Yksityiset ylpeydenaiheet

Tuiskeen Tähkäpää
Tähkä on osaa olla hyvin kiltti ja oikea syliponi, mutta se ilmaisee mielipiteensä hyvin selkeästi. Tamma on niin kentän aitojen sisä kuin ulkopuolellakin herkkä ja stressaa helposti. Tähkä vaatii aikansa rentoutuakseen ja luottaakseen ratsastajaan, mutta on (ainakin hyvinä päivinä) herkkyytensä takia mukava ratsastaa. Tähkä työskentelee mielellään ja yrittää 110% kaikkensa kunhan siltä sitä osaa vain pyytää.
Imperial Vengeance
Väiski on rehti ja reipas ravihevonen, joka opettelee joka päivä ratsun hommia. Ruuna rakastaa juoksemista ja sillä onkin yleensä kauhea hoppu joka paikkaan, eikä se millään malttaisi kävellä rauhallisesti. Se mielellään määräisi tahdin, mutta tarpeeksi jämäkällä otteella ruunan saa liikkumaan etanavauhdillakin.
Man O’War
Orion on helposti kuumuva, tietyllä tavalla hiukan säikky, mutta loppujen lopuksi kuitenkin äärimmäisen rauhallinen, lahjakas ja todella osaava hevonen. Ori ei tee mitään ilmaiseksi, mutta muuten se on erittäin sympaattinen ja empatiakykyinen hevonen, jota on vaikea inhota. Kyseessä on erittäin nuori henkeäsalpaavan kaunis, upealiikkeinen ja valpasaistinen herrasmies.
Whitesnake STC
Tämä kaunokainen on tosiaan nimensäveroinen – huomaamaton, viekas, hurmaava ja vaarallinen. Monesti et ehdi edes huomata kun tamma on jo kadonnut aivan silmiesi alta – samalla nopeudella se voi myös tupsahtaa paikalle kun sitä vähiten odotat.
Lumivaaran Laululintu
Lilja on nuori suomenhevostamma ja samalla omistajansa ensimmäinen hevonen. Nuoren tamman kanssa suunnitelmissa on kouluradat ja ratsukon yleinen kehittyminen. Luonteeltaan Lilja on helppo, mutta välillä vaatii ratsastajan apua nuoresta iästään johtuen.
Priton Mirona
Moana on villi ja energinen tamma. Tarvitsee todella napakan käsittelijän ja pahoja tapoja yritetään saada pois. Kuitenkin sulavaliikkeinen ja reipas. Hieman pöhkö ja joskus esittää hienoja temppujaan jopa karsinassa. Pystyynnousut ja pukit on arkipäivää tälle potentiaaliselle hevoselle.