Lily Wilson

Näytä profiili

Base

Nimi

Lily Wilson

Ikä

24-vuotias

Hevonen

Priton Valera

Harrastukset

Ratsastus, ammunta (erityisesti jousiammunta), kuntosaleilu ja yleisurheilu sekä autot

Luonne

Lily on 24-vuotias kaunis nuorukainen, jolta ei luonnetta puutu. Hän on rohkea ja sosiaalinen maailmaa nähnyt nainen. Lily on ystävällinen ja sosiaalinen, mutta silti ujo. Siis hiukan ristiriitainen. Lily omaa lempeän katseen, eikä menetä malttiaan usein. Hän osaa ajatella muita, ehkä joskus jopa paremmin kuin itseään ja siksi hän on erittäin pidetty esimerkiksi ystäviensä ja perheensä keskuudessa. Lily on myös hurjapää, johtuneeko isänsä poliisitaustasta vaiko Lilyn uteliaisuudesta kyseisiä hommia kohtaan. Ehkä sekin kertoo jo hieman, että Lily käytti vuoden elämästään armeijan käymiseen ja hän käy isänsä ja kanssa metsästämässä erityisesti hirvestysaikaan.
Lily ei viihdy hienohelmojen kanssa, eikä hän voi sietää ylimielisiä ja huonosti tai epäreilusti toisia kohtaan käyttäytyviä ihmisiä. Tämä nainen on vannonut aina että lupaa mennä väliin, jos kokee toista ihmistä sorrettavan.

Ulkonäkö

Siniset takapuoleen asti ulottuvat hiukset ovat varmasti ensimmäinen asia, jotka kiinnittävät ohikulkijan huomion. Ja kyllä, niihin menee älyttömän paljon rahaa vuodessa. Jos Lilyn kanssa puhuu kasvotusten, kiinnittää varmasti seuraavaksi huomiota jäänsinisiin silmiin. Naisella on vaaleankalpea iho ja hoikka vartalo. Hän on lyhyt, noin 154cm pitkä. Lyhyys, hoikan vartalon geenit ja salilla käyminen siis antavat erittäin hyvät valtuudet Lilyn lihaksikkaale vartalolle, eikä hevosten kanssa puuhaaminenkaan kuntoa huononna! Lily käyttää talvisinkin vapaa-ajallaan sisällä napapaitoja ja tiukkoja farkkuja, tai vaihtoehtoisesti lökäreitä. Tallilla sitten käytetäänkin tietenkin tallivaatteita ja hiukset pidetään kiinni. Jokatapauksessa, tallilla tai ei, niin käytetään omaan tyyliin sopivia tyylikkäitä vaatteita! Korvassa on sinisellä kivellä varustettu industrial-lävistys. Lily ei käytä meikkiä, koska kokee olevansa tarpeeksi hyvännäköinen ilmankin. Kulmansa kyllä huolittelee nyppimällä ja hoitaa ihoaan normaalisti.

Muuta

Perheestä
Lilyn perheeseen kuuluu isä Marko, äiti Miranda, isoveli Miko ja koira Rissa. Lilyn isä Marko on ammatiltaan poliisi ja kuten arvata saattaa, on Rissa saksanpaimenkoira ja se käy aina Markon kanssa samaan aikaan töissä, onhan se sentään poliisikoira. Vaikka Marko on päässyt kovalla työllä poliisiaseman johtokuntaan, hän työskentele mielummin kentällä Rissan kanssa. Miranda-äiti omistaa erittäin menestyneen olutpanimon, mutta tekee suurimmat osat töistään aina koneen ääressä kotonaan. Lilyn isoveli Mikko työskentelee isälleen ja on neljä vuotta pikusiskoaan vanhempi. Lilyllä on lämpimät suhteet perheeseensä, vaikka isoveli sattuu käymään kunnian päälle usein ja ärsyttää kaikin mahdollisin tavoin, vaikka ollaankin jo aikuisia.

Lily ja hevoset
Lily on työskennellyt hevosten parissa lapsesta asti. Välillä on ollut taukoja ja joskus on palattu jopa alkupisteeseen asti. Suuren onnettomuutensa jälkeen vuonna 2015 kuntoutukseen meni vuosi ja ratsastaessa saattaa edelleen tulla pieniä takaiskuja onnettomuuteen. Ne ovat este nopealle kilparadoille takaisin kipuamiselle ja siksi Lily etenee askel kerrallaan. Vaikka pelkotiloja saattaa välillä tulla, hän ei koskaan luopuisi hevosista ja itselleen maailman tärkeimmästä harrastuksesta! Kokemusta löytyy niin ravihevosista laukkahevosiin ja lännenratsastukseen. Lily on kouluttanut ja ratsuttanut kenttähevosia hevosia jo 16-vuotiaasta asti ja tietää paljon esimerkiksi useanlaatuisista ongelmahevosista. Hän myös ymmärtää, että jokainen hevonen on yksilö, eikä uuden hevosen kanssa voi koskaan työskennellä samalla tavalla kuin edellisen. Luottamus on ansaittava. Lily pitää haasteista ja hänen on aina tarve näyttää muille, että hankalastakin hevosesta voi saada tosiystävän.

Muutamia faktoja

Omistaa vuosimallin -90 Toyota Celican, oikea silmäterä
Lilyllä on poikaystävä, Kristian, joka kilpailee kansallisella tasolla upealla Orion-hevosellaan
Aikoo ostaa Orionin vielä joskus itselleen, sillä se on hänen ensimmäisen hevosensa varsa
Yrittää olla aina tuomitsematta uusia ihmisiä
Lempiväri on turkoosi
Lilyn isosisko murhattiin, kun Lily oli 18 ja tapausta selvitetään edelleen
Lily soveltaa kultaista sääntöä päivittäin tekemisiinsä, vaikka ei usko Jumalaan
Ei tuomitse ketään ja pyrkii elämään mahdollisimman iloista elämää vastoinkäymisistä huolimatta
Rakastaa susia ja on päässyt työskentelemään niiden pariin, kun oli kerran kolme kuukautta työharjoittelussa eläintarhassa
Äidin puolen suku on alkujaan englannista, siitä sukunimi
Alkoi hoitaa Valeraa Hallavassa 10.12.2017

Siirry työkalupalkkiin