Talli on melko pieni kahdenkymmenen karsinan talli, mutta se on valoisa ja karsinat ovat tilavat. Niistä löytyy kovilla pakkasillakin toimivat vesiautomaatit, ruokakipot ja loimitelineet loimitusohjeineen. Talli on jaettu kahteen pääkäytävään, yksäripuoleen ja tuntsaripuoleen. Lisäksi tallista löytyy hiljaisempi nurkkaus hevosille jotka kaipaavat omaa rauhaa. Satulahuoneen ja pesukarsinan lisäksi tallista löytyy rehula, kuivauskaappi sekä tie tallin vintille. Tallitupa, jossa hoitajat ja tuntilaiset voivat viettää aikaa ja syödä esimerkiksi eväitä, on viihtyisä ja sen verran erillään hevosten puolesta, ettei sieltä joskus raikuva iloinen meteli häiritse hevosia.

Maneesi on reilu 20×50 metriä pienellä katsomolla, jossa ei tarvitse pakkasillakaan hytistä nurkkaan sijoitetun lämmittimen ja monien vilttien ansiosta. Maneesin seinustoja peittävät peilit, joista ratsastajat voivat korjata istuntaansa ja tarkkailla, että hevonen nyt varmasti kulkee kolmea uraa avotaivutuksessa.

Ulkokenttä on melko suuri 30×60 metriä ja sen reunustoille on kasattu monipuonen estekalusto erikoisesteineen, joista voi kasata monipuolisen radan estetreenejä varten. Estekalusto siirretään suurimmassa osin talveksi maneesin puolelle. Kenttä on hyvin valaistu, joten treenit sujuvat myös pimenevissä syysilloissa.

Tilalla on kymmenen erikokoista tarhaa, joissa hevoset mahtuvat viettämään vapaahetkensä pienissä ryhmissä. Yksi tarhoista on pihattotarha, johon kuuluu pihattorakennus ja vapaa heinäpaali. Siellä asustelevat tällä hetkellä Pilkku ja Rokki.

Tiluksia ympäröivät kauniit maalaismaisemat ja maastoreitit ovat moninaiset. Maastoillessaan voi muun muassa harrastaa joessa kahlaamista, lammessa uittoa, peltoja pitkin laukkaamista, hiekkateitä ravaamista, kapeiden metsäpolkujen seuraamista ja luonnonesteiden hyppäämistä.
Loppukesästä tallin tähimaastoon usein myös pystytetään pieni maastoesterata, jota uskaliaimmat pääsevät kokeilemaan.

Päivitetty 22.12.2021