Toiminta

Yksityisten majoittaminen

Talliin mahtuu tällä hetkellä noin kymmenen yksityistä hevosta. Vaikka Naavan ja Elyssan osaaminen houkuttelevatkin paikalle kilpakentille tähtääviä nuoria lupauksia, ovat talliin tervetulleita myös ei niin tavoitteelliset ratsut. Kodikas maalaistunnelma ja upeat Pronssijoen maastot antavat mahtavat puitteet harrastaa rennosti ja päästää arjen huolista irti tallireissun ajaksi.

Talli tarjoaa täysi tai puolihoitomahdollisuuden. Kumpikin sisältää karsinapaikan, laadukkaan heinän, väkirehut ja kivennäiset, ruokinnan kolme kertaa päivässä ja kenttien ja ratsastuskoulun maneesin käyttöoikeudet. Puolihoitoon kuuluu puolipäivätarhaus, eli hevonen loimitetaan ja viedään ulos aamuruokinnan jälkeen ja tuodaan sisälle ennen päiväruokintaa. Omistaja huolehtii itse karsinan siivouksesta, liikutuksesta ja mahdollisesta lisätarhauksesta. Täysihoitoon kuuluu kokopäivätarhaus, eli hevonen viedään päiväruokinnan jälkeen uudestaan ulos ja tuodaan illalla ennen iltaruokintaa sisälle. Lisäksi täysihoitoon kuuluu karsinan siivous.

Yksityisten omistajien on mahdollista ostaa Naavalta ja Elyssalta ratsutuspalveluita, sekä osallistua maneesilla järjestettäviin valmennuksiin. Naiset ovat myös aina mielellään tukena kaikessa hevosen omistamiseen liittyvässä ja auttavat aina kun muilta kiireiltään ehtivät.

Ratsutallin hevosten vuokraaminen

Joillekkin tallin omista hevosista ja yksityisistä otetaan vuokraajat. Vuokraaja toimii omistajan apuna päivittäisissä askareissa, sekä mahdollisilla kisareissuilla, mutta pääsee myös ratsastamaan itsenäisesti. Vuokraajan tehtävien laajuus riippuu pitkälti vuokrahevosesta ja vuokraajan omasta osaamisesta, mutta monessa tapauksessa vuokraaja pystyy myös valmentautumaan ja kisaamaan vuokrahevosellaan. Vuokraajat haetaan hauilla foorumilla ja tultuaan valituksi vuokraaja kirjoittaa vuokrahevosensa päiväkirjaan.

Meillä ratsutallilla ei olla niin nuukia siitä, kuinka useasti sinne päiväkirjaan tulee kirjoittaa, mutta jos vuokraaja näyttää kokonaan kadonneen, etsitään hevoselle luonnollisesti uusi vuokraaja. Meillä saa myös tehdä useamman sub-hahmon, mutta tästä on aina ilmoitettava erikseen moderaattorille.

Siirry työkalupalkkiin