Meidän mahtava porukka

Aleksi, tallin omistaja
Aleksi on iloisen rempseä vitsiniekka, jonka seurassa on helppo olla. Kuuntelee huolet ja murheet ja auttaa kinkkisessäkin tilanteessa. Nauttii opettamisesta ja osaa olla myös tiukka, ei kuitenkaan vaadi ikinä oppilailtaan tai hevostensa hoitajilta enempää kuin mihin uskoo heidän pystyvän. Hermo saattaa mennä ainoastaan, jos asiakas ei yritä kunnolla tai toimii hutiloiden. Kannustaa ja kohtelee niin hevosia kun ihmisiäkin positiivisen asenteen kautta.
Inka, ratsastuksenopettaja, omistaa Nakin
Opettajana rento ja kannustava, mutta osaa myös vaatia ja olla tarvittaessa napakka. Nauttii erityisesti maastoestetuntien järjestämisestä, mutta luonnollisesti pitää myös este- ja koulutunteja. Saattaa turhautua, jos tuntilainen ei yritä kunnolla.
Ohto, tallityöntekijä
Ohto Forsvik on 22-vuotias haaveilija, joka saattaa näyttää töitä tehdessään varsin totiselta tyypiltä. Hän on kuitenkin varsin mukavaa seuraa hymyillessään, ja heittää omasta mielestään hauskaa läppää koko ajan tuttujen seurassa. Ohto on synnynnäinen asiakas­palvelija, mutta töiden ja small talkin ulkopuolella hänellä kestää hetki lämmetä ihmisille, ja on miltei kylmän oloinen jos hänellä ei ole syytä jutella kenellekään.
Nadja, ratsastuksenopettaja
Nadjasta tulee ehkä ensimmäisenä mieleen hippi, joka on usein omissa maailmoissaan ja innostuu sitten yhtäkkiä jostain kummallisesta ideasta. Tykkää puuhastella kaikenlaista, usein montaa asiaa samaan aikaan. Joillekin naisen toiminta saattaa vaikuttaa epäjärjestelmälliseltä eikä kovin tehokkaalta, mutta Nadjalla on oma tapansa tehdä ja se toimii hänelle. Keskittyy opettamisessa hyvään istuntaan ja pehmeisiin apuihin.
Minja, omistaa Liljan
Minja on nuoreksi kerennyt kokemaan hevosten kanssa paljon, sillä 22v nainen on ollut ainakin puolet elämästään hevosten kanssa tekemisissä. 160-senttinen nainen osaa olla halutessaan kovapäinen, mutta silti Minja pyrkii olemaan kaikille reilu. Aluksi nainen saattaa olla hieman hiljainen, mutta kunhan naiseen tutustuu alkaa myös puhetta löytymään ja riittämään ja silloin juttua kyllä riittää.
Kaarna, Miskan hoitaja
Introvertti. Tarvitseeko sitä nyt tarkemmin kuvailla? Kaarna on se porukan hiljaisempi tapaus, joka kokee järkevämmäksi kuunnella vierestä, kuin liittyä keskusteluun omalla mielipiteellään. Paremmillekkaa tuttaville ei ole Kaarnalla tapana avautua, muutamia sanoja ja yleisiä mielipitetitä sinne tänne, ja se oli siinä. Ystävällinen ja kohtelias Kaarna kyllä on, muttei koko kaverista saa juuri koskaan mitään kunnollista irti. Ja tässä ei nyt lasketa yksitavuisia vastauksia.
Nio, hoitaa Virmaa
Nio on positiivinen kaikkien kanssa toimeentuleva henkilö, mutta häntä voi olla hankala sietää, jos ei kestä sarkasmin täyteistä huumoria tai muita lähetulkoon hulluja päähänpistoksia. Nio ei suutu helposti, mutta jos hänet saa suuttumaan, Nio on pitkävihainen Hevosten läheisyydessä Niolle tärkeintä on hevoset ja niiden hyvinvointi. Selässä ollessaan hän keskittyy satakymmenen prosenttia siihen mitä tekee.
Niko, omistaa Väiskin
Yksinkertainen ja hitusen hidasälyinen kaveri, mutta rehellinen ja uskollinen luonteeltaan! Niko on ujo poika, muttei mikään hiljainen eikä ujous siksi näy ulos päin – paitsi joissain tilanteissa. Niko omaa hyvät käytöstavat ja on pääosin kiltti poika, mutta ainoana paheena on ajoittain törkyinen kielenkäyttö. Suuttuessaan tai noloihin tilanteisiin joutuessaan lentävät ärräpäät sekä loukkaavat lauseet, mutta osaa Niko käyttäytyäkin.
Rhea, omistaa Tähkän
Rhea on hyvin energinen ja menevä, ja perheen isällä onkin tapana kuvata Rheaa ja hänen kaksoisveljeään siten, että toisella on loputtomasti energiaa ja toisella loputon ruokahalu. Tyttö osaa käyttäytyä kuin aikuiset, mutta myös kuin pikkulapsi uhmatessaan kaikia omasta mielestään turhia sääntöjä. Rhean elämä on ainakin ulkopuolisen silmään yhtä kaaosta, mutta jotenkin kaikki pysyy kasassa. Rhea on sosiaalinen ja tulee ihan hyvin toimeen kaikkien kanssa.
Alva, hoitaa Hauskaa
Alva on niin sanotun perus juron suomalaisen vastakohta. Tyttö osaa pitää hauskaa ja tulee helposti toimeen kaikkien kanssa. Vaatii aika paljon, jotta Alvan saa suuttumaan kunnolla ja silloin se purkautuu hyvinkin kylmänä käytöksenä. Vahvat mielipiteet omaava, ulospäin iloinen tyttö, jolta ei ideoita puutu. Kaveriporukan suupaltti, joka keksii jokaiseen lausahdukseen milloin mitenkin (näsä)viisaan vastauksen.
Ciara, omistaa Claran
Ciara on puhelias, sosiaalinen ja helposti muihin tutustuva nuori jolta ei virtaa puutu. Itsevarmuutta tytöltä löytyy ja usein talliporukassa Ciaralla juttua riittää. Hevosten kanssa Ciara kuitenkin eristäytyy omaan kuplaansa ja toimii hevosen kuin hevosen kanssa yhteistyössä. Ciara on myös vähän perfektionisti. Tai no ei ihan vähääkään vaan aika paljon perfektionisti.Jos tallissa on loimia telineissä vinossa ne on pakko aina korjata suoraksi.
Nessa, hoitaa Sashaa
Nessa on hyvin päättäväinen, rohkea ja seikkailunhaluinen. Hän on kuitenkin myös hyvin iloinen ja kiltti. Nessaan on helppo tutustua ja hän on avoin kaikenlaisille ihmisille. Hän kuitenkin välillä heittää hanskat tiskiin äkkipikaisuutensa takia huonoina päivinä. Nessaa mollataan huulihalkion takia, mutta Nessa ei jaksa välittää noloista kiusaajistaan.
Unna, tuntilainen
Viralliselta nimeltään Unna on Ánet Unna Geađgevárri, joka on pohjoisesta pois muutettuaan omaksunut nimekseen suomalaisemman version sukunimestään. Hän ei mielestään varsinaisesti häpeä saamelaisuuttaan, mutta pyrkii kaikin keinoin häivyttämään asian todellisen laidan etelässä asuessaan. Nuori nainen yrittää muutoinkin kaikin keinoin häivyttämään kaiken erityisen itsestään.
Miska, tuntilainen
Musta hiuksinen ja vihreä silmäinen Miska ei ole se Hallavan tallituvan äänekkäin, eikä poika muutenkaan tykkää pitää hirveää meteliä itsestään ja monesti Miska saattaakin tutkailla tilannetta hieman sivummalta. Kuitenkin jos pojalta kysyy jotain tai pyytää hänen mielipidettään, ei Miskalla ole ongelmia liittyä keskusteluun. Henkilökohtaisissa asioissa poika menee hieman vakavammaksi, sillä Miska ei mielellään mainitse olevansa huippuesteratsastajan poika, sillä hän ei halua elää isänsä varjossa, vaikka Basti ei kerennyt vaikuttamaan Miskan elämässä pitkään.
Seela, tuntilainen
Seela omaa vahvan ulkokuoren, joka tuppaa välillä ampua negatiivisesti hyökkäävää hyttystä tykillä. Tiettyihin pisteisiin saakka ihanan avoin ja aito tyyppi. Vaikenee mielellään perheestään, eikä hirveästi yksityiskohtia elämästään tykkää kertoa jokaiselle. Tutustuu silti mielellään uusiin ihmisiin, ja omaa laajan kaveriporukan, mutta harvat pääsevät ystäviksi.
Lily, omistaa Orionin
Lily on ystävällinen ja sosiaalinen, mutta silti ujo. Siis hiukan ristiriitainen. Lily omaa lempeän katseen, eikä menetä malttiaan usein. Hän osaa ajatella muita, ehkä joskus jopa enemmän kuin itseään ja siksi hän on erittäin pidetty esimerkiksi ystäviensä ja perheensä keskuudessa. Lily on myös hurjapää, johtuneeko isänsä poliisitaustasta vaiko Lilyn uteliaisuudesta kyseisiä hommia kohtaan. Ehkä sekin kertoo jo hieman, että Lily käytti vuoden elämästään armeijan käymiseen ja hän käy isänsä ja veljensä kanssa metsästämässä erityisesti hirvestysaikaan.
Maisa, hoitaa Savua
Maisa Tuomisalo on 19-vuotias ikuinen ponityttö, joka ei halua koskaan kasvaa liian isoksi ratsastaakseen poneilla. Tälle hevostytölle tallityöt käyvät leikiten huolettoman elämänasenteen avulla ja hän voisikin viettää tuntikausia niitä tehdessä. Luonteeltaan Maisaa voisi kuvailla jääräpäiseksi optimistiksi. Ahkera ja vastuuntuntoinen Maisa on esteratsastaja henkeen ja vereen, mutta viime aikoina myös kouluratsastus on alkanut kiinnostaa.