Yksärit


Oldstone Rockstar

Rokki on äärettömän kiltti ja kärsivällinen, ja nauttii, kun sitä paijaillaan ja tukkaa laitetaan. Ratsunakin se on superhieno, se toimii niin talutusratsuna, ja pikkulapsillakin irti, mutta sillä on myös säväkämpi puoli, jonka saa esille kun siltä pyytää. Silloin se väläyttelee hienoja pätkiä ravia ja varsinkin laukkaa, mikä on sen ehdottomasti vahvin askellaji. Esteitäkin Rokki hyppää hyvin, ja se myös pitää siitä touhusta.


O’Dear

Lasseksi ristitty ruuna on oikeastaan pelkkää jalkaa, eikä se aina tiedä mihin se pistäisi ne neljä kilometrin mittaista koipeaan. Vasta kahdeksanvuotiaana ruunatussa koipeliinista on havaittavissa tietynlaista hessuhopomaisuutta, ja se hurmaa kaikki suloisella ulkokuorellaan. Sellaista ihmistä ei olekaan tullut vielä vastaan, joka ei tykästyisi hömppään ruunaan, joka häseltää välillä omiaan ja jonka lempiharrastus on rapsuttelu.


Imperial Vengeance

Väiski on rehti ja reipas ravihevonen, joka opettelee joka päivä ratsun hommia. Ruuna rakastaa juoksemista ja sillä onkin yleensä kauhea hoppu joka paikkaan, eikä se millään malttaisi kävellä rauhallisesti. Se mielellään määräisi tahdin, mutta tarpeeksi jämäkällä otteella ruunan saa liikkumaan etanavauhdillakin.


Mymble’s Diamond

Mymmeli on älykäs ja rauhallinen ponitamma, jolla on pelisilmää tilanteisiin. Aikuisille joskus jopa äksyilevä neitokainen on lapsille ja erityisesti tutuille lapsille kuin nallekarhu. Mymmeli on hoitaessa kiltti, se seuraa vapaanakin Miroa kuin hyvinkoulutettu koira ja malttaa odottaa tienlaidassa kiltisti pojan jäädessä kaivamaan ojasta sammakoita.


Eräveikko

Eetu on persluonteeltaan kiltti, Mutta välilä voi olla kiukkupäiviä. Hoitaessa Eetu on kun Nallekarhu joka haluaa paljon huomiota. Taluttaessa rauhallinen ja kulkee perässä vaikka puuhun. Ratsastaessa omalla moottorilla toimiva, välillä voi olla laiskoja päiviä. Eetu on kaikkien kaveri eikä tekisi pahaa kenellekään.


Halcyone

Halcyone on sievä ja keveäliikkeinen tammavarsa. Siitä odotetaan mukavaa, laadukasta harrastekilpahevosta lajiin kuin lajiin. Tamman suvusta löytyy Hazelnut Crust -emän puolelta muutamia hyviä kenttähevosia ja kouluratsuja, ja esteillä aina 160 senttimetrin luokissa saakka kilpaillut isä Tranquille K on allround-tammasta ja estehevosorista.

Siirry työkalupalkkiin