Hoitajahaku syksy 2019

Foorumit Hoitaja ja Yksärihaut Hoitajahaku syksy 2019

Luet parhaimillaan 13 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #24652
   Aleksi
   Avainmestari
   • Postauksia: 1459
   • Lauman johtaja

   Hei, kiva kun olet löytänyt tiesi Hallavaan. Tämä on juuri oikea paikka sinulle, jos tykkäät kirjoittaa talliympäristöön sijoittuvia tarinoita ja hevoset ja kaikenlaiset juonenkäänteet inspiroivat sinua. Luo itsellesi hahmo, joka mielestäsi sopii ratsastuskouluympäristöön, valitse alla olevasta listasta mieleisesi hoitohevonen ja kirjoita pieni hakemus, jossa esittelet hahmoasi ja perustelet hieman miksi sinut pitäisi valita mukaan Hallavan porukkaan.
   Hoitajan tehtäviin kuuluu kirjoittaa tänne foorumille vähintään kerran kuukaudessa yksi hoitotarina, lisäksi pääset osallistumaan mukaan tunneille, kursseille ja kaikkeen muuhun tohinaan mitä täällä järjestetään.

   kuinka haen hoitajaksi?
   Ennen kuin teet hakemuksen, tutustuthan sivuihin huolella. Suosittelen myös rekisteröitymistä etukäteen.
   Skrollaa sivun alalaitaan, jossa näet tyhjän tekstikentän, kirjoita siihen hakemuksesi ja paina lähetä. Jää odottamaan vastusta.

   millainen hakemuksen pitää olla?
   Esittele siinä virtuaalihahmosi, jolla haluat alkaa hoitaa Hallavassa. Se EI siis ole sama hahmo kuin mikä sinulla on instagramissa, vaan voit luoda aivan uuden ja paikkaan sopivan hahmon. Kirjoita ainakin hahmosi ikä ja hevoskokemus. Miltä hahmosi näyttää ja millainen se on luonteeltaa. Mikä tekee hahmostasi erilaisen kuin muut? Samalla kun luen hakemusta, arvioin myös kirjoitustaitoasi ja motivaatiotasi. Ei tarvitse kirjoittaa romaania, mutta pelkkä asioiden luettelu ei riitä. Lopuksi kerro miksi pidät virtuaalihevosharrastuksesta ja mitä hevosta haluaisit hoitaa.

   Vapaat hoitohevoset suluissa olevat hoitajat saattavat jatkaa, jolloin hevosella tulee olemaan kaksi hoitajaa
   Oreo – Kiia (Lotta)
   Valera – Ciara
   Halla – Adalmina
   Savu – Felix

   Melli – (Seela)
   Pilkku –
   Loki –

  • #24746
   Aida
   Vieras
   • Postauksia: 287
   • Kisatykki

   Hei! Olen jo pitkään halunnut osallistua Hallavan toimintaan tämän vuoden puolella! IG:ssä olenkin toiminut Hallavassa hoitajana.

   Aida on 15v jolta pituutta löytyy 163cm. Blondit hiukset olkapäille jotka ovat yleensä kiinni ponnarilla. Käyttää tummansinistä untuva toppatakkia ja musta tummanruskeita tai musta tummansinisiä housuja. Saappaat ja kypärä ovat mustia ja käsineet siniset. Luonteeltaan ystävällinen ja avulias Tyttö luo talliin mukavan ilmapiirin saaden jokaisen hymyilemään iloisuudellaan.
   Hevosten kanssa aina iloiseksi tuleva Tyttö on aloittanut ratsastamisen noin 5-vuotiaana ratsastuskoulussa ja siitä eteenpäin jatkanut samaista toimintaa monilla eri talleilla.
   Aida toivoisi Valeraa hoidokiksi sillä rakastaa hieman vaativempia ja erikoisluonteellisempia hevosia ja on mennyt jo pari kertaa tunnilla kyseisellä tammalla.

   • #26186
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1459
    • Lauman johtaja

    Tää hakemus jäi ehkä vähän lyhyeksi ja pintapuoleiseksi. En vielä oikein saanut kuvaa minkälainen kirjoittaja olet tai mikä hahmossa on erityistä.

  • #26184
   Nimetön
   Ei-aktiivinen
   • Postauksia: 2
   • Maitovarsa

   Hei! Täällä ois innokas hoitaja Hallavaan.
   Silvia Hoffman on 17v taitava ja kokenut ratsastaja ja hevosen käsitteljä. Hän on noin 165cm pitkä ja pärjää hyvin hevosen kuin hevosen kanssa. Silvia on sosiaalinen ja mukava ,vaikkakin usein alussa ujo ,mutta kun häneen tutustuu enemmän voi olla varmaa että hänen kanssa ei tylsää tule.
   Silvialla on oma hevonen Maro joka on 170cm korkea kiltti ja todella osaava koulu puolella ,joten silviakin on painottunut lähllä treenaamaan koulua. Silvia on kisaillut koulua Prix St Georges tasolla mutta treeneissä kokeneen hevosen kanssa piaffe ja passage tehtäviä on päästy hieman treenaamaan. Esteillä silvia ei ole paljon kisaillut mutta tasona ainakin vielä on noin 90-100cm.

   Silvialla on tumman ruskeat hiukset, siniset silmät, vaaleahko iho, ja pisamia. Hän liikkuu usein tallilla mustassa tai tumman sinisessä kevyt toppa takissa ja harmaissa ratsastus housuissa, varsinkin kun kelit ovat alkaneet viilentyä. Ratsastaessa mustat saappaat ja Charles Owenin musta kypärä.

   Mielestäni virtuaalihevos harrastus on super kivaa, koska hahmosi voi olla minkä tahansa lainen ja voi elää unelma elämääsi mutta vain virtuaali hahmolla virtuaali maailmassa. Ei siis mitään valittamista. Ns oikeassa elämässäharva pääsee alle 18 vuotiaana lähes GP tason ratsastajaksi mutta virtuaali maailmassa kaikki on mahdollista.
   Hoitohevos toiveet Silvialle olisivat Halla ja Savu.

   • #26185
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1459
    • Lauman johtaja

    Vaikutat kyllä tosi hyvältä hoitajaehdokkaalta, mutta me halutaan pitää täällä Hallavassa tarinat sen verran realistisena että en oikein ymmärrä miksi GP tason ratsastaja, jolla on oma hevonen, haluaisi hoitaa ratsastuskouluhevosta… Mutta jos muokkaat hahmoa sopivammaksi niin sitten saisit kyllä paikan

   • #26231
    Nimetön
    Ei-aktiivinen
    • Postauksia: 2
    • Maitovarsa

    Juu ymmärrän. Käviskö tasoksi vaikka Va A tai Va B en kummiskaan hirveästi raskis sitten tuota enemmän tasoa laskea. 🙂

   • #26628
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1459
    • Lauman johtaja

    Haluaisin kuulla vielä muokatun esittelyn uudelleen, että hahmon tarina ja juurikin se motivaatio ratsastuskoulussa olemiselle selkiytyisi

  • #26651
   Ciara
   Valvoja
   • Postauksia: 62
   • Koulutuksen tarpeessa

   Moikka! Täällä todella innokas hoitaja ehdokas Ciara Washington, 17 vuotias tyttö, joka on muuttanut lähelle Hallavaa pari kuukautta sitten. Hevostaustaa löytyy jo pienestä pitäen. 4 vuotiaana talutusratsastustapahtumassa kipinä hevosiin syttyi. Sen jälkeen sukulaisen yksityistallilla kävytiinkin joka viikko minitunnilla talutuksessa ja siitä sitten ratsastuskouluun. Ratsastuskoulussa ehdin olla 14 vuotiaaksi asti, jolloin tapahtui onnettomuus jossa tipuin maastossa ja jäin hevosen jalkoihin. Siitä seurasikin sitten 12kk ratsastustaukoa ja paluu takaisin hevosen selkään hieman epävarmana. Tänä vuonna muutimme ja vanha ratsastuskoulu jossa kävin jäi toiseen kaupunkiin. Löysin Hallavan ja päätin tulla kokeilemaan tänne, ja nyt kun hoitajahaku auki niin ehdottomasti haluan hoitajaksi! 😀
   Olen nykyään hevosten kanssa päättäväinen ja itsevarma. Onnettomuus vahvisti varmuuttani ja nykyään osaan nauttia joka hetkestä hevosten kanssa ja arvostaa sitä mitä minulla on.
   Olen oranssipunaisella pitkällä tukalla varustettu nuori suklaanruskeilla silmillä ja pisamilla. Mulla on kanssa 2 vuotias persikan/punaisen värinen kääpiövillakoira, joka luultavasti tulee mukaan tallireissuilleni. Kuljen yleensä siisteissä vaatteissa joka paikkaan, ja tutustun muihin ihmisiin helposti. Olen todella puhelias kun sille päälle satun 😀
   Tasoni ratsastuksessa on Helppo B ja 90cm ja hevosmiestaidot on kunnossa. Hoitohevostoiveeni olisi älyttömän upea hevosenne Valera. Olisin myös innokas suorittamaan hoitomerkkejä ja jossain vaiheessa alkaa treenaamaan hevosta. Noh kuitenkin asia kerrallaan 🙂 Tässä virtuaali talleilussa mielenkiintoista on se miten ”vapaata” tää on ja pääsee mukaan tarinaan ja tuntee oikein sen innon tarinoita kirjoittaessa!

   • #26720
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1459
    • Lauman johtaja

    Pääset Valeran hoitajaksi! Tervetuloa takaisin (:

  • #26718
   Felix
   Valvoja
   • Postauksia: 5
   • Maitovarsa

   Ihan ensimmäisenä pakko kehua Hallavan upean syksyistä ulkoasua ja muutenkin sivujen selkeyttä, niitä oli mukava selailla ja kaikki informaatio oli helposti löydettävissä.

   Sitten itse asiaan, eli hoitajahakemukseen. Hoitajaksi on hakemassa 15-vuotias, tosin jo ensi kuussa 16-vuotiaaksi kääntyvä nuori miehenalku, Felix Holm. Mennään eikä meinata -elämänasenteella varustettu suomenruotsalainen nauttii kaikenlaisen uuden kokeilemisesta ja poikaa voisikin luonnehtia todella seikkailunhaluiseksi persoonaksi. Felix on varmasti se, joka on ensimmäisten joukossa lähdössä mukaan kaikenlaisiin hullutuksiin sen enempää miettimättä ja todennäköisesti myös näiden outojen ideoiden alullepanija. Yleensä ihan sosiaalinen kaveri, joka rupattelee niitä näitä vähän jokaisen kanssa ja nauraa paljon lähinnä omille typerille jutuilleen, mutta syvällisen ystävyyssuhteen kehittäminen saattaa olla melkoisen haasteellista. Felix nauttii omasta rauhastaan ja on pohjimmiltaan epävarma, vaikkei sitä ulospäin näytäkään ja vaatii aikaa, ennen kuin pystyy luottamaan toiseen ja olemaan täysin oma itsensä.

   Felix on ehtinyt harrastaa elämässään vähän kaikenlaista jääkiekosta kitaransoittoon, mutta ratsastuksen tämä löysi elämäänsä vasta kolmisen vuotta sitten. Yläasteen alussa poika tutustui toiseen ratsastusta harrastavaan poikaan ja tajusi, että eihän ratsastus olekaan vain tyttöjen juttu niin kuin Felix oli aiemmin kuvitellut. Se olikin menoa sitten ja ensimmäisestä tallivierailustaan lähtien poika on viettänyt lähes kaiken vapaa-aikansa tallilla. Tunneilla on käyty ahkeraan ja Felixin kehitys ratsastajana on ollut suorastaan huimaavan nopeaa. Paljon on tietysti vielä opeteltavaa, mutta motivaatio ei ole ainakaan ihan heti hiipumassa. Ehkä hieman yllättäen tämä rasavilli persoona on mieltynyt kouluratsastukseen eikä esteratsastus paljoa kiinnosta, vaikka toki silloin tällöin on kiva esteitäkin hypellä vaihtelun vuoksi. Felixin ratsastustaso alkaa lähennellä jo Helppo B -tasoa, mutta harjoiteltavaa on vielä ja matka on pitkä tason korotukseen, eli Helppoon A:han mikä on Felixin tavoite. Esteitä poika on hypellyt siinä seitsemänkympin tienoilla, tyyli ei tosin ole niin nätti mitä voisi olla.

   Ulkonäön puolesta Felix on helposti tunnistettavissa kirkkaanpunaisiksi värjättyjen hiustensa ansiosta, jotka ovat pitkähköt ja yleensä roikkuvat naamalla silmien tai ainakin toisen silmän peittona, joskus poika kuuleekin kuittailua siitä näkeekö tämä edes mitään hiuspehkonsa takaa. Jossain siellä villien hiuskutrien takana on kuitenkin kaksi pilkkeen omaavaa vihreää silmää, jotka ovat niin kirkkaat että jotkut erehtyvät luulemaan niitä piilolinsseiksi. Tunnistettavuutta lisää värikkäiden hiuksien ja epätavallisen vihreiden silmien lisäksi huulilävistys, joka on keskellä pojan alahuulta ja nenän sivusta löytyvä nenäkoru. Korvista löytyy korvanreiät, niissä hän yleensä pitää vain jotain perusmustia koruja. Felixin pukeutumistyyli on värikäs niin kuin tämän muukin persoona, hänen päällään voi oikeastaan nähdä ihan mitä vain missä sävyssä vain, erinäisten rock-bändien paidat ovat myös kovassa kulutuksessa.

   Hallavaan Felix on tulossa oppimaan, sitähän varten ratsastuskoulut ovat. Aiemmin hän on käynyt toisessa ratsastuskoulussa tunneilla, mutta hoitohevosta hän on nyt hakemassa uudelta tallilta koska edellisellä ei järjestetty varsinaista hoitajatoimintaa. Felix uskoo olevansa jo tarpeeksi osaava hoitajaksi, vaikka ei olekaan ratsastanut tai ollut ylipäätään hevosten kanssa tekemisissä yhtä kauan kuin suurin osa muista hoitajista. Motivaatio kehittymiseen niin hevosenhoitajana kuin ratsastajanakin on kova, ja koko ajan vaihtuvien ratsujen sijaan Felix haluaisi nyt alkaa kehittämään spesiaalia suhdetta yhden tietyn hevosen kanssa. Tämä yksi tietty hevonen voisi olla Savu, joka hurmasi kujeilevalla luonteellaan ja pienellä haasteellisuudellaan, ruunapoika vaikuttaisi olevan ihan täydellinen match energiselle ja kokeilunhaluiselle Felixille. Projektimaisuus kiinnostaa myös suuresti, olisi mahtavaa päästä kehittämään hevosta eteenpäin ja samalla ratsastajaa. Jos ykköstoive Savun kanssa ei kuitenkaan nappaa, sopiva hoitohevonen voisi olla Melli, jossa on sopivaa reippautta ja kouluponiprojektin sijaan Mellistä saisi upean opetusmestarin, jonka kanssa kokea kaikki hevostelun ylä- ja alamäet. Virtuaaliponeilussahan parasta on juurikin hahmon ja hevosen suhteen kehittymisen seuraaminen iloineen ja suruineen, ja se, kuin vain mielikuvitus on rajana talliarjen tapahtumille.

   Tässäpä tämä. Toivottavasti hakemuksesta ei tullut liian pitkä, nyt vain sormet ristissä odottamaan olenko kohta yhtä hoitohevosta rikkaampi 🙂

   • #26719
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1459
    • Lauman johtaja

    Tää oli kyllä ihan täydellinen hakemus ja Felix hurmasi miut ihan totaalisesti! Savu sopii pojalle varmasti oikein hyvin hoitohevoseksi, eli tervetuloa mukaan porukkaan! Voit aloittaa laittamalla Felixin esittelyn Hoitajien kaapit -alueelle (:

  • #29492
   Adalmina Nummela
   Osallistuja
   • Postauksia: 2
   • Maitovarsa

   Hei!

   17-vuotias Adalmina Nummela istutettiin piskuisen shetlanninponin kyytiin ensimmäisen kerran 2-vuotiaana. Siitä asti tytön aika on kulunut enemmän tai vähemmän ratsastuskouluilla tai tuttujen talleilla poneja ja hevosia hoitamassa.

   Pari viime vuotta ovat olleet pahimmassa teini-iässä olevalle tytölle kuitenkin jokseenkin haastavia ja hevosharrastus on jäänyt syrjemmälle. Adalminan perheen muuttaessa uudelle paikkakunnalle, tämän kaikki kaverit jäivät kuitenkin kauas taakse ja nyt tytön sisällä kytevä palo ja rakkaus hevosia kohtaan nostaa taas päätään. Tasoltaan Adalmina on jokseenkin taitavakin ratsastaja ja on aina osannut varsinkin käsitellä hevosia. Vaikka tallin ulkopuolella tyttö ei ole ehkä kaikkein kärsivällisin tai rauhallisin persoona, hevosten kanssa tämä osaa olla kuin viilipytty ja saa vähän vaikeammatkin otukset yleensä kuriin järkkymättömällä auktoriteetillaan.

   Luonteeltaan Adalmina on pääasiassa ystävällinen ja sosiaalinen, mutta omaa vahvat mielipiteet, eikä aina osaa olla hiljaa silloin kun ehkä pitäisi. Vaikka tämä saattaa saada tytön vaikuttamaan kovalta ja vähän turhankin itsevarmalta, osaa hän olla myös nöyrä ja tehdessään virheen, myöntää sen ja osaa pyytää anteeksi jos niikseen tulee. Adalminan kanssa on kovin helppo ystävystyä, mutta toisaalta jos tyttö päättää ettei pidä jostakusta, sen huomaa kyllä.

   Ulkonäöltään Adalminan on monta kertaa sanottu muistuttavan satujen Lumikkia erehdyttävästi. Tyttö on pitkä ja kovin siro ollut aina ja vaaleita pisamaisia kauniita sydämenmuotoisia kasvoja kehystää korpinmusta pitkähkö polkkatukka. Vaatetuksestaan Adalmina on melko tarkka, ja tykkää myös meikata jonkun verran, turhamaiseksikin joku on joskus sanonut, mutta sitähän hän ei itse myönnä.

   // Ruudun takaa löytyy jo vuosia virtuaaliheppoja harrastanut nuori nainen. On ollut hoitohevosta, yksärihevosta, omaa tallia ja mitä vielä, inspiraatio tuppaa vähän tulemaan ja menemään, ja viime kerrasta onkin jo aikaa. Omaa tallia en enää ajatellut perustaa, tai muutenkaan aktivoitua v-maailman puolella mitenkään älyttömästi, mutta koska jostain syystä veri vetää aina takaisin, niin ajattelin nyt sitten kokeilla pitkästä aikaa ihan vaan tätä hoitajanpestiä, vähän kaipailis kumminkin jotain luovaa tekemistä pimeneviin iltoihin. 🙂 Mitään älytöntä jokapäiväistä aktiivisuutta en lupaa, enkä mitään kilometrin mittaisia tarinoita (muutenkin mun tyyli on enemmänkin panostaa laatuun kuin määrään, hehhe), mutta tässä mä nyt olen jos silti huolitte jengiin mukaan! 🙂

   Ainiin ja tosiaan, Halla kiinnostelisi näistä ylläolevista ehdokkaista eniten, siinä ois varmaan sopivasti haastetta ja sopivasti prinsessahevosta Adalminalle. 😀

   • #29823
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1459
    • Lauman johtaja

    Oi vitsi musta tuntuu että Hallava tarvitsee yhden Adalminan talliin! Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta hahmolta, eli siis tervetuloa porukkaan! Pääset Hallan hoitajaksi. (:
    Voit aloittaa laittamalla esittelyn Hoitajien kaappeihin

  • #30974
   Kiia
   Osallistuja
   • Postauksia: 6
   • Maitovarsa

   Heippa!

   Kiia Oikari, 23v, ikuinen heppatyttö. Kiia on luonteeltaan elämäniloinen ja energinen tyyppi, kunhan kahvin balanssi pysyy kohdillaan ja ruokaa on tarpeeksi usein saatavilla. Ratsastuskoulussa Kiia on aloittanut jo pienenä tyttönä, talutusratsastuksissa teini-ikäisenä on juostu hikihatussa taluttajana ja tallin kisoissa kilpailtu erittäin vakavamielisesti. Tavoitteena Kiialla on oppia joka päivä paremmaksi ratsastajaksi ja ehkä jonain päivänä ostaa se oma ihana hevonen. Tähän asti Kiia nauttii jokaisesta mahdollisuudesta hoitaa karvaturpia ja oppia erilaisista eläimistä niin maastakäsin kuin ratsain. Tasoltaan Kiia on Helppo A, esteillä 80-90cm ratoja hypännyt.

   Ulkonäöltään tämä nuori nainen näyttää hyvinkin perinteiseltä suomalaiselta vaalea veriköltä. Pituutta on 170cm kieppeillä, varsi pysyy kunnossa lenkkeilyn ja salitreenaamisen avulla. Blondit hiukset ulottuvat auki ollessaan hieman yli olkapään ja silmät tuikkivat vihreänä. Pukeutumistyyli Kiialla on tallilla usein melko siisti, tummansininen on ehdoton suosikkiväri ja untuvaliivi löytyy päälle varsin varhain syksyllä.

   Hevosten kanssa Kiia pitää pikkutarkasta puunailusta, sekä työskentelystä myös maastakäsin. Tästä kaikille rupattelevasta nuoresta naisesta saa seuraa niin harjojen pesuun kuin pitkille maastokävelyille, tai vaikka juoksemaan niitä talutustunteja – siitähän sitä kokemusta jo löytyy.

   Hoitohevostoiveena olisi Oreo, tuo tallin kaunis paint-tamma.

   Ja miksi virtuaalihevosten hoito? Rakastan hevosia ja kirjoittamista. Olisi mahtia päästä osaksi aktiivista porukkaa, jolloin tekstintuotanto ym. on paljon helpompaa kun saa hyviä ”ärsykkeitä”, joihin tarttua.

   • #31107
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1459
    • Lauman johtaja

    Kiitos hakemuksesta, vaikutat Oreolle täydelliseltä hoitajalta! Tervetuloa siis porukkaan, voit aloittaa laittamalla esittelyn Hoitajien kaappiin (:

  • #42391
   Esmeralda Field
   Osallistuja
   • Postauksia: 2
   • Maitovarsa

   Hellou! Mie oon tällänen 23-vuotias 158cm ja 48kg jos oikein muistan. Lokia oisin kiinnostunut hoitamaan, hän on niin ihanan oloinen ja näköinen hevonen. Oon ratsastanut koko elämäni ja tasot on VaA ja 150cm. Ulkonäöstä sellasta että mulla on piiiitkät pinkit hiukset, vihreät silmät ja pukeudun yleensä harmaaseen ja pinkkiin 😀 Oon erittäin kiltti romanttikko ja aika kilpailuhenkinen

   • #42414
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1459
    • Lauman johtaja

    Tää ei ollut valitettavasti ihan riittävä hakemus. Hoitaminen kuitenkin on pääasiassa kirjoittamista niin haluan nähdä että siihen riittää motivaatio

   • #42525
    Esmeralda Field
    Osallistuja
    • Postauksia: 2
    • Maitovarsa

    Laitanko pitemmän tekstin vai unohanko vaa?

   • #42857
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1459
    • Lauman johtaja

    Ihan miten haluat tietenkin 🙂

  • #48557
   Eelia
   Vieras
   • Postauksia: 287
   • Kisatykki

   Eelia Ainola, tuon vaitonaisen kirjoihin syventyvän takapulpetin lukutoukan saattaa löytää lukemasta kokoelmaansa esimerkiksi kirjaston hiljaisuudesta. Vaikka ulkoapäin ei asiaa sen tarkemmin ajattele, peittelee hän sisälläänsä suurimpana toiveenaan toivetta omasta ystävästä. Ystävästä joka ymmärtää, kun sanoja ei ole, sekä auttaa, kun sitä vähiten odottaa. Pienestä pitäen sydäntä lähinnä ovat lukemisen lisäksi olleet eläimet, joita Eelia pitää perheenään. Hänen kotitalonsa sijaitsee Pronssijoen laitamilla, lähellä Ruotsin vallan aikaista kivitaloa, jonka pihapiirissä on kesäaikaan nähnyt laiduntavia poneja.

   Eelian pukeutuminen on yleensä lähellä maanläheisiä sävyjä. Mustat housut, kuluneet nilkkurit, sekä haalean harmaa fleecenuttu koristaa hoikan, vaalea verikköisen luonnollisesti kihartuvia hiuksia. Eelian nimellä kirjoittelee tarinoista, sekä piirtämisestä pitävä henkilö, joka on tutustunut virtuaali talleihin vasta jokin aika sitten, mutta on jo sitä mieltä, että tämä voisi olla itselleen se oma juttu. Toiveena olisi päästä hoitamaan pientä Pilkku-ponia sen luonteen että ulkonäön hurmatessa meidät täysin. Eelia on ollut ponien kanssa tekemisissä ennenkin, tärkeintä on hänen mielestään luoda kestävä suhde, sekä toimia mahdollisimman luonnonmukaisesti.

   Ystävällisen terveisin Eelia, 16-vuotias ponityttö vailla sitä oikeaa ystävyyttä.

   • #48625
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1459
    • Lauman johtaja

    Onpa sympaattisen kuuloinen hahmo, sovit varmasti Pilkulle hoitajaksi oikein hyvin. Tervetuloa siis porukkaan! Voit aloittaa laittamalla esittelyn Hahmot -alueelle Hoitajien Kaappiin (:

  • #49294
   Inari
   Osallistuja
   • Postauksia: 6
   • Maitovarsa

   Hei!

   Mää oon Inari, ja osa ehkä jo tunteekin mut. Mulla menee paljon paremmin. Viimeksi kun asuin Pronssijoella, olin oikeasti ihan palasina. Olin vasta eronnu mun elämäni rakkaudesta, tai niin mää sitä silloin kutsuin. Nykyään käytän jotain vähemmän imartelevaa nimeä. Oon oppinut taas arvostamaan itseäni ja elämää, oon jopa kokeillu sokkotreffejä, jota en uskonu ikinä tekeväni! (Ainakin siellä oli hyvää ruokaa, jos ei muuta..) Ei oo hullumpaa olla 24-vuotias – hieman jo kypsä, mutta silti vähän nuori ja tyhmä.

   Nyt oon paluumuuttaja, ja perustanut kuntoutuspalveluja tarjoavan yrityksen Pronssijoelle. Asuin muutaman vuoden isommassa kaupungissa, mikä ei todellakaan ollut mun juttu. Rakastan luontoa ja rauhaa, sitä että voin haistaa sammalen tuoksun ja kuulla lintujen laulun. En mää silti ihan uusi ihminen ole: en oo kasvanut yhtään pitemmäksi ja oon edelleen aika nössö. Aina ei oo helppoa ilmaista kaikkea, mitä korvien välissä tapahtuu, mutta oon silti aito ja rehellinen.

   Aiemmin en edes uskaltanut kivuta isojen hevosten selkään, mutta viime vuosina oon ratsastanut enemmän hevosilla, ja huomannu, että on oikeestaan tosi hieno tunne tehdä yhteistyötä itseään monta kertaa isomman eläimen kanssa. Sillon täytyy olla luottamusta ja vähän kunnioitustakin. Satunnainen ratsastelu isossa ratsastuskoulussa ei ole ollenkaan mua varten. Mulle luottamus on tosi tärkeä juttu, ja siksi haluan oikeasti tutustua kunnolla yhteen hevoseen. Ihastuin Lokin olemukseen, ja ajattelin, että jospa meistä voisi tulla jotain vähän enemmänkin? Se voisi myös antaa pitkään ratsastaneelle koulutuupparille sopivaa haastetta.

   // Virtuaalihevostelusta pidän, koska siinä pääsee käyttämään luovuuttaan, kirjoittamaan ja piirtämään sekä sopivasti irrottautumaan kaikesta arjesta. Ja ehkä omiakin juttuja käsiteltyä kirjoittamalla siinä samassa. Monta kertaa olen virtuaaliheppaillut, lopettanut ja taas aloittanut, siinä joku vetää aina puoleensa 🙂

   Jos täytyy olla toinen vaihtoehto, niin olkoon hän Melli!

   • #49295
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1459
    • Lauman johtaja

    Hei, tervetuloa takaisin! Pääset Lokin hoitajaksi 🙂

  • #49297
   Nimetön
   Ei-aktiivinen
   • Postauksia: 1
   • Maitovarsa

   Onkos teillä vielä hoitohevosia vapaana vai myöhästyinkö pahan kerran? 😀

   • #49298
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1459
    • Lauman johtaja

    Melli ja Pilkku vielä vapaana (:

  • #49399
   Pinja
   Osallistuja
   • Postauksia: 1
   • Maitovarsa

   Moi
   Mä oon Pinja. Oon nyt 14 ja tullut ratsastettua jo 6 vuotiaasta asti. Olen ihan perus tyttö, ruskeat hiukset ja siniset silmät. Oon tykännyt jotenkin aina hevosista ja olenkin aina äitiäni auttanut hevosten hoidossa. Kuitenkin viellä olisia vaikka kuinka paljon opittavaa ja treenatavaa. Joten uskoisin että joku ihana hevonen voisi siinä auttaa. Asun perheemme kanssa maalla olen asunut melkein koko ikäni ja pienenä meillä oli aina 1-2 hevosta pihasamme. Opinkin ratsastaamaan meidän ensimäisellä hevosella, joka nykyään eläää vihreämillä pelloilla. Koulussa on yleensä ollut ihan hyvä mutta pienempänä opiskelun siajasta hevoset ja hevosleikit kiinosti. Ja ainakun piti jokin tarina kertoa oli se usein Pinjalla hevosaiheinen ja aina jos kirja piti lukea ei mitenkään yllätyksennä että oli aina joki Sinttu tai Eppu kirja

   Olen nyt lähi aikoin auttanut äitiäni ratsastuskoulun pitämisessä ja autan paljon siellä pienempiä hevosten hoidossa. Olen ehkä muiden mielistä ehkä vähän liian varovainen asioiden kanssa ja tarkka mutta en nyt ihan aina useimiten, olen sosiaalinen, mukava ja hyväkuuntelija. Ehkä huonoja puolia on se että voin unohtaa asioita helposti. En mitenkään kauhean pitkäkään ole mutta ei se vaikuta oiken mihinkään paitsi että en aina sieltä ylähyllyltä niitä tavaroita saa.

   Pienempänä pelkkäsin todella paljon muiden hevosia varsinkin jos se oli iso hevonen mutta nykyään rakastan pikkuponeja sekä isoja jättihevosia. Omistan itsekin hevosen, mutta olisi ihanaa oppia muiltakin hevosilta ja tutustua uusiin hevosiin. Luotan aina ratsuuni vaikka olisikin vähän vaikeampi tapaus. Harvemmin epäröin tai kieltäydyn. Itse en kuitenkaan tykkää ratsastaa ratsastuskoululla, koska haluisin painottua vain sen yhden hevosen kanssa. Pilkku kuulostaa jotenkin ihanalta niin vasta kohta omalle hevoselleni niin seolisi ihana ponia ja uskoisin että poni oppetaisi minulle paljon. Pilkku voisi opettaa minulle paljon miten hallita vähän enemmän jekkuilevampi hevonen

   Itse virtuaalitalleilu on ollut aina se juttu aloitin varmaan ensimmäisen tallini jo 2014 ja rakastan piirtää kuvia ja kirjoittaa tarinoita varsinkin jos niistä oppii jotain uutta ja roolipelaus on myös ollut aina lähellä sydäntä ja jos pitää olla kakkos vaihtoehto niin se olisi varmaan Melli, koska hän kuulostaa niin lempeältä ja oppetavaiselta ponilta ja poni voisi oppettaa myös vähän kouluratsastusta.

  • #49402
   Milla melody Metsätie
   Osallistuja
   • Postauksia: 5
   • Maitovarsa

   Hei! Mä olen Milla, 14 vuotias tyttö Pronssijoelta, omaan pitkät ruskeat hiukset latvoista hiukan vaalehtavat ja tykkään pitää tallilla mun mariinin väristä lempi hupparia. Eniten muo innostais hoitaa Melliä, mutta kakkosvaihtoehtona komea Lokikin kävis. Hallavaan tieni löysin kaverin kautta ja päätimpä tulla kokeilemaan. Katsotaan oisinko kohta jo täyttämässä hoitajakaappia!

   Ratsastustaustaa multa löytyy tosiaan viiden vuoden takaa, tasoltani olen Helppo C-B ja 90cm. Olen itsevarma ja omatoiminen hevosten kanssa. Myös aika sosiaaliselta vaikutan, vaikka viihdyn myös omassa rauhassa. Eläinten hoitoon olen perehtynyt omistavaisemmin ja harkitummin jo ainaki koiran kanin ja parta-agaman kanssa, kun siis itseltäni löytyy kääpiöluppa, partsis, ja villakoira nimeltä Nuppu, zero, ja Topsu.

   Täältä ruudun takaa löytyy 13 vuotias innokas hevosihminen, joka kaipaa tallin ulkopuolellakin hevosiin liittyvää tekemistä. Intoa ja aikaa tähän touhuun riittää!

  • #49403
   Aleksi
   Avainmestari
   • Postauksia: 1459
   • Lauman johtaja

   Hei, Hallavassa puhaltaa muutosten tuulet eli suuri osa hevosista menee lähiaikoina vaihtoon. Näin ollen uusia hoitajia ei tällä hetkellä oteta, mutta laittakaa hakemukset uudestaan sitten kun uudet hevoset julkaistaan joskus tässä ennen joulua (:

Luet parhaimillaan 13 vastausketjuja
 • Aiheeseen ‘Hoitajahaku syksy 2019’ ei voi kirjoittaa uusia vastauksia.