Hoitajien kaapit

Foorumit Hahmot Hoitajien kaapit

Tämä aihe sisältää 11 vastaukset, 12 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Kaarna Merikoski 2 viikkoa, 4 päivää sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #68 Vastaus

  Aleksi
  Ylläpitäjä
  • Postauksia: 938
  • Lauman johtaja

  Jokainen hoitaja saa tehdä tänne itselleen kaapin. Sen saa muotoilla ja koristella juuri niin kuin itse haluaa, mutta tärkeää on että sieltä löytyy vähintään kuvaus hahmosta (jotta muut voivat ottaa sinut mukaan tarinoihinsa) sekä paikat merkeille ja pisteille, joita Aleksi sinulle päivittää. Aleksin päivityksiä ei saa poistaa, sillä ne eivät ole muualla muistissa, eikä niitä saa muokata sillä se lasketaan huijaukseksi! (;

  • Tätä aihetta muokkasi 11 kuukautta, 2 viikkoa sitten  Aleksi.
  • Tätä aihetta muokkasi 11 kuukautta, 2 viikkoa sitten  Aleksi.
  • Tätä aihetta muokkasi 11 kuukautta, 2 viikkoa sitten  Aleksi.
  • Tätä aihetta muokkasi 11 kuukautta sitten  Aleksi.
 • #1694 Vastaus

  Seela
  Osallistuja
  • Postauksia: 41
  • Koulutuksen tarpeessa

  Seela Aalia
  Ahkera tallisohvan kuluttaja, ja Mellin karvan puunaaja.

  Merkit:

  Pisteet
  kouluratsastus: 2p
  esteratsastus: 2p
  maastoratsastus: 1p
  hoito: 19p
  sosiaalisuus: 4p
  kilpailut:

  Merkit

  Pieniä faktoja:
  156 cm
  Herkät kasvot
  Synt. 28.10.2000
  Tumman/syvän siniset silmät
  Tumman ruskeat hiukset, jotka vaihtavat väriä sään ja töiden takia eri sävyissä. Yleisesti aina tumma
  Treenaa kevyesti, jonka näkee oikeastaan lähinnä reisiltä
  Solisluut tykkäävät olla vahvasti esillä
  Ylähuuli selvästi pienempi alahuulta
  Naisen kropan muotoja löytyy. Rinnat kuitenkin pienet

  Kassu likan oikea käsi tallilla.
  Niko perhosia vatsassa lennättävä ihastuksen kohde.
  Alana ja Sora nuo tämän pahin silmien pyörittämisen kohde, ehkä myös vähän paskan jauhannan kohteet.
  Lily, Nio uudet tuttavat, joiden seurasta saa nauttia tallilla.

  Luonne:
  Seela omaa vahvan ulkokuoren, joka tuppaa välillä ampua negatiivisesti hyökkäävää hyttystä tykillä. Tiettyihin pisteisiin saakka ihanan avoin ja aito tyyppi. Vaikenee mielellään perheestään, eikä hirveästi yksityiskohtia elämästään tykkää kertoa jokaiselle. Tutustuu silti mielellään uusiin ihmisiin, ja omaa laajan kaveriporukan, mutta harvat pääsevät ystäviksi.
  Vaikka sanavalmis pakkaus, ja joillekkin esiintyy happamana ämmänä, on pohjimmilta likka liikkis. Saattaa helposti purskahtaa itkuun ilosta tai itkusta. Tunteella elijä vahvasti. Herkkyys välillä näkyy siinä mitä tytölle kommentoidaan, vaikka sitä ei kommentoijalle näyttäisi.
  Pelko perseessä kummitusjutuille, ja hämärä väelle.

  Ratsastus:
  Ratsastuksen Seela on aloittanut seitsemän vuotiaana alkeistunneilla. Siellä aktiivisena ollut hereillä, ja siirtynyt nopeasti eteenpäin. Seelan ratsastusuran on sponsoroinut vanhemmat, että myös kovat tallityöt. Kolmetoista vuotiaana neiti sai ylläpitoponin Nipsun. Nipsun kanssa oli mahdollisuus kehittyä, ja ratsastaa valvovan silmän alla. Nipsun ja Seelan taival päättyi kuitenkin kolmen onnellisen vuoden päästä. Nipsun palauduttua takaisin oikean omistajan opiskeluiden päätettyä. Aikalailla heti sen jälkeen Seela aloitti Hallavan viikkotunneilla, ja päätynyt lopulta Mellin hoitajaksi.
  Pieni kipinä Seelan sisällä tähtäisi kilpauralle, mutta samalla jarru lyö kiinni nähdessään pappa betalar- ihmisiä. Kuitenkin vahvempana Seela hoitaa hevosia kuin ratsastaisi. Kaikki lähtee maastakäsin eikä selästä. Ken tietää minne Hallava tytön johdattaa.

  Vapaa-aika ja perhe:
  Tallin ulkopuolella Seelan voi tavata opiskelemassa lähihoitajaksi kaksoistutkinnolla, tai teatterissa. Silloin tällöin elokuvissa, tai televisiossakin saattaa naama vilahdella, sillä näytteleminen on toinen vahva intohimo elämässä.
  Seelan perheeseen kuuluu äiti, isä ja isosisko Pihla. Pihla on Seelaa viitisen vuotta vanhempi, ja Helsingissä asuva perusduunari. Sisaruksilla on hyvin lämpimät välit keskenään, ja usein viikonloppu vierailut kuuluvat kalenteriin. Seelan isä, Ilari Aalia on insinööri ja vahva työnarkomaani, Silti lempeä ja rakastava isä Seelalle. Innostunut Seelan ratsastusurasta, ja usein kentän laidalla notkuu valmennuksissa ja kisoissa. Seela on puolestaan ihan kopio äidistään, jos pituutta ei lasketa. Maisa Aalia työskentelee freelancerina niin näyttelijänä, kuin käsikirjoittajanakin. Perheen arkea pyörittää hyvin kotoa käsin, kunnes silloin tällöin häviää jonkun elokuvaprojektin luokse. Äitinsä perässä Seelakin teattereissa ja näyttelemisessä kulkenut.
  Äidin töiden takia perhe pitää tiukasti yhtä. Asiat eivät leviä puolitutuille, ja yksityisyys pidetään netin puolellakin tiukasti. Silloin tällöin siitäkin saadaan perheriidat aikaiseksi, mutta niistä selvitään. Lämminhenkinen sekä tiivis perhe, joka aina välillä saattaa näkyä tallillakin mukana.

  • Tätä vastausta muokkasi 11 kuukautta sitten  Aleksi.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Seela.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Seela.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Seela.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Seela.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Seela.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Seela.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Seela.
 • #1971 Vastaus

  Emily
  Osallistuja
  • Postauksia: 163
  • Perus pullaponi

  Emily Andersson,
  Mollyn hoitaja

  Pisteet
  Kouluratsastus: 36p
  Esteratsastus: 31p
  Maastoratsastus: 16p
  Hoito: 70p
  Sosiaalisuus: 26p
  Kisat: 24p

  Merkit
  Luonne
  Emily on rohkea ja hyvin itsevarma. Tytöllä riittää rohkeutta vaikka mihin, eikä se ratsastuksenkaan puolella ole ongelmaksi koitunut. Kunhan vain naisen alusta ei mikään uhkarohkea kuoriutuisi, olisi kaikki hyvin. Hollantilaiset sukujuuret omaava naisen alku tykkää viettää aikaa tallilla kavereidensa kanssa, sillä juurikaan muuta elämää tuo ei omista. Normaalisti päivät kuluvat koulussa ja kokeisiin lukiessa ja lomat taas joko ihan Hallavassa tai isovanhempiensa luona Hollannissa, hienoja kilpahevosia hoitelemassa. Tyttö on melko sosiaalinen, mutta hieman ennakkoluuloinen ja äkkipikainen. Vaikka tyttö ei jostain niin kovin pitäisikään, ei hän silti ketään vihaa. Tai no, ehkä välillä tielle sattuu osumaan mitä raivostuttavampia ihmisiä, mutta ainakaan Emily ei heidän kanssaan paljoakaan tekemisissä joudu olemaan. Muuten positiivisen ja periksiantamattoman tytön kanssa toimeen tulevat niin hevoset kuin ihmisetkin, kunhan häntä ei suututa.

  Faktoja
  -Tallilla 24/7
  -Aloitti Hallavassa ja samalla Mollyn hoitamisen 7.6.2018
  -Hollantilaiset sukujuuret
  -Syntynyt Amsterdamissa 13.2.2002 ja kahden vuoden iässä muuttanut vanhempiensa kanssa Suomeen.
  -Taso noin HeA/80cm

  Ulkonäkö
  Emilyn vaatetukseen kuuluvat useimmiten hupparit ja muut mukavat vaatteet. Tummansinisiä vaateita löytyy enemmän kuin tarpeeksi ja aina joko itseänsä tai Mollya koristaa jokin tummansininen yksityiskohta. Tytön naamaa koristavat tummat kulmat sekä tuuheat ripset. Tytön naamasta löytyvät myös hyvin erottuvat pisamat sekä tummansiniset silmät.

  Ratsastushistoria
  Tyttö aloitti ratsastuksen 5-vuotiaana niin, että hänen äitinsä ja tyttö kävivät vuokraamassa vuoden verran läheissellä tallilla asustelevaa shetlanninponia. Pian kuitenkin pikkusiskon takia piti muuttaa, eikä lähellä ollut moniakaan talleja. Emilyn ollessa 10 hän palasi uudelleen aktiivisen ratsastuksen ääreen uuden ratsastuskoulun rakennuttua aivan kodin viereen. Siellä tyttö ratsasti reilut viitisen vuotta, kävi alkeiskurssin ja sai ensimmäisen hoitohevosensa, mutta reilu viiden vuoden jälkeen tallin hevoset myytiin ja oli aika siirtyä Hallavaan. Kaiken kaikkiaan tyttö on ratsastellut reilut seitsemisen vuotta aktiivisesti, vaikka väliin mahtuukin muutama todella epäaktiivinen vuosi. Myös pitkin elämäänsä, on tyttö ratsastellut isovanhempiensa hienoilla puoliverihevosilla Hollannissa, aina siellä käydessään.

  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Emily.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 2 viikkoa sitten  Emily.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 1 viikko sitten  Emily.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 1 viikko sitten  Emily.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 1 viikko sitten  Emily.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 1 viikko sitten  Emily.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 1 viikko sitten  Emily.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta sitten  Herman.
  • Tätä vastausta muokkasi 9 kuukautta, 1 viikko sitten  Emily.
  • Tätä vastausta muokkasi 9 kuukautta, 1 viikko sitten  Aleksi.
  • Tätä vastausta muokkasi 9 kuukautta sitten  Emily.
  • Tätä vastausta muokkasi 8 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Emily.
  • Tätä vastausta muokkasi 8 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Emily.
  • Tätä vastausta muokkasi 8 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Emily.
  Attachments:
 • #2269 Vastaus

  Nio Luosujärvi
  Osallistuja
  • Postauksia: 117
  • Perus pullaponi

  Nio Eemil Luosujärvi
  Hoitohevoseni, Flying Fonzie ”Fonzie”

  pisteet:
  Kouluratsastus: 26p
  Esteratsastus: 14p
  Maastoratsastus: 11p
  Hoito: 28p
  Sosiaalisuus: 23p
  Kilpailut: 13p

  Merkit

  Luonne:
  Nio on positiivinen kaikkien kanssa toimeentuleva henkilö, mutta häntä voi olla hankala sietää, jos ei kestä sarkasmin täyteistä huumoria tai muita lähetulkoon hulluja päähänpistoksia. Nio ei suutu helposti, mutta jos hänet saa suuttumaan, Nio on pitkävihainen.
  Hevosten läheisyydessä Niolle tärkeintä on hevoset ja niiden hyvinvointi. Selässä ollessaan hän keskittyy satakymmenen prosenttia siihen mitä tekee, ja pystyy sisäistämään opettajan ohjeet, vaikkei niitä olisi hänelle tarkoitettukkaan.
  Tallihommia hän tekee mielusti, ja onkin onnellisimmillaan tallilla ollessaan. Läppä lentää kavereiden kanssa ja muutenkin puheesta ei ole pulaa, kun Nio on tallilla.

  Ulkonäkö:
  Synttärit 9.5.2001 eli ikää 17 vuotta. 168cm pitkä laihahko kaveri kapeahkoilla ja vaaleilla kasvoilla. Punaruskeat pörröiset hiukset kotistavat päänahkaa, ja nenän yläpuolella on vaaleansiniset silmät. Silmiä reunustaa pisamat kesäisin, joita Nio on talvisinkin yrittänyt jäljitellä outojen katseidenkin jälkeen meikkiosastolla, kyllä ne on Nion lempparijuttu hänen naamassaan.
  Nio pukeutuu rennosti tallille, yleensä päällä onkin punainen huppari ja harmaat collarit, hiuksetkin ovat niin sekaisin, kun vain lyhyet hiukset on vain mahdollista saada. Jos Nio sattuu liikkumaan muutakin väliä, kuin koti–>talli, talli–>koti, sekä välissä koulu, huomaa hänen puokeutumisessaankin suuren muutoksen; tukka siististi kammattuna, siniset farkut ja joku kiva paita, kuuluvat sitten siihen linjastoon.

  Ratsastustausta
  Nion kiinnostus hevosia kohtaan on alkanut jo 10 vuotiaana, ja silloin hän kävikin satunnaisesti talutusratsastuksessa läheisellä maatilalla, jossa oli kaksi isokokoista suomenhevosta työhevosina. Kun Nio vanheni, hänen käymiset hevosten luona vähenivät, ja lopulta loppuivat kokonaan.

  Noin 13 vuotiaana hän löysi instagramista videoita, erillaisista ratsastajista, eri lajeista. Yksi nainen, joka tälle pojalle oli erityisesti painunut mieleen, hyppäsi upealla vaaleanruskealla hevosella sadan senttimetrin esterataa. Pian tämän jälkeen hän huomasikin jo googlettelevansa lähimpiä ratsastuskouluja, ja tätä myötä aloitti ratsastuksen lähimmällä ratsastuskoululla. Niolla ratsastustaustaa löytyy siis tuo viitisen vuotta, sekä aiempi satunnainen ’köpöttely’ suomenhevoslla.

  Tänä aikana Nio on päässyt hyppäämään reilu yhdeksääkymmentä senttimetriä ratana, sekä kilpailemaan koulupuolella helpon B:n tasolla. Maastoesteistä taustat juurtavat Hallavan ajoille, sillä edellisllä ratsastuskoululla ei ollut niihin mahdollisuutta.

  Perhe:
  Nion perheeseen kuuluu Äiti Marja, kolmetoista vuotias pikkusisko Eea, ja Isä Aaron, joka tosin asuu nykyisin Saksassa uuden morsiammen ja kahden tytön kanssa.
  Nion perheessä tepastelee pian kahdeksan vuotias Welsh Corgi Cardigan uros Marko, sekä Eean hamsteri Tapsu.

  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Nio Luosujärvi.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Nio Luosujärvi.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Aleksi.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Nio Luosujärvi.
 • #2714 Vastaus

  Elina Honkisuo
  Osallistuja
  • Postauksia: 46
  • Koulutuksen tarpeessa

  Elina Honkisuo
  Cellen hoitaja

  Pisteet
  Kouluratsastus: 18p
  Esteratsastus: 13p
  Maastoratsastus: 5p
  Hoito: 26p
  Sosiaalisuus: 10p
  Kilpailut: 7p

  Merkit:

  Luonne
  Elina on 15-vuotias hieman ujo ja hiljainen uusien ihmisten seurassa, mutta kun häneen tutustuu niin ulkokuoren alta löytyy iloinen ja nauravainen tyttö varustettuna reilulla ripauksella huumoria. Tyttö pyrkii ottamaan kaikki huomioon niin eläimistä kuin ihmisistä. Elinalla on pitkä pinna ja tyttöä on vaikea suututtaa, mutta kun siinä onnistuu niin se on menoa. Tosin tyttö ei kuitenkaan ole pitkävihainen eikä alkaisi tallilla muutenkaan melskaamaan. Vaikka tyttö saattaisi vaikuttaa hiljaiselta ja yksinäiseltä ulkopuolelta niin ei kannata antaa ulkokuoren hämätä. Elinaan kannattaa tulla rohkeasti tutustumaan.

  Ulkonäkö
  Elinalla on hieman olkapäitä alemmas olevat ruskeat hieman punertavat hiukset. Tytön poskipäitä täplittävät pisamat jotka tosin talvisin aika vaaleat. Elinaika on vihertävät silmät.

  muuta
  – Elina on ollut hevosten kanssa tekemisissä hevosten kanssa 7vuotiaasta saakka. Elina rentoutuu hevosten seurassa ja viettääkin kaiken liikenevän ajan koulun ja muiden askareiden lomassa Tallilla.
  – Elina kuuluu perheeseen, jossa on isä, äiti, Elina sekä tytön rakas Suzie-koira
  – Elina harrastaa ratsastuksen lisäksi lenkkeilyä.
  -Syntynyt 16.4.2004

  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 1 viikko sitten  Elina Honkisuo.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 1 viikko sitten  Elina Honkisuo.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 1 viikko sitten  Elina Honkisuo.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 1 viikko sitten  Elina Honkisuo.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 1 viikko sitten  Elina Honkisuo.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 1 viikko sitten  Elina Honkisuo.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 1 viikko sitten  Elina Honkisuo.
  • Tätä vastausta muokkasi 9 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Elina Honkisuo.
  • Tätä vastausta muokkasi 9 kuukautta, 2 viikkoa sitten  Herman.
  • Tätä vastausta muokkasi 8 kuukautta, 2 viikkoa sitten  Elina Honkisuo.
 • #4469 Vastaus

  Lotta
  Osallistuja
  • Postauksia: 43
  • Koulutuksen tarpeessa

  Lotta Haavisto
  Oreon hoitaja ja tämän satulan kuluttaja

  Tärkeimmät faktat:
  – syntynyt 9.1.2005
  – noin 160 cm pitkä
  – ratsastaa koulua helppo B-tasolla ja hyppää ratana 80 cm

  Pisteet:

  Kouluratsastus: 17p
  Esteratsastus: 11p
  Maastoratsastus: 6p
  Hoitaminen: 29p
  Sosiaalisuus: 28p
  Kilpailut: 8p

  Merkit:  Ulkonäköä:
  Hiukset ovat varmasti Lotan paras tuntomerkki: tummanruskita, pitkiä ja kiharia suortuvia on vaikea olla huomaamatta. Etenkin silloin, kun ne ovat jääneet kampaamatta… Silmien väristä eivät katselijat ole päässeet yksimielisyyteen, mutta kaipa sellainen vihertävänruskea kuvaa niitä parhaiten.
  Vaatteissaan Lotta suosii sinisen eri sävyjä, vaikka vaatevalinnat tehdäänkin pääasiassa vaatteen mukavuuden ja käytännöllisyyden perusteella. Tallilla kulkee kuraisissa jodhpureissa ja ruskearuudullisissa ratsastushousuissaan.

  Luonnetta:
  Lotan hiljainen ulkokuori kätkee sisäänsä iloisen ja nauravaisen tytön, joka synkistäkin hetkistä keksii positiivista sanottavaa. Tyttö pyrkii aina olemaan ystävällinen ja avulias, mutta tarvittaessa pitää kyllä puolensa muiden ainaisen miellyttämisen sijaan. Seisoo rohkeasti ajatustensa takana, vaikka onkin ajoittain epävarma itsestään ja osaamisestaan. Lotta on hyvin kärsivällinen (hänen suuttuttamistaan on turha edes yrittää), ja hoitaa hänelle asetetut hommat huolella loppuun saakka.
  Lotta viettää paljon aikaa omissa ajatuksissaan ja useimmiten vain seuraa keskusteluja sivusta, mutta hän ymmärtää muiden ihmisten jutuista enemmän kuin antaa sen kuulua, ja on kuuntelijana huippuluokkaa.

  Ratsastuskokemus:

  Lotta aloitti lajin harrastamisen 7-vuotiaana ja on taitotasoltaan noin helppo B. Esteitä Lotta on hypännyt yksittäisenä 100 cm ja ratana 80 cm, mutta omasta mielestään pikkuesteet antavat ihan riittävästi haastetta. Lotta omaa siistin istunnan ja hyvät perusratsastustaidot, mutta on turhan vaatimaton, ja tästä syystä ei ole kisaajana aivan innokkaimmasta päästä. Ehkä tässäkin tullaan näkemään vielä muutos.

  Muuta tietoa ja pieni historiapläjäys:
  – Asui lapsuusvuotensa maalla, ja perheenjäseninä oli lukuisia kanoja ja lampaita. Eläinten seurassa Lotta on siis ollut pienestä pitäen. Tytön vanhemmat erosivat hänen ollessaan 12-vuotias, ja Lotta muutti äitineen ja siskoineen kaupungin kerrostaloasuntoon. Muutos oli shokki maalaiselämään tottuneelle tytölle, mutta onneksi rakkaan lajin harrastamisen jatkaminen oli jo taattu: ratsastuskoulu Hallavassa.
  – Perheeseen kuuluu isä, äiti ja kaksi (100 % varmuudella maailman rasittavinta) pikkusiskoa, Katariina ja Emma.
  – Piirtäminen on Lotalle rakas harrastus siinä missä ratsastaminenkin, ja mikä olisikaan otollisempi piirustuskohde kuin ihana Oreo?
  – Koulu ei aina loista mukavuudellaan, mutta onhan sekin hoidettava, eikä Lotta ainakaan vielä ole pistänyt täysin lekkeriksi.

  • Tätä vastausta muokkasi 7 kuukautta, 1 viikko sitten  Lotta.
  • Tätä vastausta muokkasi 7 kuukautta, 1 viikko sitten  Lotta.
  • Tätä vastausta muokkasi 7 kuukautta, 1 viikko sitten  Lotta.
 • #6536 Vastaus

  Alva Ainio
  Osallistuja
  • Postauksia: 21
  • Maitovarsa

  Alva Ainio
  Hauskan uskollinen puunaaja sekä selässä keikkuja

  Pisteet:

  Kouluratsastus: 6p
  Esteratsastus: 2p
  Maastoratsastus: 3p
  Hoitaminen: 10p
  Sosiaalisuus: 9p
  Klpailut: 2p

  Merkit:

  Random nippeli faktoja:

  -162cm pitkä
  -syntynyt 29.3.2000/19v
  -suklaa on parasta
  -HeA / 100cm

  Luonne:

  Alvan tavaramerkkinä on usein käytävillä kaikuva nauru sekä epämiellyttäville ihmisille slmien pyörittely. Vahvat mielipiteet omaava, ulospäin iloinen tyttö, jolta ei ideoita puutu. Alvan levoton luonne kuvastuu monista kummallisista projekteista joita hänellä on kesken. Yhtenä mainintana mm. kummalliset pegasos siivet kuvaus rekvisiitaksi. Kaveriporukan sekopää suupaltti, joka keksii jokaiseen lausahdukseen milloin mitenkin (näsä)viisaan vastauksen. Omaa vahvan ulkokuoren ja ei niinkään vahvan sisäpuolen.

  Ulkonäkö:

  Alvan sirkeän siniset silmät sekä paksu vaalea laineikas tukka on tytön vahvin tunnuspiirre. Tallitöissä tai hengailussa usein korkealla sotku nutturalla tai ratsastuksessa hiukset matalalla nuttura kasana. Kroppa on kevyesti treenattu tytön eräjorma harrastuksen sekä urheilu hulluuden takia. Tallilla yläosa on lähes poikkeuksetta tummansininen t-paita ja musta vetoketjullinen huppari. Alaosana häneltä usein löytyy mustat grippi ratsastushousut sekä saappaat tai rähjäiset talli lenkkarit. Mukavuus ja tyyli kulkee Alvalla käsi kädessä.

  Ratsastus tausta:

  Alva on ratsastuksen aloittanut seitsemän vuotiaana päästyään, nyttemmin jo menehtyneen isoäitinsä hevosella maastolenkkejä kuljeskelemaan. Alvalle on tärkeää perus luottamus, joten usein tyttö haluaa vähintään kerran maastakäsitellä uutta kavioeläintä ennen selkään nousua. Tyttöä kiinnostaa enemmän koulu kuin este ratsastus ja kehittymisen halu on suuri. Taso on jotakuinkin Helpon A:n luokkaa sekä esteillä joskus nuorempana hypätyt yksittäisenä 100cm, ratana 80cm sekä maastareita 70cm. Vaikka usein Alva on se sekopää joka on aina äänessä, tallilla ja erityisesti hevosten kanssa hän tasoittuu rauhalliseksi ja varmaksi käsittelijäksi.

  Muuta:

  Alva asuu omillaan vanhempien jatkuvan huutamisen ja riitelyn johdosta. Yksin tyttö ei kuitenkaan asu sillä kotoa löytyy löytöeläintalosta pelastettu 3 vuotias leikattu kolli kissa Vikke. Vapaa-ajallaan tytön saattaa nähdä melkeinpä missä tahansa. Alvan pitkään jatkunut partio harrastus sekä vasta vähän aikaa sitten alkanut valokuvaus harrastus syövät suurimman osan siitä ajasta, jota Alva ei vietä tallilla.

 • #6543 Vastaus

  Liinu
  Osallistuja
  • Postauksia: 4
  • Maitovarsa

  Liinu Ahola

  Se takapajulan papupata ja Pilkun hoitaja

  Pisteet:

  Kouluratsastus: 1p
  Esteratsastus:
  Maastoratsastus:
  Hoito: 3p
  Sosiaalisuus: 1p
  Kilpailut:

  Merkit:

  Faktanurkka:

  152cm lyhyt
  syntynyt 18.12.2002
  rakastaa avokadoa
  skeittityttö
  vaaleat, pitkät hiukset
  siniset silmät
  pipoaddikti

  Luonne:

  Liinu on nauravainen ja energinen tyttö, jola harvoin pysyy hetkeäkään paikallaan. Tytön elämänasenne on rento (välillä turhankin rento), eikä Liinu sen enempää asioita murehdi. Kyllä kaikki lopulta hyvin päättyy, eikö niin? Huumorintajukin on kohdallaan ainakin tytön omasta mielestä ja hän suuttuu harvoin kenellekkään. Liinu osaa myös vakavoitua jos tilanne niin vaatii, tai no, jos tilanne Liinun mielestä niin vaatii. Hän on aina valmis auttamaan ystäviään ja muutenkin viihtyy ihmisten seurassa. Pientä seikkailumieltä löytyy höystettynä uteliaisuudella. Liinu siis tykkää kokeilla kaikkea uutta!

  Ratsastustausta:

  Liinu on aloittanut ratsastuksen 10 vanhana, kun viimein sai isältään pitkän suostuttelun jälkeen luvan aloittaa ratsastustunneilla käymisen. Liinu oli aivan täpinöissään koko mahdollisuudesta ja tuntuikin kiintyvän jokaiseen vastaan tallustavaan poniin samalla sekunnilla. Tyttö ehti ratsastaa tunneilla viisi vuotta, kunnes talli jolla hän ratsasti lopetti toimintansa. Sopivaa tallia ei heti tuntunut löytyvän, joten Liinu ratsasti paljon kavereidensa hevosilla ja naapurin suomenhevostamma Talvella. Nyt Liinu on kuitenkin ajatellut palaavansa tunneille Hallavassa ja aloitti samalla ihanan Pilkku-ponin hoitajana! Tasoltaan Liinu arvioi olevansa HeC-HeB ja esteitä on hypitty ratana 60cm asti.

  Tallipihan ulkopuolella:

  Liinu asuu kahdestaan isänsä kanssa kerrostaloasunnossa keskustassa. Liinun isä Jukka on kiireinen työnarkomaani, jota ei taida elämässä muu kiinnostaa kuin seuraavien piirrustusten laatiminen. Jukka on ammatiltaan arkkitehti ja menestyykin urallaan kohtalaisen hyvin. Liinun ja Jukan välit ovat lämpimät. Äitiään Liinu ei juuri muista, hän lähti tytön ollessa vain muutaman vuoden ikäinen.
  Ratsastuksen lisäksi Liinu harrastaa skeittaamista. Liinu on skeitannut niin kauan kuin muistaa, tai ainakin rullannut laudalla ympäriinsä. Siitä on tullut Liinulle tavallaan elämäntapa, hän liikkuu mielellään kaikkialle skeittilaudalla. Skeittiparkeissa vietetyt tunnit eivät ole enää sormin laskettavissa.. Hädin tuskin laskimellakaan.

 • #6583 Vastaus

  Ronja
  Osallistuja
  • Postauksia: 4
  • Maitovarsa

  Ronja Koivulahti

  Tallipihan perfektionisti ja hupparihullu.

  Pisteet:

  Kouluratsastus: 8p
  Esteratsastus:
  Maastoratsastus:
  Hoito: 5p
  Sosiaalisuus: 2p
  Kilpailut:

  Merkit:

  Faktanurkka:

  Hupparit<3
  Lokin hoitaja
  169cm pitkä/lyhyt
  Punertavat hiukset & siniset silmät
  3.5.2003=16v
  Perfektionisti
  Sotkuinen nuttura ja huivi päässä 24/7

  Luonne:

  Iloinen ja mukava naisenalku. Uusien ihmisten keskellä on hiljainen ja etääntyvä, mutta kun häneen tutustuu, kuoriutuu sisältä positiivinen, rohkea ja rehellinen nuorukainen. Perfektionistin luonteen omaavan Ronjan voi usein löytää puunaamasta varusteita tai järjestelemästä tavaroita. Vaikka hänellä pieni pakkomielle siisteyteen onkin, jää sitä aikaa muillekin ympärillä oleville ihmisille (ja varsinkin hevosille). Hyvällä tuulella ollessaan juttua riittää enemmän kuin aikaa on, ja omille (erittäin huonoille) vitseille tulee naurettua aika paljon. Huonolla päällä ollessaan tyttö eristäytyy mahdollisimman korkeiden ja paksujen muurien taakse, jotka saa alas vain Ronjan oma veli Mikael. Kaveritkin hänellä on erittäin niukassa, sillä hän päästää lähelleen vain harvoja ihmisiä. Asioistaan Ronja ei juurikaan avaudu kenellekään, paitsi ehkä veljelleen, johon hän luottaa enemmän kuin edes itseensä. Hänen perheasioistaan tiedä ei kukaan muu kuin talous jossa hän asuu. Muiden kanssa jos perheasiat nousevat keskustelun aiheeksi pakenee tyttö joko paikalta tai vetää vetoketjun suunsa eteen. Muista aiheista hän ei pelkää puhua, ja yleensä hymy huulillaan ja pilke silmäkulmassa hänet näkeekin.

  Ratsastustausta:

  Aktiivisen ratsastuksen Ronja aloitti ensimmäisen luokan keväällä, mutta hevosten parissa tyttö on ollut tekemisissä ihan koko ikänsä. Perheen äidillä oli oma hevonen, vanha suokki Papu, joka kuitenkin kuoli kaviokuumeeseen vanhassa iässä, Ronjan ollessa neljä. Hoitohevosia Ronjalla on ollut aiemmin kaksi, mutta toisen hevosen talli lopetti ja toinen myytiin pois. Tähän asti Ronja on ratsastellut serkkujensa ratsastuskoulun hevosilla, ja pitänyt taitonsa yllä niiden kanssa. Ratsastuksessa tyttö on hyvällä tasolla, koulussa hän menee HeB-A tasolla, esteitä hän hyppää radalla 80-90cm ja maastossa 50-60cm. Esteratsastus on ehdoton lemppari, mutta hän ei erityisesti panosta yhteen tiettyyn osa-alueeseen. Kisaaminen on Ronjan mielestä kaikista parasta, ja kisakentillä tullaan varmasti näkemään häntä ja Lokia moneen otteeseen.

  Tallialueen ulkopuolelta:

  Syksyllä Ronja aloittaa lukion ykkösellä, mutta pidemmälle tulevaisuuteen suunnitelmat ovat vielä hämärän peitossa.
  Tällä hetkellä tytön perheeseen kuuluvat hänen veljensä, sekä Vaaraman serkut. Ronjan veli Mikael on tällä hetkellä 18-vuotias, ja täyttää syyskuussa 19. Ronjan isä Jonas on rikas asianajaja ja asuu Briteissä, jonka takia Ronja ei laske häntä osakseen perhettään. Ronjan ja tämän isän välit ovat hyvin viileät, sillä kun hänen äitinsä Anna kuoli hevosonnettomuudessa vuonna 2008, isä otti ja muutti Britteihin kolme vuotta tämän jälkeen, jättäen 8-vuotiaan Ronjan ja 11-vuotiaan Mikaelin serkkujensa hoiviin. Muutaman vuoden selvittelyjen jälkeen huoltajuus saatiin siirretyä heidän serkuilleen, Henri ja Saija Vaaramalle. Tällä hetkellä he siis asuvat serkkujensa luona, saaden joka kuussa isältään rahaa ja lahjoja jotta sisarukset pysyisivät ”tyytyväisinä”.
  Kuten jo sanottu, Ronjan kaveripiiri ei ylety kovin kauaksi, ja oman vapaa-aikansa hän viettää yleensä tallilla tai kotona. Ystävyyssuhteet jäävät usein vähiin Ronjan kohdalla, sillä hän on niin huono tutustumaan uusiin ihmisiin.
  Kaupungilla hän hengaa myöskin yksin, yleensä jossain suloisessa kissakahvilassa tai puistoissa kirja kädessä.

 • #6684 Vastaus

  Aurora
  Osallistuja
  • Postauksia: 3
  • Maitovarsa

  Aurora Lindström
  Rauhaa ja hyviä kavereita rakastava kouluratsastaja

  Pisteet
  Kouluratsastus: 1p
  Esteratsastus:
  Maastoratsastus:
  Hoito:
  Sosiaalisuus: 1p
  Kilpailut:

  Merkit

  Faktanurkka
  – Syntynyt 23.8.2000, eli omaa 18 vuotta elämänkokemusta.
  – Hallan hoitaja
  – Kotoisin Ahvenanmaalta, Finströmistä, joten puhuu suomen ja englannin lisäksi myös sujuvasti ruotsia. Saattaa saada joskus kiinni kiroamisesta ruotsiksi, kun joku menee pahasti mönkään.
  – Omistaa viljakäärmeen nimeltä Viljami ja bordercollieuros Sisun, ja asuu tällä hetkellä noiden kanssa kolmistaan kerrostaloyksiössä.
  – R.A.K.A.S.T.A.A avokadoja ja avokadopastaa!

  Luonne
  Aurora on pirteä ja topakka paketti, joka mielellään pakenee arjen haasteita tallille (ei-niin-hyvä tapa, ryhdistäydy Aurora, laskut eivät häviä minnekään!). Nuorukainen voi olla oikein hyvää seuraa, jos tykkää, öh, hieman omaperäisemmästä huumorista, jossa on sekoitettu keskenään äärimäisen sarkastista sarkasmia ja puujalkavitsejä. Auroralla on kuitenkin hammastahnamainos-hymy herkässä, joka mitä todennäköisimmin saa muutkin hymyilemään.

  Ulkonäkö
  Auroralla on punaruskeat, todella pitkät hiukset, joiden leikkaamista tuo on kuitenkin vakavasti harkinnut. Kiharat roikkuvat mukana yleensä nutturalla tai letillä niskassa. Naisenalun teräväpiirteiset kasvot ovat täynnä pisamia, joiden joukosta kuitenkin pomppaa esille kirkkaansiniset, tummilla ripsillä reunustetut silmät. Pituutta Auroralta löytyy vain vaivaiset 166 senttimetriä. Tuon vaatekaappi on täynnä erilaisia villa- ja collegepaitoja ja liuta erivärisiä farkkuja. Tallilla peruslookkiin kuuluu tummansiniset ratsastushousut ja useimmiten valkoinen printtipaita.

  Ratsastustausta
  Aurora aloitti ratsastuksen jo melko nuorena, ja sai ensimmäisen (nykytilannetta katsoen ehkä myös viimeisen) oman poninsa, Divinen, kymmenvuotiaana. Kaksikko treenasi ahkerasti estepuolta, kilpaili, treenasi, kilpaili ja taas treenasi. Kaikki kuitenkin kariutui vuoden 2014 keväällä, kun 13-vuotias tyttö poneineen joutui onnettomuuteen estekentällä, Divinen säikähdettyä jotakin. Poni sai vakavan jalkavamman, Aurora murtuneita luita ja estekammon.
  Vaikka tyttö silloin potikin ylitsepääsemätöntä pelkoa, ei mikään saanut hevoshullua pysymään poissa tallilta. Siellä vain tuntui niin tyhjältä ilman Divineä, joka nyt laukkasi vihreämmillä niityillä.
  Pelastus tuli yllättävältä taholta; naapurin Eija, entinen kouluratsastaja, ehdotti Auroralle kouluratsastusta. Hän saisi yksityistunteja Eijan ylikiltillä Michelangelolla, jos auttaisi tallihommissa ja Miken liikuttamisessa. Aiemmin niin tylsästä kuulostanut kouluratsastus olikin avain takaisin hevostelun pariin. Myöhemmin Aurora pääsi yli estekammostaan, mutta taisi olla vähän tykästynyt koulukiemuroihin.

 • #6787 Vastaus

  Aamu Vanni
  Osallistuja
  • Postauksia: 2
  • Maitovarsa

  Aamu Vanni

  Pisteet
  Kouluratsastus:
  Esteratsastus:
  Maastoratsastus:
  Hoito: 1p
  Sosiaalisuus: 1p
  Kilpailut:

  Merkit

  Joku faktanurkka
  – Syntynyt 24.03.2003 eli on noin 16v
  – Rikas isä joka asuu ruotsissa ja omistaa sähkökeskuksen
  – Hoitaa Valeraa
  – Äiti kadonnut
  – Asuu koiransa ja tätinsä kanssa noin 5km päässä Hallavasta.
  – Muuttivat Hallavan viereen vasta noin 1,5vuotta sitten.

  Luonne ja joku esittely

  Aamu on ensitapaamiselta ujo eikä meinaa saada sanoja suustaan. Mutta kun häneen tutustuu niin tytöstä muuttuu puhelias ja kiltti. Aamu osaa myös suuttua, jos siis häntä ärsytetään. Muuten ihanan kiltti ja mukava. Koulukiusaamis vuosilta on jäänyt traumoja eikä hän halua aina sanoa omaa mielipidettään.

  Tallin ulkopuolella tyttö on muodissa mukana ja ihan eri-ihminen. Nauraa ja pitää hauskaa sydämmensä kyllyydesta. Rakastaa shoppailla vaateita ja kaikkia muita juttuja esim. koiralleen. Kotona hän pysyy normaaleissa kotivaatteissa. Aamun äiti ja isä erosivat kun hän oli 5-vuotta, isä muutti Ruotsiin ja äiti jäi tyttönsä kanssa kunnes jätti hänet tädilleen. Siittä asti hevoset ovat olleet Aamun sydämmessä aina.

  Ulkonäköä
  Ulkonäöltään Aamu on pitkä ja laiha. Pituudeltaan 169cm. Aamu omistaa pitkät blondit paksut hiukset jotka ylettyvät häntä lantiolle. Silmien väri on kirkkaan vihreä. Vaatteina tallilla käyvät yleensä valkoiset tai siniset ratsastushousut ja joku värikäs t-paita. Tallin ulkopuolella tyttö on muodissa mukana. Aamulla on yleensä kånkenin vaalean sininen reppu mukanaan.

  Ratsastushistoriaa
  Ratsastuksen parissa Aamu on ollut kauan. Taino 10vuotta. Tyttö kävi alkeiskurssin 6 vuotiaana ja jatko kurssin vasta 9 vuotiaana. Aamu toki pärjää erillaisien hevosten kanssa. Tytön ensimmäninen hoitohevonen oli myös jääräpää mutta hän pärjäsi hyvin. Aamu on kisannut pari esteluokkaa noin 60cm mutta kuitenkin tasot ovat 70cm, HeA ja maastossa hyppää helpostikkin 60cm. Aamu joutui jätäämään koti tallinsa kun oli 14,5v ja on pitänyt jo noin puolentoista vuoden taukoa.

  Tallielämän ulkopuolella

  Aamu asuu tätinsä ja koiransa kanssa pienessä kerrostalo asunnossa. Aamu on nyt lukion ensimmäisellä. Mitään parisuhdetta tytöllä ei ole vaikka sitä toivoisikin. Tytön suhtautuminen on rakkaudessa tytöt ja pojat (eli toisin sanottuna hän on bi). Sitä kunnon rakkautta ei vain ole löytynyt.

 • #8778 Vastaus

  Kaarna Merikoski
  Osallistuja
  • Postauksia: 5
  • Maitovarsa

  Kaarna Merikoski
  Tallilla norkoilija ja Miskan tunnollinen hoitaja

  Pisteet
  Kouluratsastus:
  Esteratsastus:
  Maastoratsastus:
  Hoito: 2p
  Sosiaalisuus: 2p
  Kilpailut:

  Merkit

  Perustiedot ytimekkäästi

  -sukupuoleton, agender
  -02/17
  -170 sentin paikkeilla
  -introvertein introvertti jonka tulet koskaan tapaamaan
  -ainoa lapsi, perheessä molemmat vanhemmat
  -ihannoi neonvärejä & lämpimiä sävyjä
  -rakastaa lukea, kirjat>elokuvat
  -100% kissaihminen

  Luonnetta lyhyesti

  Introvertti.
  Tarvitseeko sitä nyt tarkemmin kuvailla?
  Kaarna on se porukan hiljaisempi tapaus, joka kokee järkevämmäksi kuunnella vierestä, kuin liittyä keskusteluihin omalla mielipiteellään. Läheisemmillekkään kavereille ei ole Kaarnalla tapana avautua, muutamia sanoja ja yleisiä mielipitetitä sinne tänne, ja se oli siinä. Ystävällinen ja kohtelias Kaarna kyllä on, muttei koko kaverista saa juuri koskaan mitään kunnollista irti. Ja tässä ei nyt lasketa yksitavuisia vastauksia.

  Ulkonäköä

  Kaarnalla on lyhyeksi kynityt hiukset, jotka ovat ajan saatossa hehkuneet milloin mitäkin väriä. Yleisimmät värit ovat olleet kirkkaita neon-tai vain muuten huomiota herättäviä värejä. Värien ylläpitämisen vaikeuden Kaarna huomasi jo lukioon siirtyessään, mutta piti silti tiukasti kiinni värikkäästä kuontalostaan.
  Nyt Kaarnan uusi oma-väri-takaisin-projektinsa on edennyt jo siihen vaiheeseen, että sini-turkoosin violetit latvat voisi jo napsia pois, ilman että tulokseksi tulisi jotain peruuttamattoman hirveää. Latvoja ei Kaarna ole vielä kuitenkaan leikannut pois, ja maailma nyt sattuu toimimaan tavalla, jossa kuparinruskea ja sinivihreän sävyt eivät näytä vieriviereen mitenkään kummoiselta. Kaarnalla tämä johtaa 24/7 pään piilottamiseen harmaan hupparin hupun suojiin, vaikka sitten kavereidensa mukaan näyttäisikin Texasin sarjamurhaajalta.
  Iirikset Kaarnalla ovat tummanruskeat, sekä oranssinsävyisiä pisamia löytyy auringonpaisteessa kellimisen jälkeen erityisesti käsivarsista sekä poskipäiltä. Kaarna suosii väljiä vaatteita, vaikkei hän mitään tiettyä tyylisuuntausta edustakkaan. Ellei harmassa hupparissa ja väljissä pöksyissä rokkaaminen ole tyylisuuntaus?
  Tallillakin Kaarna käyttää vartalonmyötäisien ratsastushousujen siaan yleisesti jonkinsorttisia verkkareita, toki ratsastaessa on pakko ratsastushousuja käyttää, mutta ajan saatossa Kaarnasta on tullut taitava niiden päälläpidon minimalisoimisessa.

  Ratsastustausta

  Kaarna vietti reilun ensimmäisen vuotensa jokseenkin hämärän oloisessa ratsastuskoulussa, jossa ratsastuksen perusjutut pysäyttämisestä, pienten kavalettien hyppimiseen tulivat tutuiksi. Pari kuukautta ennen Kaarnan perheen muuttoa ratsastuskoulu ajautui konkurssiin, kylän hevospiireissä pyörivien huhujen mukaan velkakierteen takia.
  Sitä ei Kaarnalla ollut kuitenkaan aikaa surea, muuton sarastaessa jo ovella. Uusi paikkakunta, uudet kujeet ja kaiken kaupaksi 12-vuotias mini-Kaarna sai epävirallisen ratsastuspaikan naapuritallilta, joka sattui painottumaan pohjoisruotsinhevosten kasvatukseen. Viitisen vuotta meni hujauksessa, hoidellessa ja auttaessa ratsuttamaan parivuotiaita nuoria. Liian hyvää ollakseen totta-sanonta sopi paremmin kuin hyvin seuraavaan Kaarnan elämän omaan juonenkäännökseen. Äkkimuutto Kaarnan äidin työn perässä täysin toiselle paikkakunnalle mullisti juuri raiteilleen päässeen nuoren elämän. Onneksi kylän, jonne Kaarnan perhe oli muuttamassa, lähettyvillä Pronssijoelta löytyi hyvälaatuinen ratsastuskoulu. Nettisivut löytäessään, Kaarnan pystyi vihdoin huokaisemaan helpotuksesta, hevoselämän jakuminen oli varmistettu.

  Muuta tilpehööritietoa

  Kaarnalla ei ole itseasiassa mitään hajua, millä tasolla hänen ratsastustaitonsa ovat. Joskus pienienkin esteiden ylittämisessä ropisee virheitä, mutta toisaalta ruokinta, hevosien lääkityksen hoito, hevoshieronta ja muut ei-ratsastuskoululla hyödylliset taidot onnistuvat ongelmitta. Kouluratsastuksen puolelta, Kaarnan epävarmalla arvioinnilla, hän olisi vahvaa Helppoa B:tä, tai ei ehkä sittenkään… Kaarnalla ei ole arviointikykyä sen puoleen kuin sosiaalisia taitojakaan. Hän on yllättävän epävarma kaikesta mahdollisesta itseensä liittyvästä, seksuaalista suuntautumistakaan ei hän halua mihinkään lokeroida, ihmisiin Kaarna kiintyy enimmäkseen luonteen, eikä sukupuolen mukaan.
  Muista asioista Kaarnalla onkin sitten harvinaisen vahvat mielipiteet. Kaikki ilmastonmuutokseen pysäyttämiseen ja luonnonsuojeluun liittyvä on Kaarnalle lähellä sydäntä, vaikkei sitä huutelekkaan ympäriinsä. Myös koko maailman tasa-arvo on asia josta Kaarna voisi itsekseen puhella vaikka maailmantappiin.

Vastaa aiheeseen: Hoitajien kaapit

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: