Tie Tähtiin estevalmennus 29.3.

Foorumit Ratsastustunnit Tie Tähtiin estevalmennus 29.3.

Luet parhaimillaan 20 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #50423 Vastaa
   Alana
   Valvoja
   • Postauksia: 68
   • Koulutuksen tarpeessa

   Hallavaan saapuu tuulahdus kansainvälistä kilpailumaailmaa, kun kenties seuratuimman ja kuumimman ratsastajapariskunta Astor-Gwylnin toinen osapuoli pelmahtaa Hollannista valmentamaan ratsastajia tiellään tähtiin. Kenttäratsastaja Alana Gwyln palaa Hallavaan, tällä kertaa valmentamaan Hallavan kentälle.

   Irlantilaisen kenttälegenda-isä Marcus Gwylnin jalanjäljissä seuraava Alana on vanhemmille hallavalaisille tuttu tarkkuudestaan ja tavastaan huomauttaa, mikäli jokin asia ei ole hänen mieleensä. Jotkut pitävät häntä diivana, toiset jumalallisena perfektionistina, mutta kaikki ovat siinä samaa mieltä, että valmennuksissa kyllä hikoillaan blondin pistäessä ratsukot töihin. Jos vanhempi Gwyln on maailmalla tunnettu tarkasta ja tehokkaasta valmennuksestaan, ei tytär ole kaukana, vaikkei vielä aivan yhtä pitkällä urallaan olekaan. Odotettavissa on tarkkanäköistä valmennusta, jossa virheitään harvemmin pääsee karkuun. Tarkoituksena on kuitenkin tarjota ratsukoille eväitä itsensä kehittämiseen, sillä aivan turhaan motkottamiseen ja nipottamiseen (uskokaa tai älkää) Alana ei usko, ja haluaa pohjimmiltaan olla kaikille reilu.

   Älkää siis antako säihkyvän, muodinmukaisen ja aurinkolasipäisen blondin säikäyttää alkumetreillä!

   Estevalmennus Hallavan kentällä sunnuntaina 29.3.2020
   – Aiheena suoruus ja linjat.
   – Jokaiselle taitotasolle (easy, medium, hard, expert) on omat ryhmänsä, ryhmäkoko max. 6 ratsukkoa, tarvittaessa ryhmiä järjestetään useampi.
   – Kuittaus tehdään kirjoittamalla valmennuksesta tarina, 300 sanan tarinasta saa yhden lisäarvan 5.4. järjestettävään osakilpailuun.
   – Valmennusten tehtävät julkaistaan viimeistään 29.3., mutta ilmoittautua ja kuitata saa 4.4. asti.

   Valmennus on avoinna sekä Hallavan että tallin ulkopuolisille ratsukoille.

   Ilmoittaudu alle muodossa:
   taitotaso Tie Tähtiin -kilpailussa
   Ratsastajan nimi – Hevosen nimi ja linkki sen sivuille (Hallavassa asuvia hevosia ei tarvitse linkata)
   Parin sanan esittely ratsukosta (varsinkin tallin ulkopuoliset), ja siitä, missä esteillä olisi kenties petrattavaa.

   Esittely ei ole pakollinen, mutta mahdollista valmentajan omaa tarinaa varten tervetullut.

   Ryhmät
   Easy klo 10

   1. Unna – Lilli
   2. Niko – Väiski
   3. Aava – Muumi

   Medium klo 11
   1. Alva – Hauska
   2. Zaida Yliluoma – Fight for Flash
   3. Nio – Virma
   4. Maisa – Savu
   5. Emily – Molly
   6. Inari Roihu – Oxeye Daisy

   Hard klo 12:30
   1. Ciara – Valera
   2. Nitthan Chai – Sand Pond
   3. Jesse Lehtoniemi – Varjoaika
   4. Ohto – Toko
   5. Seela – Savu
   6. Ruska – Osku

   Expert klo 13:30
   1. Lily – Orion
   2. Rosa Järvelä – Étoile Filante
   3. Majiná Ansamaa – He iti te mea hanga
   4. Anni Vuorela – Hauyni RR

   —-
   Valmennuksen kulku ja tehtävät
   ”Hyvää päivää! Mä olen Alana, tosi kiva nähdä teitä tänään. Mun pitää first of all pahoitella, mä en ole puhunut suomea varmaan puoleen vuoteen, joten jos ette ymmärrä jotakin, kysykää ihan rohkeasti! Kaikesta saa kysyä. Tänään mä aattelin että mietittäis suoruutta, esteen päällä mutta myös lähestymisissä. Osan teistä mä tunnen, ja mulla on kyllä teidän nimet tässä listassa, mutta jos voisitte kertoa teidän nimet vaikka siinä kun kävelette, niin mä yritän muistaa. Let’s begin, then?”

   Aloitetaan itsenäisellä alkuverryttelyllä vapaavalintaisesti kaikissa askellajeissa, suunta vapaa. Kaikilla tasoilla on pyynnöstä saatavilla myös ohjattu alkuverryttely, mikäli sellaisen kokee tarvitsevansa. Silloin tehtävänä on voltit ja suuret ympyrät, joilla mietitään ulkoapuja ja hevosen suoristamista esimerkiksi asettamalla ulospäin. Lähtökohtana on kuitenkin itsenäinen verryttely.

   Kevyen alkuverryttelyn jälkeen hypätään verryttelymielessä pitkällä sivulla olevia keltaisia esteitä. Ne tullaan lähtökohtaisesti kerran, jolloin ensimmäinen este on maapuomi, ja toinen pieni ristikko (easy) tai pysty (n. 50-70 cm loput tasot). Esteiden välissä on n. 4 laukka-askelta. Tarpeen tullen tehtävä ratsastetaan uudelleen.

   Ensimmäinen tehtävä – osa 1
   http://haamu.weebly.com/uploads/2/0/0/0/20009147/img-1901_orig.png

   Ensimmäisenä oikeana tehtävänä on puolikas kahdeksikko. Tehtävä aloitetaan keskihalkaisijalta, jolloin ensimmäisenä hypätään keltainen pystyeste, jonka jälkeen hypätään päädyssä lila pysty. Keltaisten esteiden väli on tiukka, joten jo keskihalkaisijalla pitää valmistella ja suoristaa hevosta. Keltaiselle esteelle ei saa tulla vinossa, Alana seisoo nurkassa ja valvoo suoruutta, myös lilalle esteelle lähestyessä. Kulmaa ei saa oikoa, lilalle esteelle ei ole tarkoitus tulla kaarteella, vaan ratsastaa hyvä kulma ja sen jälkeen lyhyellä sivulla oleva este. Tehtävä hypätään kerran, ensin vasemmalle, ja sitten oikealle. Eri suunnat ovat erillisiä suorituksia, niitä ei siis yhdistetä. Vinosta lähestymisestä, huonosta hypystä, tai muuten vain epätasaisesta suorituksesta joutuu tulemaan tehtävän uudestaan kokonaisuudessaan. Tässä vaiheessa esteet ovat verrattain matalia (easy 50 cm, medium 60, hard ja expert 80 cm).

   Ensimmäinen tehtävä – osa 2
   http://haamu.weebly.com/uploads/2/0/0/0/20009147/img-1904_orig.png

   ”Mä teen tästä lilasta nyt okserit. Tämä ei ole ihan tavallinen okseri, vaan ainakin englanniksi sitä sanotaan ruotsalaiseksi okseriksi. Tässä on vähän sama idea kun ristikossa, se ohjaa paremmin tohon esteen keskelle, kun nämä puomit menee eri suuntiin. Tässä on aika paljon puomeja nyt, se on aika- dense- tiivis, jotkut hevoset voi kattoa että se on pelottava ja massiivinen ja hypätä isosti, että olkaa varautuneita siihen. Hyvä suoristus jo kulmasta, tasainen tuki, ja katse eteen. Tää on ihan normaali este, jos te ratsastatte normaalisti. Jos sua pelottaa, hevosta pelottaa. Simple.”

   Harjoittelukierroksen sujuttua hyväksytysti päädyissä olevat esteet muuttuvat ruotsalaisiksi oksereiksi. Näissä esteissä siis etu- ja takapuomit viettävät ristikon tavoin alas, jolloin ne muodostavat erittäin loivan V-kirjaimen esteen päälle. Keltaiset esteet nousevat jo ensimmäisellä kierroksella easy-tasoa lukuunottamatta, jolloin medium-tason esteet ovat 70 cm, hard ja expert 90 cm. Lilat okserit ovat vielä edellisen tehtävän korkeudella. Kun tehtävä on suoritettu kerran, nousevat myös okserit easy, medium ja hard -tasoilla kilpailukorkeuteen (60-80-100 cm). Näillä korkeuksilla tehtävä toistetaan kerran tai kahdesti. Expert -tasolla hypätään ensin 100 cm, jonka jälkeen okserit nousevat 120 cm kilpailukorkeuteen.

   Toinen tehtävä (apupuomeilla ja ilman)
   http://haamu.weebly.com/uploads/2/0/0/0/20009147/img-1905_orig.png http://haamu.weebly.com/uploads/2/0/0/0/20009147/img-1906_orig.png

   ”Koska te olette nyt suoristaneet hevosia tosi ahkerasti jo koko alkutunnin, me nyt testataan sitä. Vähän myös teidän kontrollia. Tässä on nää neljä vihreetä kavalettia, niiden väliin menee aina yks laukka. Teiän tarkotuksena on tulla tän linjan keskeltä. Jos te ajaudutte oikeelle tai vasemmalle, te ette pääse seuraavalle esteelle, eli nyt on pakko pysyä suorassa. Yhen laukan välissä ei paljon mahdu tai kerkeä suoristamaan, jos te lähette kiemurtamaan. Pitää olla suora jo ennen esteitä, ja sitten pysyä suorana. Vauhti ei tietysti saa kiihtyä, tai tulee ahdasta. Perusjuttu. Voi vaikka ajatella, että ootte pienessä putkessa, jota pitkin pitää mennä. Tää on aika vaikea tehtävä, mutta mä oon antanut teille nyt aika leveän kaistan tähän. Tätä vois tehdä melkeen puolet ahtaammallakin leveydellä, jollon pitää ihan oikeasti pysyä tasan suorana. Mutta like I said, tää on nyt vähän leveempi. Ei oo vaikeeta. Aloitetaan!”

   Viimeisenä tehtävänä on neljän kavaletin sarja, jossa vaaditaan tarkkuutta ja suoruutta. Tehtävä aloitetaan oikeasta kierroksesta (punainen nuoli) pitkällä lähestymisellä, jonka aikana kerkeää hyvin suoristaa hevosensa. Ensimmäinen lähestyminen tehdään ravissa easy- ja medium -tasoilla, muilla tasoilla ratsastajan niin halutessa. Aluksi lähestymistä ohjaamassa on pehmopuomit, mutta ne otetaan pois ensimmäisen kierroksen sujuessa. Tehtävä tullaan kolmesti (ravilähestyminen ja pehmopuomit, laukka+puomit tarvittaessa, laukka – ei puomeja), jonka jälkeen se toistetaan vasemmassa kierroksessa.

   Mikäli valmennuksen tehtävät ovat sujuneet hyvin ja aikaa jää, yhdistetään tunnin tehtävät pieneksi radaksi. Tällöin aloitetaan keskihalkasijalta vasemmassa kierroksessa (ensimmäinen tehtävä – musta nuoli), josta jatketaan heti oikeaan kierrokseen (punainen nuoli) vaihtamalla keskihalkaisijalla laukka. Sen jälkeen hypätään viimeiseksi pitkällä lähestymisellä (toinen tehtävä – punainen nuoli) vielä vihreät kavaletit. Radan suorittaminen on vapaaehtoista oman ja ratsunsa jaksamisen mukaan.

   Itsenäiset loppuverryttelyt, joiden aikana Alana kiertää antamassa ratsastajille henkilökohtaista palautetta.

   • Tätä aihetta muokkasi 3 päivää, 23 tuntia sitten Alana.
   • Tätä aihetta muokkasi 3 päivää, 2 tuntia sitten Alana.
   • Tätä aihetta muokkasi 3 päivää, 1 tunti sitten Alana.
   • Tätä aihetta muokkasi 7 tuntia, 48 minuuttia sitten Alana.
   • Tätä aihetta muokkasi 7 tuntia, 44 minuuttia sitten Alana.
   • Tätä aihetta muokkasi 7 tuntia, 42 minuuttia sitten Alana.
  • #50425 Vastaa
   Alva Ainio
   Valvoja
   • Postauksia: 56
   • Koulutuksen tarpeessa

   Medium
   Alva – Routaruusun Hassunhaaska

   Alva ja Hauska on estekentillä aika uusi pari, vaikka kyseisiä tunteja takana onkin muutama. Suomenhevonen lähtee helposti jyräämään, Alvan turhautuessa selässä. Petrattavaa olisi esteillä kova suisessa hevosessa ja tarkemmissa hypyissä.

   • Tätä vastausta muokkasi 4 päivää sitten Alva Ainio.
   • Tätä vastausta muokkasi 4 päivää sitten Alva Ainio.
  • #50426 Vastaa
   Unna Kivivaara
   Osallistuja
   • Postauksia: 40
   • Koulutuksen tarpeessa

   Easy
   Unna Kivivaara – Liverwort

   Unnan suurimmat ongelmat ovat pelko niin esteitä kuin muitakin ihmisiä kohtaan. Nainen palasi hevosen selkään vasta muutama kuukausi sitten ja on treenannut ahkerasti Lillin kanssa Nadjan valvovan silmän alla.

  • #50437 Vastaa
   Lily Wilson
   Valvoja
   • Postauksia: 124
   • Perus pullaponi

   Expert
   Liiy – Orion

   Lilyllä on menneisyydestään johtuen pieniä pelkotiloja, jotka vaikuttavat hänen ratsastukseensa välillä enemmän ja välillä vähemmän. Nimenomaan esteillä. Trippeleistä on muodostunut aikamoinen ongelma lähiaikoina. Orionin kapasiteetti riittäisi vaativimpiinkin asioihin helposti, mutta Lilyn pelot aiheuttavat välillä huonoja lähestymisiä, enimmäkseen etupuomin tippumista ja hevosen horjahtelua. Orionilla on kuitenkin tapana korjata kaikki ratsastajansa tekemät virheet.

   • Tätä vastausta muokkasi 3 päivää, 6 tuntia sitten Lily Wilson.
  • #50439 Vastaa
   Ciara
   Valvoja
   • Postauksia: 39
   • Koulutuksen tarpeessa

   Hard
   Ciara-Priton Valera

   Ciara on itsevarma hevosten käsittelyssä, ei pelkää epäonnistumisia, eikä myöskään hyppäämistä. ”Mennään eikä meinata” asenne. Ciara haluaa aina yrittää parhaansa ja näyttää mihin pystyy.

  • #50441 Vastaa
   Niko
   Valvoja
   • Postauksia: 37
   • Koulutuksen tarpeessa

   Easy
   Niko – Väiski

   Väiski kuumuu esteillä helposti, ja ongelmana onkin kaahaaminen esteille. Joskus Väiski myös ponnistaa luvattoman kaukaa esteille tai tekee turhan isoja hyppyjä. Ruuna ei ole koskaan kieltänyt, mutta tiputuksia tulee välillä huonojen lähestymisien takia. Väiski hyppää yksittäisiä esteitä mutkattomasti (tämän hetkinen ennätys 90cm), mutta ratana ruunalla on menty kotioloissa 70cm ja kisoissa 60cm.

  • #50446 Vastaa
   Aava
   Osallistuja
   • Postauksia: 3
   • Maitovarsa

   Easy
   Aava – Moonshine chick

   Aava ja Muumi ovat uusi pari esteillä ja tää ois heidän eka estevalmennus yhdessä, mutta Aava on hypännyt ratana 60 senttiin saakka esteitä. Aava rakastaa hyppäämistä.

  • #50447 Vastaa
   Nitthan Chai
   Vieras
   • Postauksia: 209
   • Perus pullaponi

   Hard
   Nitthan Chai – Sand Pond

   Pond on ratsastuskouluheppa ja kisannut viimevuonnakin TT-mittelöissä, joten se hyppää kyllä mitä käsketään vaikka olisi millainen kuski. Chai sen sijaan valmistautuu elämänsä ensimmäisiin kisoihin elämänsä ensimmäisessä valmennuksessa. Hän reagoi jännitykseen höpöttämällä, nauramalla ja ratsastamalla varmasti huonommin kuin koskaan, mutta kaikkienhan se eka valmennus on uskallettava kokea!

  • #50449 Vastaa
   Zaida
   Vieras
   • Postauksia: 209
   • Perus pullaponi

   Medium
   Zaida Yliluoma – Fight for Flash

   Zaidalla ja ”Fosse”-ponilla on yhteistä matkaa takana jo monta vuotta, mutta ratsukko ei ole viime aikoina juurikaan hypännyt, joka saattaa näkyä tekemisessä. Pari vuotta sitten easy-tasolla kilpailleelle ratsukolle 80cm on vielä uudempi korkeus yhdessä. Ongelmakohdiksi voisi mainita ratsastajan vinouden ja huonon tavan ns. sukeltaa hyppyyn, vaikka esteet olisivat pieniä. Joskus Fosse rupeaa helposti kahoottamaan esteillä ja sitä ongelmaa olisi myös mukava valmennuksessa ratkoa.

  • #50450 Vastaa
   Nio Luosujärvi
   Valvoja
   • Postauksia: 144
   • Perus pullaponi

   Medium
   Nio Luosujärvi – Virmalised
   Virma on esteitä rakastava eestinhevonen, joka hyppää aikalailla mistä tahansa ja milloin vain, jos ratsasaja pysyy mukana. Nion ongelmaksi taas tahtoo jäädä asento, kylkien jäntevyys sekä jäntevyys yleensäottaen, vaikka aina tilanteistä sellvitään kohtalaisinkin suorituksin huonoinakin päivinä. Virmaa häiritsee Nion satunnainen sukeltelu esteen jälkeen, jota seuraa ylensä pukkisarja.

  • #50451 Vastaa
   Rosa
   Vieras
   • Postauksia: 209
   • Perus pullaponi

   Expert
   Rosa Järvelä – Étoile Filante

   Parilla on yhteistä matkaa takana jo ihan kiitettävän verran. Rosa on kenttäratsastuksessa kilpaileva nainen, jota ei vauhti haittaa. Fiona on reaktiivinen tamma, joka osaa ilmaista mielipiteensä, mutta on samalla tosi nöyrä, joka sopii Rosan luonteella. Ongelmakohtia ovat varmaan se että kun tamma tarpeeksi innostuu esteillä, saattaa puomeja tulla kun jalkojen nosteli unohtuu. Rosan ongelmakohtia ovat käsien epätasaisuus.

  • #50461 Vastaa
   Majiná
   Vieras
   • Postauksia: 209
   • Perus pullaponi

   Expert
   Majiná Ansamaa – He iti te mea hanga

   Ratsukko on tuntenut toisensa nyt viitisen vuotta ja ovat vasta viimeisen vuoden aikana päässeet kunnolla valmentautumaan. Tea on herkkä ja välillä hyppää hermostuneesti, turhaa esteitä varoen. Se vie keskittymistä muualle ja näin suoritukset on hätiköityjä ja liikkeet hutiloituja. Tamman vahvuuksia ovat kuitenkin kuulolla olo ja joka pyynnön tottelu, vauhtia myös löytyy hyvin. Majinálla olisi petrattavaa vauhdin säätelyn arvioinnissa ja tarpeeksi aikaisin hevosen ohjauksen aloituksessa jo seuraavalle esteelle. Istuu hyvin, tekee hyvää käsi ja jalkatyötä.

  • #50462 Vastaa
   Jesse
   Osallistuja
   • Postauksia: 234
   • Perus pullaponi

   Kerran tää käyttäjä on vielä täällä tallessa, niin kai sitä saa hyödyntää..! 😀

   Hard
   Jesse Lehtoniemi – Varjoaika

   Kun alla on ratsu joka peilaa ratsastajansa tunteita pienimpäänkin suupielen nykäykseen saakka, miten käy ratsastajan joka hillityn paniikinomaisesti on nyt palaamassa vanhoihin maisemiin?
   Usea kuukausi tiivistä yhteistyötä on hionut tästä ratsukosta läheisen, välillä jopa päänvaivaksi saakka. Jesse on ratsastajana sekä pehmeä että napakka, ja työskentelyyn sisälle päästessään nopeasti oppiva ja antaa silloin piilevien kykyjensä loistaa. Joskin erityisen tunteellinen, etenkin jännitykseen ja ahdistukseen tarttuva, jonka nuori ori Varjo tuntee heti.
   Petrattavaa ei varsinaisesti ole millään yksittäisellä esteellä, vaan Jessen kyvyllä päästä ulos päänsä sisältä, unohtaa yliajattelu ja ratsastaa. Ratsukon ensimmäinen ulkopuolinen valmennus.

  • #50463 Vastaa
   Anni Vuorela
   Vieras
   • Postauksia: 209
   • Perus pullaponi

   Expert
   Anni Vuorela – Hauyni RR

   Annilla ja Vatulla on yhteistä matkaa takana nyt muutama kuukausi, esteratsastuksen treenaamiseen ollaan jo saatu melko hyvin rutiinia ja kisojakin on takana. Vatun reaktiivinen ja ailahtelevainen luonne tekee treenaamisesta kuitenkin haastavaa, vaikka Annin rauhallisuus tasapainottaakin oria. Annin suurimpia vahvuuksia onkin rauhallisena pysyminen vaikeissakin tilanteissa ja osaa olla avuissaan pehmeä, mutta tekemiseen tarvittaisiin lisää varmuutta ja Annin pitäisi löytää keinoja hallita Vattua istunnallaan.

  • #50473 Vastaa
   Ohto
   Valvoja
   • Postauksia: 14
   • Maitovarsa

   Hard
   Ohto – Toko

   Ohton ei ollut tarkoitus edes osallistua koko kilpailuun, mutta painostuksesta suostui kuitenkin mukaan – aivan vieraalla hevosella ja omasta mielestään liian vaikeaan luokkaan. Ohtolla on estetaukoa ja ratsastus ei ole enää vuosikausiin ollut mitenkään tavoitteellista. Toko taitaa kyllä hypätä minkä eteen laittaa, mutta eihän Ohto ole siitä varma, kun istui tamman selkään ensimmäistä kertaa muutama päivä sitten. Tuhoon tuomittu yritys siis, mutta kaipa ne lapsena opitut taidot isommillekin esteille tulee nopeasti takaisin?

   • Tätä vastausta muokkasi 3 päivää, 2 tuntia sitten Ohto.
  • #50475 Vastaa
   Seela
   Valvoja
   • Postauksia: 60
   • Koulutuksen tarpeessa

   Hard
   Seela – Savu

   Seela palailemassa takaisin aktiivisen ratsastamisen pariin. Kilpaillut vanhan hoitoponin kanssa enemmän, ja ihan okei menestyksellä TT-kisoissa.
   Savu on kuitenkin täysin uusi tuttavuus Seelalle, ja varmasti vähän möykympirakenne ja nuoren hevosen alku tuo haasteita valmennukseen. Seela on kova keskittymään, mutta ankara itselleen ratsastuksessa. Ongelmana varmasti sopivan rytmin ja yhteistyön löytyminen Savun kanssa!

  • #50476 Vastaa
   Maisa
   Osallistuja
   • Postauksia: 9
   • Maitovarsa

   Medium
   Maisa – Savu

   Juuri Hallavassa aloittanut Maisa haluaisi pitkästä aikaa kokeilla siipiään esteillä ja kukas muukaan olisi parempi treenikaveri kuin uusi hoitoponi Savu! Maisan isoimmat ongelmat ratsastaessa ovat esteillä epävarmuus ja (turha) jännittäminen. Esteetkin siis varmasti sujuvat mallikkaasti, kunhan ratsastaja uskoisi enemmän kykyihinsä. Ja ehkä Savun ja Maisan välinen luottamusside vahvistuisi estevalmennuksen ja kilpailujen avulla, kuka tietää.

  • #50502 Vastaa
   Emily
   Valvoja
   • Postauksia: 186
   • Perus pullaponi

   Medium
   Emily & Molly

   Emily ja Molly ovat treenailleet yhdessä jo parisen vuotta, ja useammat kisatkin on siinä ajassa keretty kisata. Mikään uusi ratsukko he eivät siis kisakentilläkään ole, mutta ainahan parantamisen varaa löytyy jostain. Parovaljakko on aina innokas oppimaan ja kokemaan uutta, joten mikä olisikaan hienompaa kuin valmennus tasokkaan kenttäratsastajan silmän alla! Vinkki vitosena, ettei kannata tuomita ulkonäkönsä vuoksi! ; )

   • Tätä vastausta muokkasi 2 päivää, 2 tuntia sitten Emily.
  • #50508 Vastaa
   Inari
   Vieras
   • Postauksia: 209
   • Perus pullaponi

   Medium
   Inari Roihu – Oxeye Daisy
   Inarilla ja Danalla on jo jonkin verran yhteistä taivalta takana ja kaksikko onkin kilpaillut viime vuonna Tie Tähtiin-kilpailuissa easy tasolla. Dana on varma ja tasapainoinen ratsu, joka kuljettaa kyllä ratsastajan maaliin jos suurempia virheitä ei tule. Inarilla on muutama tällä tasolla kilpailtu luokka takana, mutta ihan rutiininomaisesti ne eivät ihan vielä suju. Suurimpana ongelmana on turha hätäily ja vaikeammissa paikoissa hiipivä epävarmuus. Ratsastajana Inari yrittää parhaansa, mutta on välillä turhan itsekriittinen.

  • #50511 Vastaa
   Ruska
   Osallistuja
   • Postauksia: 19
   • Maitovarsa

   Hard
   Ruska – Osku
   Ruskasta ja Oskusta on tullut tiimi aivan vastikään, ja yhteisiä hyppykertoja kertynyt vain pari ennen valmennusta, joten petrattavaa on varmaan vähän kaikessa 😛 Ruska ratsastajana saattaa sortua välillä hurvitteluun ja rämäpäisyyteen eikä ehkä ota asioita hirveän vakavasti. Osku puolestaan on aavistuksen kuumenevaa sorttia.

  • #50553 Vastaa
   Alana
   Valvoja
   • Postauksia: 68
   • Koulutuksen tarpeessa

   Valmennuksen tehtävät ja aikataulu on nyt julkaistu 🙂

   Easy klo 10
   Medium klo 11
   (Alanan kahvitauko ja liikkumavara mahdollisen yliajan vuoksi)
   Hard klo 12:30
   Expert klo 13:30

   • Tätä vastausta muokkasi 7 tuntia, 41 minuuttia sitten Alana.
Luet parhaimillaan 20 vastausketjuja
Vastaa aiheeseen: Tie Tähtiin estevalmennus 29.3.

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: