Yksärien kaapit

Foorumit Hahmot Yksärien kaapit

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 9 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Niko 2 kuukautta, 1 viikko sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #274 Vastaus

  Aleksi
  Ylläpitäjä
  • Postauksia: 980
  • Lauman johtaja

  Jokainen yksärin omistaja saa tehdä tänne itselleen kaapin. Sen saa muotoilla ja koristella juuri niin kuin itse haluaa, mutta tärkeää on että sieltä löytyy vähintään kuvaus hahmosta (jotta muut voivat ottaa sinut mukaan tarinoihinsa) sekä paikat merkeille ja pisteille, joita Aleksi sinulle päivittää. Aleksin päivityksiä ei saa poistaa, sillä ne eivät ole muualla muistissa, eikä niitä saa muokata sillä se lasketaan huijaukseksi! (;

 • #954 Vastaus

  Miro Malmstén
  Osallistuja
  • Postauksia: 122
  • Perus pullaponi
  Miro Malmstén
  Tutustu tarkemmin Miroon
  Welsh A-tamma Mymble’s Diamondin ja Welsh part bred-orin Mondbark Osiris omistaja.

  Ylläpiti Suomalaista puoliveritammaa JB Salt Flatia tammikuusta kesäkuuhun 2019 kun Mymmeli oli parantelemassa jännevammaa Sebastianin luona.

  Osiris asuu ja on ratsutettavana Lilyn ex-poikaystävän Kristian Nicholsonin isän omistamalla tallilla.

  Pisteet
  kouluratsastus: 19p
  esteratsastus: 16p
  maastoratsastus: 9p
  hoito: 37p
  sosiaalisuus: 26p
  kilpailut: 14p

  Merkit


  Ala-asteikäinen pikkuriiviö, joka hurmaa sinisillä silmillään ja enkelinkiharoillaan paantuneimmankin lastenvihaajan -ja hetken kuluttua keppostelullaan palauttaa raivon kahta kauheampana. Miro näkyy ja kuuluu missä meneekään. Poika ei kuitenkaan ilkeä, joskus vain hieman tylsistynyt. Miro on erittäin eläinrakas, kaikki eläimet kiinnostavat häntä kovin, erityisesti sammakot, koirat ja tietysti ponit ovat lähellä hänen sydäntään. Poika löytyykin useimmiten sieltä missä Mymmeli on, pojalle on täysin normaalia istuskella tuntitolkulla tamman karsinassa lukemassa Aku Ankkaa, tai Kalle Ankaa, ruotsikin nimittäin taipuu sujuvasti ruotsalaisten isovanhempienvuoksi.

  Miron perheeseen kuuluu isä, Kristian, joka on eläinlääkäri ja tunnetaan nimellä Kookos. Hän rakastaa autoaan ja uraansa todella paljon ja yrittää usein ostaa parempaa omaatuntoa hienoilla lahjoilla, korvaukseksi poissaolostaan. Malmsténeillä on Siru niminen Novascotiannoutaja. He asuvat rivitalossa noin puolen kilometrin päässä tallilta. Miron hienosto-isovanhemmat asuvat Uppsalassa ja käyvät usein kylässä, joskin he eivät välttämättä ole järin odotettuja vieraita kaakattaessaan ja yrittäessä pitää kulisseja epätoivoisesti pystyssä. Miro vierailee paljon setänsä Kasmirin luona, joka pyörittää siittolaa ja kummitädillään, ravureiden kilpailuttamisesta ja hoitamisesta elävällä Aksonilla.

  Miro pukeutuu usein juuri niin kuin tavalliset pikkupojat tapaavat pukeutua, joskin tämän jaloista löytyvät aina ratsastushousut ja oranssit kumpparit. Kuvagalleria tyypillisetä pukeutumisesta ja kisapukeutumisesta näkyvillä alapuolella.  Varusteiden kuvat: Itse piirrettyjä, joululahjoja Hallavasta sekä varustekaupoista Mestyn varuste, Equestrian PRO sekä Hemsbury Saddlery.

  • Tätä vastausta muokkasi 12 kuukautta sitten  Aleksi.
  • Tätä vastausta muokkasi 12 kuukautta sitten  Aleksi.
  • Tätä vastausta muokkasi 11 kuukautta sitten  Miro Malmstén.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Herman.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Herman.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Miro Malmstén.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Miro Malmstén.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Aleksi.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 2 viikkoa sitten  Miro Malmstén.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 2 viikkoa sitten  Miro Malmstén.
  • Tätä vastausta muokkasi 9 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Miro Malmstén.
  • Tätä vastausta muokkasi 9 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Miro Malmstén.
  • Tätä vastausta muokkasi 9 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Miro Malmstén.
  • Tätä vastausta muokkasi 9 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Miro Malmstén.
  • Tätä vastausta muokkasi 9 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Miro Malmstén.
 • #1707 Vastaus

  Lily Wilson
  Osallistuja
  • Postauksia: 109
  • Perus pullaponi

  Lily Wilson
  Man O’ Warin omistaja

  Pisteet
  Kouluratsastus: 21p
  Esteratsastus: 21p
  Maastoratsastus: 7p
  Hoito: 44p
  Sosiaalisuus: 28p
  Kilpailut: 9p

  Merkit


  Kuka?
  Lily on 24-vuotias kaunis nuorukainen, jolta ei luonnetta puutu. Hän on rohkea ja sosiaalinen maailmaa nähnyt nainen, joka aikoinaan jätti lukio-opintonsa kesken jo 16-vuotiaana ja lähti työskentelemään hevosten pariin oppisopimuksella. Lily on nuoren ikänsä aikana ehtinyt jo perimään isoäitinsä hevostallin täynnä upeitä kenttä- ja laukkahevosia, mutta joutunut luopumaan unelmastaan jo kahden vuoden jälkeen, kun loukkaantui tiputtuaan hevosen selästä pahasti ja menetettyään oman, sekä koko perheensä varallisuuden kalliisiin kuntoutuksiin.

  Luonteesta
  Lily on ystävällinen ja sosiaalinen, mutta silti ujo. Siis hiukan ristiriitainen. Lily omaa lempeän katseen, eikä menetä malttiaan usein. Hän osaa ajatella muita, ehkä joskus jopa enemmän kuin itseään ja siksi hän on erittäin pidetty esimerkiksi ystäviensä ja perheensä keskuudessa. Lily on myös hurjapää, johtuneeko isänsä poliisitaustasta vaiko Lilyn uteliaisuudesta kyseisiä hommia kohtaan. Ehkä sekin kertoo jo hieman, että Lily käytti vuoden elämästään armeijan käymiseen ja hän käy isänsä ja veljensä kanssa metsästämässä erityisesti hirvestysaikaan.
  Lily ei viihdy hienohelmojen kanssa, eikä hän voi sietää ylimielisiä ja huonosti tai epäreilusti toisia kohtaan käyttäytyviä ihmisiä. Tämä nainen on vannonut, että lupaa aina mennä väliin, jos kokee toista ihmistä sorrettavan.

  Perhe
  Lilyn perheeseen kuuluu isä Marko, äiti Miranda, isoveli Miko ja koira Rissa. Lilyn isä Marko on ammatiltaan poliisipäällikkö ja kuten arvata saattaa, on Rissa saksanpaimenkoira ja se käy aina Markon kanssa samaan aikaan töissä, onhan se sentään poliisikoira. Vaikka Marko on päässyt kovalla työllä poliisiaseman johtokuntaan, hän työskentele mielummin kentällä Rissan kanssa. Miranda-äiti omistaa erittäin menestyneen olutpanimon, mutta tekee suurimmat osat töistään aina koneen ääressä kotonaan. Lilyn isoveli Mikko työskentelee isälleen ja on neljä vuotta pikusiskoaan vanhempi. Lilyllä on lämpimät suhteet perheeseensä, vaikka isoveli sattuu käymään kunnian päälle usein ja ärsyttää kaikin mahdollisin tavoin, vaikka kummatkin ovat jo aikuisia.

  Ulkonäkö
  Siniset takapuoleen asti ulottuvat hiukset ovat varmasti ensimmäinen asia, jotka kiinnittävät ohikulkijan huomion. Ja kyllä, niihin menee älyttömän paljon rahaa vuodessa. Jos Lilyn kanssa puhuu kasvotusten, kiinnittää varmasti seuraavaksi huomiota jäänsinisiin silmiin. Naisella on vaaleankalpea iho ja hoikka vartalo. Hän on lyhyt, noin 154cm pitkä. Lyhyys, hoikan vartalon geenit ja salilla käyminen siis antavat erittäin hyvät valtuudet Lilyn lihaksikkaale vartalolle, eikä hevosten kanssa puuhaaminenkaan kuntoa huononna! Lily käyttää talvisinkin vapaa-ajallaan sisällä napapaitoja ja tiukkoja farkkuja, tai vaihtoehtoisesti lökäreitä. Tallilla sitten käytetäänkin tietenkin tallivaatteita ja hiukset pidetään kiinni. Jokatapauksessa, tallilla tai ei, niin käytetään omaan tyyliin sopivia tyylikkäitä vaatteita! Korvassa on sinisellä kivellä varustettu industrial-lävistys. Lily ei käytä meikkiä, koska kokee olevansa tarpeeksi hyvännäköinen ilmankin. Kulmansa kyllä huolittelee nyppimällä ja hoitaa ihoaan normaalisti.

  Hevoset
  Lily on työskennellyt hevosten parissa lapsesta asti. Välillä on ollut taukoja ja joskus on palattu jopa alkupisteeseen asti. Suuren onnettomuutensa jälkeen vuonna 2015 kuntoutukseen meni vuosi ja ratsastaessa saattaa edelleen tulla pieniä takaumia onnettomuuteen. Ne ovat este nopealle kilparadoille takaisin kipuamiselle ja siksi Lily etenee askel kerrallaan. Vaikka pelkotiloja saattaa välillä tulla, hän ei koskaan luopuisi hevosista ja itselleen maailman tärkeimmästä harrastuksesta!
  Kokemusta löytyy niin ravihevosista laukkahevosiin ja lännenratsastukseen. Lily on kouluttanut ja ratsuttanut kenttähevosia hevosia jo 16-vuotiaasta asti ja tietää paljon esimerkiksi useanlaatuisista ongelmahevosista. Hän myös ymmärtää, että jokainen hevonen on yksilö, eikä uuden hevosen kanssa voi koskaan työskennellä samalla tavalla kuin edellisen. Luottamus on ansaittava. Lily pitää haasteista ja hänellä on aina tarve näyttää muille, että hankalastakin hevosesta voi saada tosiystävän.

  Harrastukset
  Ratsastus
  Ammunta, erityisesti jousiammunta
  Kuntosaleilu ja yleisurheilu
  Autot

  Faktoja
  – Omistaa vuosimallin -90 Toyota Celican, oikea silmäterä
  – Orion on puoliksi Lilyn ja puoliksi Lilyn ex-poikaystävän Kristian Nicholsonin niin kauan, kunnes Lily on maksanut hevosen kokonaan
  – Orion on Lilyn ensimmäisen oman kenttähevosen, joka kuoli siinä 2015 tapahtuneessa ratsastusonnettomuudessa, varsa
  – Yrittää olla aina tuomitsematta uusia ihmisiä
  – Lempiväri on turkoosi
  – Lilyn isosisko, Vivian, murhattiin, kun Lily oli 18 ja tapausta selvitetään edelleen
  – Lily soveltaa kultaista sääntöä päivittäin tekemisiinsä, vaikka ei usko Jumalaan
  – Ei tuomitse ketään ja pyrkii elämään mahdollisimman iloista elämää vastoinkäymisistä huolimatta
  – Rakastaa susia ja on päässyt työskentelemään niiden pariin, kun oli kerran kolme kuukautta työharjoittelussa eläintarhassa
  – Äidin puolen suku on alkujaan englannista, siitä sukunimi
  – Alkoi hoitamaan Valeraa Hallavassa 10.12.2017
  – Lopetti Valeran hoitamisen 16.12.2018, kun toi kyseisenä päivänä Orionin Hallavaan

  Suhteet tallilaisiin

  Jesse – Pikkuhiljaa kapuaa kohti parhaan ystävän titteliä. Lily ei vielä tiedä tunteeko jotakin enemmänkin.
  Alana – Lilyhän ei vihaa ketään, mutta Alana ei sitten ole kukaan.
  Miro – Lilylle kuin pikkuveli.
  Seela – Yksi Lilyn hyvistä tallikavereista. Seelalle on helppo purkaa tunteita.

  • Tätä vastausta muokkasi 11 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Lily Wilson.
  • Tätä vastausta muokkasi 11 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Aleksi.
  • Tätä vastausta muokkasi 11 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Aleksi.
  • Tätä vastausta muokkasi 11 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Aleksi.
  • Tätä vastausta muokkasi 11 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Aleksi.
  • Tätä vastausta muokkasi 11 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Aleksi.
  • Tätä vastausta muokkasi 11 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Aleksi.
  • Tätä vastausta muokkasi 11 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Aleksi.
  • Tätä vastausta muokkasi 11 kuukautta, 4 viikkoa sitten  Aleksi.
  • Tätä vastausta muokkasi 11 kuukautta, 2 viikkoa sitten  Lily Wilson.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta, 2 viikkoa sitten  Herman.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta sitten  Aleksi.
  • Tätä vastausta muokkasi 10 kuukautta sitten  Lily Wilson.
 • #2674 Vastaus

  Alana
  Osallistuja
  • Postauksia: 65
  • Koulutuksen tarpeessa

  Alana Orfhlaith Gwyln
  O’ Dear & Oldstone Rockstar

  Pisteet
  kouluratsastus: 3p
  esteratsastus: 9p
  maastoratsastus: 1p
  hoitaminen: 8p
  sosiaalisuus: 11p
  kilpailut: 6p

  Merkit

  Alana Gwyln. Olet olet todennäköisesti kuullut hänestä, ehkä se on se sukunimi, jonka kenttäratsastaja-legenda-isä Marcus Gwyln on nostanut kuuluisuuteen, tai sitten se monituhatpäinen instagram-seuraajajoukkio, joka suorastaan jumaloi blondia kaunotarta, joka hurmaa jokaisen vastaantulijan joko ulkonäöllään tai ehtymättömällä moitteettomuudellaan. Tai no, ainakin melkein jokaisen vastaantulijan. Ne jotka eivät pidä Alanasta kertovat tämän olevan pikkutarkka ja piikittelevä, itsekäs ja ylimielinen, eivätkä tunnu edes ymmärtävän, miten kukaan voisi pitää hänestä. Rikkaan, välinpitämättömän ja hyvin meikatun teiniprinsessan ulkokuoren alta löytyy kuitenkin epävarma ihminen, jota ei kyllä kiinnosta muut, mutta jota kyllä kiinnostaa oma täydellisyyden perikuvan maineensa.

  Blondi 20-vuotias tuli Irlannista hiljaisena tyttönä, mutta on nopeasti tajunnut arvonsa, ja kehittänyt hieman diivan elkeitä. Alana tietää missä on hyvä, eikä todellakaan anna itsensä jäädä muiden jalkoihin, ja Alana kyllä kertoo, jos joku tai jokin ei ole hänelle mieluista.

  Jotkut ovat joskus yllättyneet, eikä syyttä, kun niin keijumainen tyttö kertoo hymyssä suin pelaavansa ja valmentavansa jääkiekkoa, ja toteaa siihen perään tähtäävänsä valtavan hevosensa kanssa kenttäratsastuksen huipulle. Parempi ammatti saattaisi olla malli tai joku, jossa ei olisi niin suuri riski ”rikkoa noin nättiä naamaa”, kuten muutama on hänelle todennut. Niille blondi on kyllä vain haistattanut pitkät, osoittanut olevansa erinomainen kaikessa johon ryhtyy, ja jatkanut täydellistä elämäänsä.

  Alana ei Hallavaan saapuessaan puhunut juurikaan suomea, mutta nykyään hän on jo aika sujuva. Hän kuitenkin usein lipsauttaa englanninkielisen sanan sinne tänne, ja vain harvoin kuulee hänen suustaan lauseen, joka olisi alusta loppuun yhtä kieltä. Hullun kielipään omistava Alana puhuu sujuvasti englantia (vahvalla irlantilaisaksentilla), iiriä, ja jonkin verran myös ranskaa, italiaa, espanjaa sekä lukion pakollisten kurssien verran ruotsia. Duolingossa on parhaillaan meneillään saksaa.

  Alana synnytti keväällä 2017 kaikille yllätyksenä tulleen raskauden jälkeen poikavauva Oliver Williamin, jonka isänä on kilparatsastaja ja huhtikuusta 2018 eteenpäin aviomies Jason Astor. Teiniprinsessasta on kuoriutunut yllättäen aika etevä äiti, joka sulkee silmänsä ja korvansa kylällä kiertäville huoraväitteille, ja joka haluaa näyttää maailmalle, että hän onnistuu tässäkin täydellisesti.

  Nippelitietoa
  -Syntynyt 8.4.1998, Cork, Irlanti
  -Harrastaa ratsastuksen lisäksi myös sellon soittoa aina kun ehtii
  -Pelasi abivuotenaan ammatikseen jääkiekkoa maalivahtina Pronssijoen paikallisessa mestisjoukkueessa, mutta joutui keskeyttämään yllätysraskautensa vuoksi.
  -Raskautensa myötä aktiivinen urheilijanura jäi hieman taka-alalle, ja nyt Alana kohottaa kuntoaan takaisin ja valmentaa junnujoukkueita, ja pitää ratsastusvalmennuksia.
  -Vuoden 2017 ylioppilas, kirjoitti Pronssijoen lukiosta hyvin arvosanoin, mitä ei olisi odottanut niin bimbon oloisesta tytöstä ja teiniäidistä.
  -173 cm, 61 kg
  -punainen huulipuna on must, meikkiä miltei aina, silmämeikit on ehdottomat
  -laiha, hieman nukkemainen vartalo, jääkiekon myötä urheilullinen kroppa, sikspäkki ja hyvät jalkalihakset
  -Alanalla on hyvä takapuoli. Pelaahan tyttö aktiivisesti jääkiekkoa ja ratsastaa myös paljon, joten siinäpä se on selitetty

  -Alana omistaa myös suuren, harmaan irlanninsusikoirauroksen, Wrachin, joka n. 80cm säkäkorkeudellaan saattaa säikäyttää, mutta Wrach on varsin kiltti ja hauska kaveri, joka kuvittelee mahtuvansa jokaisen vastaantulevan syliin. Lisänä tytön eläinvalikoimaan tuli huhtikuussa 2016 yksi tallikissa Hiisun pennuista, musta tyttökissa Drei, ja vuoden 2018 alussa borzoinpentu Basil

  • Tätä vastausta muokkasi 11 kuukautta, 1 viikko sitten  Alana.
  • Tätä vastausta muokkasi 11 kuukautta, 1 viikko sitten  Alana.
  • Tätä vastausta muokkasi 11 kuukautta, 1 viikko sitten  Alana.
 • #3957 Vastaus

  Noa
  Osallistuja
  • Postauksia: 10
  • Maitovarsa

  Noa Joakim Aarnipuro
  Saffronwaltzin omistaja

  Yleistä
  Noa on 04.11.2018 täysi-ikäiseksi kääntynyt pahemmanpuoleinen punkkari ja perusjuntti mustanmakkaran luvatusta maasta a.k.a Tampereelta (plot twist: Noa vihaa mustaamakkaraa). Hän saattaa säikäyttää herkimmät sivuun turparaudoillaan sekä liki kaksikymmentämillisillä korvanvenytyksillään, mutta oikeasti Noa on ihan mukava – semisosiaalinen ja puhelias optimisti, joka ottaa aina muut huomioon. Miehenpuolikkaalla on tosin kieroutunut, vähän musta huumorintaju sekä tarve vääntää Tampereen murretta ihan jatkuvasti, mutta mikäli nämä seikat eivät häiritse, on hänen kanssaan oikein mukava keskustella. Haiden on pakko uida jotta ne pystyvät elämään, Noalla tuntuu toisinaan olevan sama ongelma puhumisen kanssa. Filosofiasta sekä fysiikasta kiinnostuneen Noan kanssa on helppo saada aikaan syvällistäkin keskustelua. Hepulla on voimakkaat mielipiteet, mutta hänellä ei ole tapana kärrätä paikalle rekallista faktoja ja alkaa kiistelemään, vaikka jonkun muun näkemys poikkeaisi Noan omasta. Hän on melko rento mies, eikä jaksa ottaa kaikkea aina niin tosissaan. Noa onkin hankala saada suuttumaan, hän kuittaa kurjimmatkin vihakommentit olankohautuksella sekä naurahduksella.

  Ulkonäkö
  Ulkonäöltään Noa on juuri sellainen, että häntä luullaan stereotypioiden valtaamana juroksi ja kovasydämiseksi nuorisorikolliseksi. Hänellä on naamassaan viisi kappaletta lävistyksiä (septum, kielikoru, snake bitesit, bridge sekä kulmakoru), minkä lisäksi mies on venyttänyt korvareikänsä seitsemäntoistamillisiksi. Noalla oli vielä kuukausi sitten irokeesi, mutta tätä nykyä hänellä on mustat rastat. Miekkonen pukeutuu vapaa-ajallaan perinteisen punkkarityylin mukaan piikeillä, hakaneuloilla sekä muulla tilpehöörällä peitettyihin nahkatakkeihin sekä korkeakorkoisiin, mustiin kenkiin, mutta tallille hän pukeutuu hillitymmin. Lävistyksiään hän ei ota koskaan pois, vaikka työpaikka jäisi niiden vuoksi saamatta. Noaa voisi kuvailla vapaustaistelijaksi sekä aktivistiksi, joka ajaa tavallisia ihmisoikeuksia.

  Hevoselämä
  Noa on tätä nykyä luultavasti kivipesun- sekä luotisateen kestävä hevosmies, mutta aina ei ole ollut näin. Hänen vanhemmillaan oli pieni talli pihassa Noan ollessa nuorempi, ja hevosten kanssa toimeentulo sekä niiden jätösten kerääminen oli hänelle lähinnä pakollista pahaa. Vanhemmiten hevoset alkoivat kiinnostaa Noaa enemmän, ja ratsastuskouluissa sekä vanhempien opin alla vietettyjen vuosien jälkeen hän päätyi solmimaan naapurin kanssa ylläpitosopimuksen – Noa sai vastuulleen järeän suomenhevosruunan Kyöstin. Puolisen vuotta sitten, kesällä 2018 sopimus katkesi, kun Kyösti jouduttiin lopettamaan vakavan ähkyn vuoksi. Sen jälkeen Noa on ratsastellut läpi ratsastuskoulujen hevosia ja auttanut ihmisiä nuorten hevosten sisäänratsastuksen kanssa, etsien samalla itselleen omaa nelijalkaista. Jokin aika sitten mies löysi vajaan vuoden ikäisen oriin Valtin, jonka kanssa Noa tähtää hiljalleen kisaratoja kohti.

  Perhe
  Noa muutti sijaisperheeseen neljävuotiaana – hänen äitinsä oli jatkuvasti työmatkoilla, eikä sen vuoksi voinut katsoa Noan perään, ja isä oli väkivaltainen. Poika vietti ensimmäiset vuotensa enimmäkseen sukulaistensa luona, joihin hän ei nykypäivänä pidä juurikaan yhteyttä. Noa asui samassa sijaisperheessä 16-vuotiaaksi asti, kunnes muutti omilleen opiskelupaikan perässä. Mies ei ole kuullut biologisesta perheestään sijaisperheeseen muuttamisen jälkeen, mutta sijaisperheensä kanssa hän on hyvissä väleissä. Perheeseen kuuluu neurokirurgi-isä Antti, puheterapeutti-äiti Elina sekä 15-vuotias tyttö Clara, jonka Antti sekä Elina adoptoivat vuosia sitten.

  Nippelitietoa
  * Noa on vegetaristi
  * 182 cm, hoikka, mutta ihan lihaksikas ja hyväkuntoinen
  * mies on ollut suhteessa viimeksi yläasteikäisenä – hän on bi, mutta todella syvällä kaapissa, eikä usko tulevansa ulos hetkeen
  * Noa on allerginen monelle ruoka-aineelle – kookokselle, perunalle, pähkinälle, omenalle, puna- ja valkosipulille sekä sellerille
  * Noa asuu yksiössä Pronssijoella
  * hän on
  * miekkonen kirjoittaa lukiosta keväällä, hän pärjää koulussa hyvin ja aikoo todennäköisesti yliopistoon opiskelemaan
  * Noalla on seuranaan white jade -värinen akaattikotilo
  * vaikka Noa on puhelias ja sosiaalinenkin, hän on oikeasti introvertti – mies väsyy pitkien sosiaalisten tilanteiden jälkeen, ja viihtyy hyvin itsekseen
  * kuluttaa kahvia aivan liikaa

  Pisteet:
  Kouluratsastus:
  Esteratsastus:
  Maastoratsastus:
  Hoitaminen: 12p
  Sosialisuus: 2p
  Kilpailut:

  Merkit:

  • Tätä vastausta muokkasi 9 kuukautta, 3 viikkoa sitten  Noa.
 • #4028 Vastaus

  Lola
  Osallistuja
  • Postauksia: 49
  • Koulutuksen tarpeessa

  Lola Lopez
  Big Bang Hallavajassa ja Silfur Fennir HT ratsutallilla.

  Merkit:

  Pisteet:
  Kouluratsastus: 6p
  Esteratsastus:
  Maastoilu: 6p
  Hoito: 16p
  Sosiaalisuus: 19p
  Kilpailut: 1p

  Lola on 23 vuotias meksikossa syntynyt raviharrastaja. Nainen on 160cm pitkä jolla on mustat luonnonkiharat alaselkään asti kasvaneet hiukset. Nainen pukeutuu yleensä huppariin ja pillifarkkuihin. Kropaltaan Lola on naisellinen sekä lihaksikas.

  Luonteeltaan Lola on räväkkä ja huumorintajuinen. Lola toimii yleensä ennenkun ajattelee ja on aina valmis juhlimaan.
  Vastapainoksi nainen osaa kuitenkin olla rauhallinen, looginen ja tarkka.
  Lola on koska tahansa valmis lähtemään maastoseuraksi, nostamaan puomeja muiden avuksi tai vaikka siivoomaan karsinoita.

 • #4238 Vastaus

  Mikael
  Osallistuja
  • Postauksia: 74
  • Koulutuksen tarpeessa

  Mikael Kontiokorpi

  Mikael elää täysillä. Hänen mielestään kaikkea on kokeiltava, edes sen yhden kerran. Hän on yllytyshullu, nopeasti reagoiva ja alkukankeuksien jälkeen äänekäs. Hän haluaa tutustua kaikkiin, vaikka on huomannutkin, ettei tule toimeen kaikkien kanssa. Hän on hyvä puhumaan, niin asiasta kuin sen vierestäkin, mutta kuuntelutaidoissa on kehittämistä. Mikaelilla on hyvä sydän, ja mielessään aina jokin uusi seikkailu. Hän haluaa juosta maratonin, tulla rokkitähdeksi, kehittää maantieteellistä osaamistaan, olla kuningatar ja saada joskus lapsen, eikä häntä lannista yhtään, että kaikki hänen unelmansa eivät ole toteuttamiskelpoisia. Huomenna hänellä on jo uusia. Mikael on hyvä suunnittelemaan ja hirveän huono toteuttamaan suunnitelmiaan. Yritystä häneltä ei puutu, vaan ennemminkin pitkäjänteisyyttä ja keskittymiskykyä.
  Mikael on 27-vuotias, sellainen ohut ja venytetty slenderman. Ruskeahiuksinen ja rentoihin tavallisiin vaatteisiin, kuten mustiin farkkuihin pukeutuva heppu.

  Hevosista
  Apassi on Mikaelin ensimmäinen oma hevonen. Hän oli kuitenkin pitkään parisuhteessa Helenan kanssa ja piti tämän hevosta kuin omaansa. Hän onkin etevä hevosenkäsittelijä ja pärjää kyllä vaikka miten vauhdikkaiden hevosten kanssa. Ratsastustaidoiltaan hän ei kuitenkaan ole häävi: Mikaelia kiinnostaa ennemminkin mennä lujaa kuin hioa täydellisiä voltteja. Hänen kärsivällisyytensä ei riitä kokonaiseen ratsastustuntiin.

  Perheestä & ihmissuhteista
  Mikaelin kanssa asuvat kesyrotat Ramses ja Herkules, sekä sekarotuinen, melko suurikokoinen Plösö-koira. Hän suhtautuu lemmikeihinsä kuin parhaisiin ystäviinsä, mitä ne hänelle ovatkin. Paitsi Plösö silloin kun se repii taas kerran vessan roskiksen. Mikael haaveilee parisuhteesta, mutta epäröi sellaiseen ryhtymisessä samaan aikaan. Hän pelkää tylsistyvänsä.
  Kotipitäjässään Mikaelilla on äiti ja isä – Rain ja Toivo, sekä heidän lähellään asuva aikuinen Samuel-pikkuveli. Hän on hyvissä väleissä perheenjäsentensä kanssa.

  Tarttumapintaa
  – Mikaelin kanssa on helppo aloittaa keskustelu mainitsemalla lemmikit. Hän ravaa ahkerasti koirapuistoissa ja toivoo Plösölle aina uutta lenkki- ja leikkiseuraa.
  – Mikael seuraa urheilua. Kaikkea urheilua.
  – Mikaelilla on musta Saab, vaikka hän ei tosiaankaan haluaisi sellaista. Hänesta saabismi on sairaus, mutta minkäs teet, kun hän sai ihan kivan Saabin halvalla.
  – Mikael tunnistaa kasveja häiritsevän hyvin nimeltä. Varsinkin huonekasveja.
  – Mikael on kuin impronäytelmä. Kokeile vaikka. Ehdota hänelle mitä tahansa, niin hän sanoo joo.
  – Mikael on koulutukseltaan melkein kokki, melkein filosofian maisteri, melkein putkimies ja melkein eristyspeltiseppä. Hän ei ikinä jaksanut käydä mitään koulutusta loppuun. Kaiken tämän jälkeen hän tekee töitä keskustan Hanko Sushissa niin sali- kuin kokkivuoroissakin. Sentään hän on saanut kiivettyä vuoropäälliköksi.
  – Mikael on surkea käyttämään teknisiä vempaimia. Toivottavasti tämäkin viesti menee oikeaan paikkaan.

  Pisteet
  Lännenratsastus: 20p
  Maastoratsastus: 2p
  Hoitaminen: 17p
  Sosiaalisuus: 15p
  Kilpailut: 3p

  Merkit

 • #6654 Vastaus

  Rhea Kiurula
  Osallistuja
  • Postauksia: 16
  • Maitovarsa

  Rhea Kiurula

  Omistaa suomenhevostamma Tuiskeen Tähkäpään eli Tähkän

  Pisteet
  Kouluratsastus: 4p
  Esteratsastus: 1p
  Maastoratsastus:
  Hoitaminen: 4p
  Sosiaalisuus: 2p
  Kilpailut:

  Merkit

  Sosiaaliset suhteet
  Hallavan ulkopuolella:
  Miia -paras ystävä vanhalta tallilta. Rhealle kuin isosisko.
  Matt -rakas kaksoisveli eli idiootti virtahepo. Yksi Rhean tärkeimmistä ihmisistä.
  Eemil -lumilautailua harrastava vuotta vanhempi poikaystävä. Kaikella rakkaudella idiootti hänkin. Seurustellut Rhean kanssa 6 kuukautta.
  Hallavassa:
  Alva -hyvä tallikaveri
  Niko -hyvä tallikaveri

  Luonne
  Rhea on hyvin energinen ja menevä, ja perheen isällä onkin tapana kuvata Rheaa ja hänen kaksoisveljeään siten, että toisella on loputtomasti energiaa ja toisella loputon ruokahalu. Tyttö osaa käyttäytyä kuin aikuiset, mutta myös kuin pikkulapsi uhmatessaan kaikia omasta mielestään turhia sääntöjä. Rhean elämä on ainakin ulkopuolisen silmään yhtä kaaosta, mutta jotenkin kaikki pysyy kasassa. Rhea on sosiaalinen ja tulee ihan hyvin toimeen kaikkien kanssa. Rheasta löytyy myös se herkempi puoli, vaikka välillä sitä voi olla vaikea uskoa.

  Elämä
  Rhean elämä pyörii, koulun talleilun ja treenaamisen ympärillä. Hän kisaa kansainvälisellä tasolla lumilautailussa, joskin tällä hetkellä parantelee vielä viimekauden päättänyttä polvivammaa. Lukiota Rhea käy urheilulukiossa noin puolentunnin ajomatkan päässä Pronssijoelta. Joulukuun lopulla kahdeksantoista täyttävä Rhea aloittaa syksyllä lukion kolmannen vuoden, ja valmistuu toivottavasti ensivuoden syksyllä kolmessa ja puolessa vuodessa, jotta treeneille jää enemmän aikaa.

  Ulkonäkö
  Ruskeat luonnostaan raidalliset ruskeat hiukset, jotka ovat lähes aina kahdella Hollantilaisella tai yhdellä löysällä sivuletillä. Rhealla ei arkena aikaa riitä meikkaamiseen, parempina päivinä sipaisu ripsiväriä ja se oli siinä. Tallilla Rhean päältä löytyy joko tummansiniset ratsastushousut ja mustat kengät, tai verkkarit ja jo parhaat päivänsä nähneet mustapinkit lenkkarit.

  Nippelitietoa
  •Omistaa urheilu-uransa takia ikäpoikkeusluvalla ajokortin.
  •Tappelee poikaystävänsä kanssa jatkuvasti ajotaidoistaan. Ai muka liian kovaa, pyh ei sillä autonrämällä edes pääse kovaa!
  •On onnellisesti muutaman minuutin kaksoisveljeään vanhempi.
  •Inhoaa skeittaamista, vaikka se on hyvää harjoitusta lumilautailua varten.

 • #6754 Vastaus

  Niko
  Osallistuja
  • Postauksia: 22
  • Maitovarsa

  NIKO PIIRAINEN
  Väiskin omistaja

  Pisteet
  kouluratsastus: 3p
  esteratsastus:
  maastoratsastus:
  hoito: 2p
  sosiaalisuus: 2p
  kilpailut: 2p

  Ikä: 19
  Harrastukset: tällähetkellä ratsastus. On junnuvuosinaan pelannut jääkiekkoa.
  Ammatti: sähköasentaja.

  Ulkonäkö
  n. 182cm (76kg) laiheliini, leveät hartiat mutta olemattomat lihakset. Vaalea, herkästi palava iho sekä maantienharmaat (kesäisin lähestulkoon blondit) hiukset. Silmienväri harmaansininen. Suht ”normaalin” suomalaisen pojan näköinen, symmetriset kasvot ja terävän mallinen nenä.

  Pintaa syvemmälle
  Yksinkertainen ja hitusen hidasälyinen kaveri, mutta rehellinen ja uskollinen luonteeltaan! Niko on ujo poika, muttei mikään hiljainen eikä ujous siksi näy ulos päin – paitsi joissain tilanteissa. Niko omaa hyvät käytöstavat ja on pääosin kiltti poika, mutta ainoana paheena on ajoittain törkyinen kielenkäyttö. Suuttuessaan tai noloihin tilanteisiin joutuessaan lentävät ärräpäät sekä loukkaavat lauseet, mutta osaa Niko käyttäytyäkin. Oikein koulutettuna saa tästäkin pojan kelpoisen vävypojan!

  Hevoset ovat Nikon intohimon kohde autojen lisäksi. Nikon vanhemmat pyörittävät pienehköä ravitallia Kontiolassa (pieni kylä Pronssijoesta vajaan tunnin ajomatkan päässä) ja innostus hevosiin on kulkeutunut vanhempien kautta. Raviurheilu on aina kiinnostanut Nikoa, ja myöhemmin ratsastuskin on tullut kuvioihin kun pojan äiti pakotti tämän alkeistunneille. Niko on vuokrannut monia eri hevosia ja kisannut mm. kenttäratsastuksen tuttariluokassa ja esteitä 100cm tasolla.
  Nikon tämän hetkinen hevosharrastus keskittyy pääasiassa oman ex-ravurin kouluttamiseen. Väiski on Nikon vanhempien kasvatti, ja poika on omistanut ruunan jo varsasta asti. Väiskille ei kuitenkaan kilpajuoksijan ura maistunut, eikä pienellä ravitallilla ollut varaa pitää yhtä ”ylimääräistä” hevosta, joten Niko vei Väiskin aluksi yksityiselle tallille asumaan. Pojan muutettua Pronssijoen keskustaan halvemman vuokran ja töiden takia muutti Väiskikin perässä Hallavan ratsastuskouluun.
  Mitä autoihin tulee, Nikolla on tällä hetkellä madallettu musta BMW m5 e39, kirkkailla tuning -valoilla ja mustilla vanteilla ja kromeilla tietenkin. Niko on kiintynyt autoonsa lähes yhtä tiukasti kuin hevoseensa, eikä Niko ole malttanut vaihtaa autoaan uuteen – bemariin on vaihdettu uusi moottori jo kahteen kertaan, ja kolmas vaihto häämöttää jo horisontissa.
  Niko asuu tällähetkellä 42 neliöisessä kerrostalokaksiossa. Yläkerrassa kovaäänisesti kuorsaava Nummelan mummo aiheuttaa pojalle unettomuutta ja harmaita hiuksia, mutta muuten Niko on ollut asuntoonsa enemmän kuin tyytyväinen.

  Perhe ja muut ihmissuhteet
  Nikolla on pari vuotta vanhempi isosisko Linnea, sekä kolme vuotta nuorempi pikkuveli Tomi. Perheessä pörrää myös kolme australianpaimenkoiraa Rymy, Reetu ja Riina. Nikolla itsellään ei ole muita lemmikeitä Väiskin lisäksi.
  Välit vanhempiin ovat hyvät, mutta Niko ei vieraile kovinkaan usein lapsuudenkodissaan.

  Parhaimmat kaverit ovat Markus ja Lukas (”Make ja Lupu”) joiden kanssa viettää vapaa-ajalla aikaa.
  Kassu ja Nio; parhaimmat tallikaverit.
  Seela: Nikon ihastus, vaikkei sitä kehtaakkaan tunnustaa. Miehillähän EI ole tunteita.
  Rhea ja Alva; Nikon sanojen mukaan ”suokkitytöt”. Hyvät tallikaverit.
  Miro; hauska napero joka ratsastaa hyvin, hyvät välit.
  Muiden kanssa hyvän päivän tuttuja.

  Hauskoja faktoja
  – Niko yrittää kasvattaa partaa (lue: muutama karva ylähuulen yllä, jotka ajellaan pois silloin tällöin kun kasvattamiseen menee hermot).
  – Nikon hevostietous on kovin vähäistä, poika ei tiedä juurikaan rotuja. Raveista sen sijaan tietää yhtä jos toistakin!
  – oma firma Sähköpalvelut Piirainen Oy
  – ratsastustaidot hiukan ruosteessa, on ennen kisannut HeA luokkia, kenttäratsastuksessa tuttariluokassa ja esteillä 110cm, mutta nykyään poikaa näkee lähinnä puskailemassa tai vääntämässä helppoa beetä.
  – Nikolla on lähestulkoon aina joko lippis/snäbäri, pipo tai ratsastuskypärä päässään.

  Nikoa saa ja pitääkin käyttää mukana tarinoissa! Pojalta voi kysyä apua mihinkä vain pulmaan, tämä tulee varmasti paikalle vähintäänkin raapimaan päätä.

  Linkkejä:
  Väiskin ja Nikon sivut
  Väiskin päiväkirja

Vastaa aiheeseen: Yksärien kaapit

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: