Muiden kaapit

Foorumit Hahmot Muiden kaapit

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Kara 3 viikkoa, 2 päivää sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #275 Vastaus

  Aleksi
  Ylläpitäjä
  • Postauksia: 938
  • Lauman johtaja

  Jokainen tuntilainen (osallistut toimintaa, mutta sinulla ei ole hevosta) saa tehdä tänne itselleen kaapin. Sen saa muotoilla ja koristella juuri niin kuin itse haluaa, mutta tärkeää on että sieltä löytyy vähintään kuvaus hahmosta (jotta muut voivat ottaa sinut mukaan tarinoihinsa) sekä paikat merkeille ja pisteille, joita Aleksi sinulle päivittää. Aleksin päivityksiä ei saa poistaa, sillä ne eivät ole muualla muistissa, eikä niitä saa muokata sillä se lasketaan huijaukseksi! (;

 • #2324 Vastaus

  Ohto
  Osallistuja
  • Postauksia: 5
  • Maitovarsa

  Ohto Forsvik
  tallimestari

  Ohto Forsvik on 22-vuotias haaveilija, jonka blondit hiukset ovat siistin huolittelemattomat. Luonnonkihara, joskus muinoin ananas on nykyään päältä vain hieman pidempi kuin sivuilta, ja kokonaisuus vastaa kuulemma enkelin sädekehää. Ohto on itse sitä mieltä, että parturissa pitäisi käydä, vaikka onkin salaisesti mielissään näyttäessään enkeliltä. Nuorukainen on aika pieni ikäisekseen, pituutta löytyy vain 175cm, eikä Ohto ole mikään leveäharteinen lihaskimppu, muttei ole kukkakeppikään, ja sinisilmäinen kloppi on varsin tyytyväinen ulkomuotoonsa. Käy salilla ahkerasti näyttääkseen ”vaivattoman hyvännäköiseltä”.

  Blondilla on kesto-resting bitch face, ja saattaa näyttää töitä tehdessään varsin totiselta tyypiltä. Ohto on kuitenkin varsin mukavaa seuraa hymyillessään, ja heittää omasta mielestään hauskaa läppää koko ajan tuttujen seurassa. Ohto on synnynnäinen asiakaspalvelija, mutta töiden ja small talkin ulkopuolella hänellä kestää hetki lämmetä ihmisille, ja on miltei kylmän oloinen jos hänellä ei ole syytä jutella kenellekään. Kun Ohtoon saa kunnolla yhteyden alun ”kylmyyden” ja flirttailun ja jatkuvan vitsailun jälkeen, hänestä paljastuu hiljainen tyyppi, joka ei mielellään puhu itsestään tai perheestään. Huonoja vitsejä ja vine-viittauksia löytyy kyllä sitäkin enemmän. Ohtolla on ongelma.

  Nippelitietoa
  • syntynyt 13.7.1996
  • Meni lukion loputtua heti armeijaan, ja sen jälkeen muutti pois kotoa perheriidan takia. Pitää yhteyttä pikkusiskoonsa ja satunnaisesti isäänsä, äidistä hän ei pidä.
  • Ratsastanut seitsemänvuotiaasta 13-vuotiaaksi, sen jälkeen kävi auttelemassa pikkusiskoaan tallilla.
  • Elämään on mahtunut lukuisia irtosuhteita, sillä Ohtoa ei kiinnosta
  • too gay to function, ainakin omien sanojensa mukaan, mutta oikeasti on vielä kaapissa kaikille muille kuin perheelleen ja ystävilleen
  • Hallavassa tallityöntekijänä 19.1.2017 ->
  • Aloitti Nikitan hoitamisen 28.4.2017

  Merkit
  kouluratsastus:
  esteratsastus: 2p
  maastoratsastus:
  hoito: 2p
  sosiaalisuus: 2p
  kisat:

  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Ohto.
 • #4284 Vastaus

  Dineo
  Valvoja
  • Postauksia: 86
  • Koulutuksen tarpeessa

  Dineo ”Dini” Badillo
  Ratsastuksenopettaja

  Ulkonäkö
  Aurinkoruskettunut terveen hohtava iho, mustat selän puoliväliin ylttävät hiukset, jotka ovat usein kohotettu poninhännälle. Kirkkaan vihreät, eloisat silmät. Valkeat, hyvin hoidetut hampaat. Korvakoruja 4kpl molemmissa korvissa. 165cm, kiinteä urheilijan kroppa, etenkin jalat treenatut.

  Luonne
  Dini on oman elämänsä aurinko. Nainen kulkee säässä kuin säässä leveä hymy huulillaan, ja häntä on mahdoton nähdä huonolla tuulella! Vaatii paljon että Dini suuttuu tai harmistuu. Hän on hyvin extroverttinen, puhelias ja ystävällinen persoona joka tulee kaikkien kanssa toimeen vaikka mikä olisi. Nainen on myös fyysisesti hyvin läheinen, eli jo parin juttutuokion jälkeen ei ole yllättävää jos Didi hyppää halaamaan keskustelun päätteeksi (näin suomalaisten kauhuksi). Dinin ääni on hyvin kantava, ja varsinkin innostuessaan hänestä tulee helposti melko kovaääninen, jota hän ei välttämättä itse huomaa.

  Hevoskokemus
  Dini on lähes koko ikänsä tehnyt töitä eläinten parissa. Nainen luki itsensä aikanaan eläintenhoitaja ammattinimelle, ja on viettänyt lukuisat työtunnit niin lehmien, hevosten, koirien, lampaiden, kuin muidenkin nelijalkaisten parissa. Pyörittipä Dini Yhdysvalloissa hevostilaakin paikan toisena pomona vanhan omistajan tarvitessa apulaista. Ennen tätä Dinillä oli ollut nuoria hevosia ratsutettavana sekä hankalempia tapauksia koulutuksessa. Tilaa pyörittäessään Dini hankki ensimmäiset viralliset omat hevosensa, joista osa oli vasta vuotiaita varsoja. Nainen ratsukoulutti ne alusta loppuun saakka, ja vielä nykyisin pitää satunnaisesti kasvattiensa omistajiin yhteyttä. Nykyisin Dinin nimissä ei ole yhtäkään omaa hevosta.

  Nainen on hypännyt ratana 150cm saakka, ja englantilaisen kouluratsastuksen taso on jossain Prix St Georgesin tasolla. Lännenratsastus on kuitenkin aina ollut enemmän Dinin mieleen, joissa nainen on erityisen haka cuttingissa, barrel racingissa ja reiningissä, mutta osaa asioita muiltakin lajeilta. Kisaaminen ei kuitenkaan ole Dinin intohimo, vaan hän mieluummin jakaa tietojaan ja taitojaan muillekin ratsastajille ja hänen mottonsa onkin ”tyytyväinen ratsu, tyytyväinen ratsastaja”!

  Faktat
  – 17.6., 33 vuotias
  – Omistaa vinttikoiran ja isovillakoiran
  – Syntyperältään Espanjasta jossa eli noin 20 vuotiaaksi, jonka jälkeen asui muutaman vuoden Yhdysvalloissa ja lopulta muutti suomeen, jossa on nyt asunut lähemmäs kymmenen vuotta.
  – Puhuu Espanjaa, Englantia ja Suomea sujuvasti.
  – Hevosharrastuksen lisäksi Didi on ammattitanssija, joka taitaa niin streetin, hip hopin, reggaen ja ghetto tanssin. Niiden lisäksi pyrkii käymään ainakin pari kertaa viikossa salilla tai vähintään juoksulenkillä koiriensa kanssa.
  – Joogaa ja meditoi muutaman kerran viikossa kunhan aktiiviselta elämältään kerkeää.

 • #6467 Vastaus

  Inka Lehtimäki
  Ylläpitäjä
  • Postauksia: 20
  • Maitovarsa

  Inka Lehtimäki

  24-vuotias, syntynyt 27.03.1995
  ylioppilaslakin jälkeen opiskeli ensin ratsastuksenohjaajaksi ja sen jälkeen ratsastuksenopettajaksi
  nuoren fwb-tamma Nakin omistaja
  Hallavassa ratsastuksenopettajan roolissa
  175 cm pitkä, vaalea niin hiuksiltaan, iholtaan kuin silmiltäänkin, timmissä kunnossa. Hiukset pitkät, ylettyvät noin puoleen selkään
  asuu ja lenkkeilee shiba-narttu Novan kanssa, mutta ei yleensä ota koiraa tallille, ainakaan jos aikoo itse ratsastaa

  kilpaillut poni-iässä esteitä ja koulua kansallisella tasolla, siirtyi hevosiin jo 13-vuotiaana venähdettyään reilusti ulos ponimitoista ja sittemmin kilpaillut myös kenttää kansallisella tasolla
  Nakki on vielä vähän raaka, mutta starttailee kisauraansa. Nakin kanssa olisi tarkoitus edetä myös kansalliselle tasolle (kilpailee porrastettuja)

  opettajana rento ja kannustava, mutta osaa myös vaatia ja olla tarvittaessa napakka. Nauttii erityisesti maastoestetuntien järjestämisestä, mutta luonnollisesti pitää myös este- ja koulutunteja. Saattaa turhautua, jos tuntilainen ei yritä kunnolla.

  varusteet

  Varusteet Equestrian PRO, Sokka Luxuries, Provando Shop, Hemsbury Saddlery

  Pisteet:
  Koulu: 2p
  Esteet: 2p
  Maasto: 1p
  Hoito: 1p
  Sosiaalisuus: 3p
  Kisat:

 • #6826 Vastaus

  Kara
  Osallistuja
  • Postauksia: 3
  • Maitovarsa

  Kara Koskela

  Skp:Poika

  Ulkonäkö: Kara omistaa paksut,tuuheat sekä erittäin kiharat hiukset.
  Karan iho on pisamainen ja pehmeä. Kara käyttää pyöreitä silmälaseja jotta näkisi edes jotain koska omaa surkean näön. Tukka ratsastaessa yleensä hiusverkolla kiinni mutta muulloin auki. Karan silmät ovat kirkkaan siniset ja hän on 165cm pitkä. Kara yrittää käydä salilla jokatoinen päivä ennen tallille menoa.
  Kara on molemmissa korvissa 10mm venytykset joita hän haluaisi vielä suurentaa.

  Luonne: Kara on vähän kovapäinen mutta ystävällinen poika. Kara on yleensä positiivinen ja iloisin mielin. Varsinkin tallilla Karan hymyä ei voi olla huomaamatta.

  Hevoskokemukset: Kara on ratsastanut noin 10 vuotta ja hänen vanhemmillaan on ollut Karan lapsuudesta asti hevosia, poneja sekä muita eläimiä. Kara oli hevosen selässä ensimmäisen kerran 2 vuotiaana kun häntä talutettiin Pippuri nimisen ponin selässä. Kara aloitti tuntinsa pienen pienellä yksityistallilla keskellä metsää jossa hän alkoi ratsastamaan Sakke nimisellä ponilla Elina nimisen valmentajan avulla. Esteratsastus uran Kara aloitti 6vuotiaana. Karan ensimmäinen este oli pieni ristikko jonka hän hyppäsi isokokoisella Sakella joka oli hänen vuokraponi niinä vuosina. Ensimmäisen estetunnin jälkeen Kara tuli leveä hymy huulillaan kotiin ja säkenöi ilosta ja innostuksesta. Kara alkoi vanhempana valmentautua enemmän esteratsastuksessa ja koki surunhetkiä kun hänen rakas vuokraponinsa jouduttiin lopettamaan kimosyövän takia. Kara sai ensimmäisen poninsa 11vuotiaana mutta se ilo kesti vain hetken kun Karan vanhemmat päättivät myydä hänen poninsa ajanpuutteen vuoksi. Kara kasvoi poneista ohi ja päätti alkaa taas valmentautumaan esteratsastuksessa. Kara ehti olla valmennuksissa vuoden kun hänen äitinsä sanoi että he voisivatmennä koeratsastamaan yhden Oldenburg hevosen. Kara meni ratsastamaan Kakku nimisellä hevosella ja heti kun hän oli hypännyt ensimmäisen pystyn hän tajusi että tämö oli hänen unelmienhevosensa,ja niin Kara ja Kakku ovat olleet tähän päivään asti parhaita ystäviä.

  Ye:135cm
  Re:100cm
  Me:45cm
  Ko:he c

  Kakku hevosen tiedot:
  Cake from bakery
  ”Kakku”
  Oldenburg
  Ruuna
  Syntynyt Ruotsissa tuotu suomeen vuonna 2006
  Syntynyt vuonna 2004
  Emä: ei tiedossa
  Isä: Pie from bakery ”Pirre”
  Luonne: Kakku ei ole helpoimmasta päästä ratsastaa mutta oikeanlaisen ratsastajan kanssa se kulkee oikein nätisti vaikka välillä säpsähteleekin pikku juttuja.Kakku on kiltti hoitaessa mutta herkkujen toivossa kaivelee väkisin taskuja ja tönii ja tuuppii turvallansa. Kaviot Kakulla ovat hieman arat ja saataakinsiksi vetää ne välillä pois. Kakku ei myöskään tykkää nostaa kavioitansa joten siinä asiassa pitää olla todella päättäväinen ettei Kakku ala luulla olevansa pomo. Esteillä Kakku on energinen mutta ei karkaa käsistä ja pidätteet toimivat.

  Random faktoja:
  -Osaa suomea,ruotsia,englantia sekä vähän ranskaa ja kiinaa.
  -On puoliksi Ruotsalainen
  – painaa noin 48kg
  -Ei tykkää pestä pyykkiä
  -Laiska
  -Ratsastaessa keksittyy niin hyvin kuin pystyy

  Pisteet:

  Koulu:
  Esteet:
  Maasto:
  Hoito:
  Sosiaalisuus:
  Kisat:

  Merkit:

Vastaa aiheeseen: Muiden kaapit

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: