Hoitokursseilla hevosmiestaidot huippuunsa

Hoitokursseilla käydään läpi tärkeitä hevosmiestaitoja, jotka voivat auttaa sinua myös tarinoiden kirjoittamisessa. Hoitokurssit voi suorittaa kuka tahansa rekisteröitynyt käyttäjä, koska tahansa. Jokaisesta lomakkeesta saa 2 hoitopistettä. Eli hoito 1, 3 & 4 kursseista saa 2 pistettä, ja hoito 2 kurssista yhteensä 6 pistettä sillä se on kaikkein työläin. Kaikki kurssit suorittamalla saat yhteensä 12 hoitopistettä.

Kun olet täyttäny jonkin lomakkeen, kommentoi alle! Muuten en saa ilmoitusta siitä että olet suorittanut kurssin etkä saa pisteitä.

Hoito I -kurssilla käydään läpi käytännön asioita, jotka liittyvät suoraan siihen kuinka Hallavassa hoidetaan tai toimitaan tuntilaisena. Kaikkiin kysymyksiin löytyy vastaus Hallavan sivuilta, ja jos et löydä oikeaa vastausta niin lomakkeen lähetyksen jälkeen Aleksi kertoo sinulle yksityisviestillä puuttuvat tiedot. Kurssin siis pääsee läpi, vaikkei kaikkia vastauksia saisikaan oikein.
Hoito II -kurssi sisältää sekä teoriaa että tehtäviä, jotka opettavat hevosen hoitamisesta. Kurssilla käydään läpi esimerksiki hevosen harjaus, varustaminen ja taluttaminen.
Hoito III -kurssilla käydään läpi hevosen ruokintaa ja tallityöntekijän tehtäviä. Tämän kurssin käytyäsi voit kirjoittaa tarinoita tallipäiväkirjaan siitä kuinka autat tallitöissä.
Hoito IV -kurssi on kilpailemisesta kiinnostuneille hoitajille ja tuntilaisille. Tämän kurssin jälkeen voit ruveta jonkin Hallavan tuntihevosen treenaajaksi, mikä tarkoittaa sitä että voit valmentautua ja kirjoittaa hevosen päiväkirjaan sillä ratsastamisesta entistä enemmän.

1 kommentti tuotteelleHoitokursseilla hevosmiestaidot huippuunsa