Yksärien kaapit

Foorumit Arkistot Yksärien kaapit

Luet parhaimillaan 6 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #274
   Aleksi
   Avainmestari
   • Postauksia: 1175
   • Lauman johtaja

   Jokainen yksärin omistaja saa tehdä tänne itselleen kaapin. Sen saa muotoilla ja koristella juuri niin kuin itse haluaa, mutta tärkeää on että sieltä löytyy vähintään kuvaus hahmosta (jotta muut voivat ottaa sinut mukaan tarinoihinsa) sekä paikat merkeille ja pisteille, joita Aleksi sinulle päivittää. Aleksin päivityksiä ei saa poistaa, sillä ne eivät ole muualla muistissa, eikä niitä saa muokata sillä se lasketaan huijaukseksi! (;

  • #954
   Miro Malmstén
   Valvoja
   • Postauksia: 122
   • Perus pullaponi
   Miro Malmstén
   Tutustu tarkemmin Miroon
   Welsh A-tamma Mymble’s Diamondin ja Welsh part bred-orin Mondbark Osiris omistaja.

   Ylläpiti Suomalaista puoliveritammaa JB Salt Flatia tammikuusta kesäkuuhun 2019 kun Mymmeli oli parantelemassa jännevammaa Sebastianin luona.

   Osiris asuu ja on ratsutettavana Lilyn ex-poikaystävän Kristian Nicholsonin isän omistamalla tallilla.

   Pisteet
   kouluratsastus: 19p
   esteratsastus: 16p
   maastoratsastus: 9p
   hoito: 37p
   sosiaalisuus: 26p
   kilpailut: 14p

   Merkit


   Ala-asteikäinen pikkuriiviö, joka hurmaa sinisillä silmillään ja enkelinkiharoillaan paantuneimmankin lastenvihaajan -ja hetken kuluttua keppostelullaan palauttaa raivon kahta kauheampana. Miro näkyy ja kuuluu missä meneekään. Poika ei kuitenkaan ilkeä, joskus vain hieman tylsistynyt. Miro on erittäin eläinrakas, kaikki eläimet kiinnostavat häntä kovin, erityisesti sammakot, koirat ja tietysti ponit ovat lähellä hänen sydäntään. Poika löytyykin useimmiten sieltä missä Mymmeli on, pojalle on täysin normaalia istuskella tuntitolkulla tamman karsinassa lukemassa Aku Ankkaa, tai Kalle Ankaa, ruotsikin nimittäin taipuu sujuvasti ruotsalaisten isovanhempienvuoksi.

   Miron perheeseen kuuluu isä, Kristian, joka on eläinlääkäri ja tunnetaan nimellä Kookos. Hän rakastaa autoaan ja uraansa todella paljon ja yrittää usein ostaa parempaa omaatuntoa hienoilla lahjoilla, korvaukseksi poissaolostaan. Malmsténeillä on Siru niminen Novascotiannoutaja. He asuvat rivitalossa noin puolen kilometrin päässä tallilta. Miron hienosto-isovanhemmat asuvat Uppsalassa ja käyvät usein kylässä, joskin he eivät välttämättä ole järin odotettuja vieraita kaakattaessaan ja yrittäessä pitää kulisseja epätoivoisesti pystyssä. Miro vierailee paljon setänsä Kasmirin luona, joka pyörittää siittolaa ja kummitädillään, ravureiden kilpailuttamisesta ja hoitamisesta elävällä Aksonilla.

   Miro pukeutuu usein juuri niin kuin tavalliset pikkupojat tapaavat pukeutua, joskin tämän jaloista löytyvät aina ratsastushousut ja oranssit kumpparit. Kuvagalleria tyypillisetä pukeutumisesta ja kisapukeutumisesta näkyvillä alapuolella.   Varusteiden kuvat: Itse piirrettyjä, joululahjoja Hallavasta sekä varustekaupoista Mestyn varuste, Equestrian PRO sekä Hemsbury Saddlery.

   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 5 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 5 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 4 kuukautta sitten Miro Malmstén.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 4 kuukautta sitten Herman.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 4 kuukautta sitten Herman.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 4 kuukautta sitten Miro Malmstén.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 4 kuukautta sitten Miro Malmstén.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 4 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 4 kuukautta sitten Miro Malmstén.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 4 kuukautta sitten Miro Malmstén.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 3 kuukautta sitten Miro Malmstén.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 3 kuukautta sitten Miro Malmstén.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 3 kuukautta sitten Miro Malmstén.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 3 kuukautta sitten Miro Malmstén.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 3 kuukautta sitten Miro Malmstén.
  • #1707
   Lily Wilson
   Valvoja
   • Postauksia: 128
   • Perus pullaponi

   Lily Wilson
   Man O’ Warin omistaja

   Pisteet
   Kouluratsastus: 21p
   Esteratsastus: 21p
   Maastoratsastus: 7p
   Hoito: 44p
   Sosiaalisuus: 28p
   Kilpailut: 9p

   Merkit


   Kuka?
   Lily on 24-vuotias kaunis nuorukainen, jolta ei luonnetta puutu. Hän on rohkea ja sosiaalinen maailmaa nähnyt nainen, joka aikoinaan jätti lukio-opintonsa kesken jo 16-vuotiaana ja lähti työskentelemään hevosten pariin oppisopimuksella. Lily on nuoren ikänsä aikana ehtinyt jo perimään isoäitinsä hevostallin täynnä upeitä kenttä- ja laukkahevosia, mutta joutunut luopumaan unelmastaan jo kahden vuoden jälkeen, kun loukkaantui tiputtuaan hevosen selästä pahasti ja menetettyään oman, sekä koko perheensä varallisuuden kalliisiin kuntoutuksiin.

   Luonteesta
   Lily on ystävällinen ja sosiaalinen, mutta silti ujo. Siis hiukan ristiriitainen. Lily omaa lempeän katseen, eikä menetä malttiaan usein. Hän osaa ajatella muita, ehkä joskus jopa enemmän kuin itseään ja siksi hän on erittäin pidetty esimerkiksi ystäviensä ja perheensä keskuudessa. Lily on myös hurjapää, johtuneeko isänsä poliisitaustasta vaiko Lilyn uteliaisuudesta kyseisiä hommia kohtaan. Ehkä sekin kertoo jo hieman, että Lily käytti vuoden elämästään armeijan käymiseen ja hän käy isänsä ja veljensä kanssa metsästämässä erityisesti hirvestysaikaan.
   Lily ei viihdy hienohelmojen kanssa, eikä hän voi sietää ylimielisiä ja huonosti tai epäreilusti toisia kohtaan käyttäytyviä ihmisiä. Tämä nainen on vannonut, että lupaa aina mennä väliin, jos kokee toista ihmistä sorrettavan.

   Perhe
   Lilyn perheeseen kuuluu isä Marko, äiti Miranda, isoveli Miko ja koira Rissa. Lilyn isä Marko on ammatiltaan poliisipäällikkö ja kuten arvata saattaa, on Rissa saksanpaimenkoira ja se käy aina Markon kanssa samaan aikaan töissä, onhan se sentään poliisikoira. Vaikka Marko on päässyt kovalla työllä poliisiaseman johtokuntaan, hän työskentele mielummin kentällä Rissan kanssa. Miranda-äiti omistaa erittäin menestyneen olutpanimon, mutta tekee suurimmat osat töistään aina koneen ääressä kotonaan. Lilyn isoveli Mikko työskentelee isälleen ja on neljä vuotta pikusiskoaan vanhempi. Lilyllä on lämpimät suhteet perheeseensä, vaikka isoveli sattuu käymään kunnian päälle usein ja ärsyttää kaikin mahdollisin tavoin, vaikka kummatkin ovat jo aikuisia.

   Ulkonäkö
   Siniset takapuoleen asti ulottuvat hiukset ovat varmasti ensimmäinen asia, jotka kiinnittävät ohikulkijan huomion. Ja kyllä, niihin menee älyttömän paljon rahaa vuodessa. Jos Lilyn kanssa puhuu kasvotusten, kiinnittää varmasti seuraavaksi huomiota jäänsinisiin silmiin. Naisella on vaaleankalpea iho ja hoikka vartalo. Hän on lyhyt, noin 154cm pitkä. Lyhyys, hoikan vartalon geenit ja salilla käyminen siis antavat erittäin hyvät valtuudet Lilyn lihaksikkaale vartalolle, eikä hevosten kanssa puuhaaminenkaan kuntoa huononna! Lily käyttää talvisinkin vapaa-ajallaan sisällä napapaitoja ja tiukkoja farkkuja, tai vaihtoehtoisesti lökäreitä. Tallilla sitten käytetäänkin tietenkin tallivaatteita ja hiukset pidetään kiinni. Jokatapauksessa, tallilla tai ei, niin käytetään omaan tyyliin sopivia tyylikkäitä vaatteita! Korvassa on sinisellä kivellä varustettu industrial-lävistys. Lily ei käytä meikkiä, koska kokee olevansa tarpeeksi hyvännäköinen ilmankin. Kulmansa kyllä huolittelee nyppimällä ja hoitaa ihoaan normaalisti.

   Hevoset
   Lily on työskennellyt hevosten parissa lapsesta asti. Välillä on ollut taukoja ja joskus on palattu jopa alkupisteeseen asti. Suuren onnettomuutensa jälkeen vuonna 2015 kuntoutukseen meni vuosi ja ratsastaessa saattaa edelleen tulla pieniä takaumia onnettomuuteen. Ne ovat este nopealle kilparadoille takaisin kipuamiselle ja siksi Lily etenee askel kerrallaan. Vaikka pelkotiloja saattaa välillä tulla, hän ei koskaan luopuisi hevosista ja itselleen maailman tärkeimmästä harrastuksesta!
   Kokemusta löytyy niin ravihevosista laukkahevosiin ja lännenratsastukseen. Lily on kouluttanut ja ratsuttanut kenttähevosia hevosia jo 16-vuotiaasta asti ja tietää paljon esimerkiksi useanlaatuisista ongelmahevosista. Hän myös ymmärtää, että jokainen hevonen on yksilö, eikä uuden hevosen kanssa voi koskaan työskennellä samalla tavalla kuin edellisen. Luottamus on ansaittava. Lily pitää haasteista ja hänellä on aina tarve näyttää muille, että hankalastakin hevosesta voi saada tosiystävän.

   Harrastukset
   Ratsastus
   Ammunta, erityisesti jousiammunta
   Kuntosaleilu ja yleisurheilu
   Autot

   Faktoja
   – Omistaa vuosimallin -90 Toyota Celican, oikea silmäterä
   – Orion on puoliksi Lilyn ja puoliksi Lilyn ex-poikaystävän Kristian Nicholsonin niin kauan, kunnes Lily on maksanut hevosen kokonaan
   – Orion on Lilyn ensimmäisen oman kenttähevosen, joka kuoli siinä 2015 tapahtuneessa ratsastusonnettomuudessa, varsa
   – Yrittää olla aina tuomitsematta uusia ihmisiä
   – Lempiväri on turkoosi
   – Lilyn isosisko, Vivian, murhattiin, kun Lily oli 18 ja tapausta selvitetään edelleen
   – Lily soveltaa kultaista sääntöä päivittäin tekemisiinsä, vaikka ei usko Jumalaan
   – Ei tuomitse ketään ja pyrkii elämään mahdollisimman iloista elämää vastoinkäymisistä huolimatta
   – Rakastaa susia ja on päässyt työskentelemään niiden pariin, kun oli kerran kolme kuukautta työharjoittelussa eläintarhassa
   – Äidin puolen suku on alkujaan englannista, siitä sukunimi
   – Alkoi hoitamaan Valeraa Hallavassa 10.12.2017
   – Lopetti Valeran hoitamisen 16.12.2018, kun toi kyseisenä päivänä Orionin Hallavaan

   Suhteet tallilaisiin

   Jesse – Pikkuhiljaa kapuaa kohti parhaan ystävän titteliä. Lily ei vielä tiedä tunteeko jotakin enemmänkin.
   Alana – Lilyhän ei vihaa ketään, mutta Alana ei sitten ole kukaan.
   Miro – Lilylle kuin pikkuveli.
   Seela – Yksi Lilyn hyvistä tallikavereista. Seelalle on helppo purkaa tunteita.

   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 5 kuukautta sitten Lily Wilson.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 5 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 5 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 5 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 5 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 5 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 5 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 5 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 5 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 5 kuukautta sitten Lily Wilson.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 4 kuukautta sitten Herman.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 3 kuukautta sitten Aleksi.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 3 kuukautta sitten Lily Wilson.
  • #2674
   Alana
   Valvoja
   • Postauksia: 68
   • Koulutuksen tarpeessa

   Alana Orfhlaith Gwyln
   O’ Dear & Oldstone Rockstar

   Pisteet
   kouluratsastus: 3p
   esteratsastus: 9p
   maastoratsastus: 1p
   hoitaminen: 8p
   sosiaalisuus: 11p
   kilpailut: 6p

   Merkit

   Alana Gwyln. Olet olet todennäköisesti kuullut hänestä, ehkä se on se sukunimi, jonka kenttäratsastaja-legenda-isä Marcus Gwyln on nostanut kuuluisuuteen, tai sitten se monituhatpäinen instagram-seuraajajoukkio, joka suorastaan jumaloi blondia kaunotarta, joka hurmaa jokaisen vastaantulijan joko ulkonäöllään tai ehtymättömällä moitteettomuudellaan. Tai no, ainakin melkein jokaisen vastaantulijan. Ne jotka eivät pidä Alanasta kertovat tämän olevan pikkutarkka ja piikittelevä, itsekäs ja ylimielinen, eivätkä tunnu edes ymmärtävän, miten kukaan voisi pitää hänestä. Rikkaan, välinpitämättömän ja hyvin meikatun teiniprinsessan ulkokuoren alta löytyy kuitenkin epävarma ihminen, jota ei kyllä kiinnosta muut, mutta jota kyllä kiinnostaa oma täydellisyyden perikuvan maineensa.

   Blondi 20-vuotias tuli Irlannista hiljaisena tyttönä, mutta on nopeasti tajunnut arvonsa, ja kehittänyt hieman diivan elkeitä. Alana tietää missä on hyvä, eikä todellakaan anna itsensä jäädä muiden jalkoihin, ja Alana kyllä kertoo, jos joku tai jokin ei ole hänelle mieluista.

   Jotkut ovat joskus yllättyneet, eikä syyttä, kun niin keijumainen tyttö kertoo hymyssä suin pelaavansa ja valmentavansa jääkiekkoa, ja toteaa siihen perään tähtäävänsä valtavan hevosensa kanssa kenttäratsastuksen huipulle. Parempi ammatti saattaisi olla malli tai joku, jossa ei olisi niin suuri riski ”rikkoa noin nättiä naamaa”, kuten muutama on hänelle todennut. Niille blondi on kyllä vain haistattanut pitkät, osoittanut olevansa erinomainen kaikessa johon ryhtyy, ja jatkanut täydellistä elämäänsä.

   Alana ei Hallavaan saapuessaan puhunut juurikaan suomea, mutta nykyään hän on jo aika sujuva. Hän kuitenkin usein lipsauttaa englanninkielisen sanan sinne tänne, ja vain harvoin kuulee hänen suustaan lauseen, joka olisi alusta loppuun yhtä kieltä. Hullun kielipään omistava Alana puhuu sujuvasti englantia (vahvalla irlantilaisaksentilla), iiriä, ja jonkin verran myös ranskaa, italiaa, espanjaa sekä lukion pakollisten kurssien verran ruotsia. Duolingossa on parhaillaan meneillään saksaa.

   Alana synnytti keväällä 2017 kaikille yllätyksenä tulleen raskauden jälkeen poikavauva Oliver Williamin, jonka isänä on kilparatsastaja ja huhtikuusta 2018 eteenpäin aviomies Jason Astor. Teiniprinsessasta on kuoriutunut yllättäen aika etevä äiti, joka sulkee silmänsä ja korvansa kylällä kiertäville huoraväitteille, ja joka haluaa näyttää maailmalle, että hän onnistuu tässäkin täydellisesti.

   Nippelitietoa
   -Syntynyt 8.4.1998, Cork, Irlanti
   -Harrastaa ratsastuksen lisäksi myös sellon soittoa aina kun ehtii
   -Pelasi abivuotenaan ammatikseen jääkiekkoa maalivahtina Pronssijoen paikallisessa mestisjoukkueessa, mutta joutui keskeyttämään yllätysraskautensa vuoksi.
   -Raskautensa myötä aktiivinen urheilijanura jäi hieman taka-alalle, ja nyt Alana kohottaa kuntoaan takaisin ja valmentaa junnujoukkueita, ja pitää ratsastusvalmennuksia.
   -Vuoden 2017 ylioppilas, kirjoitti Pronssijoen lukiosta hyvin arvosanoin, mitä ei olisi odottanut niin bimbon oloisesta tytöstä ja teiniäidistä.
   -173 cm, 61 kg
   -punainen huulipuna on must, meikkiä miltei aina, silmämeikit on ehdottomat
   -laiha, hieman nukkemainen vartalo, jääkiekon myötä urheilullinen kroppa, sikspäkki ja hyvät jalkalihakset
   -Alanalla on hyvä takapuoli. Pelaahan tyttö aktiivisesti jääkiekkoa ja ratsastaa myös paljon, joten siinäpä se on selitetty

   -Alana omistaa myös suuren, harmaan irlanninsusikoirauroksen, Wrachin, joka n. 80cm säkäkorkeudellaan saattaa säikäyttää, mutta Wrach on varsin kiltti ja hauska kaveri, joka kuvittelee mahtuvansa jokaisen vastaantulevan syliin. Lisänä tytön eläinvalikoimaan tuli huhtikuussa 2016 yksi tallikissa Hiisun pennuista, musta tyttökissa Drei, ja vuoden 2018 alussa borzoinpentu Basil

   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 4 kuukautta sitten Alana.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 4 kuukautta sitten Alana.
   • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 4 kuukautta sitten Alana.
  • #4238
   Mikael
   Valvoja
   • Postauksia: 75
   • Koulutuksen tarpeessa

   Mikael Kontiokorpi

   Mikael elää täysillä. Hänen mielestään kaikkea on kokeiltava, edes sen yhden kerran. Hän on yllytyshullu, nopeasti reagoiva ja alkukankeuksien jälkeen äänekäs. Hän haluaa tutustua kaikkiin, vaikka on huomannutkin, ettei tule toimeen kaikkien kanssa. Hän on hyvä puhumaan, niin asiasta kuin sen vierestäkin, mutta kuuntelutaidoissa on kehittämistä. Mikaelilla on hyvä sydän, ja mielessään aina jokin uusi seikkailu. Hän haluaa juosta maratonin, tulla rokkitähdeksi, kehittää maantieteellistä osaamistaan, olla kuningatar ja saada joskus lapsen, eikä häntä lannista yhtään, että kaikki hänen unelmansa eivät ole toteuttamiskelpoisia. Huomenna hänellä on jo uusia. Mikael on hyvä suunnittelemaan ja hirveän huono toteuttamaan suunnitelmiaan. Yritystä häneltä ei puutu, vaan ennemminkin pitkäjänteisyyttä ja keskittymiskykyä.
   Mikael on 27-vuotias, sellainen ohut ja venytetty slenderman. Ruskeahiuksinen ja rentoihin tavallisiin vaatteisiin, kuten mustiin farkkuihin pukeutuva heppu.

   Hevosista
   Apassi on Mikaelin ensimmäinen oma hevonen. Hän oli kuitenkin pitkään parisuhteessa Helenan kanssa ja piti tämän hevosta kuin omaansa. Hän onkin etevä hevosenkäsittelijä ja pärjää kyllä vaikka miten vauhdikkaiden hevosten kanssa. Ratsastustaidoiltaan hän ei kuitenkaan ole häävi: Mikaelia kiinnostaa ennemminkin mennä lujaa kuin hioa täydellisiä voltteja. Hänen kärsivällisyytensä ei riitä kokonaiseen ratsastustuntiin.

   Perheestä & ihmissuhteista
   Mikaelin kanssa asuvat kesyrotat Ramses ja Herkules, sekä sekarotuinen, melko suurikokoinen Plösö-koira. Hän suhtautuu lemmikeihinsä kuin parhaisiin ystäviinsä, mitä ne hänelle ovatkin. Paitsi Plösö silloin kun se repii taas kerran vessan roskiksen. Mikael haaveilee parisuhteesta, mutta epäröi sellaiseen ryhtymisessä samaan aikaan. Hän pelkää tylsistyvänsä.
   Kotipitäjässään Mikaelilla on äiti ja isä – Rain ja Toivo, sekä heidän lähellään asuva aikuinen Samuel-pikkuveli. Hän on hyvissä väleissä perheenjäsentensä kanssa.

   Tarttumapintaa
   – Mikaelin kanssa on helppo aloittaa keskustelu mainitsemalla lemmikit. Hän ravaa ahkerasti koirapuistoissa ja toivoo Plösölle aina uutta lenkki- ja leikkiseuraa.
   – Mikael seuraa urheilua. Kaikkea urheilua.
   – Mikaelilla on musta Saab, vaikka hän ei tosiaankaan haluaisi sellaista. Hänesta saabismi on sairaus, mutta minkäs teet, kun hän sai ihan kivan Saabin halvalla.
   – Mikael tunnistaa kasveja häiritsevän hyvin nimeltä. Varsinkin huonekasveja.
   – Mikael on kuin impronäytelmä. Kokeile vaikka. Ehdota hänelle mitä tahansa, niin hän sanoo joo.
   – Mikael on koulutukseltaan melkein kokki, melkein filosofian maisteri, melkein putkimies ja melkein eristyspeltiseppä. Hän ei ikinä jaksanut käydä mitään koulutusta loppuun. Kaiken tämän jälkeen hän tekee töitä keskustan Hanko Sushissa niin sali- kuin kokkivuoroissakin. Sentään hän on saanut kiivettyä vuoropäälliköksi.
   – Mikael on surkea käyttämään teknisiä vempaimia. Toivottavasti tämäkin viesti menee oikeaan paikkaan.

   Pisteet
   Lännenratsastus: 20p
   Maastoratsastus: 2p
   Hoitaminen: 17p
   Sosiaalisuus: 15p
   Kilpailut: 3p

   Merkit

  • #6654
   Rhea Kiurula
   Valvoja
   • Postauksia: 28
   • Koulutuksen tarpeessa

   Rhea Kiurula

   Omistaa suomenhevostamma Tuiskeen Tähkäpään eli Tähkän

   Pisteet
   Kouluratsastus: 4p
   Esteratsastus: 1p
   Maastoratsastus: 2p
   Hoitaminen: 5p
   Sosiaalisuus: 4p
   Kilpailut:

   Merkit

   Sosiaaliset suhteet
   Hallavan ulkopuolella:
   Miia -paras ystävä vanhalta tallilta. Rhealle kuin isosisko.
   Matt -rakas kaksoisveli eli idiootti virtahepo. Yksi Rhean tärkeimmistä ihmisistä.
   Eemil -lumilautailua harrastava vuotta vanhempi poikaystävä. Kaikella rakkaudella idiootti hänkin. Seurustellut Rhean kanssa 6 kuukautta.
   Hallavassa:
   Alva -hyvä tallikaveri
   Niko -hyvä tallikaveri

   Luonne
   Rhea on hyvin energinen ja menevä, ja perheen isällä onkin tapana kuvata Rheaa ja hänen kaksoisveljeään siten, että toisella on loputtomasti energiaa ja toisella loputon ruokahalu. Tyttö osaa käyttäytyä kuin aikuiset, mutta myös kuin pikkulapsi uhmatessaan kaikia omasta mielestään turhia sääntöjä. Rhean elämä on ainakin ulkopuolisen silmään yhtä kaaosta, mutta jotenkin kaikki pysyy kasassa. Rhea on sosiaalinen ja tulee ihan hyvin toimeen kaikkien kanssa. Rheasta löytyy myös se herkempi puoli, vaikka välillä sitä voi olla vaikea uskoa.

   Elämä
   Rhean elämä pyörii, koulun talleilun ja treenaamisen ympärillä. Hän kisaa kansainvälisellä tasolla lumilautailussa, joskin tällä hetkellä parantelee vielä viimekauden päättänyttä polvivammaa. Lukiota Rhea käy urheilulukiossa noin puolentunnin ajomatkan päässä Pronssijoelta. Joulukuun lopulla kahdeksantoista täyttävä Rhea aloittaa syksyllä lukion kolmannen vuoden, ja valmistuu toivottavasti ensivuoden syksyllä kolmessa ja puolessa vuodessa, jotta treeneille jää enemmän aikaa.

   Ulkonäkö
   Ruskeat luonnostaan raidalliset ruskeat hiukset, jotka ovat lähes aina kahdella Hollantilaisella tai yhdellä löysällä sivuletillä. Rhealla ei arkena aikaa riitä meikkaamiseen, parempina päivinä sipaisu ripsiväriä ja se oli siinä. Tallilla Rhean päältä löytyy joko tummansiniset ratsastushousut ja mustat kengät, tai verkkarit ja jo parhaat päivänsä nähneet mustapinkit lenkkarit.

   Nippelitietoa
   •Omistaa urheilu-uransa takia ikäpoikkeusluvalla ajokortin.
   •Tappelee poikaystävänsä kanssa jatkuvasti ajotaidoistaan. Ai muka liian kovaa, pyh ei sillä autonrämällä edes pääse kovaa!
   •On onnellisesti muutaman minuutin kaksoisveljeään vanhempi.
   •Inhoaa skeittaamista, vaikka se on hyvää harjoitusta lumilautailua varten.

  • #6754
   Niko
   Valvoja
   • Postauksia: 45
   • Koulutuksen tarpeessa

   NIKO PIIRAINEN
   Väiskin omistaja

   Pisteet
   kouluratsastus: 3p
   esteratsastus:
   maastoratsastus:
   hoito: 2p
   sosiaalisuus: 2p
   kilpailut: 2p

   Ikä: 19
   Harrastukset: tällähetkellä ratsastus. On junnuvuosinaan pelannut jääkiekkoa.
   Ammatti: sähköasentaja.

   Ulkonäkö
   n. 182cm (76kg) laiheliini, leveät hartiat mutta olemattomat lihakset. Vaalea, herkästi palava iho sekä maantienharmaat (kesäisin lähestulkoon blondit) hiukset. Silmienväri harmaansininen. Suht ”normaalin” suomalaisen pojan näköinen, symmetriset kasvot ja terävän mallinen nenä.

   Pintaa syvemmälle
   Yksinkertainen ja hitusen hidasälyinen kaveri, mutta rehellinen ja uskollinen luonteeltaan! Niko on ujo poika, muttei mikään hiljainen eikä ujous siksi näy ulos päin – paitsi joissain tilanteissa. Niko omaa hyvät käytöstavat ja on pääosin kiltti poika, mutta ainoana paheena on ajoittain törkyinen kielenkäyttö. Suuttuessaan tai noloihin tilanteisiin joutuessaan lentävät ärräpäät sekä loukkaavat lauseet, mutta osaa Niko käyttäytyäkin. Oikein koulutettuna saa tästäkin pojan kelpoisen vävypojan!

   Hevoset ovat Nikon intohimon kohde autojen lisäksi. Nikon vanhemmat pyörittävät pienehköä ravitallia Kontiolassa (pieni kylä Pronssijoesta vajaan tunnin ajomatkan päässä) ja innostus hevosiin on kulkeutunut vanhempien kautta. Raviurheilu on aina kiinnostanut Nikoa, ja myöhemmin ratsastuskin on tullut kuvioihin kun pojan äiti pakotti tämän alkeistunneille. Niko on vuokrannut monia eri hevosia ja kisannut mm. kenttäratsastuksen tuttariluokassa ja esteitä 100cm tasolla.
   Nikon tämän hetkinen hevosharrastus keskittyy pääasiassa oman ex-ravurin kouluttamiseen. Väiski on Nikon vanhempien kasvatti, ja poika on omistanut ruunan jo varsasta asti. Väiskille ei kuitenkaan kilpajuoksijan ura maistunut, eikä pienellä ravitallilla ollut varaa pitää yhtä ”ylimääräistä” hevosta, joten Niko vei Väiskin aluksi yksityiselle tallille asumaan. Pojan muutettua Pronssijoen keskustaan halvemman vuokran ja töiden takia muutti Väiskikin perässä Hallavan ratsastuskouluun.
   Mitä autoihin tulee, Nikolla on tällä hetkellä madallettu musta BMW m5 e39, kirkkailla tuning -valoilla ja mustilla vanteilla ja kromeilla tietenkin. Niko on kiintynyt autoonsa lähes yhtä tiukasti kuin hevoseensa, eikä Niko ole malttanut vaihtaa autoaan uuteen – bemariin on vaihdettu uusi moottori jo kahteen kertaan, ja kolmas vaihto häämöttää jo horisontissa.
   Niko asuu tällähetkellä 42 neliöisessä kerrostalokaksiossa. Yläkerrassa kovaäänisesti kuorsaava Nummelan mummo aiheuttaa pojalle unettomuutta ja harmaita hiuksia, mutta muuten Niko on ollut asuntoonsa enemmän kuin tyytyväinen.

   Perhe ja muut ihmissuhteet
   Nikolla on pari vuotta vanhempi isosisko Linnea, sekä kolme vuotta nuorempi pikkuveli Tomi. Perheessä pörrää myös kolme australianpaimenkoiraa Rymy, Reetu ja Riina. Nikolla itsellään ei ole muita lemmikeitä Väiskin lisäksi.
   Välit vanhempiin ovat hyvät, mutta Niko ei vieraile kovinkaan usein lapsuudenkodissaan.

   Parhaimmat kaverit ovat Markus ja Lukas (”Make ja Lupu”) joiden kanssa viettää vapaa-ajalla aikaa.
   Kassu ja Nio; parhaimmat tallikaverit.
   Seela: Nikon ihastus, vaikkei sitä kehtaakkaan tunnustaa. Miehillähän EI ole tunteita.
   Rhea ja Alva; Nikon sanojen mukaan ”suokkitytöt”. Hyvät tallikaverit.
   Miro; hauska napero joka ratsastaa hyvin, hyvät välit.
   Muiden kanssa hyvän päivän tuttuja.

   Hauskoja faktoja
   – Niko yrittää kasvattaa partaa (lue: muutama karva ylähuulen yllä, jotka ajellaan pois silloin tällöin kun kasvattamiseen menee hermot).
   – Nikon hevostietous on kovin vähäistä, poika ei tiedä juurikaan rotuja. Raveista sen sijaan tietää yhtä jos toistakin!
   – oma firma Sähköpalvelut Piirainen Oy
   – ratsastustaidot hiukan ruosteessa, on ennen kisannut HeA luokkia, kenttäratsastuksessa tuttariluokassa ja esteillä 110cm, mutta nykyään poikaa näkee lähinnä puskailemassa tai vääntämässä helppoa beetä.
   – Nikolla on lähestulkoon aina joko lippis/snäbäri, pipo tai ratsastuskypärä päässään.

   Nikoa saa ja pitääkin käyttää mukana tarinoissa! Pojalta voi kysyä apua mihinkä vain pulmaan, tämä tulee varmasti paikalle vähintäänkin raapimaan päätä.

   Linkkejä:
   Väiskin ja Nikon sivut
   Väiskin päiväkirja

Luet parhaimillaan 6 vastausketjuja
 • Aiheeseen ‘Yksärien kaapit’ ei voi kirjoittaa uusia vastauksia.