Yksityiset ylpeydenaiheet


Mymble’s Diamond
Mymmeli on älykäs ja rauhallinen ponitamma, jolla on pelisilmää tilanteisiin. Aikuisille joskus jopa äksyilevä neitokainen on lapsille ja erityisesti tutuille lapsille kuin nallekarhu. Mymmeli on hoitaessa kiltti, se seuraa vapaanakin Miroa kuin hyvinkoulutettu koira ja malttaa odottaa tienlaidassa kiltisti pojan jäädessä kaivamaan ojasta sammakoita.


Imperial Vengeance
Väiski on rehti ja reipas ravihevonen, joka opettelee joka päivä ratsun hommia. Ruuna rakastaa juoksemista ja sillä onkin yleensä kauhea hoppu joka paikkaan, eikä se millään malttaisi kävellä rauhallisesti. Se mielellään määräisi tahdin, mutta tarpeeksi jämäkällä otteella ruunan saa liikkumaan etanavauhdillakin.


Whitesnake STC
Tämä kaunokainen on tosiaan nimensäveroinen – huomaamaton, viekas, hurmaava ja vaarallinen. Monesti et ehdi edes huomata kun tamma on jo kadonnut aivan silmiesi alta – samalla nopeudella se voi myös tupsahtaa paikalle kun sitä vähiten odotat.


Man O’War
Orion on helposti kuumuva, tietyllä tavalla hiukan säikky, mutta loppujen lopuksi kuitenkin äärimmäisen rauhallinen, lahjakas ja todella osaava hevonen. Ori ei tee mitään ilmaiseksi, mutta muuten se on erittäin sympaattinen ja empatiakykyinen hevonen, jota on vaikea inhota. Kyseessä on erittäin nuori henkeäsalpaavan kaunis, upealiikkeinen ja valpasaistinen herrasmies.


Apache Moon
Isin oma Apassi. Miten sitä voisi edes kuvailla niin, että olisi sille reilu, mutta antaisi silti todenperäisen kuvan siitä? Varmasti kehottamalla tämän tekstin lukijaa pitämään mielessään sen, että Apassi oli kerran villihevonen ja se on saanut valtavia traumoja jäädessään kiinni ja tullessaan koulutetuksi, vaikka kaikki hoidettiinkin niin hyvin kuin nykyään on tapana.