Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tammikuun hoitajakokous

January 1, 2022 @ 2:00 pm 2:30 pm

Kerran kuukaudessa järjestetään hoitajakokous, johon ovat tervetulleita toki kaikki muutkin hallavalaiset. Porukka kokoontuu yhdessä tallitupaan juttelemaan pikku purtavan äärelle ja Aleksi käy läpi ajankohtaisia asioita.

Mahtavaa, että saatiin joulukuussa taas Hallavan toiminta kunnolla pyöräytettyä käyntiin ja teitä uusiakin liittyi mukaan ihan super joukko! Kiitos myös kaikille ”vanhoille”, jotka jaksavat pysyä kyydissä mukana. Ajattelin, että piirtäisin ainakin kerran kuukaudessa kuvan jollekulle aktiiviselle hallavalaiselle ja tällä kertaa kuvan aiheeksi päätyivät Kielo ja Rölli viimeisimmän tarinan inspiroimana.

Oon myös pohtinut muunlaista ”palkitsemissysteemiä”/”edistymisen merkitsemistä” mikä saattaa ehkä joitakuita innostaa osallistumaan toimintaan aktiivisemmin, joten tuonne Hahmot ja hevoset -sivulle on nyt lisätty tällaiset palkit. Yksi postaus (tarina tai kuva) on aina 10% arvoinen ja kun palkki tulee täyteen, saa siitä aina merkin. Päiväkirjamerkintöihin lasketaan kaikki tuotokset, paitsi ratsastustuntien ja tapahtumien, sillä niille on omat palkkinsa. Päivitän palkit aina kerran kuukaudessa ja markkaan aina myös tämän ”hoitajakokouksen” yhteyteen nämä. Tätä ei tarvitse ottaa minään kilpailuna, mutta ehkä kiva vähän nähdä oman työn tuloksia listattuna 🙂

Kielo

20%

Jasmiina

10%

Sasha

10%

Sofie

10%