiväkirjan, jonka ekaan viestiin laitat Ruskan esittelyn (:

  • #49640
   Alaia
   Vieras
   • Postauksia: 195
   • Perus pullaponi

   Heippa! Tässä toivoisin itelleni hoitsuksi Sashaa. Vaikka 5 karvakorvan omistajana toiminkin, haluaisin vielä hoitsun kuudenneksi. Sasha vaikuttaa oikein mielenkiintoiselle valinnalle, sillä löytyisi tammasta arkeen haastetta!

   Pikaista esittelyä tosiaan. Koko nimenä Alaia O’Sullivan, joka tulee italialaiselta äidiltä. Itse kumminkin Suomessa syntynyt ja kasvanut. Ikää löytyy 18 ja käyn lukion toista vuotta, silti aikaa riittää hevosille! Ratsastusta olen porskuttanut menemään about kymmenisen vuotta ja pikku hiljaa etenen valmentajan vahtivan silmän alla 👀. Ratsastusura alkoi normaalilta ratsastuskoululta, ja sieltä lähdettiin pois hetkellisen vuokrahevosen kanssa. Vuokriksen kanssa aikaa vietin noin vuoden, jonka jälkeen ostin ekan hevosen, Sultanin ( löytyy tallista edelleen )

   Omana lajinani on aina toiminut kouluratsastus, ja on aina toiminutkin. Tasoltani olen Intermediaire II, jota luokkaa Sultan tällä hetkellä on. GP taso on edelleen aivan liian vaikea, mutta pikku hiljaa, baby steps baby steps. Luonteeltani olen rauhallinen, päättäväinen ja parhaiten yksin toimiva. Kuitenkin tutussa porukassa kaikki sujuu ongelmitta. Uusille saatan olla hieman ujo, mutta lämpenen nopeasti mikäli pidän henkilöstä.

   Lämpimin terveisin ja jännityksellä odottaen tulosta!

   ( Tosiaan ruudun takaa kirjoittaa tekemistä ja kirjoittamista kaipaava ja osotteleva tyttö, joka on tällä hetkellä 15. Tänä vuonna 16 mittariin, jaiks.. Olen myös uusi, ja varsinkin varmasti aivan hukassa alussa täällä netin puoleisella sivustoilla, mutta kyllä se siitä! )

   • #49641
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1026
    • Lauman johtaja

    Hei, otan Hallavaan hoitajaksi ainoastaan hahmoja, jotka tarinaltaan sopivat ratsastuskouluun. Valitettavasti ei ole realistista, että oman hevosen omistava vaativan tason ratsastaja haluaisi itselleen pikku ratsastuskoulusta hoitohevosen xd
    Eli jos luot itsellesi uuden hahmon, joka tarinallisesti sopii ratsastuskoululaiseksi ja laitat uuden hakemuksen niin katsotaan asiaa uudestaan (:

  • #49651
   cavalo.stable
   Osallistuja
   • Postauksia: 1
   • Maitovarsa

   Moi! Olen Jarday Calerig 19-vuotias.
   Olen harrastanut ratsastusta melkein koko ikäni. Aloitin 3-vuotiaana ratsastuskoulussa jossa opin keventämään yms.
   Ratsastin yleensä shetlanninponeilla.
   Tykkäsin aina niistä tunneista jolla mentiin puomeja, ne olivat parhaita.
   Nykyään ratsastan ratsastuskoulussa ja käyn välillä valmentautumassa sillä haluaisin joskus päästä kisaamaan.
   Cooper vaikuttaa mahtavalta vaihtoehdolta hoitsukseni, sillä pidän hitaista hevosista.
   Äkki käännökset yms ei ole ongelma.
   Toivottavasti pääsisin hoitamaan tätä ihanaa knapstrubinhevos ruunaa❤️!

Luet parhaimillaan 8 vastausketjuja
 • Aiheeseen ‘Hoitajahaku joulu 2019’ ei voi kirjoittaa uusia vastauksia.