Miro Malmstén

Näytä profiili

Base

Nimi

Miro Malmstén

Hevonen

Mymble's Diamond

Luonne

Ala-asteikäinen pikkuriiviö, joka hurmaa sinisillä silmillään ja enkelinkiharoillaan paantuneimmankin lastenvihaajan -ja hetken kuluttua keppostelullaan palauttaa raivon kahta kauheampana. Miro näkyy ja kuuluu missä meneekään. Poika ei kuitenkaan ilkeä, joskus vain hieman tylsistynyt. Miro on erittäin eläinrakas, kaikki eläimet kiinnostavat häntä kovin, erityisesti sammakot, koirat ja tietysti ponit ovat lähellä hänen sydäntään. Poika löytyykin useimmiten sieltä missä Mymmeli on, pojalle on täysin normaalia istuskella tuntitolkulla tamman karsinassa lukemassa Aku Ankkaa.

Ulkonäkö

Vaaleat, kiharat hiukset, siniset silmät. Pukeutuu usein juuri niin kuin tavalliset pikkupojat tapaavat pukeutua, joskin tämän jaloista löytyvät aina ratsastushousut ja oranssit kumpparit. ​

Muuta

Miron perheeseen kuuluu isä, Kristian, joka on eläinlääkäri ja tunnetaan nimellä Kookos. Hän rakastaa autoaan ja uraansa todella paljon ja yrittää usein ostaa parempaa omaatuntoa hienoilla lahjoilla, korvaukseksi poissaolostaan. Malmsténeillä on Siru niminen Novascotiannoutaja. He asuvat rivitalossa noin puolen kilometrin päässä tallilta. Miron hienosto-isovanhemmat asuvat Uppsalassa ja käyvät usein kylässä, joskin he eivät välttämättä ole järin odotettuja vieraita kaakattaessaan ja yrittäessä pitää kulisseja epätoivoisesti pystyssä. Miro vierailee paljon setänsä Mikaelin luona, joka pyörittää siittolaa ja kummitädillään, ravureiden kilpailuttamisesta ja hoitamisesta elävällä Aksonilla.

Siirry työkalupalkkiin