Yksärihaku 2019

Foorumit Hoitaja ja Yksärihaut Yksärihaku 2019

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Aleksi 1 kuukausi, 1 viikko sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #5172 Vastaus

  Aleksi
  Ylläpitäjä
  • Postauksia: 995
  • Lauman johtaja

  Hallavan ratsastuskoululla on tällä hetkellä 2-3 tallipaikkaa vapaana. Tallivuokra kuitataan kirjoittamalla vähintään 1 hoitotarina kuukaudessa.

  Yksärin omistajana pääset mukaan meidän mahtavaan porukkaan tarinoimaan ispiroivassa ympäristössä, jossa jokaisesta tarinasta saa palautetta ja muita hahmoja on helppo ottaa mukaan juonikuvioihin. Järjestämme monipuolista toimintaa säännöllisin väliajoin valmennusten, leirien, kurssien ja roolipelien muodossa.

  Laita napakka persoonallinen hakemus jossa kerrot hahmostasi ja hevosestasi. Hevosella tulee olla omat nettisivut ja vähintään yksi piirretty kuva. Muista laittaa linkki ja kerro myös miksi haluat hallavaan (:

 • #6646 Vastaus

  Rhea Kiurula
  Osallistuja
  • Postauksia: 18
  • Maitovarsa

  Rhea on energiaa pursuava 17-vuotias nuori. Tyttö käy urheilulukiota ja kilpailee kovalla tasolla lumilautailussa. Lisäksi hän omistaa 10 vuotiaan suomenhevostamma Tähkän. Rhean päivät kuluvatkin suurelta osin treenatessa sekä koulun, kodin ja tallin välillä rampatessa. Vaikka tyttö ei sitä itse myönnäkkään alkaa koulun vaatiessa koko ajan enemmän jatkuva paikasta toiseen juokseminen olemaan liian rankkaa. Rakkaalta pieneltä yksityistallilta onkin siis siirryttävä lähemmäs kotia.

  Kuluneelta lumilautailukaudelta jäi käteen sijoitusten lisäksi vasemman polven eturistisiteen repeämä ja muuta häikkää, jonka kuntoutus on Rhean mielestä täysin turhaa, koska polvi on kuulemma ihan kunnossa (no ei ole). Treenit ovat tämän takia koko kesän kevyempiä ja ratsastelulle jää tavallista enemmän aikaa. Rhea kulkee mieluusti omia polkujaan. Välillä sieltä mistä aita on matalin välillä taas sieltä mistä se on korkein. Rhea on sosiaalinen ja tulee kohtalaisen hyvin toimeen kaikkien kanssa. Monen silmään hänen elämänsä on yhtä hullunmyllyä, mutta hyvänä aikatauluttajana, tai sitten vain nopean väsymättömänä säheltäjänä pysyy kaikki jotenkuten kasassa. Rhea antaa muiden mieluusti olettaa, ja onnistuu välillä huijaamaan itseäänkin, että homma on täysin hanskassa, yleensä ei. Pirskahtelevasta tytöstä löytyy myös herkempi ja mietteliäämpi puoli, vaikkei sitä kaikessa tohinassa aina uskoisi.

  Aktiivista ratsastustaustaa Rhealla on vain viitisen vuotta, mutta koko muu perhe on raviharrastajia, joten kärryillä on istuttu ja hevosia hoidettu pienestä saakka. Perheen ravureiden ohella Rhean kaksoisveli Matt, joka Rhean iloksi on muutaman minuutin tyttöä nuorempi ja näin ikuinen pikkuveli auttaa usein kiireisinä päivinä Tähkän liikutuksessa.

  Tähkä muistuttaa yllättävän paljon Rheaa. Se on omistajansa tavoin kuin täyteen kaadettu lasi, josta ei voi ikinä tietää millon läikkyy yli. Tähkä rakastaa esteitä ja hyppääkin suurella sydämellä sekä hyvällä taktiikalla. Ikävä kyllä vanha jalkavamma rajoittaa esteiden hyppimistä, eikä eläinlääkäri suosittele yli 40cm esteitä. Hoitaessa Tähkä on lempeä ja seurallinen, mutta hieman ujo. Jos tulee ryminällä karsinaan onkin vastassa useimmiten papurikkokuvioinen takamus. Tähkä ei pure eikä potki, mutta häntä heilahtelee välillä varoittavasti puolelta toiselle. Niin kentän aitojen sisä kuin ulkopuolellakin Tähkä stressaa helposti, ja vaatii aikansa luottaakseen ratsastajaan. Se on kuitenkin alkukankeuksien jälkeen kevyt ja mukava ratsastaa. Koulussa Tähkä taitaa helpon A:n asiat, ja on jo startannut muutaman luokan Rhean kanssa. Tamma on herkkä ja reipas ja saattaa kuumua varsinkin laukannostoissa. Jarru löytyy kyllä aina. Tähkä ilmaisee mielipiteensä selkeästi ja ratsastajan sählätessä on tuloksena usein esitys jossa ei rodeotaidot auta. Suokki myös kerää virtaa joten sen on tärkeää päästä liikkumaan paljon ja juoksemaan höyryjä pois. Tähkä on viisas ja tietää itse hyvin koska selässä on omistaja riepoteltavana, ja koska pitää käyttäytyä siivosti.

  Hallavassa innostaa näin ruudun takana olevaa mukavan oloinen ilmapiiri ja muut virtuaaliharrastajat. Talli tuntuu olevan hyvin mietitty ja sisältävän paljon monipuolista ohjelmaa. Sopivasti realistisuutta ja riittävästi sitä, että saa toteuttaa omia ideoitaan ja unelmia ainakin virtuaalisesti. Myös tarinoista saatavat kommentit ja pistesysteemi innostaa kirjoittamaan.

  Tähkän sivut josta löytyy myös kuvat

  • #6647 Vastaus

   Aleksi
   Ylläpitäjä
   • Postauksia: 995
   • Lauman johtaja

   Sovitte varmasti mainiosti joukkoon, saatte siis tallipaikan, tervetuloa! (: Voit aloittaa tekemällä Rhealle kaapin Hahmot -alueelle ja Tähkälle päikyn Päiväkirjat-alueelle

 • #27669 Vastaus

  Aleksi
  Ylläpitäjä
  • Postauksia: 995
  • Lauman johtaja

  Vielä 2 karsinapaikkaa ja 2-3 pihattopaikkaa vapaana!

Vastaa aiheeseen: Yksärihaku 2019

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: