Hoitajahaku talvi 2019

Foorumit Hoitaja ja Yksärihaut Hoitajahaku talvi 2019

Tämä aihe sisältää 15 vastaukset, 8 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Aleksi 2 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #4208 Vastaus

  Aleksi
  Ylläpitäjä
  • Postauksia: 856
  • Lauman johtaja

  Tervetuloa Hallavaan! Tähän aiheeseen vastaamalla ja kirjoittamalla hakemuksen, sinusta voi tulla hoitaja jollekin Hallavan hevosista. Jos et halua hoitajaksi (tai et jostain syystä pääse hoitajaksi mikä on aika epätodennäköistä) voit myös ruveta tuntilaiseksi, tätä varten sinun ei tarvitse tehdä hakemusta vaan riittää kun rekisteröidyt!

  Ennen kuin teet hakemuksen, tutustuthan sivuihin huolella. Suosittelen myös rekisteröitymistä etukäteen, sillä rekisteröitymislomakkeessa kysytään juuri niitä asioita joita sinun kannattaa kirjoittaa myös hakemukseesi näkyville.

  kuinka haen hoitajaksi?
  Skrollaa sivun alalaitaan, jossa näet tyhjän tekstikentän, kirjoita siihen hakemuksesi ja paina lähetä. Jää odottamaan vastusta.

  millainen hakemuksen pitää olla?
  Esittele siinä virtuaalihahmosi, jolla haluat alkaa hoitaa Hallavassa. Se EI siis ole sama hahmo kuin mikä sinulla on instagramissa, vaan voit luoda aivan uuden ja paikkaan sopivan hahmon. Kirjoita ainakin hahmosi ikä ja hevoskokemus. Miltä hahmosi näyttää ja millainen se on luonteeltaa. Mikä tekee hahmostasi erilaisen kuin muut? Samalla kun luen hakemusta, arvioin myös kirjoitustaitoasi ja motivaatiotasi. Ei tarvitse kirjoittaa romaania, mutta pelkkä asioiden luettelu ei riitä. Lopuksi kerro miksi pidät virtuaalihevosharrastuksesta ja mitä hevosta haluaisit hoitaa.

  vapaat hoitohevoset
  Miska – kimo ex-ravuri joka ei paljoa osaa, mutta yrittää aina parhaansa
  Halla – upea korkealle koulutettu PRE-hevonen, joka ei anna mitään ilmaiseksi
  Rokki – maailman kiltein ja ihanin poni
  Savu – nuori norjanvuonohevonen, joka osaa kyllä testata hoitajaansa
  Hauska – pystyynkuollut suomenhevostamma, josta ratsastaessa kuoriutuu pukitteleva jyrääjä

 • #4209 Vastaus

  Ada
  • Postauksia:
  • Maitovarsa

  Olen 13-vuotias tyttö Ada. Minulla on pitkät hiukset, joita pidän yleensä poninhännällä tai auki. Pidän yleensä farkkuja ja hupparia, mutta ratsastaessa minulla on valkoiset ratsastushousut ja pinkki ratsastustakki. Olen luonteeltani aika ujo, mutta tutustuessa olen todellinen sekopää.
  Ratsastustasoiltani olen HeB, Ye: noin 90cm, maastoesteitä en yleensä hypi, mutta jos hypin, niin korkeimmillaan 60cm. Rataesteet ovat minun heikkouteni, mutta haluan kehittyä, koska hypin korkeimmillaan rataesteitä 60cm.
  Pidän pikkuponeista ja suurista uljaista hevosista, tippuminen ei ole este. Haluaisin alkaa hoitaa Hauskaa tai Pilkkua, koska rakastan hevoisa ja poneja, joissa on haastetta!

  • #4211 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 856
   • Lauman johtaja

   Oisin kaivannut vähän perusteellisempaa ja persoonallisempaa hakemusta, mutta pääset kyllä Hauskan hoitajaksi, tervetuloa (:

 • #4329 Vastaus

  Lola
  Osallistuja
  • Postauksia: 49
  • Koulutuksen tarpeessa

  Lola on kotiutunut Hallavaan jo niin hyvin että tyttö viihtyisi tallilla aina jos siltä kysyttäisiin. Bigsy puolestaan on sitä mieltä et turha puunaaminen ja rapsuttelu on kamalaa, töihin tai tarhaan kaikki muu on turhaa.
  Joten Lola tarvitsee jonkun jota puunata ja paijata. Ja jonkun joka ei pure tai potki tai käyttäydy muuten vaan Bigsymäisesti.

  Maailman söpöin Oreo olisi siis täydellinen hoitohevonen. Kiltti, herkkä ja osaava. Ja kirjava!
  Miksi Lola olisi sopiva hoitaja? Lola on anyway aina tallilla, hoitajana siitä olisi enemmän hyötyä kun tallituvan sohvalla.

  • #4330 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 856
   • Lauman johtaja

   Pääset hoitajaksi ehkä vähän myöhemmin, mulla on ollut sellainen käytänne että 1 hahmo ja hevonen per ihminen ja poikkeus vasta sitten kun on ollut jo pitempään aktiivisena kuvioissa mukana 🙂

 • #4443 Vastaus

  Nancy Whiley
  Osallistuja
  • Postauksia: 8
  • Maitovarsa

  Nancy on Suomeen päästyään jo puolisen vuotta etsinyt sopivaa tallia ja nyt se vihdoin löytyi. Tyttö ihastui silmin nähden Lokiin joten se kai olisi hänen hoitotoiveensa.

  Nancy on 19 vuotias naisen alku, jonka puolikas suku juurtaa Englantiin. Hänen isänsä on englantilainen ja äiti suomalainen. Nancy on syntynyt Englannissa ja asui siellä ensimmäiset 9-vuotta elämästään. Hänen isällään oli pieni talli jossa oli welsh poni ja kaksi puoliveristä. Nancy on siis pienestä pitäen ollut tekemisissä hevosten kanssa. 9-vuotiaana Nancyn vanhemmat erosivat ja äiti muutti tyttö mukanaan Suomeen. Tyttö kävikin peruskoulunsa ja lukion Suomessa. Lukion jälkeen tyttö lähti isälleen Iso-Britanniaan, mutta ei oikein sopeutunut sinne, joten muutti puolisen vuotta sitten takaisin Suomeen.

  Nancy on luonteeltaan temperamenttinen, mutta samaan aikaan herkkis. Hän ilmoittaa usein mielipiteensä melko suoraan ja saattaakin olla monesti porukan äänekkäin. Nancy ei pelkää sosiaalisia tilanteita vaan nauttii ihmisten seurassa olosta. Nancy ei ole kovin pitkä ja onkin jäänyt jumiin 164cm.
  Ratsastustaidoista sen verran että parhaina aikoina Nancy on saattanut pompata hevosella kevyesti reilu metrin, mutta ktiivisen ratsastusuran loputtua on taidot hieman ruostuneet. Viime aikoina Nancy on ratsastellut kaverinsa hevosella pari kertaa kuussa, mutta hänestä olisi ihana päästä taas toimimaan aktiivisemmin hevosten kanssa.

  • #4444 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 856
   • Lauman johtaja

   Hei tervetuloa mukaan porukkaan, pääset Lokin hoitajaksi! Ihanan britti nimi toi Nancy 🙂
   Voit alottaa tekemällä itsellesi kaapin tuonne Hahmot-alueelle

 • #4451 Vastaus

  Lotta
  Osallistuja
  • Postauksia: 40
  • Koulutuksen tarpeessa

  Maalaistyttönä pidetyn Lotan päällimmäisin ajatus tällä hetkellä on ryhtyä Oreon tai Savun hoitajaksi. 14-vuotias tyttö on varttunut lampaiden, kanojen ja koirien keskellä, ja ratsastustaitoakin löytyy helpon B:n ja 80-senttisten rataesteiden edestä. Lotan kerrotaan ystävystyvän eläimen kuin eläimen kanssa ja ymmärtävän vaikeimmankin hevosen oikut. Sen sijaan suuressa ihmisjoukossa tyttö jää hiljaisena helposti muilta huomaamatta.

  Lotta on rauhallinen ja järkevä, häntä ei saa hermostumaan sitten mikään! Tyttö vähät välittää muiden mielipiteistä, jos asia koskee hänen omaperäistä pukeutumistyyliään, ratsastustapaansa tai jotain näiden väliltä, ja saa suurenkin määrän ihmisiä hiljaiseksi korottamatta edes ääntään. Kuitenkin hän on aina vähän pihalla muiden jutuista ja vaikuttaa tylsältä tyypiltä ilman huumorintajun hiventäkään. Todellisuudessa Lotta on luotettava ja ymmärtäväinen ystävä sekä ahkera, ja puskee päättäväisesti eteenpäin saavuttaakseen tavoitteensa.

  Lotta vietti elämänsä ensimmäiset 13 vuotta peltojen keskellä, ilman älypuhelinta tai vaatekaapillista täynnä merkkikuteita. Kodin eläinlauman hoivaaminen ja viikottaisella ratsastustunnilla käyminen olivat asioiden tärkeysjärjestyksessä ensimmäisinä. Hänen vanhempiensa erotessa isä jäi maalle, kun taas äiti, Lotta ja tytön kaksi sisarusta muuttivat lähimmän kaupungin harmaaseen kerrostaloon. Uudessa koulussa Lotta jäi ennalta-arvattavasti yksin, ja iltapäivät hän istui huoneessaan piirtämässä.
  Hevosharrastus säilyi kuitenkin tytön elämässä, ja nyt ratsastusvuosia on kertynyt jo seitsemän kappaletta. Kouluratsastus sekä maastoilu kuuluvat Lotan suosikkilajeihin. Esteistä hän nauttii myös, kisaamisesta ei niinkään. Hevosen selässä Lotta on rauhallinen ja johdonmukainen ja ratsastaa kiirehtimättä ja hevosystävällisillä avuilla. Tasapainossa olisi vielä parantamisen varaa – ainakin esteillä.

  Pituutta Lotalta löytyy about 160 cm ja hiustenkin pituus on ihan kiitettävä. Tummanruskeat kiharat hiukset roikkuvat useimmiten Lotan kasvojen edessä, mutta jostain raosta pilkottavat hänen vihertävän ruskeat silmänsä. Vaatteita tytön yltä löytyy lähes kaikissa väreissä, eikä Lotan vaatevalikoima esiinny muotilehden sivuilla, vaan mukavuus on aina mennyt edellä. Ulos lähdettäessä puetaan säähän soveltuvat vaatteet ja talvella värikäs tupsupipo vetää ohikulkijoiden katseita puoleensa.

  Lotan hoitohevostoiveina ovat tosiaankin Oreo ja Savu, joista Oreo on kirkkaana ykkösenä. Kunpa jompikumpi ihana hevonen päätyisi hänen hoidettavakseen!

  • #4454 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 856
   • Lauman johtaja

   Oi Lotta vaikuttaa just sopivalta hoitajalta Oreolle, tervetuloa mukaan porukkaan! Voit aloittaa tekemällä itsellesi kaapin (:

 • #4455 Vastaus

  Peppi
  Osallistuja
  • Postauksia: 26
  • Koulutuksen tarpeessa

  Peppi Lohja on 06 vuonna Suomeen tupsahtanut ikuinen ponityttö. Maalaiskaupungissa koko ikänsä asuneelle Pepille ei ole ongelma patikkaretket tai muukaan retkeily. Metsä on aina ollut lähellä Peppiä pienestä asti. Nuorena Pepin perheellä on ollut shettissiittola pihassa, mutta äidin allergian vuoksi ponit oli pakko myydä. Parisen kuukautta tyttö vietti murheen ympäröimänä oman huoneensa nurkassa piirrellen niitä hyviä vanhoja aikoja.

  Nopeasti kuitenkin Pepin sydän halusi päästä takaisin hevosten luokse, ja Peppi aloitti ratsastuksen ratsastuskoulussa. Pienen tauon jälkeen itseoppineena tytöllä oli hieman vaikeuksia istunnassa sun muussa, mutta nopeasti pienellä tuskalla oppi Peppi uudet asiat kuntoon. Kuitenkin Tyttö joutui jättämään rakkaat hevoset kodin vaihdon vuoksi, mutta löysi tiensä jotenkin Hallavaan. Nyt muuton jälkeen tytön ajatus olisi aloittaa uudessa ratsastuskoulussa tehokkaan harrastamisen, sekä hankkia sielunkumppani Pilkusta tai Oreosta.

  Tytön pituus venyi vuoden alussa 155 senttiin, eikä ole ainakaan luokkansa pisimmästä päästä. Ketteryyttä löytyy kyllä, mutta hauis on vain pienen herneen kokoinen klömppi Pepin olkavarressa. Pieni ja pippurinen Pilkku sulattikin tytön sydämen ensitapaamisesta asti. Toisena ja varmana kakkosena pikku Oreo, jonka tapaisista taaperoista Pepillä on kokemusta parin vuoden takaa.

  Peppi ei arkaile ei niin tuttujenkaan edessä, vaan pistää tuulemaan ennen varsinaista esittelyä. Reippaasti ja iloisesti tyttö on ain mukana menossa ja meiningissä. Mistään ei saa jäädä pois! Paitsi hernekeitosta! Hyiiii! Hernekeitto on ehkä ainoa asia, jota peppi varsinaisesti inhoaa, koska tyttö saa asioista aina parhaimmat puolet esiin, ja ne huonoimma voi heittää ihan vaikka kuuseen.

  Taitotasoa voisi kuvailla puska ö:llä. Tai no. Jotain helppo c:n tapaista on tullut tehtyä. Esteitä Peppi on hypännyt shetuillaan noin 50 cm, mutta niitäkin vain peltorisuina. Hevosmiestaidot Pepillä on hyvin hallussa ja käsittely tapahtuu yleensä hyvissä tunnelmissa. Tarpeen tullen Peppi osaa antaa poneille kurinpalautuksen, mutta ei tekisi söpöläisille pahaa vaikka maksettaisiin!

  Pilkku ja Oreo siis toiveina 🙂

  • #4456 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 856
   • Lauman johtaja

   Voi ei kuinka ihanan pirtsakalta vaikuttava tyyppi, sovit varmasti mainiosti Pilkkua hoitamaan, tervetuloa!

 • #4477 Vastaus

  Juuli
  Osallistuja
  • Postauksia: 13
  • Maitovarsa

  Juuli Mäkipelto on ikuinen hevostyttö joka muutti keskeltä metsää hieman lähemmäs asutusta. Vanha talli jäi taakse ja tyttö vannoi pysyvänsä kaukana nelijalkaisista jouduttuaan luopumaan lempi hevosistaan. Ikuista hevostyttöä on kuitenkin lähes mahdoton pitää kaukana talleilta. Hevoset ovat olleet Juulin elämässä pienestä pitäen mummunsa ansiosta, hän nimittäin omisti pari suomenhevosta joilla pikku tyttö sai ratsastaa. Pelkkä peltokäppäily ei kuitenkaan riittänyt Juulille joten oli aika vaihtaa ratsastuskouluun. Siellä Juuli ratsasti ensimmäiset tavoitteelliset 12 vuotta koko elämänsä kestäneestä harrastuksesta. Perhe joutui kuitenkin muuttamaan vanhempien työpaikkojen perässä ja pian muuttoauto sisällään heppahullu ja hänen pikkusiskonsa, koira ja pieni lemmikkikani, kaartoi uuteen kotipihaansa.

  Juuli on hyvin vahvatahtoinen ja ei anna tuumaakaan periksi. Hän tykkää olla keskipisteenä ja tekeekin paljon kaikkea huomion eteen. Tyttö osaa olla kuitenkin ujo ja valitsee yliaktiiviselle heppahöperölle sopivat tilanteet huolella.

  Vaaleat pitkät hiukset laskeutuvat nätisti hänen selkäänsä pitkin, tai sitten ne ovat täynnä heinänkorsia ja muutenkin ihan takkuiset. Hän on syntynyt vuonna 2005 huhtikuussa. 157 senttinen, ruskeasilmäinen Juuli yrittää aina parhaansa, vaikkei osaisikaan.

  Juuli pitää hankalista hevosista, mutta toivoo ratsunsa omistavan edes jonkin verran yhteistyöhalukkuutta. Hoitaessa ei niinkään ole väliä yrittääkö hevonen maistaa tytön takamusta vai kerjääkö se rapsutuksia. Yleensä Juuli ottaa hevosten metkut kirkkaalla huumorilla eikä pieni leikkimielisyys ole koskaan pahasta! Tasoltaan hän on noin helppo B ja rataesteitä hän on hypännyt 80 sentin korkeudella. Tavoitteita hänellä on, vaikka muille jakaa ja tavallisesti positiivisen luonteen omaava Juuli onkin loistava oppija.

  Tyttö toivoisi hoitohevosekseen Valeraa tai Savua ja lupaisi hoitaa kunnialla kaikki tehtävät mitä hoitajalle ikinä kuuluukin. Toivottavasti Juuli saisi hoitohevosen Valerasta tai Savusta <3

  • #4482 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 856
   • Lauman johtaja

   Hei, Valera saa sinusta varmasti itselleen mainion hoitajan, eli tervetuloa porukkaan!

 • #4530 Vastaus

  Clarissa
  Osallistuja
  • Postauksia: 1
  • Maitovarsa

  Heippa! Olen Clarissa ja olen 13-vuotta vanha ja olen 160 cm pitkä. Minulla on tummat keskipitkät hiukset joita minä pidän yleensä niskaponnarilla. Silmäni ovat vaalean siniset josta pidän paljon äitini olisi halunnut että minulle tulisi tumman ruskeat silmät mutta rakastaa minua silti oli minulla siniset tai ruskeat silmät. Olen harrastanut ratsastusta lähes 9 ja puoli vuotta. Pienenä kävin äitini kanssa ratsastamassa ja ensimmäinen hyppyni oli kun täytin 6-vuotta. Harrastan ratsastusta ja näyttelemistä. Tykkään vähän haastavista hepoista ja poneista koska joka tapauksessa kokainen löytää oman yhteyden johonkin poniin tai heppaan omasta mielestäni. Käyn lähes joka päivä talleilla ja vietän aikaa hevosten kanssa. Joskus tulen jopa lämpimillä ilmoilla laitumen vierelle tekemään läksyjä. Jos minulta pyydetään jotain hoidan sen aina loppuun ja huolellisesti. Rakastan leireilyä enemmän kuin mitään kun saa olla ja rentoutua. Luen paljon kirjoja enimmäkseen hevosiin liittyviä.

  Olen innokas etsimään ja selvittämään kaikenlaista. Maastoista minä pidän eniten: on hiljaista linnut sirkuttaa ja tuuli puhaltaa. Ai että se on ihanaa! Olen valmis tekemään mitä vain hevosten eteen. Minulla on myös hyvä ystävä täällä Juuli hän kertoi tästä ja ajattelin että voisin liittyä mukaan. Haluaisin olla hoitaja Savulle koska Savu vaikutti erittäin ihanalta hevoselta.

  • #4531 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 856
   • Lauman johtaja

   Pääset Savun hoitajaksi (:

 • #5171 Vastaus

  Aleksi
  Ylläpitäjä
  • Postauksia: 856
  • Lauman johtaja

  Savu, Hauska, Miska, Rokki ja Halla etsivät edelleen itselleen hoitajia (:

Vastaa aiheeseen: Hoitajahaku talvi 2019

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi:
Siirry työkalupalkkiin