Mainokset

Foorumit Vieraskirja Mainokset

Luet parhaimillaan 4 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #259 Vastaa
   Aleksi
   Avainmestari
   • Postauksia: 1015
   • Lauman johtaja

   Kerro meille tallillasi järjestettävätä tapahtumasta tai pyydä vastavierailulle. Muista jättää linkki!

  • #5018 Vastaa
   Amanda S.
   Vieras
   • Postauksia: 195
   • Perus pullaponi

   Hei,

   tervetuloa avoimien ovien päiville Auburniin perjantaina 3. maaliskuuta 2019.

   Sweat With Style on päivä, jolloin Auburnin kartanolla on kaksi ulkopuolisille avointa valmennusryhmää, ja jonka jälkeen ratsastajilla on mahdollisuus jatkaa iltaa Sokka Luxuriesin lanseeraustilaisuudessa. Tervetuloa osallistumaan, tarkemmat ohjeet ja kuvauksen tapahtumasta löydät kutsusta.

   Kutsuun!

  • #6286 Vastaa
   Benjamin
   Vieras
   • Postauksia: 195
   • Perus pullaponi

   Oletko aina haaveillut matkustavasi Australian kuuman auringon alle, muttet ole vielä saanut aikaiseksi?
   Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä mukaan eksoottiselle maastoretkelle pääsiäisen kunniaksi ranch O’ Haran omistajan vetämänä, jossa pääset lähietäisyydeltä kokemaan Australian maisemia, maastoja, sekä hevosen selkään ihan koko päiväksi!

   21.4. järjestettävällä maastoretkellä käydään kiipeämässä lähivuoristossa, poiketaan Eukalyptus metsässä koaloja ihmettelemässä, ja reissu huipentuu merenrannalla laukkaamiseen, jossa halukkaat saavat myös käydä uimassa!

   Pakkaahan siis laukkusi ja ota suunta kohti Australiaa, sillä tämä reissu tulee olemaan ikimuistoinen!

  • #38041 Vastaa
   Ruunaankosken tila
   Vieras
   • Postauksia: 195
   • Perus pullaponi

   Tervetuloa Ruunaankosken tilalle!
   Tämä kuvitteellinen hevoskeskus palvelee sinua Etelä-Suomen sydämessä – ajomatkaa teiltä on vaivaiset pari tuntia suuntaansa. Tilalla on kaikki mukavuudet ja lajinharrastusmahdollisuudet. Ruunaankosken tila on ehdottoman realistinen! Kilpailut ja tapahtumat mukailevat todellisuutta. Tarinaharrastajille tarjotaan tarinoinnin tueksi mm. kilpailijatiedote aikatauluineen aina kilpailuissa.

   Sarjakilpailut
   Jännittääkö vielä suuriin kekkereihin kuten Power Jumpiin osallistuminen? Kaipaatko pienemmän tason kilpailuita? Haluatko totuttaa ratsukkoasi sarjakilpailujen makuun? Ruunaa on ollut jo vuosikymmenet koti kuvitteelliselle ratsastusseuralle nimeltään Ruunaan Urheiluratsastajat eli RuUR. RuUR on järjestänyt ensin seuransisäisinä sarjakilpailuina Ruunaan Maljan ja Ruunaan Silinterin, sekä myöhemmin Silinterin yhteyteen lisätty amatöörikilpailu Ruunaan Kypärä.


   Historian havinaa Ruunaankosken tilan arkistoista: vuonna 2001 sai alkunsa humoristisesti Ruunaan Silinteriksi nimetty sarjakilpailu, jossa ratsukot kilpailut Prix St Georges -tasolla hallikaudella. Myöhemmin, vuonna 2014 haluttiin avata kilpailut myös amatööriratsukoille ja mukaan tuli pienempi sarja, Ruunaan Kypärä, joka käydään vaativa B -tasolla. Ja tänä vuonna mokomat mittelöt on avattu myös ulkopuolisille ratsukoille! Ensimmäiset osakilpailut on jo käyty, mutta pisteitä jaetaan avokätisesti ja kärkikahinoihin pääsee nopeasti jos on tahtotilaa!! Kyseessä on villit kouluratsastuskilpailut. Sarjakilpailu on hallikauden aikana käytävä kilpailu, ja joka kuukausi on yksi osakilpailu, sarjan huipentuessa finaaliin maaliskuun päätteeksi. Kaikki osakilpailut ja finaali käydään Ruunaankosken tilalla. Kilpailijoilla on osakilpailujen ja finaalin ajan mahdollisuus majoittua hevosineen tilalla.
   Lue lisää sarjakilpailusta


   Kylän nimeä kantava kilpailu on saanut alkunsa jo 80-luvulla, jolloin kilpailu oli enemmän leikkimielinen ja paikallisten ratsastajien kesken käytävä kilpailu. 2010-luvulla esteratsastuskilpailuja haettiin 3-tasoisiksi ja markkinoitiin myös Ruunaan ulkopuolisille ratsukoille. Hiljalleen kilpailun maine on noussut, ja etenkin kesäkauden ulkokilpailut ja joulukuussa käytävä hallifinaali ovat keränneet kiitettävästi osallistujia. Kyseessä on ulkokauden starttaava sarjakilpailu, joka käydään pitkin kesää Ruunaankosken derbykentällä, ja se huipentuu suureen finaaliin kauden päätteeksi.
   Lue lisää sarjakilpailusta

   Vuoden 2019 kilpailut
   9.-10.11. 3-tason esteratsastuskilpailut
   17.11. 2-tason kouluratsastuskilpailut
   30.11. 2-tason esteratsastuskilpailut
   14.-15.12. Ruunaan Silinteri & Kypärä, kolmas osakilpailu
   22.12. 2-tason kouluratsastuskilpailut
   29.12. 2-tason esteratsastuskilpailut

   Ruunaankosken tila toivottaa kaikki hallavalaiset tervetulleeksi kilpailemaan <3 Myös ratsastuskoulutasoisille löytyy luokkia.

  • #49637 Vastaa
   Yada
   Vieras
   • Postauksia: 195
   • Perus pullaponi

   Tervetuloa Sinisimpukan avajaiskilpailuihin pitämään hauskaa ja juomaan kuumaa kaaakaota! Lajeina meillä on niin este- kuin kouluratsastuskin ja niissä useita eri luokkia.
   Linkki -> https://sinisimpukantalli.webnode.fi/l/avajaiskilpailut-este-11-1-2020/

   Ystävällisin terveisin,
   Yada

Luet parhaimillaan 4 vastausketjuja
Vastaa aiheeseen: Mainokset

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: