Yksärit


Oldstone Rockstar
Rokki on äärettömän kiltti ja kärsivällinen, ja nauttii, kun sitä paijaillaan ja tukkaa laitetaan. Ratsunakin se on superhieno, se toimii niin talutusratsuna, ja pikkulapsillakin irti, mutta sillä on myös säväkämpi puoli, jonka saa esille kun siltä pyytää. Silloin se väläyttelee hienoja pätkiä ravia ja varsinkin laukkaa, mikä on sen ehdottomasti vahvin askellaji. Esteitäkin Rokki hyppää hyvin, ja se myös pitää siitä touhusta.


O’Dear
Lasseksi ristitty ruuna on oikeastaan pelkkää jalkaa, eikä se aina tiedä mihin se pistäisi ne neljä kilometrin mittaista koipeaan. Vasta kahdeksanvuotiaana ruunatussa koipeliinista on havaittavissa tietynlaista hessuhopomaisuutta, ja se hurmaa kaikki suloisella ulkokuorellaan. Sellaista ihmistä ei olekaan tullut vielä vastaan, joka ei tykästyisi hömppään ruunaan, joka häseltää välillä omiaan ja jonka lempiharrastus on rapsuttelu.


Imperial Vengeance
Väiski on rehti ja reipas ravihevonen, joka opettelee joka päivä ratsun hommia. Ruuna rakastaa juoksemista ja sillä onkin yleensä kauhea hoppu joka paikkaan, eikä se millään malttaisi kävellä rauhallisesti. Se mielellään määräisi tahdin, mutta tarpeeksi jämäkällä otteella ruunan saa liikkumaan etanavauhdillakin.


Mymble’s Diamond
Mymmeli on älykäs ja rauhallinen ponitamma, jolla on pelisilmää tilanteisiin. Aikuisille joskus jopa äksyilevä neitokainen on lapsille ja erityisesti tutuille lapsille kuin nallekarhu. Mymmeli on hoitaessa kiltti, se seuraa vapaanakin Miroa kuin hyvinkoulutettu koira ja malttaa odottaa tienlaidassa kiltisti pojan jäädessä kaivamaan ojasta sammakoita.


Man O’War
Orion on helposti kuumuva, tietyllä tavalla hiukan säikky, mutta loppujen lopuksi kuitenkin äärimmäisen rauhallinen, lahjakas ja todella osaava hevonen. Ori ei tee mitään ilmaiseksi, mutta muuten se on erittäin sympaattinen ja empatiakykyinen hevonen, jota on vaikea inhota. Kyseessä on erittäin nuori henkeäsalpaavan kaunis, upealiikkeinen ja valpasaistinen herrasmies.


Hilmaluodon Eevertti
Eetu on shettis isolla S:llä. Syötävän suloinen nappisilmä on macho poni, joka ei mahdu samaan tilaan ison egonsa kanssa. Isottelevan luonteensa vuoksi tämä pikkuruinen tehopakkaus ei aloittelijoille todellakaan sovellu, vaan ruuna on mainio niille poniratsastajille, jotka haluavat kovaa harjoitusta sekä haasteita vastaan vänkäävän ponin kanssa. Osaavan ratsastajan luotsaamana ruuna on toimiva ja osaava, mutta ei anna mitään ilmaiseksi.


Big Bang
Bigsy on hieman hankalakäytöksinen tamma, jota saa käsitellä hyvinmäärätietoisin ottein. Sileällä varsinainen kokeilija, tamma omaa hyvän estesilmän ja reipastuukin hypätessä.


Tocornal
Torsti on selväpäinen nuori ratsuhevosorii, joka hämmentää loputtomalla uteliaisuudella. Se on kiinnostunut ympäristön tapahtumista ja tykkää rapsutuksista. Hoidettaessa kiltti, eikä aiheuta sen kummempaa draamaa minkään osalta.


Saffronwaltz
Rasavilli nuorukainen, josta olisi tarkoitus koulia kisaratojen tuleva kuningas. Tai ainakin jotain sinne päin. Etupää puree, takapää potkii, mutta mitään pahaa tää ei tarkoita. Taskuun ei vaan kannata laittaa, vaikka niin söpö ja ihana onkin.


Apache Moon
Isin oma Apassi. Miten sitä voisi edes kuvailla niin, että olisi sille reilu, mutta antaisi silti todenperäisen kuvan siitä? Varmasti kehottamalla tämän tekstin lukijaa pitämään mielessään sen, että Apassi oli kerran villihevonen ja se on saanut valtavia traumoja jäädessään kiinni ja tullessaan koulutetuksi, vaikka kaikki hoidettiinkin niin hyvin kuin nykyään on tapana.

Siirry työkalupalkkiin