Tervetuloa kisaamaan tiesi tähtiin! Tie Tähtiin on viisiosainen kilpailukoitos, jossa voi pärjätä vain ahkeralla treenaamisella ja päättäväisellä asenteella. Tarinallisuuteen painottuva cup koostuu neljästä osakilpailusta ja kaiken kruunaavasta finaalista. Tie Tähtiin onkin kyhäelmä kertomuksista, joissa päästään seuraamaan ratsukoiden kehitystä, jännäämään kisatuloksia ja kannustamaan voittajia heidän tiellään tähtiin! Lähde mukaan koitokseen joko yksin, tai koko tallin voimin! Kaikki ovat tervetulleita karvoihin katsomatta.
Ensimmäinen Toinen Kolmas Neljäs Finaali Ohjeet Ranking

 

 

 Sääntöjä Yksi ratsastaja voi osallistua kisoihin vain yhdellä hevosella ja vain yhdellä taitotasolla Yksi henkilö voi osallistua useammalla subhahmolla Myös osakilpailujärjestäjätallien omistajat voivat osallistua. Yksi hevonen voi osallistua maximissaan kahden ratsastajan kanssa. Jos osallistut taitotason molempiin luokkiin, sinulla on mahdollisuus voittaa Tähtiratsastajan titteli, sekä molemmista luokista Pikkutähtiratsastajan titteli. Jos osallistut vain yhteen luokkaan, on sinun mahdollista voittaa yksi Pikkutähtiratsastajan titteli Luokat helppo C, taitotaso easy helppo B, taitotaso medium helppo A, taitotaso hard 60cm, taitotaso easy 80cm, taitotaso medium 100cm, taitotaso hard Jokaisessa osakilpailussa luokat ovat samat, mutta radat vaihtelevat. Kaikki luokat ovat arvontaluokkia. Vaikka tulokset arvotaan, voi omaan sijoitukseen vaikuttaa hankkimalla osakilpailukohtaisia lisäarpoja. Lisäarvat Jokaisella on lähtökohtaisesti yksi arpa. Lisäarvat ovat osakilpailu- ja luokkakohtaisia Lisäarpoja voi hankkia kahdella tavalla: - osallistumalla Tähtivalmennukseen - tekemällä tuotos kisapäivästä. Lisäarpojen määrä riippuu tuotoksen laajuudesta: - yli 200 sanan tarina: 1 lisäarpa - yli 500 sanan tarina: 2 lisäarpaa - piirros: 1 lisäarpa Yhdestä tapahtumasta (valmennus/kisapäivä) voi tehdä vain yhden tarinan ja/tai yhden kuvan. Kisapäivästä tehty tuotos tulee postata osakilpailutopicciin päivää ennen varsinaista kisapäivää. Valmennusten pitäjät ovat velvoitettuja ilmoittamaan Tähtivalmennuksessa hankitut lisäarvat osakilpailutopicciin päivää ennen varsinaista kisapäivää. Jos olet hankkinut valmennuksesta 2 lisäarpaa ja kisapäivän tuotoksella 1 lisäarvan, on sinulla yhteensä 4 arpaa, jolloin sinulla on suurempi todennäköisyys voittaa kuin sellaisella, jolla on vain 1 arpa. Jos talliltasi tulee useampi kisaaja ja haluatte olla mukana Tähtitallin tittelin havittelussa, tallin pitäjän tulee ilmoittaa kaikki kisaajat yhdessä viestissä. Laita ilmoittautumisen alkuun tallisi nimi ja osoite Jälki-ilmoittautuminen tapahtuu samassa muodossa osakilpailun-topicciin viimeistään edellisenä päivänä. Tällöin ratsukko ei ole mukana Tähtitallin tittelin havittelussa. Ilmoittaudu 15.3. mennessä pinja.kumpulainen1995@gmail.com otsikko: Tie Tähtiin ilmoittautuminen Luokka Ratsastajan nimi - [a href="osoite"] Hevosen nimi [/a]

 

Valmennusten järjestäminen
osakilpailuiden järjestäminen
Mikä tahansa talli voi halutessaan järjestää Tähtivalmennuksen Tähtivalmennus on aina luokka ja osakilpailukohtainen, eli valmennuksen kutsussa tulee selvitä sen taso (he:C/he:A/80cm jne), sekä mitä osakilpailua varten kyseisessä valmennuksessa treenataan. Valmennuksen päivämäärän tulee sijoittua saman lajin (koulu/este) edellisen osakilpailun jälkeen, mutta vähintään päivää ennen varsinaista osakilpailua, jota varten sillä kerralla treenataan. Valmennuksia voi järjestää useamman samaakin osakilpailua varten Valmennuksen voi järjestää joko vain oman tallin ratsukoille, tai kaikille avoimeksi Lisää valmennuksen yhteyteen tieto ratsukoille siitä, kuinka monta lisäarpaa mistäkin tuotoksesta saa (yläpuolella) Ilmoita sen osakilpailun topicciin, jota varten valmennuksessa treenattiin, vähintään edellisenä päivänä lista siitä kuinka paljon lisäarpoja kukakin on kerännyt, ja linkitä valmennus. (Tarkista sanamäärä laskurilla)
 Tee foorumipohjainen kutsu, josta selviää kisapäivä, luokat, linkki Tie Tähtiin -sivuille (tulee myöhemmin), jälki-ilmoittautumisohjeet, sekä listat osallistujista. Muuta tarpeellista? Kisapäivänä merkitse näkyviin kuinka monta lisäarpaa kukakin on hankkinut mitäkin luokkaa kohden. Näin minä, sekä muut halukkaat voivat suorittaa tarkistuslaskennan. Valmennusarpojen määrän saat selville valmennuksen järjestäjän lähettämästä viestistä, käy linkin kautta tarkistamassa tilanne. (tarinoiden merkkimäärän voi arvioida silmmääräisesti, sillä valmennuksen järjestäjä suorittaa varsinaisen tarkistuslaskennan) Käy läpi kisapäivän tuotokset ja lisää niistä saadut lisäarvat valmennuksista saatuihin. Suorita arvonta alla kuvatulla tavalla. Käytä jotain arvontakonetta, ja sekoita mielellään rivit ennen varsinaista tulosarvontaa. Ilmoita tulokset osakilpailusta saatujen pisteiden kera. (alla)

 

 Tulokset Tulokset arvotaan siten, että ratsukon nimi lisätään listaan niin monta kertaa kuin hänellä on arpoja, ja arvonnan jälkeen ylimääräiset nimet poistetaan siten, että korkein sijoitus jää voimaan. 1. Marja 2. Sini 3. Marja 4. Marja 5. Kaisa 6. Kaisa -> 1. Marja 2. Sini 3. Kaisa Ratsukot keräävät osakilpailuista pisteitä seuraavalla tavalla: 1. sija: 20pistettä, 2. sija: 17pistettä 3. sija: 14pistettä, 4. sija: 11pistettä 5. sija: 9pistettä, 6. sija: 7pistettä, 7. sija: 5pistettä, 8. sija: 3pistettä, 9. sija ja sitä alemmat: 1 piste. Finaalia varten ei hankita lisäarpoja samalla tavalla kuin osakilpialuihin, vaan finaalipäivästä tulee erikseen tuotostehtävät, jotka julkaistaan kaksi viikkoa ennen finaalia, ja ne tekemällä on mahdollista hankkia lisäarpa finaalin arvontaan. Finaalissa arvotaan ensin voittajat samalla tavalla kuin osakilpailuissakin ottaen huomioon erillisellä tehtävänannolla hankitut lisäarvat. Pisteiden annon jälkeen finaalipisteet lisätään kaikkiin osakilpailuista saatuihin pisteisiin. Eniten pisteitä kerännyt voittaa luokan. Tittelit Pikkutähtiratsukko: luokkansa voittaja, jaetaan 6kpl Tähtiratsukko: taitotasonsa voittaja, jaetaan 3kpl Tähtitalli: talli, jonka ratsukot ovat keskiarvoltaan hankkineet eniten lisäarpoja kaikkia osakilpailuja ja finaalia varten. Jaetaan 1 kpl. (Lisäarvat lasketaan yhteen ja jaetaan kisaajien lukumäärällä) Tallilta täytyy olla vähintään 5 ratsukkoa, jotta voi olla tässä mukana.