Hoitajahaku syksy 2019

Foorumit Hoitaja ja Yksärihaut Hoitajahaku syksy 2019

Tämä aihe sisältää 18 vastaukset, 8 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Aleksi 1 viikko sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #24652 Vastaus

  Aleksi
  Ylläpitäjä
  • Postauksia: 994
  • Lauman johtaja

  Hei, kiva kun olet löytänyt tiesi Hallavaan. Tämä on juuri oikea paikka sinulle, jos tykkäät kirjoittaa talliympäristöön sijoittuvia tarinoita ja hevoset ja kaikenlaiset juonenkäänteet inspiroivat sinua. Luo itsellesi hahmo, joka mielestäsi sopii ratsastuskouluympäristöön, valitse alla olevasta listasta mieleisesi hoitohevonen ja kirjoita pieni hakemus, jossa esittelet hahmoasi ja perustelet hieman miksi sinut pitäisi valita mukaan Hallavan porukkaan.
  Hoitajan tehtäviin kuuluu kirjoittaa tänne foorumille vähintään kerran kuukaudessa yksi hoitotarina, lisäksi pääset osallistumaan mukaan tunneille, kursseille ja kaikkeen muuhun tohinaan mitä täällä järjestetään.

  kuinka haen hoitajaksi?
  Ennen kuin teet hakemuksen, tutustuthan sivuihin huolella. Suosittelen myös rekisteröitymistä etukäteen.
  Skrollaa sivun alalaitaan, jossa näet tyhjän tekstikentän, kirjoita siihen hakemuksesi ja paina lähetä. Jää odottamaan vastusta.

  millainen hakemuksen pitää olla?
  Esittele siinä virtuaalihahmosi, jolla haluat alkaa hoitaa Hallavassa. Se EI siis ole sama hahmo kuin mikä sinulla on instagramissa, vaan voit luoda aivan uuden ja paikkaan sopivan hahmon. Kirjoita ainakin hahmosi ikä ja hevoskokemus. Miltä hahmosi näyttää ja millainen se on luonteeltaa. Mikä tekee hahmostasi erilaisen kuin muut? Samalla kun luen hakemusta, arvioin myös kirjoitustaitoasi ja motivaatiotasi. Ei tarvitse kirjoittaa romaania, mutta pelkkä asioiden luettelu ei riitä. Lopuksi kerro miksi pidät virtuaalihevosharrastuksesta ja mitä hevosta haluaisit hoitaa.

  Vapaat hoitohevoset suluissa olevat hoitajat saattavat jatkaa, jolloin hevosella tulee olemaan kaksi hoitajaa
  Oreo – Kiia (Lotta)
  Valera – Ciara
  Halla – Adalmina
  Savu – Felix

  Melli – (Seela)
  Pilkku –
  Loki –

 • #24746 Vastaus

  Aida
  • Postauksia:
  • Maitovarsa

  Hei! Olen jo pitkään halunnut osallistua Hallavan toimintaan tämän vuoden puolella! IG:ssä olenkin toiminut Hallavassa hoitajana.

  Aida on 15v jolta pituutta löytyy 163cm. Blondit hiukset olkapäille jotka ovat yleensä kiinni ponnarilla. Käyttää tummansinistä untuva toppatakkia ja musta tummanruskeita tai musta tummansinisiä housuja. Saappaat ja kypärä ovat mustia ja käsineet siniset. Luonteeltaan ystävällinen ja avulias Tyttö luo talliin mukavan ilmapiirin saaden jokaisen hymyilemään iloisuudellaan.
  Hevosten kanssa aina iloiseksi tuleva Tyttö on aloittanut ratsastamisen noin 5-vuotiaana ratsastuskoulussa ja siitä eteenpäin jatkanut samaista toimintaa monilla eri talleilla.
  Aida toivoisi Valeraa hoidokiksi sillä rakastaa hieman vaativempia ja erikoisluonteellisempia hevosia ja on mennyt jo pari kertaa tunnilla kyseisellä tammalla.

  • #26186 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 994
   • Lauman johtaja

   Tää hakemus jäi ehkä vähän lyhyeksi ja pintapuoleiseksi. En vielä oikein saanut kuvaa minkälainen kirjoittaja olet tai mikä hahmossa on erityistä.

 • #26184 Vastaus

  Nimetön
  • Postauksia: 2
  • Maitovarsa

  Hei! Täällä ois innokas hoitaja Hallavaan.
  Silvia Hoffman on 17v taitava ja kokenut ratsastaja ja hevosen käsitteljä. Hän on noin 165cm pitkä ja pärjää hyvin hevosen kuin hevosen kanssa. Silvia on sosiaalinen ja mukava ,vaikkakin usein alussa ujo ,mutta kun häneen tutustuu enemmän voi olla varmaa että hänen kanssa ei tylsää tule.
  Silvialla on oma hevonen Maro joka on 170cm korkea kiltti ja todella osaava koulu puolella ,joten silviakin on painottunut lähllä treenaamaan koulua. Silvia on kisaillut koulua Prix St Georges tasolla mutta treeneissä kokeneen hevosen kanssa piaffe ja passage tehtäviä on päästy hieman treenaamaan. Esteillä silvia ei ole paljon kisaillut mutta tasona ainakin vielä on noin 90-100cm.

  Silvialla on tumman ruskeat hiukset, siniset silmät, vaaleahko iho, ja pisamia. Hän liikkuu usein tallilla mustassa tai tumman sinisessä kevyt toppa takissa ja harmaissa ratsastus housuissa, varsinkin kun kelit ovat alkaneet viilentyä. Ratsastaessa mustat saappaat ja Charles Owenin musta kypärä.

  Mielestäni virtuaalihevos harrastus on super kivaa, koska hahmosi voi olla minkä tahansa lainen ja voi elää unelma elämääsi mutta vain virtuaali hahmolla virtuaali maailmassa. Ei siis mitään valittamista. Ns oikeassa elämässäharva pääsee alle 18 vuotiaana lähes GP tason ratsastajaksi mutta virtuaali maailmassa kaikki on mahdollista.
  Hoitohevos toiveet Silvialle olisivat Halla ja Savu.

  • #26185 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 994
   • Lauman johtaja

   Vaikutat kyllä tosi hyvältä hoitajaehdokkaalta, mutta me halutaan pitää täällä Hallavassa tarinat sen verran realistisena että en oikein ymmärrä miksi GP tason ratsastaja, jolla on oma hevonen, haluaisi hoitaa ratsastuskouluhevosta… Mutta jos muokkaat hahmoa sopivammaksi niin sitten saisit kyllä paikan

  • #26231 Vastaus

   Nimetön
   • Postauksia: 2
   • Maitovarsa

   Juu ymmärrän. Käviskö tasoksi vaikka Va A tai Va B en kummiskaan hirveästi raskis sitten tuota enemmän tasoa laskea. 🙂

  • #26628 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 994
   • Lauman johtaja

   Haluaisin kuulla vielä muokatun esittelyn uudelleen, että hahmon tarina ja juurikin se motivaatio ratsastuskoulussa olemiselle selkiytyisi

 • #26651 Vastaus

  Ciara
  Osallistuja
  • Postauksia: 15
  • Maitovarsa

  Moikka! Täällä todella innokas hoitaja ehdokas Ciara Washington, 17 vuotias tyttö, joka on muuttanut lähelle Hallavaa pari kuukautta sitten. Hevostaustaa löytyy jo pienestä pitäen. 4 vuotiaana talutusratsastustapahtumassa kipinä hevosiin syttyi. Sen jälkeen sukulaisen yksityistallilla kävytiinkin joka viikko minitunnilla talutuksessa ja siitä sitten ratsastuskouluun. Ratsastuskoulussa ehdin olla 14 vuotiaaksi asti, jolloin tapahtui onnettomuus jossa tipuin maastossa ja jäin hevosen jalkoihin. Siitä seurasikin sitten 12kk ratsastustaukoa ja paluu takaisin hevosen selkään hieman epävarmana. Tänä vuonna muutimme ja vanha ratsastuskoulu jossa kävin jäi toiseen kaupunkiin. Löysin Hallavan ja päätin tulla kokeilemaan tänne, ja nyt kun hoitajahaku auki niin ehdottomasti haluan hoitajaksi! 😀
  Olen nykyään hevosten kanssa päättäväinen ja itsevarma. Onnettomuus vahvisti varmuuttani ja nykyään osaan nauttia joka hetkestä hevosten kanssa ja arvostaa sitä mitä minulla on.
  Olen oranssipunaisella pitkällä tukalla varustettu nuori suklaanruskeilla silmillä ja pisamilla. Mulla on kanssa 2 vuotias persikan/punaisen värinen kääpiövillakoira, joka luultavasti tulee mukaan tallireissuilleni. Kuljen yleensä siisteissä vaatteissa joka paikkaan, ja tutustun muihin ihmisiin helposti. Olen todella puhelias kun sille päälle satun 😀
  Tasoni ratsastuksessa on Helppo B ja 90cm ja hevosmiestaidot on kunnossa. Hoitohevostoiveeni olisi älyttömän upea hevosenne Valera. Olisin myös innokas suorittamaan hoitomerkkejä ja jossain vaiheessa alkaa treenaamaan hevosta. Noh kuitenkin asia kerrallaan 🙂 Tässä virtuaali talleilussa mielenkiintoista on se miten ”vapaata” tää on ja pääsee mukaan tarinaan ja tuntee oikein sen innon tarinoita kirjoittaessa!

  • #26720 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 994
   • Lauman johtaja

   Pääset Valeran hoitajaksi! Tervetuloa takaisin (:

 • #26718 Vastaus

  Felix
  Osallistuja
  • Postauksia: 5
  • Maitovarsa

  Ihan ensimmäisenä pakko kehua Hallavan upean syksyistä ulkoasua ja muutenkin sivujen selkeyttä, niitä oli mukava selailla ja kaikki informaatio oli helposti löydettävissä.

  Sitten itse asiaan, eli hoitajahakemukseen. Hoitajaksi on hakemassa 15-vuotias, tosin jo ensi kuussa 16-vuotiaaksi kääntyvä nuori miehenalku, Felix Holm. Mennään eikä meinata -elämänasenteella varustettu suomenruotsalainen nauttii kaikenlaisen uuden kokeilemisesta ja poikaa voisikin luonnehtia todella seikkailunhaluiseksi persoonaksi. Felix on varmasti se, joka on ensimmäisten joukossa lähdössä mukaan kaikenlaisiin hullutuksiin sen enempää miettimättä ja todennäköisesti myös näiden outojen ideoiden alullepanija. Yleensä ihan sosiaalinen kaveri, joka rupattelee niitä näitä vähän jokaisen kanssa ja nauraa paljon lähinnä omille typerille jutuilleen, mutta syvällisen ystävyyssuhteen kehittäminen saattaa olla melkoisen haasteellista. Felix nauttii omasta rauhastaan ja on pohjimmiltaan epävarma, vaikkei sitä ulospäin näytäkään ja vaatii aikaa, ennen kuin pystyy luottamaan toiseen ja olemaan täysin oma itsensä.

  Felix on ehtinyt harrastaa elämässään vähän kaikenlaista jääkiekosta kitaransoittoon, mutta ratsastuksen tämä löysi elämäänsä vasta kolmisen vuotta sitten. Yläasteen alussa poika tutustui toiseen ratsastusta harrastavaan poikaan ja tajusi, että eihän ratsastus olekaan vain tyttöjen juttu niin kuin Felix oli aiemmin kuvitellut. Se olikin menoa sitten ja ensimmäisestä tallivierailustaan lähtien poika on viettänyt lähes kaiken vapaa-aikansa tallilla. Tunneilla on käyty ahkeraan ja Felixin kehitys ratsastajana on ollut suorastaan huimaavan nopeaa. Paljon on tietysti vielä opeteltavaa, mutta motivaatio ei ole ainakaan ihan heti hiipumassa. Ehkä hieman yllättäen tämä rasavilli persoona on mieltynyt kouluratsastukseen eikä esteratsastus paljoa kiinnosta, vaikka toki silloin tällöin on kiva esteitäkin hypellä vaihtelun vuoksi. Felixin ratsastustaso alkaa lähennellä jo Helppo B -tasoa, mutta harjoiteltavaa on vielä ja matka on pitkä tason korotukseen, eli Helppoon A:han mikä on Felixin tavoite. Esteitä poika on hypellyt siinä seitsemänkympin tienoilla, tyyli ei tosin ole niin nätti mitä voisi olla.

  Ulkonäön puolesta Felix on helposti tunnistettavissa kirkkaanpunaisiksi värjättyjen hiustensa ansiosta, jotka ovat pitkähköt ja yleensä roikkuvat naamalla silmien tai ainakin toisen silmän peittona, joskus poika kuuleekin kuittailua siitä näkeekö tämä edes mitään hiuspehkonsa takaa. Jossain siellä villien hiuskutrien takana on kuitenkin kaksi pilkkeen omaavaa vihreää silmää, jotka ovat niin kirkkaat että jotkut erehtyvät luulemaan niitä piilolinsseiksi. Tunnistettavuutta lisää värikkäiden hiuksien ja epätavallisen vihreiden silmien lisäksi huulilävistys, joka on keskellä pojan alahuulta ja nenän sivusta löytyvä nenäkoru. Korvista löytyy korvanreiät, niissä hän yleensä pitää vain jotain perusmustia koruja. Felixin pukeutumistyyli on värikäs niin kuin tämän muukin persoona, hänen päällään voi oikeastaan nähdä ihan mitä vain missä sävyssä vain, erinäisten rock-bändien paidat ovat myös kovassa kulutuksessa.

  Hallavaan Felix on tulossa oppimaan, sitähän varten ratsastuskoulut ovat. Aiemmin hän on käynyt toisessa ratsastuskoulussa tunneilla, mutta hoitohevosta hän on nyt hakemassa uudelta tallilta koska edellisellä ei järjestetty varsinaista hoitajatoimintaa. Felix uskoo olevansa jo tarpeeksi osaava hoitajaksi, vaikka ei olekaan ratsastanut tai ollut ylipäätään hevosten kanssa tekemisissä yhtä kauan kuin suurin osa muista hoitajista. Motivaatio kehittymiseen niin hevosenhoitajana kuin ratsastajanakin on kova, ja koko ajan vaihtuvien ratsujen sijaan Felix haluaisi nyt alkaa kehittämään spesiaalia suhdetta yhden tietyn hevosen kanssa. Tämä yksi tietty hevonen voisi olla Savu, joka hurmasi kujeilevalla luonteellaan ja pienellä haasteellisuudellaan, ruunapoika vaikuttaisi olevan ihan täydellinen match energiselle ja kokeilunhaluiselle Felixille. Projektimaisuus kiinnostaa myös suuresti, olisi mahtavaa päästä kehittämään hevosta eteenpäin ja samalla ratsastajaa. Jos ykköstoive Savun kanssa ei kuitenkaan nappaa, sopiva hoitohevonen voisi olla Melli, jossa on sopivaa reippautta ja kouluponiprojektin sijaan Mellistä saisi upean opetusmestarin, jonka kanssa kokea kaikki hevostelun ylä- ja alamäet. Virtuaaliponeilussahan parasta on juurikin hahmon ja hevosen suhteen kehittymisen seuraaminen iloineen ja suruineen, ja se, kuin vain mielikuvitus on rajana talliarjen tapahtumille.

  Tässäpä tämä. Toivottavasti hakemuksesta ei tullut liian pitkä, nyt vain sormet ristissä odottamaan olenko kohta yhtä hoitohevosta rikkaampi 🙂

  • #26719 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 994
   • Lauman johtaja

   Tää oli kyllä ihan täydellinen hakemus ja Felix hurmasi miut ihan totaalisesti! Savu sopii pojalle varmasti oikein hyvin hoitohevoseksi, eli tervetuloa mukaan porukkaan! Voit aloittaa laittamalla Felixin esittelyn Hoitajien kaapit -alueelle (:

 • #29492 Vastaus

  Adalmina Nummela
  Osallistuja
  • Postauksia: 2
  • Maitovarsa

  Hei!

  17-vuotias Adalmina Nummela istutettiin piskuisen shetlanninponin kyytiin ensimmäisen kerran 2-vuotiaana. Siitä asti tytön aika on kulunut enemmän tai vähemmän ratsastuskouluilla tai tuttujen talleilla poneja ja hevosia hoitamassa.

  Pari viime vuotta ovat olleet pahimmassa teini-iässä olevalle tytölle kuitenkin jokseenkin haastavia ja hevosharrastus on jäänyt syrjemmälle. Adalminan perheen muuttaessa uudelle paikkakunnalle, tämän kaikki kaverit jäivät kuitenkin kauas taakse ja nyt tytön sisällä kytevä palo ja rakkaus hevosia kohtaan nostaa taas päätään. Tasoltaan Adalmina on jokseenkin taitavakin ratsastaja ja on aina osannut varsinkin käsitellä hevosia. Vaikka tallin ulkopuolella tyttö ei ole ehkä kaikkein kärsivällisin tai rauhallisin persoona, hevosten kanssa tämä osaa olla kuin viilipytty ja saa vähän vaikeammatkin otukset yleensä kuriin järkkymättömällä auktoriteetillaan.

  Luonteeltaan Adalmina on pääasiassa ystävällinen ja sosiaalinen, mutta omaa vahvat mielipiteet, eikä aina osaa olla hiljaa silloin kun ehkä pitäisi. Vaikka tämä saattaa saada tytön vaikuttamaan kovalta ja vähän turhankin itsevarmalta, osaa hän olla myös nöyrä ja tehdessään virheen, myöntää sen ja osaa pyytää anteeksi jos niikseen tulee. Adalminan kanssa on kovin helppo ystävystyä, mutta toisaalta jos tyttö päättää ettei pidä jostakusta, sen huomaa kyllä.

  Ulkonäöltään Adalminan on monta kertaa sanottu muistuttavan satujen Lumikkia erehdyttävästi. Tyttö on pitkä ja kovin siro ollut aina ja vaaleita pisamaisia kauniita sydämenmuotoisia kasvoja kehystää korpinmusta pitkähkö polkkatukka. Vaatetuksestaan Adalmina on melko tarkka, ja tykkää myös meikata jonkun verran, turhamaiseksikin joku on joskus sanonut, mutta sitähän hän ei itse myönnä.

  // Ruudun takaa löytyy jo vuosia virtuaaliheppoja harrastanut nuori nainen. On ollut hoitohevosta, yksärihevosta, omaa tallia ja mitä vielä, inspiraatio tuppaa vähän tulemaan ja menemään, ja viime kerrasta onkin jo aikaa. Omaa tallia en enää ajatellut perustaa, tai muutenkaan aktivoitua v-maailman puolella mitenkään älyttömästi, mutta koska jostain syystä veri vetää aina takaisin, niin ajattelin nyt sitten kokeilla pitkästä aikaa ihan vaan tätä hoitajanpestiä, vähän kaipailis kumminkin jotain luovaa tekemistä pimeneviin iltoihin. 🙂 Mitään älytöntä jokapäiväistä aktiivisuutta en lupaa, enkä mitään kilometrin mittaisia tarinoita (muutenkin mun tyyli on enemmänkin panostaa laatuun kuin määrään, hehhe), mutta tässä mä nyt olen jos silti huolitte jengiin mukaan! 🙂

  Ainiin ja tosiaan, Halla kiinnostelisi näistä ylläolevista ehdokkaista eniten, siinä ois varmaan sopivasti haastetta ja sopivasti prinsessahevosta Adalminalle. 😀

  • #29823 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 994
   • Lauman johtaja

   Oi vitsi musta tuntuu että Hallava tarvitsee yhden Adalminan talliin! Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta hahmolta, eli siis tervetuloa porukkaan! Pääset Hallan hoitajaksi. (:
   Voit aloittaa laittamalla esittelyn Hoitajien kaappeihin

 • #30974 Vastaus

  Kiia
  Osallistuja
  • Postauksia: 6
  • Maitovarsa

  Heippa!

  Kiia Oikari, 23v, ikuinen heppatyttö. Kiia on luonteeltaan elämäniloinen ja energinen tyyppi, kunhan kahvin balanssi pysyy kohdillaan ja ruokaa on tarpeeksi usein saatavilla. Ratsastuskoulussa Kiia on aloittanut jo pienenä tyttönä, talutusratsastuksissa teini-ikäisenä on juostu hikihatussa taluttajana ja tallin kisoissa kilpailtu erittäin vakavamielisesti. Tavoitteena Kiialla on oppia joka päivä paremmaksi ratsastajaksi ja ehkä jonain päivänä ostaa se oma ihana hevonen. Tähän asti Kiia nauttii jokaisesta mahdollisuudesta hoitaa karvaturpia ja oppia erilaisista eläimistä niin maastakäsin kuin ratsain. Tasoltaan Kiia on Helppo A, esteillä 80-90cm ratoja hypännyt.

  Ulkonäöltään tämä nuori nainen näyttää hyvinkin perinteiseltä suomalaiselta vaalea veriköltä. Pituutta on 170cm kieppeillä, varsi pysyy kunnossa lenkkeilyn ja salitreenaamisen avulla. Blondit hiukset ulottuvat auki ollessaan hieman yli olkapään ja silmät tuikkivat vihreänä. Pukeutumistyyli Kiialla on tallilla usein melko siisti, tummansininen on ehdoton suosikkiväri ja untuvaliivi löytyy päälle varsin varhain syksyllä.

  Hevosten kanssa Kiia pitää pikkutarkasta puunailusta, sekä työskentelystä myös maastakäsin. Tästä kaikille rupattelevasta nuoresta naisesta saa seuraa niin harjojen pesuun kuin pitkille maastokävelyille, tai vaikka juoksemaan niitä talutustunteja – siitähän sitä kokemusta jo löytyy.

  Hoitohevostoiveena olisi Oreo, tuo tallin kaunis paint-tamma.

  Ja miksi virtuaalihevosten hoito? Rakastan hevosia ja kirjoittamista. Olisi mahtia päästä osaksi aktiivista porukkaa, jolloin tekstintuotanto ym. on paljon helpompaa kun saa hyviä ”ärsykkeitä”, joihin tarttua.

  • #31107 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 994
   • Lauman johtaja

   Kiitos hakemuksesta, vaikutat Oreolle täydelliseltä hoitajalta! Tervetuloa siis porukkaan, voit aloittaa laittamalla esittelyn Hoitajien kaappiin (:

 • #42391 Vastaus

  Esmeralda Field
  Osallistuja
  • Postauksia: 2
  • Maitovarsa

  Hellou! Mie oon tällänen 23-vuotias 158cm ja 48kg jos oikein muistan. Lokia oisin kiinnostunut hoitamaan, hän on niin ihanan oloinen ja näköinen hevonen. Oon ratsastanut koko elämäni ja tasot on VaA ja 150cm. Ulkonäöstä sellasta että mulla on piiiitkät pinkit hiukset, vihreät silmät ja pukeudun yleensä harmaaseen ja pinkkiin 😀 Oon erittäin kiltti romanttikko ja aika kilpailuhenkinen

  • #42414 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 994
   • Lauman johtaja

   Tää ei ollut valitettavasti ihan riittävä hakemus. Hoitaminen kuitenkin on pääasiassa kirjoittamista niin haluan nähdä että siihen riittää motivaatio

  • #42525 Vastaus

   Esmeralda Field
   Osallistuja
   • Postauksia: 2
   • Maitovarsa

   Laitanko pitemmän tekstin vai unohanko vaa?

  • #42857 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 994
   • Lauman johtaja

   Ihan miten haluat tietenkin 🙂

Vastaa aiheeseen: Hoitajahaku syksy 2019

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: