Nio ja Virma koulutunnilla

Pronssijoen kupeessa, koivujen reunustaman hiekkatien päässä, kohoaa villiruusujen keskeltä pieni Ruotsin vallan aikainen kivitalo. Sen seinustaa pitkin kipuaa sinnikäs villiviini punaisine lehtineen tavoitellen taivasta. Köynnöskasvi peittää osittain ikkunan, jonka takaa kurkkii uteliaita hevosenhoitajia – kaikkia kiinnostaa tallille saapunut uusi hevonen. Valkoaitaisista tarhoista kuuluu hirnahduksia vastaukseksi tulokkaan huudoille. Maneesin nurkalta ilmestyy kissa, myös sitä kiinnostaa yleensä niin rauhaisan tallipihan epätavallinen hälinä. Kissa arvioi tilannetta hetken ja jolkottaa sitten tallin omistajan, Aleksin, jalkoihin pyytämään huomiota. Mies nostaa kissan hajamielisenä syliinsä samalla hymyillen toivotaessaan uuden hevosen omistajineen lämpimästi tervetulleiksi.

Tervetuloa Hallavaan ♡

Yllä olevin sanoin Hallavan tunnelmaa on kuvailtu sivuilla vieraileville jo syksystä 2013, jolloin tämä pieni virtuaalinen ratsastuskoulu perustettiin. Hallava on piirrostalli, mikä tarkoittaa, että omistaja eli minä kuvitan miljöötä ja tapahtumia itse tekemineni piirroskuvin. Sen lisäksi Hallava on vahvasti tarinapainotteinen ja herääkin kävijoidensä kirjoitusten kautta eloon. Tarinoissa kuvaillaan talliarkea niin hevosten hoitajien, yksärinomistajien kuin tuntilaistenkin näkökulmista. Meillä ei keskitytä pelkästään hoitotoimenpiteiden ja ratsastuksen mekaaniseen kuvaamiseen, vaan tarinat ovat täynnä aitoja tunteita, hahmojen elämäntarinoita ja niiden välistä vuorovaikutusta. Kaikki kirjoittajat otetaan iästä, taitotasosta tai kirjoitustyylistä riippumatta lämpimästi vastaan ja osaksi Hallavan talliporukkaa.

Jos nautit kirjoittamisesta, hevoset ovat mielestäsi inspiroivia ja yhteisöllinen meninki kiinnostaa, jää ihmeessä vähän pidemmäksikin aikaa! Mieti sopisiko hahmosi tuntihevosen hoitajaksi, yksärin omistajaksi, ratsastuskoululaiseksi tai kenties talliapulaiseksi ja ota yhteyttä. Emme ehkä ole paras mahdollinen ympäristö huippuosaavalle kilparatsastaja-hahmolle, mutta jos tykkäät tarinoida arkisista tapahtumista ja ratsastuskoulun tunnelma viehättää, sovit varmasti hahmoinesi joukkoon hyvin.

Ilmoitustaulu

Foorumin uusimmat

Toukokuussa tapahtuu

Ma Ti Ke To Pe La Su
26 27 28 29 30 1 22. osakilpailu
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 163. osakilpailu
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 304. osakilpailu
31 1 2 3 4 5 6

Uusin kuva

Show support ♡

Seuraa instagramissa
@hallava.vt

Anna peukku VRL:n tallilistalla