Kaapit – Arkisto

Foorumit Arkistot Kaapit – Arkisto

Luet parhaimillaan 28 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #4601
   Aleksi
   Avainmestari
   • Postauksia: 1507
   • Lauman johtaja

   Tänne siirretään lopettaneiden hahmojen kaapit

  • #1692
   Tinka Nieminen
   Osallistuja
   • Postauksia: 6
   • Maitovarsa

   Tinka Nieminen

   Pisteet

   Kouluratsastus: 3p
   Esteratsastus:
   Maastoratsastus:
   Hoito: 3p
   Sosiaalisuus:
   Kilpailut:

   Merkit

   Luonne

   Tinka on melko sosiaalinen, iloinen ja optimistinen nuori nainen, jokseenkin uusien ihmisten seurassa hieman ujo. Kuitenkin tutustuttuaan hän näyttää sosiaalisen ja pirteän puolensa paremmin. Vaikka Tinkan elämänasenne onkin positiivinen, hänellä on melko heikot hermot ja hän saattaa hermostua pienistäkin asioista. Hän kuitenkin yrittää parhaansa ettei purkaisi pahaa mieltään muihin. Heikkohermoisuudestaan huolimatta hänet on todella vaikea suututtaa, eikä kukaan ole onnistunut siinä vuosiin.

  • #1694
   Seela
   Valvoja
   • Postauksia: 131
   • Perus pullaponi

   Seela Aalia
   Ahkera tallisohvan kuluttaja, ja Mellin karvan puunaaja.

   Merkit:

   Pisteet
   kouluratsastus: 2p
   esteratsastus: 2p
   maastoratsastus: 1p
   hoito: 19p
   sosiaalisuus: 4p
   kilpailut:

   Merkit

   Pieniä faktoja:
   156 cm
   Herkät kasvot
   Synt. 28.10.2000
   Tumman/syvän siniset silmät
   Tumman ruskeat hiukset, jotka vaihtavat väriä sään ja töiden takia eri sävyissä. Yleisesti aina tumma
   Treenaa kevyesti, jonka näkee oikeastaan lähinnä reisiltä
   Solisluut tykkäävät olla vahvasti esillä
   Ylähuuli selvästi pienempi alahuulta
   Naisen kropan muotoja löytyy. Rinnat kuitenkin pienet

   Kassu likan oikea käsi tallilla.
   Niko perhosia vatsassa lennättävä ihastuksen kohde.
   Alana ja Sora nuo tämän pahin silmien pyörittämisen kohde, ehkä myös vähän paskan jauhannan kohteet.
   Lily, Nio uudet tuttavat, joiden seurasta saa nauttia tallilla.

   Luonne:
   Seela omaa vahvan ulkokuoren, joka tuppaa välillä ampua negatiivisesti hyökkäävää hyttystä tykillä. Tiettyihin pisteisiin saakka ihanan avoin ja aito tyyppi. Vaikenee mielellään perheestään, eikä hirveästi yksityiskohtia elämästään tykkää kertoa jokaiselle. Tutustuu silti mielellään uusiin ihmisiin, ja omaa laajan kaveriporukan, mutta harvat pääsevät ystäviksi.
   Vaikka sanavalmis pakkaus, ja joillekkin esiintyy happamana ämmänä, on pohjimmilta likka liikkis. Saattaa helposti purskahtaa itkuun ilosta tai itkusta. Tunteella elijä vahvasti. Herkkyys välillä näkyy siinä mitä tytölle kommentoidaan, vaikka sitä ei kommentoijalle näyttäisi.
   Pelko perseessä kummitusjutuille, ja hämärä väelle.

   Ratsastus:
   Ratsastuksen Seela on aloittanut seitsemän vuotiaana alkeistunneilla. Siellä aktiivisena ollut hereillä, ja siirtynyt nopeasti eteenpäin. Seelan ratsastusuran on sponsoroinut vanhemmat, että myös kovat tallityöt. Kolmetoista vuotiaana neiti sai ylläpitoponin Nipsun. Nipsun kanssa oli mahdollisuus kehittyä, ja ratsastaa valvovan silmän alla. Nipsun ja Seelan taival päättyi kuitenkin kolmen onnellisen vuoden päästä. Nipsun palauduttua takaisin oikean omistajan opiskeluiden päätettyä. Aikalailla heti sen jälkeen Seela aloitti Hallavan viikkotunneilla, ja päätynyt lopulta Mellin hoitajaksi.
   Pieni kipinä Seelan sisällä tähtäisi kilpauralle, mutta samalla jarru lyö kiinni nähdessään pappa betalar- ihmisiä. Kuitenkin vahvempana Seela hoitaa hevosia kuin ratsastaisi. Kaikki lähtee maastakäsin eikä selästä. Ken tietää minne Hallava tytön johdattaa.

   Vapaa-aika ja perhe:
   Tallin ulkopuolella Seelan voi tavata opiskelemassa lähihoitajaksi kaksoistutkinnolla, tai teatterissa. Silloin tällöin elokuvissa, tai televisiossakin saattaa naama vilahdella, sillä näytteleminen on toinen vahva intohimo elämässä.
   Seelan perheeseen kuuluu äiti, isä ja isosisko Pihla. Pihla on Seelaa viitisen vuotta vanhempi, ja Helsingissä asuva perusduunari. Sisaruksilla on hyvin lämpimät välit keskenään, ja usein viikonloppu vierailut kuuluvat kalenteriin. Seelan isä, Ilari Aalia on insinööri ja vahva työnarkomaani, Silti lempeä ja rakastava isä Seelalle. Innostunut Seelan ratsastusurasta, ja usein kentän laidalla notkuu valmennuksissa ja kisoissa. Seela on puolestaan ihan kopio äidistään, jos pituutta ei lasketa. Maisa Aalia työskentelee freelancerina niin näyttelijänä, kuin käsikirjoittajanakin. Perheen arkea pyörittää hyvin kotoa käsin, kunnes silloin tällöin häviää jonkun elokuvaprojektin luokse. Äitinsä perässä Seelakin teattereissa ja näyttelemisessä kulkenut.
   Äidin töiden takia perhe pitää tiukasti yhtä. Asiat eivät leviä puolitutuille, ja yksityisyys pidetään netin puolellakin tiukasti. Silloin tällöin siitäkin saadaan perheriidat aikaiseksi, mutta niistä selvitään. Lämminhenkinen sekä tiivis perhe, joka aina välillä saattaa näkyä tallillakin mukana.

   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Seela.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Seela.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Seela.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Seela.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Seela.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Seela.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Seela.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 11 kuukautta sitten Aleksi.
  • #1697
   Fiia
   Osallistuja
   • Postauksia: 4
   • Maitovarsa

   Fiia Mäntykoski
   Savun hoitaja

   Pisteet
   Kouluratsastus:
   Esteratsastus:
   Maastoratsastus:
   Hoito: 2p
   Sosiaalisuus:
   Kilpailut:

   Merkit

   Luonne
   Fiia on positiivinen ja avarakatseinen nuori joka pyrkii olemaan aivan jokaiselle pinnalta avoin ja ystävällinen, Fiia pyrkii usein kuitenkin piilottamaan negatiivisia tunteitaan ja pitämään välillä ”iloisen pulputtajan” roolia päällä. Aivan jokainen voi saada Fiiasta kaverin ja tämä rakastaa kavereiden kanssa yhdessä oloa.

   Ulkonäkö/muuta:
   Fiialla on olkapäihin ulottuvat vaaleat hiukset ja pisamia, tuo käyttää yleensä vihreitä mukavia vaatekappaleita. Fiia pyrkii ratsastamaan pienillä avuilla ja yrittää ”tunnustella” hevosta, muiden kanssa maastossa Fiia on puhelias ja (itsensä mielestä ainakin) hyvää seuraa, meno ja meininki on parasta, vaikka useimmiten on kiva keskittyä pelkkään hevoseen. Tuon vanhemmat ovat eronneet ja Fiia vältteleekin aihetta parhaansa mukaan keskusteluissa.

   (En tiiä tuliko tästä oikeen lainen, toivottavasti ei jääny puuttumaan mitään olennaista 😀 )

   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Fiia.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 8 kuukautta sitten Aleksi.
  • #1711
   Ronya Winter
   Osallistuja
   • Postauksia: 2
   • Maitovarsa

   ☀️☀️☀️
   Ronya Winter
   ☀️☀️☀️
   Rokin hoitaja
   ☀️☀️☀️
   PISTEET

   Kouluratsastus:
   Esteratsastus:
   Hoito:
   Kilpailut:
   ☀️☀️☀️
   LUONNE
   Ronya on mukava ja huumorintajuinen nuori tyttö. Uusien seurassa saattaa olla hieman ujo, mutta kun tähän tutustuu katoaa tuo piirre kokonaan. Ronya on myös aika suvaitsevainen ja yrittää tulla kaikkien kanssa toimeen. Hän on eläinrakas jonka takia on ollut kasvissyöjä jo jonkin aikaa.
   Ronya on aika maltillinen joka on ollut aina hyvää plussaa ratsastuksessa. Samoin rauhallisuus.
   Osaa Ronya olla itsepäinenkin, tahtoa löytyy mutta aina rohkeus ei riitä.
   ☀️☀️☀️
   HEVOSET
   Ronya on työskennellyt aivan pienestä pitäen hevosten ja ponien kanssa. Silloin kun tämä syntyi, omisti tämän äiti pienen risteysponin ja vuoniksen. Tämän takia pääsi Ronya jo 4-vuotiaana ensimmäisen kerran yksin selkään. Kun Ronya täytti 15-vuotta, menehtyi kyseinen poni. Ei toista heppaa yksin voinut jättää jonka takia sekin myytiin. Ronya on päässyt jo asiasta yli ja yrittää edelleen kehittyä ratsastajana. Vaikka välillä ei tallille lähtö houkuttelisi, huomaa tuo aina viimeistään tallilla ettei se nyt niin kamalaa ollutkaan!
   ☀️☀️☀️
   MENNEISYYS
   Tuosta ylhäältä voi jo vähän saada selville Ronyan menneisyydestä hevosten kanssa. Ei kuitenkaan mitenkään erikoisesti. Ronya on kisannut jo 7-vuotiaana.Ei tietenkään missään isoissa kisoissa. Sen jälkeen hän on kisannut aktiivisesti siihen 15-vuotiaaseen saakka. Sen jälkeen hän ei ole löytänyt sopivaa kisa kaveria itselleen.
   ☀️☀️☀️
   MUUTA
   -Ronya on kasvissyöjä (taisin kyllä asiasta mainita…)
   -Omistaa pikkuveljen ja – siskon
   -Asuu perheensä kanssa maalla
   -On allerginen hunajalle
   ☀️☀️☀️
   ULKONÄKÖ
   Ronya omaa melkein alaselkään ulottuvat, vaaleat hiukset. Yleensä hiukset ovat joko takana ihan perus letillä, kahdella ranskalaisella/hollantilaisella letillä, korkealla ponnarilla tai lettinutturalla. Hiukset ovat harvoin auki, sillä ne eivät kauaa kestä siten siisteinä. Vihreät silmät joista toisessa on ruskea piste. Tuuheat, tummat ripset ja siististi laitetut kulmakarvat. Yleensä Ronyan naamalla lepää hitusen meikkiä johon hän ei oikeastaan ikinä jaksa käyttää 5 minuuttia enempää aikaa. Pisamia siellä täällä pitkin naamaa, koristamassa hänen luonnollista lookkia. Yleensä tallilla hän kulkee ratsastushousuissa ja joissain perus lenkkareissa. Kelistä riippuen joko vaaleanpunainen tai -sininen t-paita ja kylmemmillä keleillä sen päällä kevyttoppatakki. Ratsastaessa aika samanlainen asu mutta siisti turvaliivi ja ratsastusaappaat päällä, kypärä ja hanskat tattakai myös.
   ☀️☀️☀️
   HARRASTUKSET
   Harrastuksiin Ronyalla kuuluu tällä hetkellä ainoastaan ratsastus. Hän harrasti 10 vuotta rytmistä voimistelua, jonka takia hänelle on tullut hyvä tasapaino, venyvyydestä puhumattakaan.
   ☀️☀️☀️

  • #1939
   Clivia Washington
   Osallistuja
   • Postauksia: 7
   • Maitovarsa

   Clivia Washington
   ❤️
   15 year
   ❤️
   Oreon hoitaja ja treenaaja
   ❤️

   Pisteet
   Kouluratsastus:
   Esteratsastus: 1p
   Maastoratsastus:
   Hoito: 2p
   Sosiaalisuus: 1p
   Kilpailut:

   Merkit

   Muokkailen 🙂

   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Clivia Washington.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Clivia Washington.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Clivia Washington.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Clivia Washington.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Clivia Washington.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Clivia Washington.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Clivia Washington.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 8 kuukautta sitten Aleksi.
  • #2171
   Mikaela
   Osallistuja
   • Postauksia: 7
   • Maitovarsa

   Mikaela Fransiska Kazakov

   » 15, nainen, 165cm
   » heC hypännyt yksittäisenä 50cm
   » soittolista (tekeillä)
   » WHI-kokoelma

   Pisteet
   kouluratsastus:
   esteratsastus:
   maastoratsastus: 3p
   hoito: 2p
   sosiaalisuus:
   kilpailut:

   Luonteeltani oon…
   Oon itsenäinen ja viihdyn paljon omissa oloissa. Hengailen jonki verran tallin sosiaalitiloissaki, mutta tyydyn enimmäksee kuuntelemaan ja otan osaa keskusteluun vaa jos mulla on oikeesti jotaki sanottavaa. Oon myöski suorasananen persoona ja saatan sanoo pahasti vaikken sitä tarkottaiskaa. En välitä tavoitteellisesta toimimisesta hevosten kaa, mulle riittää se et saan harrastaa. Mä en välttämättä tuu ite tarjoamaa apua ellei olla tuttuja, mutta oon aika kätevä hevosten kanssa maasta käsin ja saan pidettyy hankalammatki kurissa, joten mua voi tulla kysymään apuun. Kyllä mä useimmite suostun.

   Mä käyn tunneilla ja oon toinen Savun (Reykur) hoitajista.

   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Mikaela.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Herman.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 7 kuukautta sitten Aleksi.
  • #2285
   Cina
   Osallistuja
   • Postauksia: 2
   • Maitovarsa

   Cina Jordan?
   Lokin hoitaja❤

   Pisteet
   Kouluratsastus:
   Esteratsastus:
   Maastoratsastus:
   Hoito:
   Sosiaalisuus:
   Kilpailut:

   Merkit

   Luonne
   Mukava ja sellainen itsevarma. Hyvin rohkea kokeilemaan uusia hevosia ja kokeilemaan mitä tahansa kutsuvaa. Cina vihtyy hyvin hevosten kuin hevosten kanssa. Ihmistenkin seurassa tuntee olonsa hyväksi ja seuralliseksi.

   Ulkonäkö
   Mustat rinnoille ylettyvät paksuhkot hiukset. Siniset nätit silmätkin siitä päästä löytyy. Cina on noin 168cm pitkä ja painaa noin 57kg.
   Vaatetyyli on suhteellisen rento. Harmaata, mustaa ja vähän valkoista. Kollege huppareita ja huisuja löytyy. Tallilla käyttää mustia ratsastus kenkiä, kisoissa mustia saappaita ja muualla sitten joko mustia tai valkoisia lenkkareita.
   Tallilla kesäisin Cinalla on yleensä harmaa tiukka t-paita. Talvisin tummansininen fleece ja musta toppaliivi. Vuodenajasta toiseen jaloista löytyy ruskeat ratsastushousut.

   Hevoset
   Cinalle hevoset ei ole vain eläimiä joita komentaa liikkumaan ja tekemään. Eikä eläimiä joita pidettäisiin vain niiden hinnan ja ylpeyden takia pimeässä ja suljetussa tallissa. Eikä eläimiä joista saadaan vain arvoa pihaan.
   Ne ovat hänelle parhaita ystäviä ja aivan älyttömän tärkeitä. Ne ovat kauniita, viisaita ja niissä on suurta lumoa. Se miten hevosen pehmeä hörähdys kuuluu aina aamutalliin tullessa, pitäisi sulattaa pahankin ihmisen sydän. Mutta ei.. Monelle hevonen on vain kulkuväline..

   Cina työskenteli hevosten parissa jo viisivuotiaana, kun oli siihen vastuuseen tarpeeksi vanha. Selkään tämä nuosi istumaan heti kun osasi kävellä. Ja omien hevosten kanssa hän on pystynyt kehittymään hurjasti.

   Harrastukset
   – Ratsastus
   – Agility
   – Aloittaa hevostensa kanssa jousiammunnan

   Faktoja
   – Cinalla on 2-vuotias koira, Nova
   – Koira kulkee välillä mukana tallilla
   – Sattui sairastumaan lievään masennukseen 15-vuotiaana
   – Cina rakastaa joulua ja ylipäätään talvea
   – Cinalla on kolme gerbiiliä. Kaksi mustaa naaraspuolista, Melli ja Gindi. Ja yksi vaalea urospuolinen Terva.
   – Cinalla on myös naaras kissa Jerry

   Muuta
   Cinalla on muutamia hevosia. Ratsut Deve, Zan, Caso, Loppe ja ravuri Soku. Cina menee esteitä ja koulua, molempia mielellään mutta kisaa koulussa harvemmin.

   Hän asui vanhalla karjatilalla Ruotsissa mutta vanhemmat erosivat ja Cina muutti äitinsä kanssa Lappiin. 17-vuotiaana Cina muutti kotoa ja muutti vielä Pohjoisempaan Lappiin.

   Cinan asuessa vielä Ruotsissa heillä oli vanha 12-vuotias alaskanmalamuutti ja 16-vuotias maatiaiskissa.
   Muuttaessaan hän etsi Valkoistenpaimenkoirien pentusuunnitelmia. Ja niitä löytyi monia mutta vain yhdet pennut oli tulossa Lappiin. Sieltä löytyi sitten nyt jo 2-vuotias Nova.

   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Cina.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Cina. Syy: Pienet tekniset ongelmat😁
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Cina.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Cina.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Cina.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Cina.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Cina.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Cina.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Cina.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Cina.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Cina.
   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Cina.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 8 kuukautta sitten Aleksi.
  • #2298
   Tia
   Osallistuja
   • Postauksia: 1
   • Maitovarsa

   Tia Kalkki

   》17.v typykkä, 171cm
   》koulussa HeB esteillä 110cm

   PISTEET
   kouluratsastus:
   esteratsastus:
   maastoratsastus:
   hoitaminen:
   sosiaallisuus:
   kilpailut:

   MERKIT

   LUONNETTA
   oon luonteeltani rauhallinen, päättäväinen ja kiltti. Tykkään auttaa pienempiä tallilaisia, eli olen myös auttavainen ja ystävällinen toisia kohtaan vaikka ei ihminen olisi kaikista mukavin.

   MUUTA

   Mun perheeseen kuuluu,
   Mikko 43.w
   Ava 38.w
   Sofia 12.w

   Ja tietty ihanat elukat,

   Papi-heppa 9.w
   Nero-poni 6.w
   Lulu-koira 4.w
   Mirri-kissa 11.w

  • #2314
   Vilma Koivunen
   Osallistuja
   • Postauksia: 6
   • Maitovarsa

   👤VILMA KOIVUNEN👤
   Pilkun hoitaja

   PISTEET:
   Kouluratsastus: 3p
   Esteratsastus:
   Maastoratsastus: 1p
   Hoito: 3p
   Sosiaalisuus:
   Kilpailut:

   MERKIT:

   KUVAUS-
   Vilma on 11 vuotias tyttö, jonka elämästä 6 vuotta on kulunut hevosten, tai lähinnä ponien parissa sillä pituutta tytöltä löytyy vain 148cm ja painoakin kohtalaisen vähän, mutta ei tuo kyllä laihaksi itseään luokittele. Tyttöön törmää useimmiten puunamassa poneja, sillä ratsastus ei ole tuosya se pääasia hevosharrastelussa, vaikkakin kookkaan eläimen selkään päässessään esittää itsestään ne kaikkein huomaamattomimmat puolensa. Hän on hevosten parissa rohkea, mutta varovainen eikä tahtoisi pahaa kellekkään. Vauhtia tuo ei pelkää, eikä niinkään esteitä. Puheliaskin tuo on vaikka sitä ei ehkä luulisi.

   ULKONÄKÖ-
   Vaaleat olkapäille ylettyvät hiukset korostavat nuoren tytön kasvoja. Yleinsä tuolla on tallilla letti tai löysä ponnari. Silmät tuolla on siniset ja iho vaaleaa sävyä.
   Tallille hän pukeutuu harmaisiin ratsastushousuihin ja vaaleaan siniseen takkiin, toki tuolla on myös musta kypärä ja saappaat. Hanskoja tuolla on monenlaisia, mutta yleisimmin tuo käyttää pinkkejä tai tummansinisiä hanskoja.

   MUUTA-
   Vilma ei tosiaan ole perheestään ainoa hevosiin kiintynyt, isosiskonsa Alma on Ypäjällä hevosalalle hakemassa ja mukanaansa siellä onkin tuon oma puoliveriruuna. Vilman äiti taas pyörittää pientä varustekauppaa ja on nuorempana omistanut suomenhevosia.
   Tytön isä ei nyt kummemin ole hevosista kiinnostunut muttei niitä pelkääkkään.

   Hevostaustaa-
   Vilma aloitti 5 vuotiaana ratsastuksen läheisellä tallilka ja kävi pari ensimmäistä vuotta tunneilla tuolla. Sen jälkeen hänellä on ollut jos jonkin laista liikutusponia ja muutamissa ratsastuskouluissa tuokin on pyörinyt. Este-enkka kohoaa tytöllä vain 65 senttimetriin ja kouluakin mennään HeC -tasolla, mutta ei sekään ole ihme😊

   FAKTOJA-
   -Vilma vihaa päärynää
   -Vilman lempivärit on pinkki ja sininen
   -Vilman synttärit on Heinäkuun 1.päivä
   -Vilma ei ole koskaan ratsastanut yli 145cm hevosella
   -Vilma on harrastanut tanssia
   -Vilma tykkää piirtää
   -Vilman lempi aineet koulussa on Matikka ja Kuvis
   .

   • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta sitten Vilma Koivunen.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 12 kuukautta sitten Vilma Koivunen.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 10 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 8 kuukautta sitten Aleksi.
  • #2338
   Jannica
   Osallistuja
   • Postauksia: 37
   • Koulutuksen tarpeessa

   Jannica ”Janni” Holmberg


   Jannica on 19-vuotias ikuinen ponilapsi. Jannica pitää kropastaan hyvää huolta treenaamalla säännöllisesti lenkkien muodossa ratsastuksen ohessa, tallitöitä unohtamatta. Hän ei kuitenkaan ole mikään urheiluhullu, eikä liiemmin kiinnitä tallilla ulkonäköönsä huomiota etenkään vaatteiden osalta. Sisäinen kauneus on se mikä ratkaisee, joten Jannica vihaa yli kaiken fiinejä viimeisen muodin mukaan pukeutuvia kilparatsastajia koppavine taustajoukkoineen. Hyville geeneilleen Jannica ei valitettavasti voi mitään ja onkin usein lukion suosikkeja. Tämä on kuitenkin arkipäivää, eikä Jannica liiemmin ole kiinnostunut näistä hännystelijöistä. Jannica opiskelee viimeistä vuotta esittävän taiteen lukiossa ja aikoo suunnata valmistumisen jälkeen ensihoitoalalle teatterin pysyessä vahvasti harrastuksena mukana. Jannica on tunnollinen sekä koulutehtävissä että kursseihin ja ratsastukseen liittyvien kotitehtävien kanssa. Hän myös treenaa tavoitteellisesti poninsa Eetun kanssa koulua ja esteitä innostuen välillä myös maastoesteille kilpailemaan.

   Jannicalla on punertavat pitkät hiukset, ruskeat silmät ja tummahko iho, äiti on syntyperältään amerikkalainen, Jannicankin puhuessa sujuvasti sekä suomea että englantia. Keskustelu tallilaisten kanssa onnistuu sujuvasti myös ruotsiksi, saksaksi ja ranskaksi tarpeen vaatiessa. Etenkin kesällä esiin tulevat pisamat ovat asia, mitä nainen vihaa yli kaiken, muttei tietenkään voi niille mitään. Pelkästään jos lähdet ulkonäön perusteella tyttöä arvioimaan, menet kyllä pahasti pieleen! Hän on nimittäin äärimmäisen mukava, sosiaalinen, auttavainen ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Hevosten kanssa toimiessa Jannica on määrätietoinen ja tykkää pitkistä harjailutuokioista sekä ajanvietosta muutenkin kuin ratsailla. Jannica on pikkuponikokoinen ja pituutta löytyy huimat 155cm.

   Jannican perheeseen kuuluu lemmikkien (koiria, kissoja ja kaneja) lisäksi äiti, isä, isoäiti, kaksi veljeä ja kaksoissisko. Pikkuveli Nick on varmasti ärsyttävintä, mitä olemassa on, vai voiko moni 15-vuotiaan veljen omaava väittää muuta? Sisarensa Jessican ja isänsä Mikon kanssa Jannicalla on lämpimät välit, äiti Violet ja isoveli Jack asuvat kauempana, joten heihin hän ei juuri yhteyttä pidä kuin satunnaisesti. Jannican paras ystävä on Joanna, jota tyttö varmasti toisinaan kuljettelee tallilla visiiteillä. Isoäiti Clara on usein tukena ja turvana, kun nuoren naisen elämässä sattuu ja tapahtuu.

   Jannica on harrastanut ratsastusta ihan pienestä pitäen ja hänellä on aina ollut omia poneja äidin pitäessä aikoinaan ratsastuskoulua. Ratsastuksesta Jannicalla oli lukioikäisenä pitkä tauko onnettomuuden vuoksi, josta johtuen hänellä on myös hieman pelkotiloja maastoilua ja hyppäämistä kohtaan vierailla hevosilla. Hevosia hoitaessaan Jannica on kuitenkin varmaotteinen vieraidenkin hevosten kanssa ja auttelee mieluusti tallitöissä, jos vain kiireltään ehtii. Ratsastuskokemukseltaan Jannica on helppo A – tasoinen ja on aiemmin hypännyt rataesteitä 110cm:n saakka sekä kilpaillut kenttää, mutta isojen luokkien kisaaminen on jäänyt onnettomuuden jälkeen vähemmälle, toki myös jo ponin koonkin takia. Eetun Jannica on omistanut jo 5 vuotta, joten ruunan metkut ovat tulleet tutuiksi ja yhteistyö sujuu pääsääntöisesti kivasti.

   Hevosten lisäksi lähinnä Jannican sydäntä ovat matkustus, kirjoittaminen, piirtäminen (vaikka ei olekaan ihan maailman paras siinä) sekä eläintenhoito. Jannica tykkää myös laulamisesta ja soittaa mielellään pianoa, jonka soiton hän on aloittanut 9-vuotiaana. Jannica on ehdottomasti jouluihmisiä ja aloittaa valmistelut jo hyvissä ajoin loka-marraskuun vaihteessa. Kotioloissa tyttö on rento, puhelias, itsevarma ja osaa ottaa muut huomioon. Hän on sellainen jokapaikan höylä, jonka kanssa on helppo tulla toimeen ja tutustua. Hän ei pelkää pikkusateita ja on tallilla liikuttamassa poninsa kelillä millä hyvänsä, sairaslomapäiviä Jannican on hyvin vaikea ottaa ja toisinaan talliporukka tai isä saavat patistaa tytön jäämään kotiin lepäilemään. Hoitajana ja tallityöntekijänä Jannica on luotettava, tunnollinen ja tekee kaikkensa, jotta saisit hänestä hyvän kuvan. Jannica on myös erittäin luotettava kuuntelija, joten hoitajat voivat huoletta uskoutua hänelle murheistaan ja hän varmasti yrittää keksiä keinon auttaa toisia hädän hetkellä.

   PISTEET
   Kouluratsastus: 4p
   Esteratsastus: 3p
   Maastoratsastus: 6p
   Hoitaminen: 12p
   Sosiaalisuus: 2p
   Kilpailut:

   MERKIT

   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 12 kuukautta sitten Jannica.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 12 kuukautta sitten Jannica.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 12 kuukautta sitten Jannica.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 12 kuukautta sitten Jannica.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 12 kuukautta sitten Jannica.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 7 kuukautta sitten Aleksi.
  • #2438
   Amor Helix
   Osallistuja
   • Postauksia: 3
   • Maitovarsa

   Amor Helix
   Lokin hoitaja

   PISTEET:
   Kouluratsastus:
   Esteratsastus:
   Maastoratsastus:
   Hoito:
   Sosiaalisuus:
   Kilpailut:

   Merkit:

   Luonne
   Amor on hieman hiljainen poika, ei niinkään epäsosiaalinen vaan varoo mitä sanoo. Tuo 20 vuotias poika on aina valmis auttamaan asiassa kuin asiassa.
   Ulkonäkö
   Hevostaustat
   Muuta
   Faktoja
   kitjotan loput myöhemmin

  • #2534
   Christian Andersson
   Osallistuja
   • Postauksia: 43
   • Koulutuksen tarpeessa

   Christian ”Chris” Andersson
   Mellin hoitaja & treenaaja

   Pisteet
   Kouluratsastus: 11p
   Esteratsastus: 2p
   Maastoratsastus:
   Hoito: 23p
   Sosiaalisuus: 3p
   Kilpailut: 2p

   Merkit

   Ratsastuskokemus
   16-vuotias Christian sai ensikosketuksen hevosten maailmaan jo aivan pienenä, sillä isovanhemmat omistivat suuren ponisiittolan Ruotsissa. Pienen pojan arki koostui paitsi ratsastuksesta myös hevostenhoidosta, sillä vanhempien mielestä tallielämä oli paljon järkevämpää puuhaa nuorelle miehen alulle, kuin kaupungilla notkuminen ja kaverien kanssa pallon peluu. Toisinaan muiden vapaa eläminen otti aivoon, mutta kokee poika kasvatusmetodista olleen jotain hyötyäkin. Poika nimittäin aloitti jo viisivuotiaana kilpailu-uransa pienen shetlanninponitamman selässä eikä kulunut aikaakaan, kun piti jo ostaa isompi kisaratsu suurempiin luokkiin. Jo pienenä suurimmat ihanteet olivat este- ja kenttäratsastajia, joten eipä ole ihme, että estepainotus tuli suvun muiden ratsastajien tavoin pian tärkeäksi kisaamisessa ja valmentautumisessa. Ratsastuksen Christian joutui kuitenkin lopettamaan Suomeen muuttaessa isän rahatilanteen vuoksi, eikä ole selässä käynyt pitkään aikaan. Poika odottaakin innokkaasti Hallavassa ratsastamaan ja tasotunneille pääsyä!

   Kesätöissä Christian kiersi maailmaa jo nuoresta iästä alkaen isänsä kanssa, joka oli Ruotsin kuuluisaan valmentajistoon kuuluva Christoffer Andersson. Isän valmennusmetodit kuitenkin alkoivat kyllästyttämään 10-vuotiasta poikaa ja hän halusi kokea elämässään itseoppimista ja erilaisempia haasteita, kuin mitä kotitallin ponit tarjosivat. Niinpä suunta jatkui kohti hevoslukiota, missä hän on saanut paljon ja oppinut valtavasti uutta. Ratsastuskokemukseltaan Christian on tällä hetkellä pitkän tauon vuoksi vahva helppo C. Esteillä Christian on kilpaillut aiemmin pieniä luokkia, nyt Suomessa olemisen aikaan ei poika ole esteillä käynyt vuoteen.

   Luonne
   Pieni ja pippurinen kuvaavat varmasti luonteenpiirteinä poikaa parhaiten. Hän on myös sosiaalinen ja ottaa toiset mielellään huomioon. Christian on jonkin verran ujo vieraiden ihmisten ja opettajien seurassa, mutta kyllä hänestäkin ääntä lähtee tarvittaessa ja piilevä rohkeus tulee esiin. Christian omaa erittäin tiukan kasvatuksensa vuoksi hyvät käytöstavat, voisi jopa sanoa, että lukion nuorten miesten rinnalla tämä hurmuri on ikäistään kypsempi ajatusmaailmaltaan ja käytökseltään, vaikka toki Christian tunnetaan myös tuvan hauskuuttajana ja sutjakkaana sanoiltaan. Tunneilla Christian energisempi puoli pääsee hyvin esiin, eikä poika aina ihan malttaisi keskittyä opintoihin, saati opettajiin. Myös ratsastustunneilla huomio herpaantuu helposti, eikä ole helppoa keskittyä moneen asiaan samaan aikaan.

   Kavereiden kesken Chrisiksi kutsuttu nuori mies on sosiaalinen, ottaa hyvin huomioon toisten tunteet ja häneltä voi aina pyytää apua tai neuvoa, vaikka asia olisi arkakin. Chris tulee hyvin toimeen sekä tyttöjen että poikien kanssa, mutta enimmäkseen hänet kai näkee lukiossa ja tallilla tyttöseurassa. Chris on parhaan kaverinsa sanojen mukaan perusluonteeltaan rohkea, empaattinen, huumorintajuinen ja temperamenttinenkin tarvittaessa. Chris on todella hidas suuttumaan, mutta mikäli siinä onnistuu, on pojalta turha pyytää anteeksiantoa ainakaan kovin pian. Jossain mielessä Chrisiä voisi kuvata myös hieman lapselliseksi, mutta ei se välttämättä ole yhtään huono juttu.

   Hevosten kanssa Christian on kärsivällinen ja tulee toimeen aivan kaikenlaisten hevosten ja ratsastajienkin kanssa. Chrisillä on kokemusta hyvin erilaisista hevosista varsoista oreihin. Hevosten käsittelystä vielä mainittakoot, että pojalla on lahja toimia järjestelmällisesti, helpontuntuisesti ja yhteisistä pelisäännöistä kiinni pitäen. Christian osaa myös tarvittaessa olla napakka hankalien hevosten kanssa (miksei ihmistenkin) ja pärjää myös tallin vaikeimmille hevosille hoitaessa.

   Christian on sellainen ihminen, jonka kanssa on erittäin helppo ystävystyä ja häneen voi todella luottaa, eikä hän kerro asioitasi eteenpäin. Christian on myös erittäin haluttu pelikaveri kaikkeen pelaamiseen urheilulajeista lautapeleihin, sillä vaikka hänellä onkin kova voitontahto ei hän myöskään ole huonompi häviäjä, vaan suorastaan nauttii saadessaan joskus antaa toistenkin voittaa. Christian on antelias, hyväsydäminen ja kohtelias nuori mies, josta kenelläkään tuskin lienee pahaa sanottavaa. Chris ei kuitenkaan kovin mieluusti puhu lapsuudestaan tai ongelmistaan toisille, siihen tarvitaan jo todellinen luottoystävä, joita pojalla ei ole kuin korkeintaan yksi tai kaksi. Kavereita sen sijaan on useita ja Chris osaa hienosti ottaa heidät yksilöinä huomioon ja on erittäin tarkkanäköinen lukemaan ihmisiä rivienvälistä. Chris on erittäin puhelias, mutta ei loukkaannu siitäkään, jos kaverit käskevät välillä olemaan hiljaa.

   Ulkonäkö
   Christian on tyypillinen suomalainen nuori. Hän pitää itsestään hyvää huolta treenaamalla lähinnä lempilajiensa ratsastuksen, lenkkeilyn ja jalkapallon parissa, mutta ei kuitenkaan ole mikään urheilufriikki. Ulkonäköönsä poika ei muuten kiinnitä sen liiemmin huomiota, eikä myöskään pidä sellaisista ihmisistä joille ulkonäkö on kaikki kaikessa. Chrisin mielestä sisäinen kauneus on kauneutta parhaimmillaan, vaikka ei hän tietenkään missään nimessä paheksu isältään saamia hyviä geenejä. Myös ulkoisen olemuksensa vuoksi Chris on koulun suosikki ja yhteydenottopyyntöjä satelee joskus liiankin kanssa. Tämä on kuitenkin pojalle arkipäivää, eikä hän sen suuremmin kiinnitä tyttöihin (ja poikiinkaan) sen suurempaa huomiota kohteliaan torjunnan jälkeen. Suuntautumisensa kanssa Christian on vielä vähän haeskeluvaiheessa ja suhteita on ollut molempiin.

   Christian on melko lyhyt ikäisekseen, hänellä on melko tumma iho ja pitkähköt punertavat hiukset, jotka menevät kastuessaan kiharalle, mitä poika inhoaa yli kaiken. Etenkin kesällä näkyvissä olevat pisamat ovat toinen asia mitä poika ei niin sanotusti vihaa, mutta ei niitä sen kummemmin rakastakaan. Chrisillä on merkillisen siniset silmät, samanlaiset kuin olet voinut nähdä vaikkapa Elijah Woodilla tai Leonardo DiCapriolla. Chrisin ulkonäön perusteella tehtävä arvio voi kylläkin mennä melkolailla pieleen, jos sen pohjalta lähdet poikaa arvioimaan. Hyvä kroppa ei missään nimessä sulje pois älykkyyttä ja mukavaa luonnetta, jonka pinnan alta löydät jos viitsit sinne katsoa. Chrisiin pätee myös sanonta ”katsoa saa muttei koskea”.

   Perhe
   Christianin perheeseen kuuluvat Ruotsissa asuvat isovanhemmat ”Kalle” ja Isabel sekä äiti Wilma ja isoveli Niclas (18v). Christianin äiti ja isä ovat eronneet vuotta ennen Suomeen muuttoa ja poika asuu isänsä ja pikkusisko Isabellan (11v) kanssa Suomessa ensimmäistä vuottaan. Perhe on aina ollut kaksikielinen, joten suomenkieli ei yleensä ongelmia tuota, vaikka pojalla onkin vahva aksentti. Perheessä puhutaan myös englantia vahvana kielenä, sillä isän vanhemmat ovat Britanniasta. Äitiään ja veljeään Chris tapaa noin joka toinen kuukausi sekä kesälomalla muutaman viikon. Christianin parhaat kaverit ovat luokkakaveri Aivi sekä naapurissa asuva Bryan, joka on englanninkielinen ja pojat ovat tutustuneet Ruotsissa asuessaan. Bryanin perhe muutti Suomeen muutama vuosi ennen Christianin perhettä isänsä työn perässä.

   Christianilla oli myös ennen Suomeen tuloa paras ystävä, joka kuoli auto-onnettomuudessa kaksi vuotta sitten. Tästä henkisesti todella vahva poika on jo jatkanut elämäänsä eteenpäin, mutta kyllä menneisyyden varjot tietenkin seuraavat aika ajoin. Vaikeasta lapsuudestaan huolimatta ongelmanuoresta on kasvanut kunnollinen oppilas, vaikkakin tämänkin asian kanssa saa poika toisinaan kamppailla, koska koulussa pyörivä rikollinen nuorisojengi mielellään ottaisi pojan johtajakseen hänen kokemuksensa siivin.

   Perheeseen kuuluu ihmisten lisäksi nelijalkaisia ystäviä kissoista kaneihin ja koiriin. Perhe kasvattaa chow choweja ja kääpiöluppakorvakaneja, joten Chrisillä on paljolti kokemusta myös muista karvaisista ystävistä ja poika todella pitää paljon lemmikeistään. Christianin pitkäaikainen haave olisi saada oma poni, jonka kanssa pääsisi kisaamaan, mutta ainakaan tällä hetkellä ei vielä isän työtilanne sitä salli.

   Chris pähkinänkuoressa
   – tummat hiukset ja siniset silmät, vajaa 160-senttinen
   – siisti olemus, hyväkäytöksinen nuori mies
   – luonteeltaan energinen, mukava, huolellinen, pitää huolta kavereista
   – koulussa lempiaineet matikka ja ilmaisutaito
   – puhuu äidinkielenä ruotsia, suomea ja englantia, lisäksi sujuvasti ranskaa
   – heppojen lisäksi pitää kissoista, kaneista ja koirista
   – vanhemmat eronneet, asuu Suomessa isän ja siskon kanssa
   – harrastaa lenkkeilyä, teatteria ja jalkapalloa, pitää kaikenlaisesta musiikista
   – pitkä hevoskokemus, mutta ratsastuksesta todella pitkä tauko, taso helppo C
   – jouluihminen, rakastaa joulutorttuja!
   – ei osaa päättää jos kyse on herkuista tai lahjan ostosta toiselle
   – tykkää enemmän antaa lahjoja kuin saada niitä
   – Chris kulkee bussilla tallille n. 10km matkan, kesällä saattaa usein pyöräillä
   – ei sukua Emilylle

   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Christian Andersson.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Christian Andersson.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Christian Andersson.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 7 kuukautta sitten Aleksi.
  • #3002
   Herman
   Valvoja
   • Postauksia: 9
   • Maitovarsa

   Ellen
   Ratsastuksenohjaaja
   24v
   VaB ja 110cm
   Luonnetta
   Ellen on auttavainen, iloinen, rauhallinen, sosiaalinen ja ystävällinen hyvällä huumorilla varustettuna. Tunteja pitäessä on neuvova ja kannustava.
   Ulkonäkö
   Nainen omistaa vaaleanpunaiset rintoihin asti ylettyvät hiukset sinisillä silmillä. Ellen on hoikka ja tuolla on luonnostaan tummat kulmakarvat sekä ripset. Ellenin näkee yleensä liikuskelemassa rennoissa vaatteissa.

   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Herman.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 5 kuukautta sitten Aleksi.
  • #3066
   Mira
   Osallistuja
   • Postauksia: 2
   • Maitovarsa
   Mira Vilhelmiina Mokko

   Pisteet:

   kouluratsastus:
   esteratsastus:
   maastoratsastus:
   hoito:
   sosiaalisuus:
   kilpailut:

   Merkit:

   Mira on hieman eksentrinen persoona, introverttiyden ja sosiaalisen etiketin unohtamisesta syntynyt sekamelska. Nainen omaa rennon olemuksen, mutta päätettyään jostain hän panostaa siihen täysin. Mira ei jätä asioita puolitiehen taikka epäselviksi, vaikka saattaakin tehdä asioita hetken johtopäätöksistä. “Koska musta tuntu siltä”, onkin jotain, jota kuulee paljon tämän suusta. Nainen kohtaa uudet ihmiset avoimesti, mutta ystävystyy vain harvan kanssa. Mira arvostaa aitoutta ja rehellisyyttä, naisen voikin aina luottaa puhuvan totta. Tosin osa koko kuvasta saatetaan jättää kertomatta, eikä Mira välttämättä heti ensin astu korjaamaan väärinkäsityksiä niiden sattuessa.

   Ratsastus: Lajin Mira aloitti 13-vuotiaana yhdessä parhaan ystävänsä Peetun kanssa – koulukuraattorin ehdotuksesta. Ratsastuksesta Mira ei alkuun edes piitannut, mutta hevosten seura ja tallityöt miellyttivät. Taitojen kehittyessä nainen alkoi suuntautua enemmän kouluratsastusta kohden, vaikka silloin tällöinen hyppely virkistikin. Nainen kuitenkin yhä asettaa vain lempieläintensä kanssa puuhailun parhaaksi ajanvietoksi, riippumatta ratsastuksesta tai sen tyylistä. Kilpaili ennen junioriluokissa helppo A tasolla.

   Ulkonäkö: Mira on helppo tunnistaa kirkkaan pinkistä tukasta, joka avonaisena ylettyy naisen olkapäille. Tallilla hiukset ovat kuitenkin kiinni korkealla poninhännällä, niin että kasvojen molemmille puolille jää hiussuortuvat. Otsatukka ylettyy kulmiin asti. Naisen silmät ovat ruskeat ja iho vaalea, lähes kalpea. Meikkiä ei tämän naamalla nähdä juuri koskaan, eikä tällä ole sen puoliin lävistyksiä tai muita – kuten tatuointeja – kaan. Miran kroppa on hoikka, mutta urheilullinen, hän on pienirintainen ja muodoiltaan hieman lautamainen. Mira on 160cm pitkä.

   Ne ynnä muut:

   – 21v, s. 13.4.
   – Täysin onneton minkään näköisen teknologian kanssa
   – Ei mielellään puhu vanhemmistaan ja saattaa vaieta asian tullessa esille
   – Miralla on ollut masennusta nuorempana ja silloin tällöin vieläkin ahdistuksen oireita

   – Päätti 13-vuotiaana kiertävänsä koko maailman ympäri ja vietti lukion jälkeisen vuoden matkustellen ympäri Eurooppaa
   – Muutti Pronssijoelle 2017
   – Osaa vähän sitä sun tätä monella eri kielellä, etenkin espanjaksi
   – Harrastaa potkunyrkkeilyä
   – Liikku ikivanhalla Volvolla

   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Mira.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Mira.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Mira.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 8 kuukautta sitten Aleksi.
  • #3199
   Zara
   Osallistuja
   • Postauksia: 6
   • Maitovarsa

   Zara Haanpää
   Oreon hoitaja

   ❄ Pisteet
   Kouluratsastus:
   Esteratsastus:
   Maastoratsastus:
   Hoito: 3p
   Sosiaalisuus: 4p
   Kisat:

   ❄ Merkit

   Kaikkien kaveri, joka varmasti tervehtii jokaista vastaantulijaa, auttaa hankalintakin asiakasta ja tutustuu uusiin ihmisiin miltei huomaamattaan.

   18-vuotias Zara Emilia Haanpää on sosiaalinen, abivuottaan läheisessä lukiossa viettävä tyttö, joka tuo auringon mukanaan minne ikinä onkaan menossa. Lämminsydämistä Zaraa ei varmasti koskaan näe suupielet alaspäin suuntautuneita, sillä hän ei pelkää esitellä hammasrivistöään edes ventovieraille! Hänen ikuista optimismiaan toki ihaillaan, mutta se saattaa myös tuntua vähän kummalliselta – onko sitä nyt ihan pakko keksiä jokaiselle pilvellekin hopeareunus?

   Zaran motto tuntuu olevan, että jos kaikki ovat tyytyväisiä, hänkin on tyytyväinen. Hän pyytelee anteeksi välillä aivan kummallisistakin syistä eikä kehtaa kieltäytyä, vaikka ei pitäisikään seurauksista. Kiperän tilanteen tullen hän jää miltei aina muiden kynnysmatoksi – äitikin on alkanut kutsua tytärtään patologiseksi ihmisten miellyttäjäksi. Tekisi ehkä ihan hyvää, jos Zara välillä ajattelisi omaa parastaan muiden lisäksi…

   Zaran hevosrakkaus alkoi 7-vuotiaana, kun hänen äitinsä päätti aloittaa nuoruuden ratsastusharrastuksen uudestaan ja varasi paikat äiti-lapsi-ratsastustunneilta. Takana on nyt siis jo 11 vuotta heppatyttöilyä! Hän on aina tykännyt puuhailla tallilla muutenkin ja on haaveillut hoitohevosesta ikuisuuksia, mutta aikaisemmilla ratsastuskouluilla ei ole ollut sellaiseen mahdollisuutta. Tästä johtuen Zara saattaa silloin tällöin olla hieman hukassa eikä vielä tunne kaikkia hoitajan tapoja – loimen laittaminenkin tuntuu vielä erityiseltä – mutta hän on nopea oppimaan! Zara on tasoltaan vahva helppo C ja on hypännyt 60cm esteitä, mutta ei ainakaan toistaiseksi ole ollut innoissaan kilpailemisesta tai valmentautumisesta. Hänen mielestään parasta harrastuksessa on ehdottomasti yhdessäolo ja lempihepan halailu!

   Zara syntyi, kun hänen äitinsä Sonja oli vasta 20-vuotias. Tytön isä oli silloin 22-vuotias nuori mies, jonka Sonja tapasi lomamatkalla Dubaissa. Zaran isä ei koskaan ole ollut osa tyttärensä elämää, vaan äiti on kasvattanut tytön yksin. He asuivat vielä vähän aikaa sitten Vantaalla pienessä kerrostaloasunnossa, mutta päättivät muuttaa Pronssijoelle, Sonjan kotiseudulle paetakseen kaupungin ahtautta. Zaralla ei siis ole vielä juurikaan kavereita, joten hän on varmasti enemmän kuin innoissaan uusia tuttavuuksia tavatessaan!

   ❄ Tunnistusmerkit
   – 165cm pitkä, solakka vartalo ja ruskettunut iho
   – treenatut jalat, mutta kädet miltei spagettia
   – platinanvaaleiksi, miltei valkoisiksi värjätyt hiukset
   – tummanruskeat, suuret silmät
   – harvemmin käyttää meikkiä, lukuunottamatta ripsiväriä ja huulirasvaa
   – varusteet hevostarvikeliikkeen omaa merkkiä: käytännöllisyys ennen kaikkea, ”kuka nyt muutenkaan tarvitsee monen satasen saappaita kun nää alelaarista löydetyt jodhpurit on ihan mahtavat?”

   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Zara.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Zara.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Zara.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Zara.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 8 kuukautta sitten Aleksi.
  • #3543
   Nimetön
   Ei-aktiivinen
   • Postauksia: 22
   • Maitovarsa

   🌹 Kirana Ahonen 🌹
   Rokki ponin hoitaja

   🌹kuka on Kira?🌹
   Kira on 18 vuotias nuori nainen. Kira ei ole mikään vakava naisen alku pikemminkin tämä nauraa Melkein kaikelle. Kira saattaa vaikkuttaa ensiksi hiljaiselta mutta Kun häneen tutustuu niin häntä ei saa lopettamaan puhumista! Kira ensiksi asui helsingissä mutta Kiran vanhemmilla tuli riita ja heidän suhde ei toiminut joten nämä erosivat Kun Kira oli 5 vuotias. Siitä Asti Kira on asunut pohjoisessa isänsä ja äitipuolensa kanssa. Kira sai pikkuskon Kun tämä oli 9 vuotias. Nykyään Kira asuu poikakaverinsa kanssa Keski suomessa. Kira omistaa poikakaverinsa kanssa 6 kuukautisen Saksanpaimenkoiran pennun nimeltä Shadow. Kira ensiksi hallavassa hoitanut Mollya mutta nyt hän on siirtynyt Rokin hoitamiseen.

   🌹Merkit🌹

   🌹Pisteet🌹

   Kouluratsastus : 1p
   Esteratsastus : 3p
   Maastoratsastus : 1p
   Hoito : 10p
   Sosiaalisuus : 5p

   🌹Tuntomerkit🌹
   Kiran tunnistaa mustista pitkistä hiuksista ja Vihreistä silmistä.
   Kira yleensä pukeutuu siniseen toppatakkiin,mustiin ratsastushousuhin ja mustiin ratsastus saappaisiin. Ratsastaessa Kiralla on myös Mustat ratsastus hanskat.

   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 8 kuukautta sitten Aleksi.
  • #3933
   Nimetön
   Ei-aktiivinen
   • Postauksia: 8
   • Maitovarsa

   Thomas Caffrey
   Rokkin hoitaja

   ♦♦♦ Pisteet ♦♦♦
   Kouluratsastus:
   Esteratsastus:
   Maastoratsastus:
   Hoito: 2p
   Sosiaalisuus: 2p
   Kisat:

   ♦♦♦ Merkit ♦♦♦

   ♦♦♦ Millainen tyyppi?

   Cowboys ain’t easy to love and they’re harder to hold
   Don’t let ’em pick guitars or drive them old trucks

   Tästä tukkapörrössä kulkevasta miehenalusta saa helposti hieman epämukavan kuvan. Vihreänharmaat silmät välttelevät katsettasi ja poika tuntuu muutenkin poissaolevalta ja tökeröltä. Hän liikkuu useimmiten yksin ja välttelee joutumasta sosiaalisiin tilanteisiin, on harvasanainen ja hieman kylmäkiskoinen varsinkin uusia ihmisiä kohtaan. Ei kuitenkaan tarkoituksella ole mitenkään ilkeä tai tökerö, ei vain ole kovin hyvä ihmisten kanssa toimisessa. Tulee ehkä parhaiten toimeen vähän itsensä kaltaisten tyyppien kanssa, sellaisten, jotka osaavat hoitaa asiansa yksin ja omassa hiljaisuudessaan. Thomas ei pidä paikallaan junnaamisesta, turhasta haahuilusta, liiasta höpötyksestä tai uteliaisuudesta.

   Lonestar belt buckles and old faded levis
   Mikäli tähän farkkuja ja löysiä rikkinäisiä t-paitoja yllensä pukevaan poikaan onnistuu saamaan jonkinlaista kontaktia voikin helposti käydä ilmi, ettei olekaan ollenkaan niin kurja ihminen kuin miltä päällisinpuolin vaikuttaa. Thomakseen on varmasti tehnyt lähtemättömän vaikutuksen, jos hän haroo kiusaantuneena ruskeaa tukkaansa ja hymyilee hampaat näkyen. Hymyssä näkyy pientä epävarmuutta ja vähäistä hurmurimaisuutta. Kun on kunnolla päässyt ”sinuksi” toisen ihmisen kanssa, niin pojan ilkurinen ja typeriä ideoita rakastava puoli pääsee oikeuksiinsa.

   ♦♦♦ Mites hevoset ja Caffreyn tausta?
   Mamas don’t let your babies grow up to be cowboys
   They’re always alone, even with someone they love

   Thomas on varttunut vanhempiensa maatilalla, pienellä lypsykarja tilalla, lehmien keskellä kesälaitumella, jahtaamassa pihakanoja ja häiriköimässä traktorin kyydissä. Lehmien ja kanojen lisäksi perheellä on myös pari hevosta ja poni, muttei kunnon kenttää. Koiria ja kissoja unohtamatta. Hevoset ovat lähinnä Thomaksen pikkusiskon armoilla, mutta Thomas on aina ollut lapioimassa lantaa minkä kerennyt navetta ja peltotöiden lisäksi. Ratsastustunneilla ei ole ikinä käynyt, mutta hevosista tietää enemmän kuin moni muu vaikkei koulukiemurat sujukaan. Hypännyt epämääräisiä maastoesteitä ja mennyt useammin ilman satulaa kuin satulan kanssa, mutta itse sanoo sen olevan vain laiskuutta.
   Töitä on tehnyt koko ikänsä, ja siltä näyttää myös pojan keho. Sen vähäisen vapaa-ajan ajan mitä joskus on ollut, on saattanut käydä naapuritiloilla katsomassa jos joku tarvitsee työläistä tai sitten hypännyt kylän kengittäjän matkaan. Tulevaisuuudessa aikookin ryhtyä kengittämään myös muita kuin omiahevosia.

   ♦♦♦ Muuta?
   He’ll prob’ly just ride away
   Olemattomalla vapaa-ajallaan Thomas fiksailee vanhoja autoja ja korjailee, noh, vähän kaikkea vanhempiensa pienellä lypsykarja tilalla. Lapioi lantaa tai karkaa nukkumaan johonkin heinäkasaan, vaikka ei töitä yleensä välttelekään. Hän on erityisen kiinnostunut kengityksestä ja sorkkien hoidosta ja joskus tulevaisuudessa, ”aikuisena”, haluaisikin tehdä maataloustöiden ohella kengittäjän hommia, ja Hallavassakin tarkkailee tilaisuuksia päästä mukaan touhuun. Poika on myös opetellut soittamaan kitaraa, mutta eipä sellaiselle harrastukselle jää kaiken kiireen keskellä juuri aikaa.

   Perheeseensä kuuluu vanhemmat, jotka käyvät tilan ulkopuolisissa töissä, sekä pikkusisko Cecile, joka, noh ei okein tee ikinä mitään järkevää, ainakaan Thomaksen mielestä.

  • #3957
   Noa
   Osallistuja
   • Postauksia: 9
   • Maitovarsa

   Noa Joakim Aarnipuro
   Saffronwaltzin omistaja

   Yleistä
   Noa on 04.11.2018 täysi-ikäiseksi kääntynyt pahemmanpuoleinen punkkari ja perusjuntti mustanmakkaran luvatusta maasta a.k.a Tampereelta (plot twist: Noa vihaa mustaamakkaraa). Hän saattaa säikäyttää herkimmät sivuun turparaudoillaan sekä liki kaksikymmentämillisillä korvanvenytyksillään, mutta oikeasti Noa on ihan mukava – semisosiaalinen ja puhelias optimisti, joka ottaa aina muut huomioon. Miehenpuolikkaalla on tosin kieroutunut, vähän musta huumorintaju sekä tarve vääntää Tampereen murretta ihan jatkuvasti, mutta mikäli nämä seikat eivät häiritse, on hänen kanssaan oikein mukava keskustella. Haiden on pakko uida jotta ne pystyvät elämään, Noalla tuntuu toisinaan olevan sama ongelma puhumisen kanssa. Filosofiasta sekä fysiikasta kiinnostuneen Noan kanssa on helppo saada aikaan syvällistäkin keskustelua. Hepulla on voimakkaat mielipiteet, mutta hänellä ei ole tapana kärrätä paikalle rekallista faktoja ja alkaa kiistelemään, vaikka jonkun muun näkemys poikkeaisi Noan omasta. Hän on melko rento mies, eikä jaksa ottaa kaikkea aina niin tosissaan. Noa onkin hankala saada suuttumaan, hän kuittaa kurjimmatkin vihakommentit olankohautuksella sekä naurahduksella.

   Ulkonäkö
   Ulkonäöltään Noa on juuri sellainen, että häntä luullaan stereotypioiden valtaamana juroksi ja kovasydämiseksi nuorisorikolliseksi. Hänellä on naamassaan viisi kappaletta lävistyksiä (septum, kielikoru, snake bitesit, bridge sekä kulmakoru), minkä lisäksi mies on venyttänyt korvareikänsä seitsemäntoistamillisiksi. Noalla oli vielä kuukausi sitten irokeesi, mutta tätä nykyä hänellä on mustat rastat. Miekkonen pukeutuu vapaa-ajallaan perinteisen punkkarityylin mukaan piikeillä, hakaneuloilla sekä muulla tilpehöörällä peitettyihin nahkatakkeihin sekä korkeakorkoisiin, mustiin kenkiin, mutta tallille hän pukeutuu hillitymmin. Lävistyksiään hän ei ota koskaan pois, vaikka työpaikka jäisi niiden vuoksi saamatta. Noaa voisi kuvailla vapaustaistelijaksi sekä aktivistiksi, joka ajaa tavallisia ihmisoikeuksia.

   Hevoselämä
   Noa on tätä nykyä luultavasti kivipesun- sekä luotisateen kestävä hevosmies, mutta aina ei ole ollut näin. Hänen vanhemmillaan oli pieni talli pihassa Noan ollessa nuorempi, ja hevosten kanssa toimeentulo sekä niiden jätösten kerääminen oli hänelle lähinnä pakollista pahaa. Vanhemmiten hevoset alkoivat kiinnostaa Noaa enemmän, ja ratsastuskouluissa sekä vanhempien opin alla vietettyjen vuosien jälkeen hän päätyi solmimaan naapurin kanssa ylläpitosopimuksen – Noa sai vastuulleen järeän suomenhevosruunan Kyöstin. Puolisen vuotta sitten, kesällä 2018 sopimus katkesi, kun Kyösti jouduttiin lopettamaan vakavan ähkyn vuoksi. Sen jälkeen Noa on ratsastellut läpi ratsastuskoulujen hevosia ja auttanut ihmisiä nuorten hevosten sisäänratsastuksen kanssa, etsien samalla itselleen omaa nelijalkaista. Jokin aika sitten mies löysi vajaan vuoden ikäisen oriin Valtin, jonka kanssa Noa tähtää hiljalleen kisaratoja kohti.

   Perhe
   Noa muutti sijaisperheeseen neljävuotiaana – hänen äitinsä oli jatkuvasti työmatkoilla, eikä sen vuoksi voinut katsoa Noan perään, ja isä oli väkivaltainen. Poika vietti ensimmäiset vuotensa enimmäkseen sukulaistensa luona, joihin hän ei nykypäivänä pidä juurikaan yhteyttä. Noa asui samassa sijaisperheessä 16-vuotiaaksi asti, kunnes muutti omilleen opiskelupaikan perässä. Mies ei ole kuullut biologisesta perheestään sijaisperheeseen muuttamisen jälkeen, mutta sijaisperheensä kanssa hän on hyvissä väleissä. Perheeseen kuuluu neurokirurgi-isä Antti, puheterapeutti-äiti Elina sekä 15-vuotias tyttö Clara, jonka Antti sekä Elina adoptoivat vuosia sitten.

   Nippelitietoa
   * Noa on vegetaristi
   * 182 cm, hoikka, mutta ihan lihaksikas ja hyväkuntoinen
   * mies on ollut suhteessa viimeksi yläasteikäisenä – hän on bi, mutta todella syvällä kaapissa, eikä usko tulevansa ulos hetkeen
   * Noa on allerginen monelle ruoka-aineelle – kookokselle, perunalle, pähkinälle, omenalle, puna- ja valkosipulille sekä sellerille
   * Noa asuu yksiössä Pronssijoella
   * hän on
   * miekkonen kirjoittaa lukiosta keväällä, hän pärjää koulussa hyvin ja aikoo todennäköisesti yliopistoon opiskelemaan
   * Noalla on seuranaan white jade -värinen akaattikotilo
   * vaikka Noa on puhelias ja sosiaalinenkin, hän on oikeasti introvertti – mies väsyy pitkien sosiaalisten tilanteiden jälkeen, ja viihtyy hyvin itsekseen
   * kuluttaa kahvia aivan liikaa

   Pisteet:
   Kouluratsastus:
   Esteratsastus:
   Maastoratsastus:
   Hoitaminen: 12p
   Sosialisuus: 2p
   Kilpailut:

   Merkit:

   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 10 kuukautta sitten Noa.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 11 kuukautta sitten Aleksi.
  • #4028
   Lola
   Osallistuja
   • Postauksia: 48
   • Koulutuksen tarpeessa

   Lola Lopez
   Big Bang Hallavajassa ja Silfur Fennir HT ratsutallilla.

   Merkit:

   Pisteet:
   Kouluratsastus: 6p
   Esteratsastus:
   Maastoilu: 6p
   Hoito: 16p
   Sosiaalisuus: 19p
   Kilpailut: 1p

   Lola on 23 vuotias meksikossa syntynyt raviharrastaja. Nainen on 160cm pitkä jolla on mustat luonnonkiharat alaselkään asti kasvaneet hiukset. Nainen pukeutuu yleensä huppariin ja pillifarkkuihin. Kropaltaan Lola on naisellinen sekä lihaksikas.

   Luonteeltaan Lola on räväkkä ja huumorintajuinen. Lola toimii yleensä ennenkun ajattelee ja on aina valmis juhlimaan.
   Vastapainoksi nainen osaa kuitenkin olla rauhallinen, looginen ja tarkka.
   Lola on koska tahansa valmis lähtemään maastoseuraksi, nostamaan puomeja muiden avuksi tai vaikka siivoomaan karsinoita.

  • #4045
   Adelaide
   Osallistuja
   • Postauksia: 7
   • Maitovarsa

   Adelaide Mary Rose Ruusulahti
   ”Ade”
   Hoitaa ja treenaa~
   *Pilkkua <3*

   Jos kaipaat vauhtia ja vaarallisia tilanteita, hanki elämääsi blondi pukkiponihullu

   Pisteet~
   Kouluratsastus:
   Esteratsastus:
   Maastoratsastus:
   Hoito: 5p
   Sosiaalisuus:
   Kilpailut:

   Merkit~

   Luonne~

   Adelaide on Suomen Italialaisesta varakkaasta perheestä. Ade on pirtsakka ja energinen lapsenmielinen tyttö, joka on viettänyt vähintään puolet elämästään ärisemässä pikkuponeille. Hän omaa migreenin, ja se on kurjaa, jos se sattuu juuri tallipäiväksi suunnitellulle päivälle, mutta ei se tätä sisupussia lannista. Tyttö on oikea hurjapää ja rakastaa vauhtia. Kovasta vauhdista Adelaide pitää erityisesti. Hän ei oikein jaksa laiskotella, ja on melkein aina vauhdissa ja menossa jonnekkin. Adelaide osaa pitää salaisuuden. Pokerinaamaakin tytöllä on rutkasti! Hän huomaa, jos huijaat, mutta Adesta ei välttis huomaa. Ade rakastaa toisten jekuttamista, ja on siinä aika hyväkin. Kannattaa siis kääntyä Aden puoleen, jos haluat narauttaa jotakin oikein kunnolla. Tarpeen tullen hän on hirveän päättäväinen ja napakka. Tahdon voimaa löytyy ja välillä Ade on kuin tulta ja tappuraa. Suuttuessaan pitkävihainen ja tulinen. Usein miten hänet näkeekin kokeilemassa omia hulluja päähän pistojaan. Neiti osaa olla myös kiltti ja lempeä. Kun Adelaide tapaa uusia tuttavuuksia, on hän ihan ystävällinen ja iloinen, mutta huumorintajua löytyy rutkasti.

   Ulkonäkö~

   Adelaide on noin 140 senttinen pätkä ja iältään 14v (18.8.2003). Hänen horroskooppinansa toimiikin Leijona. Aden vartalo on hoikka ja solakka, ihon väri tytöllä on hyvin vaalea. Tyttö on lyhytkasvuinen, se selittääkin nuo alimitat. Adella on pitkät, noin selän puoleen väliin yltävät kullan keltaiset luonnonkiharaiset tuuhea hiukset, jotka ovat välillä kiinni kahdella ranskalaisella letillä. Silmät tytöllä ovat orvokinsiniset ja tarkkailevat maailman menoja pieni ilkikurinen pilke silmäkulmassaan. Adelaide käyttää aina mustia ratsastushousuja, joissa on hieman harmahtavat paikat. Talveksi ja syksyksi ne vaihtuvat  mustiin vuorellisiin, mutta keväällä Ade käyttää taas vuorettomia. Kenkinä toimivat mustat chapsit ja johdpurit. Takit vaihtelevat sään mukaan, mutta neidin lempivärejä ovat vaaleansininen, turkoosi, smaragdin vihreä, musta ja valkoinen.

   Ratsastuskokemus~

   Aden koulutaso on HeB, Re 70cm ja Me 50cm. Parhaimillaan neiti on kumminkin maastoesteillä ja esteillä. Tyttö on kisannut jonkin verran. Tippunut tämä tyttö on oikeasti varmaan 100 kertaa. Rauhallisuuskin on joskus ihan hyvästä, ja rauhalliset maastolenkit ovat myös Aden mieleen. Mutta kyllä se humputtelu, leikkitunnit ja koulukin käyvät. Leikkitunnit ovat itseasiassa Aden mielestä ihan kivoja, sanoin humputtelikin -joskus… Ade on ratsastanut oikeastaan koko ikänsä, sillä hän aloitti noin 3-4 vuotiaana. Tyttö on aina ollut pesunkestävä poni-ihminen ja lähinnä kammoksuu isojen hevosten kanssa touhuamista, mutta määrätietoisuutta löytyy paljon, eikä hän halua poissulkea vaihtoehtoa vaihtavansa joskus niihin.

   Faktoja
   ~Rakastaa äristä pirullisille pikkuponeille
   ~Esteratsastus on se juttu
   ~Haaveilee omasta ponista
   ~Asuu kaupungin läheisyydessä omakotitalossa
   ~Lempiherkkuna vihreät kuulat ja valkosuklaa

   Ihmissuhteet~

   Nio~Ystävä
   Miro~Ystävä
   Emily~Ystävä

   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 9 kuukautta sitten Adelaide.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 9 kuukautta sitten Adelaide.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 9 kuukautta sitten Adelaide.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 9 kuukautta sitten Adelaide.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 9 kuukautta sitten Adelaide.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 9 kuukautta sitten Adelaide.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 9 kuukautta sitten Adelaide.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 9 kuukautta sitten Adelaide.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 3 kuukautta sitten Aleksi.
  • #4284
   Dineo
   Valvoja
   • Postauksia: 86
   • Koulutuksen tarpeessa

   Dineo ”Dini” Badillo
   Ratsastuksenopettaja

   Ulkonäkö
   Aurinkoruskettunut terveen hohtava iho, mustat selän puoliväliin ylttävät hiukset, jotka ovat usein kohotettu poninhännälle. Kirkkaan vihreät, eloisat silmät. Valkeat, hyvin hoidetut hampaat. Korvakoruja 4kpl molemmissa korvissa. 165cm, kiinteä urheilijan kroppa, etenkin jalat treenatut.

   Luonne
   Dini on oman elämänsä aurinko. Nainen kulkee säässä kuin säässä leveä hymy huulillaan, ja häntä on mahdoton nähdä huonolla tuulella! Vaatii paljon että Dini suuttuu tai harmistuu. Hän on hyvin extroverttinen, puhelias ja ystävällinen persoona joka tulee kaikkien kanssa toimeen vaikka mikä olisi. Nainen on myös fyysisesti hyvin läheinen, eli jo parin juttutuokion jälkeen ei ole yllättävää jos Didi hyppää halaamaan keskustelun päätteeksi (näin suomalaisten kauhuksi). Dinin ääni on hyvin kantava, ja varsinkin innostuessaan hänestä tulee helposti melko kovaääninen, jota hän ei välttämättä itse huomaa.

   Hevoskokemus
   Dini on lähes koko ikänsä tehnyt töitä eläinten parissa. Nainen luki itsensä aikanaan eläintenhoitaja ammattinimelle, ja on viettänyt lukuisat työtunnit niin lehmien, hevosten, koirien, lampaiden, kuin muidenkin nelijalkaisten parissa. Pyörittipä Dini Yhdysvalloissa hevostilaakin paikan toisena pomona vanhan omistajan tarvitessa apulaista. Ennen tätä Dinillä oli ollut nuoria hevosia ratsutettavana sekä hankalempia tapauksia koulutuksessa. Tilaa pyörittäessään Dini hankki ensimmäiset viralliset omat hevosensa, joista osa oli vasta vuotiaita varsoja. Nainen ratsukoulutti ne alusta loppuun saakka, ja vielä nykyisin pitää satunnaisesti kasvattiensa omistajiin yhteyttä. Nykyisin Dinin nimissä ei ole yhtäkään omaa hevosta.

   Nainen on hypännyt ratana 150cm saakka, ja englantilaisen kouluratsastuksen taso on jossain Prix St Georgesin tasolla. Lännenratsastus on kuitenkin aina ollut enemmän Dinin mieleen, joissa nainen on erityisen haka cuttingissa, barrel racingissa ja reiningissä, mutta osaa asioita muiltakin lajeilta. Kisaaminen ei kuitenkaan ole Dinin intohimo, vaan hän mieluummin jakaa tietojaan ja taitojaan muillekin ratsastajille ja hänen mottonsa onkin ”tyytyväinen ratsu, tyytyväinen ratsastaja”!

   Faktat
   – 17.6., 33 vuotias
   – Omistaa vinttikoiran ja isovillakoiran
   – Syntyperältään Espanjasta jossa eli noin 20 vuotiaaksi, jonka jälkeen asui muutaman vuoden Yhdysvalloissa ja lopulta muutti suomeen, jossa on nyt asunut lähemmäs kymmenen vuotta.
   – Puhuu Espanjaa, Englantia ja Suomea sujuvasti.
   – Hevosharrastuksen lisäksi Didi on ammattitanssija, joka taitaa niin streetin, hip hopin, reggaen ja ghetto tanssin. Niiden lisäksi pyrkii käymään ainakin pari kertaa viikossa salilla tai vähintään juoksulenkillä koiriensa kanssa.
   – Joogaa ja meditoi muutaman kerran viikossa kunhan aktiiviselta elämältään kerkeää.

  • #4449
   Nancy Whiley
   Osallistuja
   • Postauksia: 7
   • Maitovarsa

   Nancy Whiley
   Lokin alamainen ja puunaaja

   Pisteet
   Kouluratsastus:
   Esteratsastus:
   Maastoratsastus: 2p
   Hoito: 3p
   Sosiaalisuus: 2p
   Kilpailut:

   merkit

   luonne
   Nancy tutummin toisinaan myös Nans on puoliksi brittiläinen ja onkin asunut melkein puolet elämästään Englannissa. Naisen alku on hyvin räjähtävä persoona ja usein myös porukassa se äännekkäin. Nancyn suusta lentää usein mielipiteet melko suoraan, mutta ei silti tarkoita loukata ketään. Pintaa syvemmältä löytyy myös herkkä puoli, johon tyttö suostui uppoutumaan usein vain yksin.
   Nancy rakastaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja saakin usei sotkettua itsensä hankaliin tilanteisiin.

   ulkonäkö
   164cm jämähtänyt kiharahiuksinen 19-vuotias pellavapää. Tyttö omistaa ruskeat silmät ja on hoikka vartaloinen. Säännöllinen salilla käyminen näkyy myös lihaksistossa.

   Ratsastustausta
   Nancy on asustanut Englannissa ensimmäiset 9-vuotta elämästään. Hänen isänsä omisti pienen tallin jossa oli kaksi puoliveristä, joilla hänen isänsä kilpaili sekä seuraponiksi ostettu welsh. Nancy on kuitenkin touhunnut Englannissa asuessaan paljon ponin kanssa ja oikeastaan opetellut ponin kanssa paljon. Rakkaan nyt jo edesmenneen poninsa takia, on tyttö henkisestä täys ponityttö. Nancyn vanhemmat kuitenkin erosivat tämän ollessa 9-vuotias ja suomalaisen äitinsä mukana Nancy muutti Suomeen. Suomessa hän ratsasteli aikoinaan paljon ja onkin parhaimmillaan loikkinut kevyesti reilua metriä. Viime vuosina on ratsastus kuitenkin jäänyt pariin kertaan kuukaudessa, joten taidot ovat päässeet jo ruostumaan.

   faktoja
   -24.6.2000 syntynyt
   -henkisesti esteratsastaja
   -kaipaa paljon sosiaalisia tilanteita
   -auto on 2015 vuosimallin valkoinen Skoda Octavia

  • #4471
   Peppi
   Osallistuja
   • Postauksia: 26
   • Koulutuksen tarpeessa

   Peppi Lohja

   Pilkku = silmäterä/hoitoponi❤️
   10v/09
   he:c, re 50 cm

   Pisteet
   Kouluratsastus: 7p
   Esteratsastus: 11p
   Maastoratsastus: 6p
   Hoito: 29p
   Sosiaalisuus: 19p
   Kisat: 7p

   Merkit:

   Nippelitietoa:
   – Aina siellä missä tapahtuu
   – Tukka melkein aina kahdella palmikolla hulmuamassa
   – Sanoo mitä ajattelee, eikä ajattele mitä sanoo
   – Joskus vuonna muusi ja nakki omia shettiksiä varsoineen pihassa
   – Pikkuponit(/Pukkiponit) = parhaita

   Jotain tietoa:
   Olen 10 vuotias tyttö, joka harrastaa hevosten lisäksi lentopallon pompottelua. Taso on jotain he:c, 50 cm, mutta hevosmiestaidot sitäkin paremmin hallussa (;
   Vauhdin huuma on ihan parasta. Samoin myös karvakasapollet ja ei niin karvainen lentopallo. Suosikkeihini kuuluu myös hedelmäkarkit. Kyllä suklaakin ihan menee.

   Hieman luonnetta:
   Olen kaikki käy tyyppiä, mutta minullakin on vahvat mielipiteet eri tilanteissa. Jos päätän jotain, sen myös teen. Olen päättäväinen, mutta myös osaan joustaa tarvittaessa.
   Olen aina mukana menossa ja en tahdo jäädä mistään paitsi. Positiivisen luonteeni vuoksi tykkään aika monista asioista. Tykkään myös huomion keskipisteen ei niin keskipisteessä pyörimisestä ja liian kauan kestänyt hiljaisuus
   käy hermoilleni. Olen yleensä se joukon puheliain ja pölötän välillä vähän liian kovaa väärissä tilanteissa. Tykkään tehdä asiaa puusta tai heinästä, jos jostain syystä tai toisesta puheenaiheen keksiminen ei halpoty. Yleensä kanssani ei tule hiljaisia hetkiä. Eikä niin varmaan käy. Olen kaikenkaikkiaan todella sosiaalinen kaikissa tilanteissa ja aikas luova ja minulla on hyvä inpromisaatio (tai jokin sellainen) kyky.

   Ja sitten vielä taustaa:
   Minun perheelläni on ollut pienestä asti poneja pihassa. Meillä siis oli keskellä korpea shettissiittola ja sain opetella ratsastuksen alkeet pullaponeilla. Äidin hevosallergian vuoksi jouduimme myymään ponit ja muuttamaan lähemmäs kaupunkia. Aloitin uudestaan harrastuksen ratsastuskoulussa, jossa opettelin ratsastamaan ehkäpä vähän siistimmin.
   Muutimme taas tänne missä sitten olemmekin ja aloitin ratsastuksen uudestaan täällä hallavassa. Ja tässä nyt sitten ollaan. Pilkun onnellisena hoitajana (:

   Perhe:
   Meidän perheessämme asuu minä, pikkusiskoni Ella, äitini ja isäni. Unohtamatta meidän Rodi-koiraa.

   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 9 kuukautta sitten Peppi.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 9 kuukautta sitten Peppi.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 8 kuukautta sitten Peppi.
   • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 3 kuukautta sitten Aleksi.
  • #4500
   Juuli
   Osallistuja
   • Postauksia: 13
   • Maitovarsa

   Juulin kaappi:

   Juuli
   Valera – hoitohevonen💕
   ratsastustaso: he B, re. 80 cm
   05/13
   hymy aina huulilla!

   Pisteet:
   Kouluratsastus: 3p
   Esteratsastus: 4p
   Maastoratastus: 5p
   Hoitaminen: 8p
   Sosiaalisuus: 8p
   Kilpailut: 2p

   Merkit:

   Luonnetta:
   Olen rohkea tyttö, joka pitää haasteista ja rakastaa voittamista. En halua perääntyä ja yleensä olen se porukan äänekkäin henkilö. Olen myös hyvin positiivinen ja huumorini on omalaatuista. Yritän olla mahdollisimman hyvä kaveri ja kiltti muille. Olen hyvin omalaatuinen ja keksin aina puheenaihetta ties mistä. Saatan hermostua helposti, mutta yleensä rauhoitun nopeasti. Olen myös joissain tilanteissa hieman kärsimätön

   Muuta tietoa:
   Aloitin ratsastuksen mummuni suomenhevosilla, siirtyen sieltä ratsastuskouluun. Olen siis ratsastanut koko ikäni. Muutimme jokin aika sitten Hallavan lähettyville omakotitaloon. Hallavassa kiinnitin huomioni heti tallin ihaniin hevosiin ja ihmisiin. Tajusin myös kuuluvani tänne. Vielä pitäisi harjoitella kaikenlaista hevosiin liittyen ja hermojen pitämistä kurissa.

   Ulkonäkö:
   Omistan vaaleat, tuuheat ja jotenkuten ruskeat silmät. Olen 157 cm ja suhteellisen hoikkarakenteinen. Tykkään pukeutua mukavasti, mutta joskus mietin vain ulkonäköä ja käytännöllisyys jää vähemmälle.

  • #6543
   Liinu
   Osallistuja
   • Postauksia: 4
   • Maitovarsa

   Liinu Ahola

   Se takapajulan papupata ja Pilkun hoitaja

   Pisteet:

   Kouluratsastus: 1p
   Esteratsastus:
   Maastoratsastus:
   Hoito: 3p
   Sosiaalisuus: 1p
   Kilpailut:

   Merkit:

   Faktanurkka:

   152cm lyhyt
   syntynyt 18.12.2002
   rakastaa avokadoa
   skeittityttö
   vaaleat, pitkät hiukset
   siniset silmät
   pipoaddikti

   Luonne:

   Liinu on nauravainen ja energinen tyttö, jola harvoin pysyy hetkeäkään paikallaan. Tytön elämänasenne on rento (välillä turhankin rento), eikä Liinu sen enempää asioita murehdi. Kyllä kaikki lopulta hyvin päättyy, eikö niin? Huumorintajukin on kohdallaan ainakin tytön omasta mielestä ja hän suuttuu harvoin kenellekkään. Liinu osaa myös vakavoitua jos tilanne niin vaatii, tai no, jos tilanne Liinun mielestä niin vaatii. Hän on aina valmis auttamaan ystäviään ja muutenkin viihtyy ihmisten seurassa. Pientä seikkailumieltä löytyy höystettynä uteliaisuudella. Liinu siis tykkää kokeilla kaikkea uutta!

   Ratsastustausta:

   Liinu on aloittanut ratsastuksen 10 vanhana, kun viimein sai isältään pitkän suostuttelun jälkeen luvan aloittaa ratsastustunneilla käymisen. Liinu oli aivan täpinöissään koko mahdollisuudesta ja tuntuikin kiintyvän jokaiseen vastaan tallustavaan poniin samalla sekunnilla. Tyttö ehti ratsastaa tunneilla viisi vuotta, kunnes talli jolla hän ratsasti lopetti toimintansa. Sopivaa tallia ei heti tuntunut löytyvän, joten Liinu ratsasti paljon kavereidensa hevosilla ja naapurin suomenhevostamma Talvella. Nyt Liinu on kuitenkin ajatellut palaavansa tunneille Hallavassa ja aloitti samalla ihanan Pilkku-ponin hoitajana! Tasoltaan Liinu arvioi olevansa HeC-HeB ja esteitä on hypitty ratana 60cm asti.

   Tallipihan ulkopuolella:

   Liinu asuu kahdestaan isänsä kanssa kerrostaloasunnossa keskustassa. Liinun isä Jukka on kiireinen työnarkomaani, jota ei taida elämässä muu kiinnostaa kuin seuraavien piirrustusten laatiminen. Jukka on ammatiltaan arkkitehti ja menestyykin urallaan kohtalaisen hyvin. Liinun ja Jukan välit ovat lämpimät. Äitiään Liinu ei juuri muista, hän lähti tytön ollessa vain muutaman vuoden ikäinen.
   Ratsastuksen lisäksi Liinu harrastaa skeittaamista. Liinu on skeitannut niin kauan kuin muistaa, tai ainakin rullannut laudalla ympäriinsä. Siitä on tullut Liinulle tavallaan elämäntapa, hän liikkuu mielellään kaikkialle skeittilaudalla. Skeittiparkeissa vietetyt tunnit eivät ole enää sormin laskettavissa.. Hädin tuskin laskimellakaan.

  • #6684
   Aurora
   Osallistuja
   • Postauksia: 3
   • Maitovarsa

   Aurora Lindström
   Rauhaa ja hyviä kavereita rakastava kouluratsastaja

   Pisteet
   Kouluratsastus: 1p
   Esteratsastus:
   Maastoratsastus:
   Hoito:
   Sosiaalisuus: 1p
   Kilpailut:

   Merkit

   Faktanurkka
   – Syntynyt 23.8.2000, eli omaa 18 vuotta elämänkokemusta.
   – Hallan hoitaja
   – Kotoisin Ahvenanmaalta, Finströmistä, joten puhuu suomen ja englannin lisäksi myös sujuvasti ruotsia. Saattaa saada joskus kiinni kiroamisesta ruotsiksi, kun joku menee pahasti mönkään.
   – Omistaa viljakäärmeen nimeltä Viljami ja bordercollieuros Sisun, ja asuu tällä hetkellä noiden kanssa kolmistaan kerrostaloyksiössä.
   – R.A.K.A.S.T.A.A avokadoja ja avokadopastaa!

   Luonne
   Aurora on pirteä ja topakka paketti, joka mielellään pakenee arjen haasteita tallille (ei-niin-hyvä tapa, ryhdistäydy Aurora, laskut eivät häviä minnekään!). Nuorukainen voi olla oikein hyvää seuraa, jos tykkää, öh, hieman omaperäisemmästä huumorista, jossa on sekoitettu keskenään äärimäisen sarkastista sarkasmia ja puujalkavitsejä. Auroralla on kuitenkin hammastahnamainos-hymy herkässä, joka mitä todennäköisimmin saa muutkin hymyilemään.

   Ulkonäkö
   Auroralla on punaruskeat, todella pitkät hiukset, joiden leikkaamista tuo on kuitenkin vakavasti harkinnut. Kiharat roikkuvat mukana yleensä nutturalla tai letillä niskassa. Naisenalun teräväpiirteiset kasvot ovat täynnä pisamia, joiden joukosta kuitenkin pomppaa esille kirkkaansiniset, tummilla ripsillä reunustetut silmät. Pituutta Auroralta löytyy vain vaivaiset 166 senttimetriä. Tuon vaatekaappi on täynnä erilaisia villa- ja collegepaitoja ja liuta erivärisiä farkkuja. Tallilla peruslookkiin kuuluu tummansiniset ratsastushousut ja useimmiten valkoinen printtipaita.

   Ratsastustausta
   Aurora aloitti ratsastuksen jo melko nuorena, ja sai ensimmäisen (nykytilannetta katsoen ehkä myös viimeisen) oman poninsa, Divinen, kymmenvuotiaana. Kaksikko treenasi ahkerasti estepuolta, kilpaili, treenasi, kilpaili ja taas treenasi. Kaikki kuitenkin kariutui vuoden 2014 keväällä, kun 13-vuotias tyttö poneineen joutui onnettomuuteen estekentällä, Divinen säikähdettyä jotakin. Poni sai vakavan jalkavamman, Aurora murtuneita luita ja estekammon.
   Vaikka tyttö silloin potikin ylitsepääsemätöntä pelkoa, ei mikään saanut hevoshullua pysymään poissa tallilta. Siellä vain tuntui niin tyhjältä ilman Divineä, joka nyt laukkasi vihreämmillä niityillä.
   Pelastus tuli yllättävältä taholta; naapurin Eija, entinen kouluratsastaja, ehdotti Auroralle kouluratsastusta. Hän saisi yksityistunteja Eijan ylikiltillä Michelangelolla, jos auttaisi tallihommissa ja Miken liikuttamisessa. Aiemmin niin tylsästä kuulostanut kouluratsastus olikin avain takaisin hevostelun pariin. Myöhemmin Aurora pääsi yli estekammostaan, mutta taisi olla vähän tykästynyt koulukiemuroihin.

  • #6787
   Aamu Vanni
   Osallistuja
   • Postauksia: 2
   • Maitovarsa

   Aamu Vanni

   Pisteet
   Kouluratsastus:
   Esteratsastus:
   Maastoratsastus:
   Hoito: 1p
   Sosiaalisuus: 1p
   Kilpailut:

   Merkit

   Joku faktanurkka
   – Syntynyt 24.03.2003 eli on noin 16v
   – Rikas isä joka asuu ruotsissa ja omistaa sähkökeskuksen
   – Hoitaa Valeraa
   – Äiti kadonnut
   – Asuu koiransa ja tätinsä kanssa noin 5km päässä Hallavasta.
   – Muuttivat Hallavan viereen vasta noin 1,5vuotta sitten.

   Luonne ja joku esittely

   Aamu on ensitapaamiselta ujo eikä meinaa saada sanoja suustaan. Mutta kun häneen tutustuu niin tytöstä muuttuu puhelias ja kiltti. Aamu osaa myös suuttua, jos siis häntä ärsytetään. Muuten ihanan kiltti ja mukava. Koulukiusaamis vuosilta on jäänyt traumoja eikä hän halua aina sanoa omaa mielipidettään.

   Tallin ulkopuolella tyttö on muodissa mukana ja ihan eri-ihminen. Nauraa ja pitää hauskaa sydämmensä kyllyydesta. Rakastaa shoppailla vaateita ja kaikkia muita juttuja esim. koiralleen. Kotona hän pysyy normaaleissa kotivaatteissa. Aamun äiti ja isä erosivat kun hän oli 5-vuotta, isä muutti Ruotsiin ja äiti jäi tyttönsä kanssa kunnes jätti hänet tädilleen. Siittä asti hevoset ovat olleet Aamun sydämmessä aina.

   Ulkonäköä
   Ulkonäöltään Aamu on pitkä ja laiha. Pituudeltaan 169cm. Aamu omistaa pitkät blondit paksut hiukset jotka ylettyvät häntä lantiolle. Silmien väri on kirkkaan vihreä. Vaatteina tallilla käyvät yleensä valkoiset tai siniset ratsastushousut ja joku värikäs t-paita. Tallin ulkopuolella tyttö on muodissa mukana. Aamulla on yleensä kånkenin vaalean sininen reppu mukanaan.

   Ratsastushistoriaa
   Ratsastuksen parissa Aamu on ollut kauan. Taino 10vuotta. Tyttö kävi alkeiskurssin 6 vuotiaana ja jatko kurssin vasta 9 vuotiaana. Aamu toki pärjää erillaisien hevosten kanssa. Tytön ensimmäninen hoitohevonen oli myös jääräpää mutta hän pärjäsi hyvin. Aamu on kisannut pari esteluokkaa noin 60cm mutta kuitenkin tasot ovat 70cm, HeA ja maastossa hyppää helpostikkin 60cm. Aamu joutui jätäämään koti tallinsa kun oli 14,5v ja on pitänyt jo noin puolentoista vuoden taukoa.

   Tallielämän ulkopuolella

   Aamu asuu tätinsä ja koiransa kanssa pienessä kerrostalo asunnossa. Aamu on nyt lukion ensimmäisellä. Mitään parisuhdetta tytöllä ei ole vaikka sitä toivoisikin. Tytön suhtautuminen on rakkaudessa tytöt ja pojat (eli toisin sanottuna hän on bi). Sitä kunnon rakkautta ei vain ole löytynyt.

  • #6826
   Kara
   Osallistuja
   • Postauksia: 1
   • Maitovarsa

   Kara Koskela

   Skp:Poika

   Ulkonäkö: Kara omistaa paksut,tuuheat sekä erittäin kiharat hiukset.
   Karan iho on pisamainen ja pehmeä. Kara käyttää pyöreitä silmälaseja jotta näkisi edes jotain koska omaa surkean näön. Tukka ratsastaessa yleensä hiusverkolla kiinni mutta muulloin auki. Karan silmät ovat kirkkaan siniset ja hän on 165cm pitkä. Kara yrittää käydä salilla jokatoinen päivä ennen tallille menoa.
   Kara on molemmissa korvissa 10mm venytykset joita hän haluaisi vielä suurentaa.

   Luonne: Kara on vähän kovapäinen mutta ystävällinen poika. Kara on yleensä positiivinen ja iloisin mielin. Varsinkin tallilla Karan hymyä ei voi olla huomaamatta.

   Hevoskokemukset: Kara on ratsastanut noin 10 vuotta ja hänen vanhemmillaan on ollut Karan lapsuudesta asti hevosia, poneja sekä muita eläimiä. Kara oli hevosen selässä ensimmäisen kerran 2 vuotiaana kun häntä talutettiin Pippuri nimisen ponin selässä. Kara aloitti tuntinsa pienen pienellä yksityistallilla keskellä metsää jossa hän alkoi ratsastamaan Sakke nimisellä ponilla Elina nimisen valmentajan avulla. Esteratsastus uran Kara aloitti 6vuotiaana. Karan ensimmäinen este oli pieni ristikko jonka hän hyppäsi isokokoisella Sakella joka oli hänen vuokraponi niinä vuosina. Ensimmäisen estetunnin jälkeen Kara tuli leveä hymy huulillaan kotiin ja säkenöi ilosta ja innostuksesta. Kara alkoi vanhempana valmentautua enemmän esteratsastuksessa ja koki surunhetkiä kun hänen rakas vuokraponinsa jouduttiin lopettamaan kimosyövän takia. Kara sai ensimmäisen poninsa 11vuotiaana mutta se ilo kesti vain hetken kun Karan vanhemmat päättivät myydä hänen poninsa ajanpuutteen vuoksi. Kara kasvoi poneista ohi ja päätti alkaa taas valmentautumaan esteratsastuksessa. Kara ehti olla valmennuksissa vuoden kun hänen äitinsä sanoi että he voisivatmennä koeratsastamaan yhden Oldenburg hevosen. Kara meni ratsastamaan Kakku nimisellä hevosella ja heti kun hän oli hypännyt ensimmäisen pystyn hän tajusi että tämö oli hänen unelmienhevosensa,ja niin Kara ja Kakku ovat olleet tähän päivään asti parhaita ystäviä.

   Ye:135cm
   Re:100cm
   Me:45cm
   Ko:he c

   Kakku hevosen tiedot:
   Cake from bakery
   ”Kakku”
   Oldenburg
   Ruuna
   Syntynyt Ruotsissa tuotu suomeen vuonna 2006
   Syntynyt vuonna 2004
   Emä: ei tiedossa
   Isä: Pie from bakery ”Pirre”
   Luonne: Kakku ei ole helpoimmasta päästä ratsastaa mutta oikeanlaisen ratsastajan kanssa se kulkee oikein nätisti vaikka välillä säpsähteleekin pikku juttuja.Kakku on kiltti hoitaessa mutta herkkujen toivossa kaivelee väkisin taskuja ja tönii ja tuuppii turvallansa. Kaviot Kakulla ovat hieman arat ja saataakinsiksi vetää ne välillä pois. Kakku ei myöskään tykkää nostaa kavioitansa joten siinä asiassa pitää olla todella päättäväinen ettei Kakku ala luulla olevansa pomo. Esteillä Kakku on energinen mutta ei karkaa käsistä ja pidätteet toimivat.

   Random faktoja:
   -Osaa suomea,ruotsia,englantia sekä vähän ranskaa ja kiinaa.
   -On puoliksi Ruotsalainen
   – painaa noin 48kg
   -Ei tykkää pestä pyykkiä
   -Laiska
   -Ratsastaessa keksittyy niin hyvin kuin pystyy

   Pisteet:

   Koulu:
   Esteet:
   Maasto:
   Hoito:
   Sosiaalisuus:
   Kisat:

   Merkit:

Luet parhaimillaan 28 vastausketjuja
 • Aiheeseen ‘Kaapit – Arkisto’ ei voi kirjoittaa uusia vastauksia.