Yksärihaku 2019

Foorumit Hoitaja ja Yksärihaut Yksärihaku 2019

Luet parhaimillaan 5 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #5172 Vastaa
   Aleksi
   Avainmestari
   • Postauksia: 1403
   • Lauman johtaja

   Hallavan ratsastuskoululla on tällä hetkellä 2-3 tallipaikkaa vapaana. Tallivuokra kuitataan kirjoittamalla vähintään 1 hoitotarina kuukaudessa.

   Yksärin omistajana pääset mukaan meidän mahtavaan porukkaan tarinoimaan ispiroivassa ympäristössä, jossa jokaisesta tarinasta saa palautetta ja muita hahmoja on helppo ottaa mukaan juonikuvioihin. Järjestämme monipuolista toimintaa säännöllisin väliajoin valmennusten, leirien, kurssien ja roolipelien muodossa.

   Laita napakka persoonallinen hakemus jossa kerrot hahmostasi ja hevosestasi. Hevosella tulee olla omat nettisivut ja vähintään yksi piirretty kuva. Muista laittaa linkki ja kerro myös miksi haluat hallavaan (:

  • #6646 Vastaa
   Rhea Kiurula
   Valvoja
   • Postauksia: 44
   • Koulutuksen tarpeessa

   Rhea on energiaa pursuava 17-vuotias nuori. Tyttö käy urheilulukiota ja kilpailee kovalla tasolla lumilautailussa. Lisäksi hän omistaa 10 vuotiaan suomenhevostamma Tähkän. Rhean päivät kuluvatkin suurelta osin treenatessa sekä koulun, kodin ja tallin välillä rampatessa. Vaikka tyttö ei sitä itse myönnäkkään alkaa koulun vaatiessa koko ajan enemmän jatkuva paikasta toiseen juokseminen olemaan liian rankkaa. Rakkaalta pieneltä yksityistallilta onkin siis siirryttävä lähemmäs kotia.

   Kuluneelta lumilautailukaudelta jäi käteen sijoitusten lisäksi vasemman polven eturistisiteen repeämä ja muuta häikkää, jonka kuntoutus on Rhean mielestä täysin turhaa, koska polvi on kuulemma ihan kunnossa (no ei ole). Treenit ovat tämän takia koko kesän kevyempiä ja ratsastelulle jää tavallista enemmän aikaa. Rhea kulkee mieluusti omia polkujaan. Välillä sieltä mistä aita on matalin välillä taas sieltä mistä se on korkein. Rhea on sosiaalinen ja tulee kohtalaisen hyvin toimeen kaikkien kanssa. Monen silmään hänen elämänsä on yhtä hullunmyllyä, mutta hyvänä aikatauluttajana, tai sitten vain nopean väsymättömänä säheltäjänä pysyy kaikki jotenkuten kasassa. Rhea antaa muiden mieluusti olettaa, ja onnistuu välillä huijaamaan itseäänkin, että homma on täysin hanskassa, yleensä ei. Pirskahtelevasta tytöstä löytyy myös herkempi ja mietteliäämpi puoli, vaikkei sitä kaikessa tohinassa aina uskoisi.

   Aktiivista ratsastustaustaa Rhealla on vain viitisen vuotta, mutta koko muu perhe on raviharrastajia, joten kärryillä on istuttu ja hevosia hoidettu pienestä saakka. Perheen ravureiden ohella Rhean kaksoisveli Matt, joka Rhean iloksi on muutaman minuutin tyttöä nuorempi ja näin ikuinen pikkuveli auttaa usein kiireisinä päivinä Tähkän liikutuksessa.

   Tähkä muistuttaa yllättävän paljon Rheaa. Se on omistajansa tavoin kuin täyteen kaadettu lasi, josta ei voi ikinä tietää millon läikkyy yli. Tähkä rakastaa esteitä ja hyppääkin suurella sydämellä sekä hyvällä taktiikalla. Ikävä kyllä vanha jalkavamma rajoittaa esteiden hyppimistä, eikä eläinlääkäri suosittele yli 40cm esteitä. Hoitaessa Tähkä on lempeä ja seurallinen, mutta hieman ujo. Jos tulee ryminällä karsinaan onkin vastassa useimmiten papurikkokuvioinen takamus. Tähkä ei pure eikä potki, mutta häntä heilahtelee välillä varoittavasti puolelta toiselle. Niin kentän aitojen sisä kuin ulkopuolellakin Tähkä stressaa helposti, ja vaatii aikansa luottaakseen ratsastajaan. Se on kuitenkin alkukankeuksien jälkeen kevyt ja mukava ratsastaa. Koulussa Tähkä taitaa helpon A:n asiat, ja on jo startannut muutaman luokan Rhean kanssa. Tamma on herkkä ja reipas ja saattaa kuumua varsinkin laukannostoissa. Jarru löytyy kyllä aina. Tähkä ilmaisee mielipiteensä selkeästi ja ratsastajan sählätessä on tuloksena usein esitys jossa ei rodeotaidot auta. Suokki myös kerää virtaa joten sen on tärkeää päästä liikkumaan paljon ja juoksemaan höyryjä pois. Tähkä on viisas ja tietää itse hyvin koska selässä on omistaja riepoteltavana, ja koska pitää käyttäytyä siivosti.

   Hallavassa innostaa näin ruudun takana olevaa mukavan oloinen ilmapiiri ja muut virtuaaliharrastajat. Talli tuntuu olevan hyvin mietitty ja sisältävän paljon monipuolista ohjelmaa. Sopivasti realistisuutta ja riittävästi sitä, että saa toteuttaa omia ideoitaan ja unelmia ainakin virtuaalisesti. Myös tarinoista saatavat kommentit ja pistesysteemi innostaa kirjoittamaan.

   Tähkän sivut josta löytyy myös kuvat

   • #6647 Vastaa
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1403
    • Lauman johtaja

    Sovitte varmasti mainiosti joukkoon, saatte siis tallipaikan, tervetuloa! (: Voit aloittaa tekemällä Rhealle kaapin Hahmot -alueelle ja Tähkälle päikyn Päiväkirjat-alueelle

  • #27669 Vastaa
   Aleksi
   Avainmestari
   • Postauksia: 1403
   • Lauman johtaja

   Vielä 2 karsinapaikkaa ja 2-3 pihattopaikkaa vapaana!

  • #49710 Vastaa
   Minja
   Osallistuja
   • Postauksia: 166
   • Perus pullaponi

   Käytän nyt vanhaa topiikkia joten pahoittelut siitä, uutta ei näyttänyt vielä olevan 🙂

   Lumivaaran Laululintu tai kotoisammin vain Lilja, on nuori neljävuotias suomi tamma ja omistajansa ensimmäinen hevonen.

   Liljasta olisi tarkoitus kouluttaa kouluratsu kisakentille ja tietenkin ihan vain harrastekaveri omistajalleen.

   Liljan riimunnarun päästä löytyy 22v Minja Jaakkola ja nainen on lähtenytkin vuotta vanhemman serkkunsa matkassa hevosteluun ja jäänyt ainakin osin sille tielle, sillä aina välillä nainen tekee jotain hanttihommia tallilla vaikka pääosin nainen tienaakin elantonsa luovalla alalla.

   Nainen on jännityksellä alkamassa kouluttamaan omaa tammaansa ja toivookin että heidän uransa alkaisi etenemään hyvin kunhan vain yhteinen sävel löytyy ja varmasti parivaljakolta jää monta mielenkiintoista hoitovihkoa myöhemmälle ajalle luettavaksi.

   • #49711 Vastaa
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1403
    • Lauman johtaja

    Hei kiva kun päädyitte Hallavaan, karsinapaikka on teidän! Piirtelen Liljasta kuvan tähän parin viikon sisään kunhan muilta hommilta kerkeän (: Voit aloittaa tekemällä teille oman päiväkirjan tuonne Päiväkirjat-alueelle ja laittamalla ekaan postauksen kuvaukset Minjasta ja Liljasta. Tervetuloa!

  • #49772 Vastaa
   Alva
   Vieras
   • Postauksia: 282
   • Kisatykki

   Moikka! 16-vuotias, itseään puskaratsastajaksi luonnehtiva Alva Silfgren ja puoliveritamma Peppi etsisivät tallipaikkaa.

   Alva on mielestään määrätietoinen, pohdiskeleva, hupsu, viisas ja oikeiden ihmisten kanssa sosiaalinen, mutta hitaasti lämpenevä. Jotkut sanoisivat kylmäksi ja osa ujoksi ja hiljaiseksi, mutta näitä piirteitä Alva ei itsessään tunnista.

   Peppi on 7-vuotias puoliveritamma, joka on muuttanut vasta Suomeen Namibiasta asti. Äiti sanoi, että hevonen ei saa tulla kauempaa kuin Latviasta, mutta toisin kävi. Alvalla on ollut ennen Peppiä ylläpidossa russ-tamma Topi (saanut kutsumanimensä ruunamaisesta luonteestaan), mutta nyt Alva tunsi viimein olevansa tarpeeksi taitava hankkimaan oman hevosen. Peppi osaa olla hankala huonoimpina päivinään, mutta myös erittäin palkitseva hyvinä päivinä.

   Hallavaa olen käynyt vilkuilemassa jo pidemmän aikaa, mutta en ole löytänyt inspiroivaa hevosta tai hahmoa. Alva on kuitenkin sen verran henkilökohtainen hahmo, että tarinointiin riittää nyt intoa ihan uudella tavalla. Bongasin Keskustasta Hallazinen, jonka lukeminen sinetöi sen, että halusin hakea tallipaikkaa juurikin Hallavasta.

   Papaya Whip ”Peppi”

   Älä saikähdä vihreää pääkuvaa, kuvaan on tulossa vielä värit.

   • #49824 Vastaa
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1403
    • Lauman johtaja

    Saatte tallipaikan, eli tervetuloa porukkaan! Rekisteröidy ensin sisään ja voit tehdä sitten Alvalle ja Pepille päiväkirjan (:

  • #51123 Vastaa
   Ciara
   Valvoja
   • Postauksia: 49
   • Koulutuksen tarpeessa

   Moikka! Ciaran taidatkin jo tuntea mutta Moana taitaa olla uusi tuttavuus 😉 Lisää Pritonilaisia jos raaskit talliin ottaa niin tälle kakaralle tallipaikka olisi tärkeä. Priton Mirona ”Moana” on nuori budjonny tamma joka omaa hieman samat käytöstavat kuin Valerakin. Tällä kertaa Ciaralla ei ole tarkoituskaan yrittää turhaa kitkeä pahoja tapoja pois vaan antaa varsalle hellän, mutta johdonmukaisen koulutuksen.

   Moana on 2 vuotias, hyvästä suvusta tuleva tamma jolle olisi hieman vanhempana tarkoitus hommata yksi varsa. Tällä ruipelolla energiaa riittää vaikka muille jakaa ja se onkin jo syntymästään asti ollut yhden ihmisen hevonen.

   Hallavaan hevosen haluan majoittaa juurikin vain siksi, että Valera täältä löytyy myös, talliporukka on jo tuttua ja puitteet hyvät! Hevosta lähdemme kesällä hakemaan Nikon kanssa Venäjältä, sillon siis pitäs tallipaikka olla valmiina 😀

   // en siis yhtään tiedä mitä oisin tähän hakemukseen kirjottanu, tää saa siis nyt olla tämmöne vaa xdd

   • #51125 Vastaa
    Aleksi
    Avainmestari
    • Postauksia: 1403
    • Lauman johtaja

    Ei kannata kesken Tie Tähtiin kisojen ottaa varsaa :’D Eli keksityt niihin tarinoihin nyt ja sit sen jälkeen mietitään. Ei tarvii laittaa hakemusta, kysyt sit vaan multa yksällä

   • #51128 Vastaa
    Ciara
    Valvoja
    • Postauksia: 49
    • Koulutuksen tarpeessa

    Heheh tätä alkuun vähä mietinki joten katotaan sitte :’Dd

Luet parhaimillaan 5 vastausketjuja
Vastaa aiheeseen: Yksärihaku 2019

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: